- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
tam çıkarken güldürdün beni sevda çok yaşa
bana ne zaman adet olacağın günü yaz arkadaşım ben bilemem ki senin adet gününü öyle değilmi kafamçokkarıştı
eti_puf canım hamiş sin galiba allah analı babalı buyutsun cnm çok sevindim
gelecek adet tarihi 15.12.2009 oldumu şimddiiiiiii?
senağlamasenağlama
ben küstüüüüüüm( listede yokum
selam arkadaşlar bende geldım.benımde ılk tup tedavım husranla sonuçlandı.dua edın neolur.bu çok önemlı bırbırımıze dua edelım başkasının yaptığı dualar kabul olur.ıkıncı tup için 2 ay beklıycem ınş şubatta guzel haberler verırım.sızın de guzel hbrlarınızı takıp edıem burdan allahım ınş ısteyen herkese hayırlıı ve sağlıklı evlatlar versın.benım adım enıse dualarınızı beklıyorum sızlerde ısımlerınızı yazarsanız bende ısımlerınıze göre dua ederım.
merhaba kedersız daha önce arnavutguzelının topıgıne yazan bı kedersız arkadasımız vardı o senmısın yoksa nıck benzerlıgımı.......
tekrar merhaba o zaman
neler yapıyorsun arkadasım dıger topıkten kımselerı goremıyorum buralarda senın haberın varmı
arnavut guzelı napıyor acaba tup bebek denıyecektı neoldu havberın varmı bıraz cok sordum kusura bakma ama ınsan merak edıyor........
iyi akşamlar bende akşam adet oldum sil baştan denicez ama hiç ümidim kalmadı
ben geldim kızlar bir bakim dedim eşim maç izliyorken bende takılim dedim
canım beni bildiğin gibiyim hiç bir tedaviye başlaöadım doğal yoldan mucizemi (meleğimi) bekliyorum
diğer dopikteki arkadaşların çoğu burda arnavutgüzelide dahi (loveSA) tüpbebek tedavisi yaptı transferi oldu ayın 13 de müjdeli haberi verecek bize inşallah :Saruboceq:
iyi akşamlar bende akşam adet oldum sil baştan denicez ama hiç ümidim kalmadı
ay canım ınsallah mujdelı haber sendende arnavutguzelındende bır an once gelır merakla beklıyorum.
bende bu ay klomen kullandım dun adet olmam gerekıyordu olmadım bakalım pazartesıyı beklıycem ama heran adet olucam gıbı yani ümitlenmıyorum testde yaptıramıyorum cesaretım yok gıtmeye.
durualya napıor bebgı dogdumu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?