Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hımm yokmu canım aslında ben sana bulurum maltepe tarafından istersen araştırırım

pekii

inşallah hepimiz birlikte hamile kalıcaz ayrı gayrı yokkkk olumsuz hiç bişey düşünmek istimiyorum hiçbirimizz için

temizlik yapan firma evlerede gidiyorlar ister cam sildir ister ev temizlet
belki fiyatıbiraz yüksektir ama olsun

hımm yokmu canım aslında ben sana bulurum maltepe tarafından istersen araştırırım

pekii

sağol bebeğim buraya sorcam ben

papatya sağol canım amin diyorum zaten eşimde ben egenin büyüdüğünü göremiycem diyo
bide borca girdik rabbim hayırlısını versin ne yapayım yani

hoşgeldin canım
evet memnun kalmışlar. yok tedavi kısa protokol
lara ve güzgülü çünkü dejenere olmamış biizm kadar dimi inşallahhh canımmm inşallahhhh o günleri görürüzzz elbet içimizden sevinenler olacak allahımm hiçbiirimize olumsuz bişey göstermesin

ben çıkıyorum kızlar
biraz işim varr çıkmadan onları halletmeliyim
hepinizi seviyorummmmm öpüyorumm muckk iyiakşamlarrrrrr

allah korusun öle şey düşünmesin moralli olsun
araba mı aldınız canım :26:

allah korusun o nasıl söz inşallah sünnetini mezuniyetini askerliğini düğününü torunlarınızı görürsünüz inşallah

sizlerdende çok umutluyum ama bende dahil aynen dediğin gibi
inşallah hepiniz olumlu haberlerle döneceksiniz olumsun ihtimali hiç düşünmüyorum bile

şifacım canım iyi akşamlar
nasıl gidiyor iş hayatı
dişin nasıl oldu
dün seni yordum bana çizelge yapman için hakkını helal et
ama ben beceremedim
siliyorum siliyorum eski çizelgem tekrar çıkıyor

canımm iyi akşamlar geç geldim eve halaaa yemek yiycezzz dişim çekildiği halde yeri halaaa ağrıyor yaaa yarın izin verdi patron evdeyimm inşşş bi fırsat bulup sizlerle sohbet etme zamanı yakalarım canım niye öyle oldu ki çizelgen :26: sildikten sonra yapıştırdığın link değişiklikleri kaydet e tıkla bi daha dene canım

bende dişimi çektirdiğimde yeri 3-4 gün ağrımıştı geçer inş.
demek yarın izinlisin bol bol yat uyu bir günün tadını çıkar
nasıl çalışma hayatını sevdin mi uzun süre yattıktan sonra
ben artık uğraşmam gece eşime söyleyim o halletmeye çalışsın
bu teknoloji işlerinden hiç anlamıyorum uğraşmayada korkuyorum ortalığı karıştırırım diye

eski çizelgemi sildikten sonra yeni çizelgeyi yapıştırıyorum değişikliği kaydete de basıyorum ama inatla eski çizelge geliyor
bi yerde eksik yada yanlış bişeyler yapıyorumda nerde aceba:44:

ağrır canım benimkide mutlaka 3-5 ağrır sadece ben değil sadece 2 arkadaş hariç kalan herkes izinli saçma sapan bişiler dönüyor işyerimde huylandık bakalım :26: çokk uzun süre çalışmıycamm zaten bikaç gün sonra 15 gün çalışmış olucamm ardından ennn fazla 1 ay çalışcamm aklımdaki bu şu an :44: inşş tayin çıkarda o sebeple kurtulurum buralardan canımmm yaa hadi bi dene bakalım eşine bırakma yaa halledersin sen çizelgeyi ekle sayfayı aşağı kaydır en altta değişiklikleri kaydet butonu var tıkla güncellendikten sonra senindir çizelgen hadi kaçtımm mutfağaa

afiyet olsun kızlar bende şimdi yedim geldim

laracım nurcik eşiyle gitmişti başka detay yok çok konuşamadık müsait olunca arayacak
laaa nurcikkkkk nerdeee kocasıylaa gelmişşş ben nıyee görmedimm körmü oldumm acepppp
şimdi güzgülü aradı ocak 10 da başlıcakmış tedavisi ilaç raporunuda almış ilaçlarınıda alabilir artık
cnm yaaaa kıs orda bişey sorduu anlamadım ne dediğini he dedim geçtim vallah bana reççete verdi ilaç raporu filen deil rapor ne haltta yarar onuda bilmemkiiiiii
lannn nurcik alacagın olsunn kızımmm bu ne şimdik küstüm sanaaaaaaaa sadeceee para indirsin diye gittiğimiz kadına dedimkii benim ikizim olacak vede ben sonra tımaraneyee yatacağım dedimm b kadannn bagırıp çagırmışınn ohaaa delimiyimm lan bennnnnn (aglaayan smile 100 mesajım dolmadıgı içşin smileleri kullanamıyorum anlayın işte)

ben koku alamadım sadecee mutfak bırazzz dagılmış gibiydi odaa olacakk rdaa en az 15 kişi kalıyor herkes 1rer bardak koysaaaa nasıl dagılır deilmiiii
evettt bennn 1 buçuk ayy sonraa hamileyimm (inşallah)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
güzgülü dönmüşsün bile canım güzel geçmiş muaynen hayırlı olsun canım
demek nurciki görmedin neyse 1 ay sonra bol bol birliktesiniz nasılsa

iyi akşamlar kızlar

yokk kısss nurcikii gördümdeee kocasınıı görmedim çünkü kocasıyla deil kardeşiyleee gelmişti sevo kocasıyla giitti yazıncaa ondann öle yazdımmm

iyi akşamlar kızlar

cnm buaradaa çok saol tişkürrrrrr ederimm kıssss birkaç saat öncee senin memleketindeydikk haaaaaaaaageldim geldimdee anamda agladı cnm gün içindee 2 kere uçaka binilmezmiş onu anladımm beynımın içindeeeee sazlar çalınıyorrr

yokk kısss nurcikii gördümdeee kocasınıı görmedim çünkü kocasıyla deil kardeşiyleee gelmişti sevo kocasıyla giitti yazıncaa ondann öle yazdımmm

hııııı anladım hangi doktora muayne oldun doğum kontrol hapına ne zaman başlıyosun nurcikte adet oldumu bu arada

nasıl memleketimizi beğendinmi bari:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…