Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminn inşallah aleykümselamm

aminn durucumburası hamilelerle dolup taşsın inşallah en kısa zamanda eşin sağlığına kavuşur inşallah

çok sevindim hadi hayırlısı olsun

ayyyy çok fena olmuş yaaaaa

yaa laramm sana elevitin reklamını yap deselerdi ancak bu kadar yapardın haaa yoksa gerçekten promosyonmu alcan

hoşbulduk seyhacımm nasılsın canım

iyiyim canım sen nasılsın bakalım

ayy inşallahhh gelsin ikiz bebelerr titiz nurcik nolacakkkkkk kendi evi gibi temizler orayı bak şuraya yazıyorummmee sevom sen nezman gidiyorsun onlar ne zaman dönüyor ben bişi anlamadım vallaa:44::44::44::44::44::44::44:
kızlar bende birazdan çıkacammm hastaneye gidecem çok sevdiğim bi abla var drla iletişi zor bana yardımcı olur msuun dedi hemen iş yerimden izin aldım dr a gideme ben dedim biraz pembe yalan ama napayım :26:
hadi bana baş başş
haa unuttum yarıın bize misafir geliyorrr vee evim pis akşam eşime yalvarmıştım kursan çıkınca yapalım diye şimdii bana bişey diyemiyor akşam beraber yaparız diyo aman o balkondaki inşaat pisliklerini temizlesindeee evet bu akşam btün camlarımı siliyorum salon hariçççççonuda hafta sonu artıkkk

ayyyy çok fena olmuş yaaaaa

yaa laramm sana elevitin reklamını yap deselerdi ancak bu kadar yapardın haaa yoksa gerçekten promosyonmu alcan

iyiyim canım sen nasılsın bakalım

yok canım daha elevite gelene kadar ne vitaminler vardırrrrrrtamam herkes istediğini kullansın demicem bidaha bişey

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi günler diliyorum

iyiakşamlar canlarımmmmmmm
sedefo kolay gelsin

muhakkak temizler zaten aslında güzel bir odada olması gereken şeyler mevcut bir tek saç sorunları var yani bu kadın milletinin saçı çok dökülüyosilinmiş etmiş olunuyo ama biyerlerden çıabiliyo bende saçtan çok tiksinirim ama başka bişeyi hiç görmedim sonuçta bedava bi yer hergün biri gelip genel kullanılan yerleri temizliyor, odadaki nevresimler zaten yıkanmış temizlenmiş oluyor ama ben yanımda kendiminkini götürmüştüm yine öle yapıcam kızlara da dedim öle..

canım onlar ön muayeneye gitti benim gibi sorun çıkmasın tedavi ertelenmesin diye..o yüzden tedavi öncesinde gidip muayene oldular. ocak 10nu gibi hepimiz orada olucaz tedaviye başlıcaz..

sana kolay gelsin canım. bu akşam zor bi akşam olacak desene :26: inşallah çok cam yoktur evinde beni çok oyalıyor cam silmek :26: 5 cam +2 balkonlu cam var ama her zaman silmediğim için çok pis oluyo kaç tane bez kullanıyorum genel pislik için çerçeveler için cifli bez,sonra temiz ıslak bez,sonra kurulama

bende dün eşime dedimki ameliyattan önce temizlik yapmalıyımgelen gider olur diye eşimde gerek yok diyo gerçi 2 halı yıkadım mecburen paşa kalemle çizdide yıkamaya versem çıkmazdı
camlarıda bizim orda temizlik şirketi var evlere cam temizliğine gdiyorlar bir sorayım bende sildireyim dedim
ütüyü artık ütücüye veriyorum işleirmi azalatmaya başladım ama yine yetmiyo püfff

işlerini azaltmakla iyi yapmışsın canım ütücüler parça başımı parasını alıyolar :26: bencede ameliyattan önce temizlik yapın gelen giden dediğin gibi çok olur. temizliğe yardımcı bayandan yardım alırsın olmazsa canım

yok bacım demicem demicemmmm

bak yaa

ben makinede yıkıyorum sadece ütüye veriyorum parça başı 2 tl.
bayan alcamda bizim orda yokki bakalım bu temizlik şirketine sormak lazım

aaa öyle camlara ayrı olarakmı geliyorlar
işyeri camı filan olsa neysede eve gelen duymadım ben belkide burda yoktur :26::26:
sende rahat edersin ameliyat öncesi temizlikle erkekler anlamaz öyle şeyleri onlara kalsa ev temiz olsun ama temizlik yapma kafalarını şişirme

tamam çok ısrar ettin konusu geçerse derim

ben makinede yıkıyorum sadece ütüye veriyorum parça başı 2 tl.
bayan alcamda bizim orda yokki bakalım bu temizlik şirketine sormak lazım

hımm yokmu canım aslında ben sana bulurum maltepe tarafından istersen araştırırım

pekii

iyi akşamlar
merhaba
duru rabbim eşine şifa versin geçmiş olsun
kızlar merkezden dr. dan memnun kalmışlar sevindim anladığım kadarıyla onlarda uzun protokol tedavi olacaklar hayırlısı olsun
çok seviniyorum ve çok umut doluyum sizler için rabbimin izniyle dördünüzde hamile kalacak hatta lara ve güzgülü için kesin gözüyle bakıyorum
rabbim yardımcınız olsun son tedavileriniz olur inşallah evlatlarınıza kavuşursunuz inş.
2 ay sonra cinsiyet muhabbetine başlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…