Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben de geldimmmmm

hoşgeldin ablacım herşey gönlünce olsun inşalalhhhhhhhh o kadar temiz kalbin var kiii allah ne muradın varsa versin inşalalhhhh

tamam sevommmm çok iyi olmuş eşiyle gelmesi

pınarımmm canım hayırlı olsun diyelim şimdiden olsun ama ya beklemektense 3-4 ayda yaptır boşa geçirme zamanını derim ben
bu arada vitamin ve beslenmene dikkat et şansını yükselt
geçenlerde gazetede okumuştum bir avrupa şehrinde gebelik düşünen çiftlere test yapmışlar
100 kişiye miltivitamin- protein -minarel destekli beslemişler o ay 60 ı hamile kalmış

100 kişiye de bişey yapmamışlar 25 i hamile kalmış
yani yenilen içilen şeyin etkisi büyük bence bende dikkat etmeye çalışıyorum

bizim gibi sorunluları toplayıp vitamine boğsalar bile içimizden genede tek tük çıkar

şaka bi yana tabiki düzenli beslenmek ve vitamin almak veee özellikle stresten arınmak gerekk

pınarcım 3-4 ay fazla değil bide senin zaten tanıdık var daha erken olacak bence 2 ay içinde olur

olsun ama bence etkilidir
eskiyle bu zamanı kıyasla eskiden 50 kişiden 1 i kısıırlık yaşarken şimdi 50 kişiden 10 tanesi sorun yaşıyorbeslenmenin etkileride var diye düşünüyorum ben evet streste en önemlisi tebe

şimdi güzgülü aradı ocak 10 da başlıcakmış tedavisi ilaç raporunuda almış ilaçlarınıda alabilir artık

biraz önce noldu biliyomusunuz ay gülmekten kırıldık
patroniçe ye telefon geldi mahmut diye tanıdığından buda burdan konuşuyor diyoki mahmut abi evdeyim yatıyorum gelemem bugün yarın gelmeye çalışırım hastayım işe bile gidemedim bugün falan filan konuştular kapattı telefonu

2 dk sonra benim patroniçe ibrahim diye birini aradı abi bürodayım gel hadi ne zamandır uğramıyosun dedi oda ordan demezmi aaaaaaa dilekçim bürodamısın ben şu an mahmut beyin yanındayım gelemem yarın gelirimmm telefonu kapattığı an ikimizde

sağol laracım maddi açıdan müsait olsak 1 ay bile beklemeyiz ama başka çremiz yok bu seferde devlette denicez şansımızı bakalım belki de hamile kalırım inşallah vitamin olayına da elimden geldiği kadar dikkat edecem 2 sene folik asit kullanmıştım hiç ara vermeden son tedavimde doktorum kestirdi gene başılyım barii

abooowwwww tam rezil olmuş kızzz

sus kız utandım valla haaaaminnn allah hepimizin muradını biliyo tez zamanda verir inşallah

doğrudurrr:44:

slm hoşgeldiniz kızlar

hoşbuldukkkkkk

şimdi güzgülü aradı ocak 10 da başlıcakmış tedavisi ilaç raporunuda almış ilaçlarınıda alabilir artık

hadi bakalımmmmmm herşey güzel olacak inşalalh kızlar yaaa zaman ne çabbuk geçiyor daha geçenlerde 3 ay mı ne var diyorduk şimdii allahım heyecanlanmamak mümkün değilll

laram katır gibi inatçı bi eşim var
güzgülü sevdamce mi yoksa

sağol bebekdls işte ameliyat olcak ya ben dururum yanında
tedaviye başlayısun hayırlı olsun canım allah yüzünüzü güldürsün senin ve burdaki arkadaşlarımın hepsinin

hayırlısı olsun çok sevindim

folic aciti yeteri kadar depo etmişsindir zaten 2 yılda elevit kullan içinde 12 vitamin 4 mineral filan var ayrıca folic acitte var doktor bana elevit verdi onu kullanıyorum
hatta folbiol diye bi vitamin kullanıyodum folic acit ağırlıklı sanırım onu bıraktırdılar elevit verdiler

folic aciti yeteri kadar depo etmişsindir zaten 2 yılda elevit kullan içinde 12 vitamin 4 mineral filan var ayrıca folic acitte var doktor bana elevit verdi onu kullanıyorum
hatta folbiol diye bi vitamin kullanıyodum folic acit ağırlıklı sanırım onu bıraktırdılar elevit verdiler

şimdi kızlar aradı gayet mutlular hele güzgülü bağırıp duruyomuş ikizim olacak diye doktordan merkezden memnun kalmışlar nurcik misafirhaneyi beğenmemiş koku vardı diyo ikiside d.kontrol hapına başlıcak,aynı zamana denk gelicez hepimiz büyük ihtimalle 1-2 gün fark eder en fazla hee bide sizlere selamları vardı

evet çaktırmaaaaa
bu ay nurcik sevo güzgülü ve bennnnn tedavilere start verdikk bize dua at bol şans dile
o katır inadını kır kırarsın sen

ayyyyyyyy kötü olduu yalanı ortaya çıktı deseneeeeee

ohhhh maşallahhh hadi hayırlı olsun hepimizedeee
bu arada ben doktoruma çift embriyo yu sormadım bak unuttum gene bu gidişimde söylicemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…