Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eline sağlık güzelim yakında bu listye hamileler dolunca dahada güzel olacak inşallah :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

selam canım negatif sonucu bende çok aldım her seferinde yıkıldım sandım dünya başıma yıkıldı dedim ama her seferinde daha çok güçlü oldum ...rabbim kullarına çekemeyeceği dert vermezmiş ...inşallah 2. tedavinde ikizlerine hamiş kalırsın bunu bütün kalbimle diliyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:isteyen herkese hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin :Saruboceq:

merhaba kedersız daha önce arnavutguzelının topıgıne yazan bı kedersız arkadasımız vardı o senmısın yoksa nıck benzerlıgımı.......

tekrar merhaba o zaman
neler yapıyorsun arkadasım dıger topıkten kımselerı goremıyorum buralarda senın haberın varmı
arnavut guzelı napıyor acaba tup bebek denıyecektı neoldu havberın varmı bıraz cok sordum kusura bakma ama ınsan merak edıyor........

canım beni bildiğin gibiyim hiç bir tedaviye başlaöadım doğal yoldan mucizemi (meleğimi) bekliyorum

diğer dopikteki arkadaşların çoğu burda arnavutgüzelide dahi (loveSA) tüpbebek tedavisi yaptı transferi oldu ayın 13 de müjdeli haberi verecek bize inşallah :Saruboceq:

ay canım ınsallah mujdelı haber sendende arnavutguzelındende bır an once gelır merakla beklıyorum.
bende bu ay klomen kullandım dun adet olmam gerekıyordu olmadım bakalım pazartesıyı beklıycem ama heran adet olucam gıbı yani ümitlenmıyorum testde yaptıramıyorum cesaretım yok gıtmeye.

durualya napıor bebgı dogdumu....

amin canım benim inşallah
tedavin hayırlı olsun canım rabbim gönlündeki muradı versin inşallah özlemini çektiğin bebişin şuanda göbişindedir ..neden test yapmıyorsun canım bence yarın yaptır varsa zaten çıkar ...umudunuda kaybetme canım hadi bakalım inşallah seninde müjdeli haberini alırız ...biliyormusun benim dopik uğurlu geldi eski bir arkadaşımız vardı bilmem hatırlarmısın esramm (eti_puf)geçen gün hamile olduğunu öğrendi listemizin 1. sırasında yer aldı inşallah o listede senin isminide görücez

duru arkadaşımız daha doğum yaptı bir oğlu olacak 5_6 hafta sonra doğumu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…