Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hımm ne güzell canım zaten içerde alacğaın vardı ondan keserler olmazsa

tabiii öle ama işte insan iyi şeyler duymuyo hatırlamıyomusunuz tuğbaya kontrol için gittiğinde ne demişlerdi ben burda dişlerimi sıkmıştım sinirden

canım ist. Zeynep kamilde çok insan var mesela hamile kalan hep kötüyü düşünme derim

kızlar yaaa geçen aklıma geldi xxelifxx diye bi ark. vardı hamile kalmıştı hiç gelmiyo haberi olan varmı 7 aylık hamile falan olması lazım

iyi akşamlar ben de çıkıyım accık süsleniyim giyineyim eşim gelene kadar laracım iyi akşamlar sana da bi sen kaldın sanırım by byyy

kızlar bitik yorgun arkadaşınız yeter geldiiiii
canlarım geçmişe bakamıyorum yorgunummmmmm ama sizlerede yazmandan geçemyeceğim eşimin kontrolü vardı bu günnn iyi geçti çok şükür kendi dr (amliyatı yapan dr )eşimi muayene :26::26::26:etti bende diğer dr söylediklerini anlatım (amliyat olamsı lazım dediler dedim ) çok kızdı herkes keni işine bakacak dedi(amliyat olmalı diyen dr endokrin dr )bu iş bizim işimiz dedii zaten ben ameliyata gerek duysam bizat sana söylerdim dedii:44::44::44::44: hiç kafanı karıştırma dedii 3 ay sonra mr çekilecekk o zaman tekrar konuşacağız dediiii :44::44::44::44:kontolümüz altında her şey inşş yeni bir amliyat söz konusu olmadan her şey düzelecek dedi çok mutlu oldummmm

yeterimm maşallahhh ayy canım çok sevindim gerçektenn allaha binlerce şükür16: canım inşallah hep böyle mutlu mesut döneceksiniz hastaneden allahın izniyle hep pozitif ve sağlıklı günler diliyorum size

merhaba arkadaşlar...
bende 2 bucuk yıldır evliyim ve 1 yıldır bebek özlemi çekiyoruz...bir kez aşılama yaptırdım tutmadı..bu ayda tüp bebek tedavisine başlıyoruz inş.
beni de listenize eklerseniz sevinirim....

kızlar ben bugün tüp bebe merkezime gittim nihayet sonunda geç oldu inşallah güç olmaz herşey yolunda ilerler inşallahh
bu ay tahlillerimi yaptırıyorum ilaçlarımı alıyorum ve ocak ayının başında allahın izniyle tedavime başlıyorummmm
allahım hepimize yardımcı olsun
bana verdikleri testleri yazıyım yarın bunlar üzerinde konuşuruz
FSU
LH
E2
PRL
TSH
ST3
ST4
TAM KAN SAYIMI
HbsAg
HCV
HIV
VDRL
bu son 4 tanesinin aynılarını eşimde yaptıracak
bu testlerden başka ne yaptırdınız siz bide bacılarım ben sordum hemşireye adetliyken olması gerekli olan testim varmı dedim :26: hjayır bunların hepsinide istediğin bir zamanda yaptırabilirsin dedi
bunun içinde fikir verin bana şimdi çıkıyorum yarına çorba yapıcam hepinize iyi geceler

Son düzenleme:

selam canım hoşgeldin aramıza arada gel görüşelim yarın felan uğraşimdi çıkmam lazım iyiakşamlar

şaka maka derken başlıyorsun sonunda:) hadi bakalım yolunda tedavinde açık olsun Rabbim emeklerimizi boş çevirmesin inşallah
bu tahlillerin hepsini bizdende istediler ama bizim tahliller daha fazlaydı sankimm...eğer hormon tahlillerin yoksa normal birgünde gidip yapabilirsin ama neden hormon tahlilleri istemedilerki acaba başlıycağın zaman ordamı yapacaklar o tahlilleri :26:ayyy kızz çok heyecanlı yaaa kaç kişi aynı zamanda başlıycaz tedaviyee aynı rüyalarındaki gibi

merhaba canım hoşgeldin aramıza sende tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun inşallah ilk ve son tedavin olur

yeter çok sevindim canım gözünüz aydın inşallah dahada iyi olacak Allahın izni ile..sonrada gelsin bebişler :))

hamdolsun iyiym cnm sen nasılsın...yoktunuz ne zamandır gelince paptyayla beraber gelirsiniz beraber yok olursunuz ne iş :)) yoksam bizi beğenmiyonuzmu ?:)) yada tamamiyle tesadüfmü :))
canım Rabbim daim etsin inşallah ben pek takılamıyomm eskisi gibi biliyorsun zaten patik örüp satmaya başladım hem canım tamamen tesadüf tabikide valla papatya selamımı görmedi bile hatta geçmişe gömüldü sanırsam ama aşkolsun canım ben burayı sizleri çok seviyorum çok bir daha böyle düşünme canım kızzz belki çalışmaya başlıyacağım artık bugün gitcektm iş görüşmesine rahatsızdım kaldı yarına bakalım şartlar uyarsa işe başlıyorummm belki yarın belki yarından da yakın artık hiç göremezsiniz yüzümü

şaka yaptım kız şaka :)

ooo demek patiklere başladın hatta satmaya :))çalışkan arkadaşım benimm eee yaptıklarını resimletsene bizde görelim eminim çok güzel şeyler döktürmüşsündür ...işe başlıyorsun birde hımm sen varya aşmışsın bacım çok iyi valla keşke benimde böyle bir imkanım olsaydı anca halk eğitim kurslarına git gel benimki:))inşallah olur canım başlarsın işne artık kendini paranı kendin kazanırsın tedavi işini ne yaptınız erteledinizmi?,

şaka de canımı ye bacım canım facedeki örgü grubumuzda resimledim ben patikleri ordanda bakabilirsin ayyy burası çok gelişmiş bi yer değil hiç iş yoktu şükür hareket var bu sıralar gelişiyıooooo galiba burası küçük bi dikiş atölyesi bahsettiğim iş olsun kurslarda güzel bi gelişim canım ben senin adına seviniyom bi şekilde evde değilsin yaaa oyalanıyosun ne güzel aynen kazanacağım paracıkları 3-5 kenara atacağım malesef ertelendi bizim tedavi sağlık olsun bakalımm ama belki ilkbahara olmadı yaza inşşşş daha daha fazla ertelemiyeceğimm tedavi nasip olsun hepimizin yüzü gülsün inişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…