ben de geldimmmmm
arkadaşlar merhaba naber durucum çok geçmiş olsun eşine bence de ne yap et onunla git sende doktora kızlar nurcanla nuryüzlüm antalya ta gitmiş inşallah herşey böle yolunda gider ben de heyecanlıyım hepiniz gibi haa bu arada biz de önümüzde ki ilk adetimle gidecem inşallah aralık 26 27 gibi olmam lazım bakalım ne zaman sıra gelir belki hemen başlarız tadınık dr. aracılığıyla dün aradım has.neyi maksimum 3 4 ayda sıra geliyomuş bakalım neler olacak:18:
hoşgeldin ablacım herşey gönlünce olsun inşalalhhhhhhhh o kadar temiz kalbin var kiii allah ne muradın varsa versin inşalalhhhh
tamam sevommmm çok iyi olmuş eşiyle gelmesi
pınarımmm canım hayırlı olsun diyelim şimdidenolsun ama ya beklemektense 3-4 ayda yaptır boşa geçirme zamanını derim ben
bu arada vitamin ve beslenmene dikkat et şansını yükselt
geçenlerde gazetede okumuştum bir avrupa şehrinde gebelik düşünen çiftlere test yapmışlar
100 kişiye miltivitamin- protein -minarel destekli beslemişler o ay 60 ı hamile kalmış
100 kişiye de bişey yapmamışlar 25 i hamile kalmış
yani yenilen içilen şeyin etkisi büyük bence bende dikkat etmeye çalışıyorum
bizim gibi sorunluları toplayıp vitamine boğsalar bile içimizden genede tek tük çıkar
şaka bi yana tabiki düzenli beslenmek ve vitamin almak veee özellikle stresten arınmak gerekk
pınarcım 3-4 ay fazla değil bide senin zaten tanıdık var daha erken olacak bence 2 ay içinde olur
pınarımmm canım hayırlı olsun diyelim şimdidenolsun ama ya beklemektense 3-4 ayda yaptır boşa geçirme zamanını derim ben
geçenlerde gazetede okumuştum bir avrupa şehrinde gebelik düşünen çiftlere test yapmışlar
100 kişiye miltivitamin- protein -minarel destekli beslemişler o ay 60 ı hamile kalmış
biraz önce noldu biliyomusunuzay gülmekten kırıldık
patroniçe ye telefon geldi mahmut diye tanıdığından buda burdan konuşuyor diyoki mahmut abi evdeyim yatıyorum gelemem bugün yarın gelmeye çalışırım hastayım işe bile gidemedim bugün falan filan konuştular kapattı telefonu
2 dk sonra benim patroniçe ibrahim diye birini aradı abi bürodayım gel hadi ne zamandır uğramıyosun dedioda ordan demezmi aaaaaaa dilekçim bürodamısın ben şu an mahmut beyin yanındayım gelemem yarın gelirimmm telefonu kapattığı an ikimizde
sus kız utandım valla haaaaminnn allah hepimizin muradını biliyo tez zamanda verir inşallah
slm hoşgeldiniz kızlar
şimdi güzgülü aradı ocak 10 da başlıcakmış tedavisiilaç raporunuda almış ilaçlarınıda alabilir artık
afiyet olsun kızlar bende yedim yemeğimi geldim bugün erken yedim çünkü midem acayip yanıyorrr
sabahta çorba yemiştim sanırım baharatlar yaktı gerçi şimdide aynı çorbayı yedim bakalım ne olacak
durummmm eşine çok çok geçmişolsun hiç dinleme takıl peşine sende öyle şeymi olur ayol hastalık saklanırmı
bide senin yardımına çok ihtiyacı vardır ablacım sen dinleme onu kız, söylen bişiler yap sende git yanında
sevoooooo nurciklerden başka haberler varmı sordum ama cevaplamadınnurcan eşiyle birliktemi misafirhanedeymiş yoksa güzgülüylemi
arkadaşlar merhaba naber durucum çok geçmiş olsun eşine bence de ne yap et onunla git sende doktora kızlar nurcanla nuryüzlüm antalya ta gitmiş inşallah herşey böle yolunda gider ben de heyecanlıyım hepiniz gibi haa bu arada biz de önümüzde ki ilk adetimle gidecem inşallah aralık 26 27 gibi olmam lazım bakalım ne zaman sıra gelir belki hemen başlarız tadınık dr. aracılığıyla dün aradım has.neyi maksimum 3 4 ayda sıra geliyomuş bakalım neler olacak:18:
şimdi güzgülü aradı ocak 10 da başlıcakmış tedavisiilaç raporunuda almış ilaçlarınıda alabilir artık
patroniçe ye telefon geldi mahmut diye tanıdığından buda burdan konuşuyor diyoki mahmut abi evdeyim yatıyorum gelemem bugün yarın gelmeye çalışırım hastayım işe bile gidemedim bugün falan filan konuştular kapattı telefonu
2 dk sonra benim patroniçe ibrahim diye birini aradı abi bürodayım gel hadi ne zamandır uğramıyosun dedioda ordan demezmi aaaaaaa dilekçim bürodamısın ben şu an mahmut beyin yanındayım gelemem yarın gelirimmm telefonu kapattığı an ikimizde
folic aciti yeteri kadar depo etmişsindir zaten 2 yılda elevit kullan içinde 12 vitamin 4 mineral filan var ayrıca folic acitte var doktor bana elevit verdi onu kullanıyorumsağol laracım maddi açıdan müsait olsak 1 ay bile beklemeyiz ama başka çremiz yok bu seferde devlette denicez şansımızı bakalım belki de hamile kalırım inşallah vitamin olayına da elimden geldiği kadar dikkat edecem 2 sene folik asit kullanmıştım hiç ara vermeden son tedavimde doktorum kestirdi gene başılyım barii
doğrudurrr:44:
hoşbuldukkkkkk
hadi bakalımmmmmmherşey güzel olacak inşalalh kızlar yaaa zaman ne çabbuk geçiyor daha geçenlerde 3 ay mı ne var diyorduk şimdii allahım heyecanlanmamak mümkün değilll
folic aciti yeteri kadar depo etmişsindir zaten 2 yılda elevit kullan içinde 12 vitamin 4 mineral filan var ayrıca folic acitte var doktor bana elevit verdi onu kullanıyorumsağol laracım maddi açıdan müsait olsak 1 ay bile beklemeyiz ama başka çremiz yok bu seferde devlette denicez şansımızı bakalım belki de hamile kalırım inşallah vitamin olayına da elimden geldiği kadar dikkat edecem 2 sene folik asit kullanmıştım hiç ara vermeden son tedavimde doktorum kestirdi gene başılyım barii
doğrudurrr:44:
hoşbuldukkkkkk
hadi bakalımmmmmmherşey güzel olacak inşalalh kızlar yaaa zaman ne çabbuk geçiyor daha geçenlerde 3 ay mı ne var diyorduk şimdii allahım heyecanlanmamak mümkün değilll
slm hoşgeldiniz kızlar
laram katır gibi inatçı bi eşim var
güzgülü sevdamce mi yoksa
sağol bebekdls işte ameliyat olcak ya ben dururum yanında
tedaviye başlayısun hayırlı olsun canım allah yüzünüzü güldürsün senin ve burdaki arkadaşlarımın hepsinin
hayırlısı olsun çok sevindim
şimdi kızlar aradı gayet mutlular hele güzgülü bağırıp duruyomuş ikizim olacak diyedoktordan merkezden memnun kalmışlar nurcik misafirhaneyi beğenmemiş koku vardı diyo ikiside d.kontrol hapına başlıcak,aynı zamana denk gelicez hepimiz büyük ihtimalle 1-2 gün fark eder en fazla hee bide sizlere selamları vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?