Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçmiş olsun hayırdır ne oldu eşine :26:
Tuğbiş iyi canım nidoşu ile vakit geçiriyo görüşünce söylerim

geçen hafta çarşamba akşam iş çıkışı göğüsünü tuıtuyodu eve zor attı kendini bi duş aldı gitti doktora benide istemedi hemen müşaade altın almışlar kalp zannetik yapılna tahliller eko efor testleri falan neyse şimdilik bişi çıkmadı anjiyo dedi eşim istemedi safrada taş ve iltihap var karciğer 3 kat büyümüş ve yağlanma var cumartesi gastroentereloji dr gitti doktro karaciğerine ne yapmışsın bitirmişsin demiş şimdi ilaçla safrayı biraz düzletp ameliyat olcak

Nurcikle konuştum herşey yolunda gitmiş mueyenede olmuş d.k. Hapına başlıyacakmış şimdide misafirhanedeler

çok çok geçmiş olsun nasıl olmuş öle karaciğeri ne tetiklemişki Allahım şifa versin ilaçlar faydasını verir ve ameliyatıda atlatır inşallahh bozma moralini dicem ama elde değildir Işte herşeyin başı sağlık allahım bizlere eşlerimize ailemize sağlık versin arada bir detayları yaz canım

çok geçmiş olsun ablacım allah şifa versin inşallahh
Nurcikle konuştum herşey yolunda gitmiş mueyenede olmuş d.k. Hapına başlıyacakmış şimdide misafirhanedeler

öylemiiiiii harika o zaman nurcik eşiyle birliktem gitti sevo çoğul kllanndında
neyse misafir geldi çıktım ben bgelrim sonra mmuckkkk

geçmiş olsun rabbim şifa versin

allah alalh kepek yapmaması lazım ama bende aksine kepeklerimi yok etti çok şükürrrama bundan sonraki şampuanıma zeytinyağ ve hint yağıtyla balı katacam şimdi benim şampuanınım içinde yok yok sarımsakta var eşim bıktı artık oda nasibini alıyorrr

evet öyle denirdi aslında ama bende bu teoriyi çürütmeyelim sedefo istisnai bir durum bence

valal bilmemmmm istisnai mi nedir bilemedimmm:44::44::44::44::44::44:

Günaydın kızlar nasılsınız n var ne yok

günaydın ablacım biz iyiyiz sen nasılsın eşin için çok üzüldüm ablacım allah acil şifalar versin çok geççmiş olsunnn

allahım dahada güzel haberler vermeyi nasip edeccek inşalalhhhh alalhım hepimizin yüzünü güldürrrr yarabbimmm

çok geçmiş olsun ablacım allah şifa versin inşallahh

öylemiiiiii harika o zaman nurcik eşiyle birliktem gitti sevo çoğul kllanndında
neyse misafir geldi çıktım ben bgelrim sonra mmuckkkk

geçmiş olsun rabbim şifa versin

kızlar çok teşekkür ederim sağolun umarım atlatırız ama karaciğer için aynı şeyi söyleyemicem bilmiyorum beni doktora götürmüyor sanki bişi saklıyor
nurcik misafirhande demişsiniz kızlar biri bilgi versin hayırdır

nasıl götürmüyor seninde herşeyi bilmen en doğal hakkın canım hem bu durumlarda senin onun yanında olman lazım ikna edersin sende doktoru ile görüşürsün olmazsa canım

nurcik bugün antalyada sevdamce de orda muayene olmaya gittiler bu ay gelecek ayda tedavideyiz

egeyi bahane ediyo anneler bilmiyo bile
nurcik ve sevdamce antalyadamı ayy hadi inşallah iyi haberler verirler çok sevindim

kızlar yemeğe indim ben afiyet olsun herkese

afiyet olsun kızlar bende yedim yemeğimi geldim bugün erken yedim çünkü midem acayip yanıyorrr
sabahta çorba yemiştim sanırım baharatlar yaktı gerçi şimdide aynı çorbayı yedim bakalım ne olacak

durummmm eşine çok çok geçmişolsun hiç dinleme takıl peşine sende öyle şeymi olur ayol hastalık saklanırmı
bide senin yardımına çok ihtiyacı vardır ablacım sen dinleme onu kız, söylen bişiler yap sende git yanında

sevoooooo nurciklerden başka haberler varmı sordum ama cevaplamadınnurcan eşiyle birliktemi misafirhanedeymiş yoksa güzgülüylemi

Son düzenleme:
afiyet olsun kızlar bende şimdi yedim geldim

laracım nurcik eşiyle gitmişti başka detay yok çok konuşamadık müsait olunca arayacak

arkadaşlar merhaba naber durucum çok geçmiş olsun eşine bence de ne yap et onunla git sende doktora kızlar nurcanla nuryüzlüm antalya ta gitmiş inşallah herşey böle yolunda gider ben de heyecanlıyım hepiniz gibi haa bu arada biz de önümüzde ki ilk adetimle gidecem inşallah aralık 26 27 gibi olmam lazım bakalım ne zaman sıra gelir belki hemen başlarız tadınık dr. aracılığıyla dün aradım has.neyi maksimum 3 4 ayda sıra geliyomuş bakalım neler olacak:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…