Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevom eşimde aynısını dedi sanki perdeyi açıp bakaca bide akşam kirini nasıl görecek diye kızıyordu normal diğer işlerini yap dedi olmazsa evin içinden camları silerim dışardan camlarımı haftaya silerim ya bide sevom sabahları camları açıyorum temiz hava girsin diye kirlerde içeri giriyor ondannnn demek adet olmadın inşallah olursun ablacım yaa

sedefo bence içerden bile silme sadece açtığın çerveli bölümden pislik gelmicek şekilde temizle gitsin haftasonu iç dış güzelce silersin camı

güzgülüü günaydınn sana ne ilaçlar verdi sende de enfeksiyon vardı

evt cnmmm o güzgülüü fatoşşş benimmmmmm nevomm inşallahhhh hamiş kaldıgımdaa yeni nickimdeeeee masal ve aslan'ın annesii olsunn yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güzel nick olmasadaa rutbemdeeeeee kesin olurrrr

bana nurcikin aynı ilaçlarından verdi cnm evt bendeee intihap vardı smirdedee çıkmıştı ama onun için sadecee bol bol su iç dediiii belkide onun için vermiştirrrr bu ilacın içinde 2 adet varmış tekseferdeee 2 taneside içilip bitilecekmiş

anladım evet bol su içmeyi ihmal etme

bende bugün tahlillerimi faksladım bana d.k. hapı vermicek başka bişey verirmi bilmiyorum

haklısın sevom yoksa daha çok yorullurum
günaydın güzgülümmmm nasılsın bakalım enerjin fışkırıyor

seyhannnn ve kıslarr bakın size 2 önemli konu anlatacam 1. siii bize umut 2...si ise çok komik

1= merkezdee bır kadın vardı kaşında dudagındaa piesinklerrr filen vardıı hiç takmadım kadını saonraa sormaya filen başladııı oda tedavi olmuşş yaşı 40 a dayandıgıı için tüp yapmışlar 2 senedirde olmuyormuş yumurta rezervi çok azalmış 2 yumurtası olmuş biri döllenmiş ve onu koymuşmarrrr şimdii hamiş 7 haftalıkkkk ilk tedavide hamile diyokii inanın sadecee inanın olurrrrr diyorrrrrr bu konu bukadar

2= bizim bu nurcik varyaaaa doktorun muayne odasına gitmiş tabi hazırlanması lazım bu pantolununu çıkarmış biryere koymuş ordan düşmüşş ve tabi heycandann bu git sen pantalonu lavabonun önüne attt git muayne ol gel bir bak pantolon sırılsıklam tabiii lavobodaki musluk sensörlüü pantolonu gördükçeee akmış anam nurcik kalmışmı donsuzzzz hemşirenin tekine sizin pantolonlarınızda yokmu giyeyim demiş hemşirede bizimki size olmaz demiş nurcik kaldımıı donsuzzzz şimdik çıplak ALLAH tan iyi bir hemşire gelmiş temizlikçiye vermiş pantolonu kurutmuş getirmiş nurcikee yoksaaaaa nurcik yaaa çıplak kalacaktıı yada donu ıslak giyecektiiii

anladım evet bol su içmeyi ihmal etme

bende bugün tahlillerimi faksladım bana d.k. hapı vermicek başka bişey verirmi bilmiyorum

d.k hapını banadaa vermiyecektiiii dedi o zmn sen arkadaşındann en az 5 gün önce başlıyacaksın beraber gelmek istiyomusun dedi bende evt dedim o zmn d.k hapı vericem nurcik adetin 3. günü ben 5. gün başlıyacam aradaki fark kapanacak dedii en fazlaa 1 yada 2 gün oynar dedi doktorrrr

ayyy 2.cisine öldümmmm allahım çok iyi geldi banaaa

herşey gönlünüzce olsun canımmmm

evettt inanmakk gerekkk içtennn olacağını düşünmekk bu enerjiyi beyine göndermek gerek

Hadii yaaa bak bunu anlatmadı dün telde Ilahi nurcik yaaa az daha kalıyomuş cıbıldak halde

ama normalde senin adetlerin gecikiyorduya 32-33 günde bir oluyodunya d.k. Bunu engeller bırakınca 3-4 gün içinde inşallah olacaksın Ve doktorun hesabına göre 9-10 gibi olursun Bende bu gidişle 11 gibi gelirim sanırım Bak beni geçtin benden önce gideceksin büyük ihtimal

canlarım kzuularım ben çıkıyorum inşalalh eve gidince daha iyi olurum hepinizi kocaman öpüyorum allahım ne muradınız varsa versinnn yüzümüz hep gülsün bebişlerle daha çok gülsün inşallahhhhhhh kokulu kokulu öpüyorum muck muck muckkk

dedikiii adett aralıklarını söyle dedii bendee dedim bu ay 12 de oldum geçen ay 10 da oldum ondan önceki aydaaa 7 de oldum 2 yada 3 gün oynuyoo dedim kadındaa bana dediki artı 2 gün yazıyorum bunlarda normal dediiii doktorrdaaa bu gecikmeler 1 haftaya kadar normal dediiiiii ben adet olsamdaa olmazsamdaaa 12 ayın onunda brdasın dedi bananneeee yaaa sendeeee 10 daaaaaa gel aynı yerden aynı yeree gidiyoruzzzz beraber gidekkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…