geçmiş olsun hayırdır ne oldu eşine :26:
Tuğbiş iyi canım nidoşu ile vakit geçiriyo görüşünce söylerim
geçen hafta çarşamba akşam iş çıkışı göğüsünü tuıtuyodu eve zor attı kendini bi duş aldı gitti doktora benide istemedi hemen müşaade altın almışlar kalp zannetik yapılna tahliller eko efor testleri falan neyse şimdilik bişi çıkmadı anjiyo dedi eşim istemedi safrada taş ve iltihap var karciğer 3 kat büyümüş ve yağlanma var cumartesi gastroentereloji dr gitti doktro karaciğerine ne yapmışsın bitirmişsin demiş şimdi ilaçla safrayı biraz düzletp ameliyat olcak
çok geçmiş olsun ablacım allah şifa versin inşallahhgeçen hafta çarşamba akşam iş çıkışı göğüsünü tuıtuyodu eve zor attı kendini bi duş aldı gitti doktora benide istemedi hemen müşaade altın almışlar kalp zannetik yapılna tahliller eko efor testleri falan neyse şimdilik bişi çıkmadı anjiyo dedi eşim istemedi safrada taş ve iltihap var karciğer 3 kat büyümüş ve yağlanma var cumartesi gastroentereloji dr gitti doktro karaciğerine ne yapmışsın bitirmişsin demiş şimdi ilaçla safrayı biraz düzletp ameliyat olcak
Nurcikle konuştum herşey yolunda gitmiş mueyenede olmuş d.k. Hapına başlıyacakmış şimdide misafirhanedeler
geçen hafta çarşamba akşam iş çıkışı göğüsünü tuıtuyodu eve zor attı kendini bi duş aldı gitti doktora benide istemedi hemen müşaade altın almışlar kalp zannetik yapılna tahliller eko efor testleri falan neyse şimdilik bişi çıkmadı anjiyo dedi eşim istemedi safrada taş ve iltihap var karciğer 3 kat büyümüş ve yağlanma var cumartesi gastroentereloji dr gitti doktro karaciğerine ne yapmışsın bitirmişsin demiş şimdi ilaçla safrayı biraz düzletp ameliyat olcak
Nurcikle konuştum herşey yolunda gitmiş mueyenede olmuş d.k. Hapına başlıyacakmış şimdide misafirhanedeler
sedef benim saçlarım kepeklenmeye başladı canım yaaaaabu badem yağı bana hiç yaramadı sanki
bde şampuan azaldıkça daha sıvı hale geldi su gibi oldu bir an önce bitsede kurtulsam diye gözüne bakıyorum vallahayır onuda kullanmıcam desem eşim topa tutacak beni alıp yarım bıraktığım şampuanların hatti hesabı yok alıyom memmnun almayınca eşim bitiriyor çünkü bunuda yağlı- ballı kullanmazda artık kızar
bence ben böyle bişiy yapmayım bidaha evde yağlar mevcut nasılsa ayda 1 kere maske yaparım olmazsa
evet öyle denirdi aslındaama bende bu teoriyi çürütmeyelim sedefo istisnai bir durum bence
Günaydın kızlar nasılsınız n var ne yok
çok çok geçmiş olsun nasıl olmuş öle karaciğeri ne tetiklemişkiAllahım şifa versin ilaçlar faydasını verir ve ameliyatıda atlatır inşallahh bozma moralini dicem ama elde değildir Işte herşeyin başı sağlık allahım bizlere eşlerimize ailemize sağlık versin arada bir detayları yaz canım
çok geçmiş olsun ablacım allah şifa versin inşallahh
öylemiiiiii harika o zaman nurcik eşiyle birliktem gitti sevo çoğul kllanndında
neyse misafir geldi çıktım ben bgelrim sonra mmuckkkk
geçmiş olsun rabbim şifa versin
allah alalh kepek yapmaması lazım ama bende aksine kepeklerimi yok etti çok şükürrrama bundan sonraki şampuanıma zeytinyağ ve hint yağıtyla balı katacam şimdi benim şampuanınım içinde yok yok sarımsakta var eşim bıktı artık oda nasibini alıyorrr
valal bilmemmmm istisnai mi nedir bilemedimmm:44::44::44::44::44::44:
günaydın ablacım biz iyiyiz sen nasılsın eşin için çok üzüldüm ablacım allah acil şifalar versin çok geççmiş olsunnn
allahım dahada güzel haberler vermeyi nasip edeccek inşalalhhhh alalhım hepimizin yüzünü güldürrrr yarabbimmm
kızlar çok teşekkür ederim sağolun umarım atlatırız ama karaciğer için aynı şeyi söyleyemicem bilmiyorum beni doktora götürmüyor sanki bişi saklıyor
nurcik misafirhande demişsiniz kızlar biri bilgi versin hayırdır
nasıl götürmüyor seninde herşeyi bilmen en doğal hakkın canım hem bu durumlarda senin onun yanında olman lazımikna edersin sende doktoru ile görüşürsün olmazsa canım
nurcik bugün antalyada sevdamce de orda muayene olmaya gittiler bu ay gelecek ayda tedavideyiz
egeyi bahane ediyo anneler bilmiyo bile
nurcik ve sevdamce antalyadamı ayy hadi inşallah iyi haberler verirler çok sevindim
nasıl götürmüyokır seninde herşeyi bilmen en doğal hakkın canım hem bu durumlarda senin onun yanında olman lazımikna edersin sende doktoru ile görüşürsün olmazsa canım
nurcik bugün antalyada sevdamce de orda muayene olmaya gittiler bu ay gelecek ayda tedavideyiz
kızlar yemeğe indim ben afiyet olsun herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?