Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

abowwwwwwww ne kadar konuşmusşunuz tövbe okuyamam zaten birazdan çıkacam:26:
sedefim bak gördünmü şimdiden herşey güzel gidiyor motivasyonunu sakın düşürme
sevo ben kocişi beslemeye başladım bacım 1 aydır bal badem ceviz fıstık fındık yediriyom hergünn tabi bende yiyorum bide havuç faydalımıymış valla ben bilmiyodum ama son ayda sigara içmiyoruzya meyveye çok düştük özellikle havuç kemiriyoruz kıtır kıtır bak iyiymiş hoşuma gitti devam edelim
valla diyom yemn ediyorum bende acayip nara düştüm deli gibi nar yiyorum ama yediğim narın tanesi abartısız yarım kilodn fazla gelir 1 taneyle doymuyorum diye kavga ediyo eşim benle narları saklıyo hergün bitane yiyecekmşim demek oda faydalı öylemi devam edelim o zaman ama eşime yedirmiyodum aç gözlülükten yazık onada yedireyim bari bide keçiboynuzu pekmezi alıyım hergün sabah aç karnına bir kaşık veriyim adam delirecek enerjiden düz duvara tırmanacak iyiceee

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamalrrr sedefooo iyi tatilllerrr

haydin iyiakşamlar bacılar bende çıktım görüşürüzzzzz

sedefim iyi tatiller tatlişkommmmmm bizim yerimizde dinlen gez toz öptüm canımmm özliycez seni

bitkin yorgun arkadaşınız yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr geldiiiiiiii nasılsınız kızlarrrrr size bir şey soracağımmmmm
KI<LAR BİZ NEDEN YENİ YIL ÇEKLİŞİ YAPMIYORUZZZZZZZZZZZ

günaydın kızlarrrrr
yeterim doktorlar ne dedi eşin için profesöre gidecektiniz ya ameliyat olacakmı??
allah yardımcınız olsun canım

kızlar bugün gene bizim gurup rüyamdaydınız yazdım gönderirken üye girişi yap dedi o kadar uğraşım boşa gitti biraz uzun bir rüya şimdi işim var sonra yazıcam ok görüşürüzzzzz

Son düzenleme:

ohh maşallahh laram kendine ve eşine iyi bakıyon..bende narı delisiyim aynen benim aldıüım narlada abartısız yarım kilodan fazla bugün macunda alıcam bi eksik o kaldı

bitkin yorgun arkadaşınız yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr geldiiiiiiii nasılsınız kızlarrrrr size bir şey soracağımmmmm
KI<LAR BİZ NEDEN YENİ YIL ÇEKLİŞİ YAPMIYORUZZZZZZZZZZZ

yoruldun tabii hastanelerde ne oldu peki görüştünüzmü doktorla
çekilişş önceleri yapmıştık ama şuan zaten kimse yok topikte artık yapmaya değmez hem sorunlar oluşabiliyo böyle şeylerde

günaydın canım
aa hayrolsun canım merak ettim yaww :26:

günaydın fıstıklarrrrrr nasılsınız
kızlar kk de yeni yıl çekilişi yapılıyormuşşş da orada gördüm o yüzden yazdımmm
eşim için dr perşembe gün görüşeceğiz bakalım ne diyecekk

ne macunu alacan kız :26: bende geçenlerde aktarda görmüştüm bal- polen -arı sütü karışımı 250 ml bir kavanoz 100 liramıydı neydi tam hatırlamıyorum ama pahalıydı yani ondan mı alsam diye düşünüyorum yawww:26::26:ama akşam markete gittiğimde keçiboynuzu pekmezi ararken başka şeylere gözüm kaydı unuttum onu yaaaa bugün alıcam artık
inşallah doktordan hayırlı güzel haberler alırsınız ablammmm
selam yavrular nasılsınız bugüüüün

selam yavru biz iyiyiz çok şükür asıl siz nasılnız

durun şu uzun rüyamı yazıcam

Minnak günaydın hoşgeldin

laracım evde bizim arı sütü polen bal karışımı var ama okadar pahalı değildi 20 tl ye almıştım.arı sütünü gramaj olarak koyuyolar çok pahalı normalde kilosu belkide senin sorduğunun gramajı fazlaydı arı sütünün :26: Içinde daha az arı sütü olanlar %10 u falan olunca 20 tl oluyor snırım.
Ben fıstık fındık karışımı bal alıcam bide

Ben böle aktarlara falan girince çıkamıyom çok şey alasım geliyo

selam laracım iyiyiz çok şükür ben mehlikam ve torbam.ne o yaa polenler ballar aktarlar,taarruz mu var

sevom sana da günaydın bugün durgun gibi burası hayırdır herkesin bi işi var heralde

selam laracım iyiyiz çok şükür ben mehlikam ve torbam.ne o yaa polenler ballar aktarlar,taarruz mu var

sevom sana da günaydın bugün durgun gibi burası hayırdır herkesin bi işi var heralde

kimse kalmadıki gelecek
sedefo izinli bu hafta
nurcanın kursları oluyo
duru gelrise selam verir çıkar
lara ders çalışır
başkada sabahçı yok zaten Diğer kızlar gün içinde gelirse gelir

bismillahirrahmanirrahim
biz nurcikin evindeymişiz sevo, ben, annem, nurcikin eşi ve nurcik (bende her rüyamda nurciklerdeyim maşallah)
nurcanların mutfakta yumurta pişiriyoruz ve yiyoruz ama herkes kendi yumurtasını kendisi pişiriyordu:26::26:
sevo 3 kere ve 3er tane bende bir seferde 5 tane yumurta pişirdim ve hepmiz oturduk afiyetle yedikaslında başka şehirdeyiz ama oraya tedaviye gitmişiz nurcanların evinde kalıyoruz işte
neyse yemekten sonra dışarı çıkmak istiyoruz gezmek için o arada fatoş oluyor yanımızda fatoşla sevo önden çıkıyorlar biz nurcanla evi toparlayıp ondan sonra biyerde buluşup gidecekmişiz
evi toparlamaya başlıyoruz nurcanla ve nurcanın yaramaz 5 yaşlarında bir oğlu varmış o çocuk kanepenin altında (çekyatlı kanepe altı açılıyor) elektirik süpürgesi varmış ve elektirik süpürgesinin bezden kılıfı varmış o kılıfı çakmakla yakıyor bende gidip o eteşi söndürüyorum sonraa nurcana şikayet ediyorum ne yaramaz bir oğlun var ya felan diyorum
sonra nurcanla evden çıkıyoruz sevo ve fatoşla buluşuyoruz hepimizde şıkır şıkır giyinmişiz çok şıkız gezmeye gidiyoruz ama nereye bilmiyorum:26:
yolda inşaat alanı gibi biyerden geçiyoruz kamyonlarla topraklar dökülmüş o koca toprak yığınlarının üzerinden geçiyoruz düşme tehlikesi atlatıyoruz felan hafif yağmur yağıyomuş ve yerler çamurluymuş( gene çamur gördüm) caddeden yoldan geçiyoruz ve kuyumcuya gidiyoruz altınlara takılara bakıyoruz inceliyoruz felan.....
işte bu kadar sonra uyandım aklımda bunlar kaldı yarısınıda unuttum:26:

hımm bi aylak ben varım belliki pufff can sıkıntısından napıcamı şaşırdım.ya kızlar çok hızlı kilo alıyorum snkim 55 oldum ve son 3 ayda daha fazla alınıyormuş şuana kadar 8 kilo aldım toplam.zaten zayıflar daha fazla kilo alıyormuş

bence gayet güzel bir rüya pek anlamam ama rüyanın can alıcı kısımları yumurtalar ve altın kısımları,oralara dikkat çekmek lazım yani yorumu ona göre yapmalı derim ben şahsen bizzat kendim.hayırlara vesile olsun inşallah

bilmiyorum sevo ama gerçekten pahalıydı 200- 250 gr lık kavanozda 100-150 gibi bişeydi tamda hatırlamıyorum fiyatını ama arefe günü görmüştüm hatta eşime dedim tedaviye başlamadan bir ay önce alalımda kullanalım demiştim
ama çok pahalı bacım belki alamayabilirim zaten paraya çok ihtiyacımız var
bide onların sahtesi çok fazla oluyomuş sevo arı sütü orjinali çok zormuş bulmak bu bizim gördüğümüz ciddi ciddi orjinale benziyordu firma etiketli ve izinli mühürlü filandı işte bilmiyorum:26:

abooooooo sağlıklı olunda torbalı olun tek anacım syılı gün çabuk geçer elbet torbandanda kurtulacaksn mahlika sultanı kucağınada alacaksın biraz sabırrbunun iiçin

evdesin nasıl olsa değişik bişeyler yap hem can sıkıntın geçer örgü seviyosanörgü yap kızına yelek filan değişik şeyler yap mesela bebek odası kapı süsü yap tüllerle müllerle boncuklarala üret kendine bişey sen öğretmensin bürsürü yaratıcı şey bulursun eminim

öylemi diyosunhayır olsun inşallahh güzel yorum güzzel olmasına vesile olurmuş

yok annem yaa örgüden falan hiç anlamam sadece atkı örebiliyorum o da düz örgü olduğu için.Allah biliyor ya şuan bi hazırlık yapmak istemiyorum.şu yaşadıklarımdan sonra diyorumk hayırlısıyla doğsunda dağ başnda değilim hepsini hallederim.

senin düşünce tarzında doğru kendine göre ama oyalanacak bişeyler başka ne bulacaksın ki kitap yaz bariiiii bizim sorunlarımızı ele alıp sonunda mutluluğu yakaladığımız hahahaytttttt çok mu ileri gittim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…