İNŞALLAH RABBİM yüZÜNE BAKAR BU SEFER CANIM BİR SORUN ÇIKMADAN BAŞLARSINIZ TEDAVİNİZE
ayyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrr şimdi patroniçe çıktı ve giderkende dediki senin mamaş günün sana para veriyim
bende dedimki bugün acelesi yok zaten ben parayı kullanmıcam tedavi için biriktiriyorum o zaman içerde kalsın paran dedi
bende olur dedim ocak ayında sizin kredi kartınızı kullanırım hem eksiğimide tamamlarsınız dedimmmmolur bakarız dediiii
oleyyyyyyy dur ben onlara tedavi paramı ödettiriyimmmaaşımdan kessinler
ayyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrr şimdi patroniçe çıktı ve giderkende dediki senin mamaş günün sana para veriyim
Bende dedimki bugün acelesi yok zaten ben parayı kullanmıcam tedavi için biriktiriyorum o zaman içerde kalsın paran dedi
bende olur dedim ocak ayında sizin kredi kartınızı kullanırım hem eksiğimide tamamlarsınız dedimmmmolur bakarız dediiii
Oleyyyyyyy dur ben onlara tedavi paramı ödettiriyimmmaaşımdan kessinler
tabiii öle ama işte insan iyi şeyler duymuyo hatırlamıyomusunuz tuğbaya kontrol için gittiğinde ne demişlerdi ben burda dişlerimi sıkmıştım sinirden
hımm ne güzell canım zaten içerde alacğaın vardı ondan keserler olmazsa
canım ist. Zeynep kamilde çok insan var mesela hamile kalan hep kötüyü düşünme derim
yeterimm maşallahhh ayy canım çok sevindim gerçektenn allaha binlerce şükürkızlar bitik yorgun arkadaşınız yeter geldiiiii
canlarım geçmişe bakamıyorum yorgunummmmmmama sizlerede yazmandan geçemyeceğim eşimin kontrolü vardı bu günnn iyi geçti çok şükür kendi dr (amliyatı yapan dr )eşimi muayene :26::26::26:etti bende diğer dr söylediklerini anlatım (amliyat olamsı lazım dediler dedim ) çok kızdı herkes keni işine bakacak dedi (amliyat olmalı diyen dr endokrin dr )bu iş bizim işimiz dedii zaten ben ameliyata gerek duysam bizat sana söylerdim dedii:44::44::44::44: hiç kafanı karıştırma dedii 3 ay sonra mr çekilecekk o zaman tekrar konuşacağız dediiii :44::44::44::44:kontolümüz altında her şey inşş yeni bir amliyat söz konusu olmadan her şey düzelecek dedi çok mutlu oldummmm
merhaba arkadaşlar...
bende 2 bucuk yıldır evliyim ve 1 yıldır bebek özlemi çekiyoruz...bir kez aşılama yaptırdım tutmadı..bu ayda tüp bebek tedavisine başlıyoruz inş.
beni de listenize eklerseniz sevinirim....
şaka maka derken başlıyorsun sonunda:) hadi bakalım yolunda tedavinde açık olsun Rabbim emeklerimizi boş çevirmesin inşallahkızlar ben bugün tüp bebe merkezime gittimnihayet sonunda geç oldu inşallah güç olmaz herşey yolunda ilerler inşallahh
bu ay tahlillerimi yaptırıyorum ilaçlarımı alıyorum ve ocak ayının başında allahın izniyle tedavime başlıyorummmm
allahım hepimize yardımcı olsun
bana verdikleri testleri yazıyım yarın bunlar üzerinde konuşuruz
FSU
LH
E2
PRL
TSH
ST3
ST4
TAM KAN SAYIMI
HbsAg
HCV
HIV
VDRL
bu son 4 tanesinin aynılarını eşimde yaptıracak
bu testlerden başka ne yaptırdınız siz bide bacılarım ben sordum hemşireye adetliyken olması gerekli olan testim varmı dedim :26: hjayır bunların hepsinide istediğin bir zamanda yaptırabilirsin dedi
bunun içinde fikir verin bana şimdi çıkıyorum yarına çorba yapıcam hepinize iyi geceler
merhaba canım hoşgeldin aramıza sende tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun inşallah ilk ve son tedavin olurmerhaba arkadaşlar...
bende 2 bucuk yıldır evliyim ve 1 yıldır bebek özlemi çekiyoruz...bir kez aşılama yaptırdım tutmadı..bu ayda tüp bebek tedavisine başlıyoruz inş.
beni de listenize eklerseniz sevinirim....
Nurcikpapatyamm nasılsınız?
canım Rabbim daim etsin inşallahhamdolsun iyiym cnm sen nasılsın...yoktunuz ne zamandır gelince paptyayla beraber gelirsiniz beraber yok olursunuz ne iş :)) yoksam bizi beğenmiyonuzmu ?:)) yada tamamiyle tesadüfmü :))
canım Rabbim daim etsin inşallahben pek takılamıyomm eskisi gibi biliyorsun zaten patik örüp satmaya başladım hem canım tamamen tesadüf tabikide valla papatya selamımı görmedi bile hatta geçmişe gömüldü sanırsam ama aşkolsun canım ben burayı sizleri çok seviyorum çok bir daha böyle düşünme canım kızzz belki çalışmaya başlıyacağım artık bugün gitcektm iş görüşmesine rahatsızdım kaldı yarına bakalım şartlar uyarsa işe başlıyorummm belki yarın belki yarından da yakın artık hiç göremezsiniz yüzümü
şaka de canımı ye bacımşaka yaptım kız şaka :)
ooo demek patiklere başladın hatta satmaya :))çalışkan arkadaşım benimm eee yaptıklarını resimletsene bizde görelim eminim çok güzel şeyler döktürmüşsündür ...işe başlıyorsun birde hımm sen varya aşmışsın bacım çok iyi valla keşke benimde böyle bir imkanım olsaydı anca halk eğitim kurslarına git gel benimki:))inşallah olur canım başlarsın işne artık kendini paranı kendin kazanırsın tedavi işini ne yaptınız erteledinizmi?,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?