hımm yokmu canım aslında ben sana bulurum maltepe tarafından istersen araştırırım
pekii
iyi akşamlar
merhaba
duru rabbim eşine şifa versin geçmiş olsun
kızlar merkezden dr. dan memnun kalmışlar sevindim anladığım kadarıyla onlarda uzun protokol tedavi olacaklar hayırlısı olsun
çok seviniyorum ve çok umut doluyum sizler için rabbimin izniyle dördünüzde hamile kalacak hatta lara ve güzgülü için kesin gözüyle bakıyorum
rabbim yardımcınız olsun son tedavileriniz olur inşallah evlatlarınıza kavuşursunuz inş.
2 ay sonra cinsiyet muhabbetine başlarız inşallah
aaa öyle camlara ayrı olarakmı geliyorlar
işyeri camı filan olsa neysede eve gelen duymadım ben belkide burda yoktur :26::26:
sende rahat edersin ameliyat öncesi temizlikle erkekler anlamaz öyle şeyleri onlara kalsa ev temiz olsun ama temizlik yapma kafalarını şişirme
tamam çok ısrar ettin konusu geçerse derim
hımm yokmu canım aslında ben sana bulurum maltepe tarafından istersen araştırırım
pekii
iyi akşamlar
merhaba
kızlar merkezden dr. dan memnun kalmışlar sevindim anladığım kadarıyla onlarda uzun protokol tedavi olacaklar hayırlısı olsun
çok seviniyorum ve çok umut doluyum sizler için rabbimin izniyle dördünüzde hamile kalacak hatta lara ve güzgülü için kesin gözüyle bakıyorum
rabbim yardımcınız olsun son tedavileriniz olur inşallah evlatlarınıza kavuşursunuz inş.
iyi akşamlar
merhaba
temizlik yapan firma evlerede gidiyorlar ister cam sildir ister ev temizlet
belki fiyatıbiraz yüksektir ama olsun
sağol bebeğim buraya sorcam ben
papatya sağol canım amin diyorum zaten eşimde ben egenin büyüdüğünü göremiycem diyo
bide borca girdik rabbim hayırlısını versin ne yapayım yani
ben çıkıyorum kızlar
biraz işim varr çıkmadan onları halletmeliyim
hepinizi seviyorummmmm öpüyorumm muckk iyiakşamlarrrrrr
allah korusun o nasıl söz inşallah sünnetini mezuniyetini askerliğini düğününü torunlarınızı görürsünüz inşallahtemizlik yapan firma evlerede gidiyorlar ister cam sildir ister ev temizlet
belki fiyatıbiraz yüksektir ama olsun
sağol bebeğim buraya sorcam ben
papatya sağol canım amin diyorum zaten eşimde ben egenin büyüdüğünü göremiycem diyo
bide borca girdik rabbim hayırlısını versin ne yapayım yani
sizlerdende çok umutluyum ama bende dahil aynen dediğin gibihoşgeldin canım
evet memnun kalmışlar. yok tedavi kısa protokol
lara ve güzgülü çünkü dejenere olmamış biizm kadar dimiinşallahhh canımmm inşallahhhh o günleri görürüzzz elbet içimizden sevinenler olacak allahımm hiçbiirimize olumsuz bişey göstermesin
canımm iyi akşamlar geç geldim eveşifacım canım iyi akşamlar
nasıl gidiyor iş hayatı
dişin nasıl oldu
dün seni yordum bana çizelge yapman için hakkını helal et
ama ben beceremedim
siliyorum siliyorum eski çizelgem tekrar çıkıyor
ağrır canım benimkide mutlaka 3-5 ağrırbende dişimi çektirdiğimde yeri 3-4 gün ağrımıştı geçer inş.
demek yarın izinlisin bol bol yat uyu bir günün tadını çıkar
nasıl çalışma hayatını sevdin mi uzun süre yattıktan sonra
ben artık uğraşmam gece eşime söyleyim o halletmeye çalışsın
bu teknoloji işlerinden hiç anlamıyorum uğraşmayada korkuyorum ortalığı karıştırırım diye
sağol canım bi ara detayları bahsederim işyerimdeki meselelerle başınızı ağrıtmazsam eğerhayırlısı olsun
hadi sana kolay gelsin afiyet olsun
laaa nurcikkkkk nerdeee kocasıylaa gelmişşş ben nıyee görmedimm körmü oldumm aceppppafiyet olsun kızlar bende şimdi yedim geldim
laracım nurcik eşiyle gitmiştibaşka detay yok çok konuşamadık müsait olunca arayacak
cnm yaaaa kıs orda bişey sorduu anlamadım ne dediğini he dedim geçtim vallah bana reççete verdi ilaç raporu filen deil rapor ne haltta yarar onuda bilmemkiiiiiişimdi güzgülü aradı ocak 10 da başlıcakmış tedavisiilaç raporunuda almış ilaçlarınıda alabilir artık
lannn nurcik alacagın olsunn kızımmm bu ne şimdik küstüm sanaaaaaaaa sadeceee para indirsin diye gittiğimiz kadına dedimkii benim ikizim olacak vede ben sonra tımaraneyee yatacağım dedimm b kadannn bagırıp çagırmışınn ohaaa delimiyimm lan bennnnnn (aglaayan smile 100 mesajım dolmadıgı içşin smileleri kullanamıyorum anlayın işte)şimdi kızlar aradı gayet mutlular hele güzgülü bağırıp duruyomuş ikizim olacak diyedoktordan merkezden memnun kalmışlar nurcik misafirhaneyi beğenmemiş koku vardı diyo ikiside d.kontrol hapına başlıcak,aynı zamana denk gelicez hepimiz büyük ihtimalle 1-2 gün fark eder en fazla hee bide sizlere selamları vardı
evettt bennn 1 buçuk ayy sonraa hamileyimm (inşallah)iyi akşamlar
merhaba
iyi akşamlar kızlar
güzgülü dönmüşsün bile canım güzel geçmiş muaynen hayırlı olsun canım
demek nurciki görmedin neyse 1 ay sonra bol bol birliktesiniz nasılsa
iyi akşamlar kızlar
güzgülü dönmüşsün bile canım güzel geçmiş muaynen hayırlı olsun canım
demek nurciki görmedin neyse 1 ay sonra bol bol birliktesiniz nasılsa
yokk kısss nurcikii gördümdeee kocasınıı görmedim çünkü kocasıyla deil kardeşiyleee gelmişti sevo kocasıyla giitti yazıncaa ondann öle yazdımmm
cnm buaradaa çok saol tişkürrrrrr ederimm kıssss birkaç saat öncee senin memleketindeydikk haaaaaaaaageldim geldimdee anamda agladı cnm gün içindee 2 kere uçaka binilmezmiş onu anladımm beynımın içindeeeee sazlar çalınıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?