- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
canlarım kzuularım ben çıkıyorum inşalalh eve gidince daha iyi olurum hepinizi kocaman öpüyorum allahım ne muradınız varsa versinnn yüzümüz hep gülsün bebişlerle daha çok gülsün inşallahhhhhhh kokulu kokulu öpüyorum muck muck muckkk
günaydın
dedikiii adett aralıklarını söyle dedii bendee dedim bu ay 12 de oldum geçen ay 10 da oldum ondan önceki aydaaa 7 de oldum 2 yada 3 gün oynuyoo dedim kadındaa bana dediki artı 2 gün yazıyorum bunlarda normal dediiii doktorrdaaa bu gecikmeler 1 haftaya kadar normal dediiiiii ben adet olsamdaa olmazsamdaaa 12 ayın onunda brdasın dedi bananneeee yaaa sendeeee 10 daaaaaa gel aynı yerden aynı yeree gidiyoruzzzz beraber gidekkk
günaydınnnn
evet doktorlar gecikmeler 1 haftayı aşmassa normal diyolar
eğer benim bugün gelirse 10 unda zaten olurum inşallahhh..ama benim iş durumum var :26: yani iznim sınırlı daha da uzatmak istemiyorum adet olmadan ben gelemem ki adetin 2.günü ancak gelebilirimkeşke benimde iş güç sorunum olmasaydıda rahatça gitseydik hatta doya doya kalsaydım hele bi dur bakalım aynı zamana denk gelecek gibi geliyor bana merak etme 10.da adet olsanda 1 gün asarsın sende ne var
bu arada güzgülü ve nurcik transferden sonra eşleriniz ne kadar kalacak transferden sonra 4 günmü kalcaktın sennurcik sonucu beklicek sanırım..bende 4-5 gün kalıcam eşimin izni daha uzun olursa biraz daha kalırım
ya bide bu ayy tedaviye uygunsunuzzz belki gelecek ayyy olmayabilirsinizzz ona gelecek ay bakıcazzz dediii bidee size düşük dozda ilaç veriyorum ama çok fazla yumurtanız oluşabilir ve yumurtaları dölleyip size birkaç ay sonrada transfer edebilirizzz didi aslındaaa bencee dınlenmek daha iyi gibime geldiii seyhan şimdi benim aney bilmiyor yaa ben ona desemmi böyle böyle diye o bendeee nerdeyse 1 ay boyuncaa hayattaa ayrı kalamazkii delirir ögrensemi aceppp o zmn durabilirr ama eşim kesinliklee hayır diyoo beynım karışmış durumdaa 2 gün önce de diyordu şimdi hayırrr diyooo çıkmazdayım çıkarın beniiiii
hımmm yumurtaların aşırı tepki verirse evet transfer riskli olduğundan dondurup daha sonra yapabiliyolar ama zannetmiyorum olmaz öle bişey inşallahhhşimdi sen bunları düşünme tedaviye başlamadan hiçbişey belli oılmaz eğer eşin istemi,yosa söyleme ozaman hem erteleneceğini zannetmiyorum yine planınız aynı devam etsin
ya asmayaa asarımdaa ben uçak bileti alacam sen neyle gidecen uçaklamı otobüslemiiii benim günüm belliydi ayın onuna alırdım olmazsaaaa o gün alırım en fazla 30 mılyon oynar aradaa demee asarım valllaaa tek gitmektensee beraber gideriz deilmii
cnm evet 4 yada 5 gün kalırım diyordum ama en fazla 2 gün kalabiliyormuşsunnn fazlaa bırakmıyorlarmışşşş
günaydın
damammm söylememm o zmnnn ana duasındandaa mahrum kalırımmmm :'( hayırlısylaa olup bitseydii ne güzel olurduuuuu
evet bende uçakla gidicem benimde maalesef son zamana kalıyo biletim yani zaman belli olmadığından dolayı dediğin gibi 30 tl falan fark ediyor canım senide etkilemek istemem canım erken alıp kesin 10 da giderim dersen al biletini. ama son zamana bırakalıp aynı zamana denk gelme ihtimaline karşı dersen bekle derim.hem sen orda yalnız kalamazsınki dimi :26: nurcikte 1-2 gecikicek çünküneyse şimdilik bunları dert etmeyelim zamana bırakalım canım bende birlikte gitmeyi isterim tabiki
annen yine her zaman dua etsin sana belki bilmiyorsundur ama hep duasındasındır
bu arada biraz önce annem aradı hacdan komşusu gelmiş,bir tas getirmiş o tastan okuyup su içiliyomuş illa benim için getir kızını demişbende gitmem dedim yeter denedikleirmiz dedim
damammmm o zmnnn sen adet olursan 10 da ertesi güne alırızzz olmazsann fatoş o gün yolcu olurrr evt ben nasıl tek kalırım ordaa eyvahhhhhh seyhan sendeki sorunn muayne ederkenmiii anlaşıldı banaaa ince bir katater taktı ucunada içi sıvı dolu bir iğneee onu rahmemii nee tam anlamadımdaa verdii bakmam lazım sıvı geçiyormu diyee dediii va tamam güzel dediii anlamadım o neydii biraz sankii hsg nın kolay yoluymuşşş gbime geldi
okeytoo ozaman
o sıvılı ultrason işte bana da onu yaptıiyi bak ne güzel temizmiş
hımmmmm benn bilmiyodummmm ama birazzzz cnm acıdıı hsataydım yaa belkiii o tetiklemiştirrrr
ay benım ilk günümdüü ve zaten agrı vardıı bendeee dayandım dayanmadım deil ama agrıdııııı benım kalktıgımdadaaaa aynenn olduu kanlaa suu ıyy iürenççççççççççbende hastaydımama canım tatlı değil öle dayanırım ben ellerim başımın altında doktoru izledim sonra bi kalktım foş kan ve suu
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
KK Pro Üyesevdanehri54*,
KK Pro ÜyeBaBy_LoVe
ay benım ilk günümdüü ve zaten agrı vardıı bendeee dayandım dayanmadım deil ama agrıdııııı benım kalktıgımdadaaaa aynenn olduu kanlaa suu ıyy iürençççççççççç
anaaaa harbiiii harbiiiiiiiiiiiiiiiooo bizii dikizliyoo yineeeeeeeeeeee
seyhanımm ben çıkayım işlerimii yapayımm olarmıı şeker iyii bak kendinee öptüm byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?