şimdi kızlar aradı gayet mutlular hele güzgülü bağırıp duruyomuş ikizim olacak diyedoktordan merkezden memnun kalmışlar nurcik misafirhaneyi beğenmemiş koku vardı diyo ikiside d.kontrol hapına başlıcak,aynı zamana denk gelicez hepimiz büyük ihtimalle 1-2 gün fark eder en fazla hee bide sizlere selamları vardı
ayyyyyyyy kötü olduu yalanı ortaya çıktı deseneeeeee
laram katır gibi inatçı bi eşim var
güzgülü sevdamce mi yoksa
sağol bebekdls işte ameliyat olcak ya ben dururum yanında
tedaviye başlayısun hayırlı olsun canım allah yüzünüzü güldürsün senin ve burdaki arkadaşlarımın hepsinin
hayırlısı olsun çok sevindim
şimdi kızlar aradı gayet mutlular hele güzgülü bağırıp duruyomuş ikizim olacak diyedoktordan merkezden memnun kalmışlar nurcik misafirhaneyi beğenmemiş koku vardı diyo ikiside d.kontrol hapına başlıcak,aynı zamana denk gelicez hepimiz büyük ihtimalle 1-2 gün fark eder en fazla hee bide sizlere selamları vardı
biraz önce noldu biliyomusunuzay gülmekten kırıldık
patroniçe ye telefon geldi mahmut diye tanıdığından buda burdan konuşuyor diyoki mahmut abi evdeyim yatıyorum gelemem bugün yarın gelmeye çalışırım hastayım işe bile gidemedim bugün falan filan konuştular kapattı telefonu
2 dk sonra benim patroniçe ibrahim diye birini aradı abi bürodayım gel hadi ne zamandır uğramıyosun dedioda ordan demezmi aaaaaaa dilekçim bürodamısın ben şu an mahmut beyin yanındayım gelemem yarın gelirimmm telefonu kapattığı an ikimizde
folic aciti yeteri kadar depo etmişsindir zaten 2 yılda elevit kullan içinde 12 vitamin 4 mineral filan var ayrıca folic acitte var doktor bana elevit verdi onu kullanıyorum
hatta folbiol diye bi vitamin kullanıyodum folic acit ağırlıklı sanırım onu bıraktırdılar elevit verdiler
hoşbulduk seyhacımm nasılsın canım
ayyyy çok fena olmuş yaaaaa
yaa laramm sana elevitin reklamını yap deselerdi ancak bu kadar yapardın haaayoksa gerçekten promosyonmu alcan
iyiyim canım sen nasılsın bakalım
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi günler diliyorum
ben biraz grip gibiyim ama hafif ayakta atlatıyorum çok şükür
ayyyy çok fena olmuş yaaaaa
yaa laramm sana elevitin reklamını yap deselerdi ancak bu kadar yapardın haaayoksa gerçekten promosyonmu alcan
iyiyim canım sen nasılsın bakalım
ayy inşallahhh gelsin ikiz bebelerr titiz nurcik nolacakkkkkk kendi evi gibi temizler orayı bak şuraya yazıyorummmee sevom sen nezman gidiyorsun onlar ne zaman dönüyor ben bişi anlamadım vallaa:44::44::44::44::44::44::44:
kızlar bende birazdan çıkacammm hastaneye gidecem çok sevdiğim bi abla var drla iletişi zor bana yardımcı olur msuun dedi hemen iş yerimden izin aldım dr a gideme ben dedim biraz pembe yalan ama napayım :26:
hadi bana baş başş
haa unuttum yarıın bize misafir geliyorrr vee evim pis akşam eşime yalvarmıştım kursan çıkınca yapalım diye şimdii bana bişey diyemiyor akşam beraber yaparız diyo aman o balkondaki inşaat pisliklerini temizlesindeee evet bu akşam btün camlarımı siliyorum salon hariçççççonuda hafta sonu artıkkk
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi günler diliyorum
ayy inşallahhh gelsin ikiz bebelerr titiz nurcik nolacakkkkkk kendi evi gibi temizler orayı bak şuraya yazıyorummmee sevom sen nezman gidiyorsun onlar ne zaman dönüyor ben bişi anlamadım vallaa:44::44::44::44::44::44::44:
kızlar bende birazdan çıkacammm hastaneye gidecem çok sevdiğim bi abla var drla iletişi zor bana yardımcı olur msuun dedi hemen iş yerimden izin aldım dr a gideme ben dedim biraz pembe yalan ama napayım :26:
hadi bana baş başş
haa unuttum yarıın bize misafir geliyorrr vee evim pis akşam eşime yalvarmıştım kursan çıkınca yapalım diye şimdii bana bişey diyemiyor akşam beraber yaparız diyo aman o balkondaki inşaat pisliklerini temizlesindeee evet bu akşam btün camlarımı siliyorum salon hariçççççonuda hafta sonu artıkkk
yok canım daha elevite gelene kadar ne vitaminler vardırrrrrr tamam herkes istediğini kullansın demicem bidaha bişey
muhakkak temizler zatenaslında güzel bir odada olması gereken şeyler mevcut bir tek saç sorunları var yani bu kadın milletinin saçı çok dökülüyosilinmiş etmiş olunuyo ama biyerlerden çıabiliyo bende saçtan çok tiksinirim ama başka bişeyi hiç görmedim sonuçta bedava bi yer hergün biri gelip genel kullanılan yerleri temizliyor, odadaki nevresimler zaten yıkanmış temizlenmiş oluyor ama ben yanımda kendiminkini götürmüştüm yine öle yapıcam kızlara da dedim öle..
canım onlar ön muayeneye gitti benim gibi sorun çıkmasın tedavi ertelenmesin diye..o yüzden tedavi öncesinde gidip muayene oldular. ocak 10nu gibi hepimiz orada olucaz tedaviye başlıcaz..
sana kolay gelsin canım. bu akşam zor bi akşam olacak desene :26: inşallah çok cam yoktur evindebeni çok oyalıyor cam silmek :26: 5 cam +2 balkonlu cam var ama her zaman silmediğim için çok pis oluyo kaç tane bez kullanıyorum genel pislik için çerçeveler için cifli bez,sonra temiz ıslak bez,sonra kurulama
bende dün eşime dedimki ameliyattan önce temizlik yapmalıyımgelen gider olur diye eşimde gerek yok diyo gerçi 2 halı yıkadım mecburen paşa kalemle çizdide yıkamaya versem çıkmazdı
camlarıda bizim orda temizlik şirketi var evlere cam temizliğine gdiyorlar bir sorayım bende sildireyim dedim
ütüyü artık ütücüye veriyorum işleirmi azalatmaya başladım ama yine yetmiyo püfff
yok bacım demicem demicemmmm
işlerini azaltmakla iyi yapmışsın canım ütücüler parça başımı parasını alıyolar :26: bencede ameliyattan önce temizlik yapın gelen giden dediğin gibi çok olur. temizliğe yardımcı bayandan yardım alırsın olmazsa canım
bak yaa
aaa öyle camlara ayrı olarakmı geliyorlarbende dün eşime dedimki ameliyattan önce temizlik yapmalıyımgelen gider olur diye eşimde gerek yok diyo gerçi 2 halı yıkadım mecburen paşa kalemle çizdide yıkamaya versem çıkmazdı
camlarıda bizim orda temizlik şirketi var evlere cam temizliğine gdiyorlar bir sorayım bende sildireyim dedim
ütüyü artık ütücüye veriyorum işleirmi azalatmaya başladım ama yine yetmiyo püfff
işlerini azaltmakla iyi yapmışsın canım ütücüler parça başımı parasını alıyolar :26: bencede ameliyattan önce temizlik yapın gelen giden dediğin gibi çok olur. temizliğe yardımcı bayandan yardım alırsın olmazsa canım
bak yaa
ben makinede yıkıyorum sadece ütüye veriyorum parça başı 2 tl.
bayan alcamda bizim orda yokki bakalım bu temizlik şirketine sormak lazım
aaa öyle camlara ayrı olarakmı geliyorlar
işyeri camı filan olsa neysede eve gelen duymadım ben belkide burda yoktur :26::26:
sende rahat edersin ameliyat öncesi temizlikle erkekler anlamaz öyle şeyleri onlara kalsa ev temiz olsun ama temizlik yapma kafalarını şişirme
tamam çok ısrar ettin konusu geçerse derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?