- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın sevommmmm
Kızlar ben çıkıyorum biraz çalışayım
hatta artık daha yoğun çalışmalıyım buraya daha az takılmaya çalışacam beni merak etmeyin olurmuuu
gün içerisinde gelmeye çalışırım
Görüşürüzzzzzzzzzz
çiğdemcim olmazsa camları silme derim misafirin camımı görecek akşam vaktinde zaten görsede söylersin durumu bence kendini zorlama silmeye bugün diğer işlerini halledersin
bu arada bende adet olmadım28.günüm normalde 27.gün de olurdum bugün olurum inşallah Nurcikin dediği gibi onlardan sonraya kalıyomuşum
günaydın sevommmmm
kızlar ben çıkıyorum biraz çalışayım
hatta artık daha yoğun çalışmalıyım buraya daha az takılmaya çalışacam beni merak etmeyin olurmuuu
gün içerisinde gelmeye çalışırım
görüşürüzzzzzzzzzz
bi tanem tedavin hayırlı olsun Rabbim göbüşüne bebişleri kondursun inşallah...
kız fatoş sen güzgülü mü oldun diyorum bu kız yeniymiş ama ne kadar çabuk muhabbet kurmuş bizimkilerle...senin de hayırlı uğurlu olsun tatlım e artık nickini masalın ve ...... annesi diye değiştirirsin (erkek ismini hatırlayamadım canım yaa o yüzden böle yazdım sanki küfür gibi olmuş)
laracım özel dua istemiştin benden şimdi ettim hepinize kabul olur inşallah...
şifacım iş kadını oldun he hayırlısı olsun canım memnun değilsen durma tabi kolay gelsin...
sevdam canım benim hep aklımdasınız inan şimdi uykumdan feragat edip geldim inan. hepinizden ayrı ayrı güzel haberler alacam inşallah...ha bu arada aralık ayı epilasyon tarihlerini açıkladı aycngül benim tüyler inanılmayacak derecede azaldı deneyin bişey kaybetmezsiniz nasıl olsa öle ya da böle alıyoruz o tarihlere denk getirsek ne kaybederiz. ben 1. alternatife uyuyorum
durum canım benimmmmm ya noldu şimdi kötü bişey yoktur inşallah eşin pozitif olsun moral herşeydir Rabbim şifalar versin
sedefom papatya bebekdelisi şu anda aklıma gelmeyen herkes iyidir inşallah ya ben şu datlumu melikeyi de çok özledim neti bağlanmamış mı konuşan görüşen selam söylesin bayan kutluaya.
ve maiberf melike Allah yardımcın olsun kardeşim şu an nasılsın sabret az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin evet çok zor geçti hepimiz ayrı ayrı zorluklar yaşadık çok direndik ben 1.5 ay yattım hastanede ama sonu güzel oldu seninki de güzel olacak inşallahhhhhh...
dünürüm etipufum çok uzun zaman oldu görüşmeyeli ama seni de çok özledim yeni hayat yeni memleket bu sefer her şey yolunda gider umarım. bu satırları okuyamazsın biliyorum ama içimden geldi ben eski günlerimizi paylaşımlarımızı çok özledim...
leydim yasemin çiçeğim merve bebek büyümüştür iyice canımsın ya...
ipeğim ömer nasıl allerjik bronşit bizde de başladı insan başına gelmeden anlamıyormuş nasıl bişey olduğunu...şu aralar bizim paşa hep hasta ve nasıl terleyen bi çocuk anlatamam babası kılıklı...akupunktura başlattık inşallah fayda edecek inanıyorum...
en taze anne tuğbiş sen nasılsın...
tarfil sen de iyisindir umarım...
tosti az kalsın unutuyodum seniiiiii her şey yolunda mı
yetercim de iyidir iyidir güçlü arkadaşım...
ha bi haberim var kızlar samyeli de doğum yapmış çoktan o da eymen koymuş oğlunun adını tesadüfen gördüm de...
ah kızlar gidim biraz uyuyayım hep böle oluyo çocukları uyuturken uyuyakalıyorum yorgunluktan kolum kalkmıyo sonra kalkıp biraz iş yapıyorum mesela şimdi çamaşır astım oyuncakları topladım vs. vs... accıkta buraya bakayım dedim
evettt hayat zor ama güzel daha da güzel olacak yeter ki inanın sabredin ama önce inanın inanın inanınnnnnn
iyi geceler
benim mesajımdan sonra ilk yazan hamişşşşşşşşşşşşş kalsın inşallahhhhhhhhhhhh hem de ikiz olsun......
Herkese günaydınlar nasılsınız
nevom gelmiş canım benimm uzun uzunn hepimize yazmışş
çiğdemcim bugün misafir gelecek dimi erken çıkacakmışsın iyi olur herşeyi halledersin merak etme
Len güzgülü nurcik eşimle gitcem demişti sonradan kardeşiyle gitmişler yoksa bana öle demişti.. Yanlış bilgi için kusura bakmayın kızlar
Nurcik iltihapmı vardı canım sende bende iltihap varken kullanmıştım ginerayı falan :26:
sedefo bence içerden bile silme sadece açtığın çerveli bölümden pislik gelmicek şekilde temizle gitsin haftasonu iç dış güzelce silersin camı
güzgülüü günaydınn sana ne ilaçlar verdi sende de enfeksiyon vardı
bana nurcikin aynı ilaçlarından verdi cnm evt bendeee intihap vardı smirdedee çıkmıştı ama onun için sadecee bol bol su iç dediiii belkide onun için vermiştirrrr bu ilacın içinde 2 adet varmış tekseferdeee 2 taneside içilip bitilecekmiş
sedefo bence içerden bile silme sadece açtığın çerveli bölümden pislik gelmicek şekilde temizle gitsin haftasonu iç dış güzelce silersin camı
güzgülüü günaydınn sana ne ilaçlar verdi sende de enfeksiyon vardı
anladımevet bol su içmeyi ihmal etme
bende bugün tahlillerimi faksladım bana d.k. hapı vermicek başka bişey verirmi bilmiyorum
seyhannnn ve kıslarr bakın size 2 önemli konu anlatacam 1. siii bize umut 2...si ise çok komik
1= merkezdee bır kadın vardı kaşında dudagındaa piesinklerrr filen vardıı hiç takmadım kadını saonraa sormaya filen başladııı oda tedavi olmuşş yaşı 40 a dayandıgıı için tüp yapmışlar 2 senedirde olmuyormuş yumurta rezervi çok azalmış 2 yumurtası olmuş biri döllenmiş ve onu koymuşmarrrr şimdii hamiş 7 haftalıkkkk ilk tedavide hamile diyokii inanın sadecee inanın olurrrrr diyorrrrrr bu konu bukadar
2= bizim bu nurcik varyaaaa doktorun muayne odasına gitmiş tabi hazırlanması lazım bu pantolununu çıkarmış biryere koymuş ordan düşmüşş ve tabi heycandann bu git sen pantalonu lavabonun önüne attt git muayne ol gel bir bak pantolon sırılsıklam tabiii lavobodaki musluk sensörlüü pantolonu gördükçeee akmış anam nurcik kalmışmı donsuzzzz hemşirenin tekine sizin pantolonlarınızda yokmu giyeyim demiş hemşirede bizimki size olmaz demiş nurcik kaldımıı donsuzzzz şimdik çıplak ALLAH tan iyi bir hemşire gelmiş temizlikçiye vermiş pantolonu kurutmuş getirmiş nurcikee yoksaaaaa nurcik yaaa çıplak kalacaktıı yada donu ıslak giyecektiiii
d.k hapını banadaa vermiyecektiiii dedi o zmn sen arkadaşındann en az 5 gün önce başlıyacaksın beraber gelmek istiyomusun dedi bende evt dedim o zmn d.k hapı vericem nurcik adetin 3. günü ben 5. gün başlıyacam aradaki fark kapanacak dedii en fazlaa 1 yada 2 gün oynar dedi doktorrrr
ayyy 2.cisine öldümmmm allahım çok iyi geldi banaaa
herşey gönlünüzce olsun canımmmm
seyhannnn ve kıslarr bakın size 2 önemli konu anlatacam 1. Siii bize umut 2...si ise çok komik
1= merkezdee bır kadın vardı kaşında dudagındaa piesinklerrr filen vardıı hiç takmadım kadını saonraa sormaya filen başladııı oda tedavi olmuşş yaşı 40 a dayandıgıı için tüp yapmışlar 2 senedirde olmuyormuş yumurta rezervi çok azalmış 2 yumurtası olmuş biri döllenmiş ve onu koymuşmarrrr şimdii hamiş 7 haftalıkkkk ilk tedavide hamile diyokii inanın sadecee inanın olurrrrr diyorrrrrr bu konu bukadar
2= bizim bu nurcik varyaaaa doktorun muayne odasına gitmiş tabi hazırlanması lazım bu pantolununu çıkarmış biryere koymuş ordan düşmüşş ve tabi heycandann bu git sen pantalonu lavabonun önüne attt git muayne ol gel bir bak pantolon sırılsıklam tabiii lavobodaki musluk sensörlüü pantolonu gördükçeee akmış anam nurcik kalmışmı donsuzzzz hemşirenin tekine sizin pantolonlarınızda yokmu giyeyim demiş hemşirede bizimki size olmaz demiş nurcik kaldımıı donsuzzzz şimdik çıplak allah tan iyi bir hemşire gelmiş temizlikçiye vermiş pantolonu kurutmuş getirmiş nurcikee yoksaaaaa nurcik yaaa çıplak kalacaktıı yada donu ıslak giyecektiiii
d.k hapını banadaa vermiyecektiiii dedi o zmn sen arkadaşındann en az 5 gün önce başlıyacaksın beraber gelmek istiyomusun dedi bende evt dedim o zmn d.k hapı vericem nurcik adetin 3. Günü ben 5. Gün başlıyacam aradaki fark kapanacak dedii en fazlaa 1 yada 2 gün oynar dedi doktorrrr
bende bendeeeee ilk şaşırdım sonraaa koptummmmm hahahahaha
aminnnn inşallahhh cnmmm hepimizin özlemiiiii biter inşallahhhhhh
evettt inanmakk gerekkk içtennn olacağını düşünmekk bu enerjiyi beyine göndermek gerek
Hadii yaaa bak bunu anlatmadı dün teldeIlahi nurcik yaaa az daha kalıyomuş cıbıldak halde
ama normalde senin adetlerin gecikiyorduya 32-33 günde bir oluyodunya d.k. Bunu engeller bırakınca 3-4 gün içinde inşallah olacaksınVe doktorun hesabına göre 9-10 gibi olursun Bende bu gidişle 11 gibi gelirim sanırım Bak beni geçtin benden önce gideceksin büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?