Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bencedeee erkek kesin gözüyle görüp inanacak kaydirigubbakcemile5 demekki ozaman duygu fırtınası yaşayacak

etipufum hamile listesinde olamıcam bu ayda ağrılarım başladı bikaç saate kadar adet olurum

kızlllaaar canlarım napıyosunuzzz ben geldddııım mm yyyaaa ahepinizi çok özlediimmm kadersiz56 sen bitanesin beni unutmamaışsın sen bitanesiinnn hepiniziiii çok özledddiiiimmmm kucak doluuussssuuuuu sssseeeevvvvvvggggiiiillleeerrrryerimseniben

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, enka00+, Eti_puf+, ftsedp, iipekk34+, LoveSA, sevdalinka07

maşallahhh hoşgeldiniz kızlar

bende kustum bende lıstede yokuumm 1 hafta gırmedım unuttunuz benı vaaalllaaa kadersiz56 'ım nerde benimmm

listeye eklenmek için adet tarihini yazman lazım canım sunamız zaten
allahın izniyle pazartesi günü büyük bi kutlamayla hamişlerin arasında olucak
boşuna küsmeyin

selam arkadaşlar bende geldım.benımde ılk tup tedavım husranla sonuçlandı.dua edın neolur.bu çok önemlı bırbırımıze dua edelım başkasının yaptığı dualar kabul olur.ıkıncı tup için 2 ay beklıycem ınş şubatta guzel haberler verırım.sızın de guzel hbrlarınızı takıp edıem burdan allahım ınş ısteyen herkese hayırlıı ve sağlıklı evlatlar versın.benım adım enıse dualarınızı beklıyorum sızlerde ısımlerınızı yazarsanız bende ısımlerınıze göre dua ederım.

sunam seni bilerek eklemedik adet tarafına direk hamile listesine alıcaz inş.

diğer arkadaşlarda tarihi yazarsa eklerim

enka hayırlısı canım ne desek boş dua en önemlisi inşaallah Rabbim ikinci tüp bebek olmadan kendiğpinden verir

Ben çıkıcam arkadaşlar adet gününüzü yazın yarın eklerim sizleri de ama adet gününüzü yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…