Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

acayip yavaş çıkıyor mesajlarım yaaa

sevo zaten hayaletsin bide bazen gözükmüyosun olup olmadığın belli olmuyor yani

ohoooo siz yazana kadar 2 sayfa daha çalışırım ben
sayfa açık aşağı atıyorum gelirim siz yazın

iyi akşamlar kızlar
geçmişi okuyordum canım sıkıldı yarım biraktım
biraz önce adetoldum bu ayki ümidimde bitti
kendiliğinden olmuyor dahada inatla her ay içimde bir umut ya olduysa diye bekliyorum ahmakmıyım neyim

ahhhh canım sıkma canını kendiliğinden olmayacak belli işteneyse bir sonraki adettemi katılıyorsun aramızaa

eeeee bu satte ne konuşulur belli ne yemekleriniz var bakalım akşamaacıktım ben yaaaaa
zaten şu yufka mantısını yapacam yapamadım bir türlü ama mutlaka bu hafta yapıcam belki cumartesi olur

hoşgeldiniz kızlar

ayşecim olsun sağlık olsun canım napalım normal olmazsa allaha şükür tedavi seçeneğimiz olacak haldeyiz buna da şükür.. her ay o ümit ne olursa olsun hep var oluyor bence var olmasıda güzel sonu hüsranda olsa bu bizim hala çırpındığımızın göstergesidir
inşallahh en kısa zamanda bu adet olmalara ara vericez 9 ay boyunca

eeeee bu satte ne konuşulur belli ne yemekleriniz var bakalım akşamaacıktım ben yaaaaa
zaten şu yufka mantısını yapacam yapamadım bir türlü ama mutlaka bu hafta yapıcam belki cumartesi olur

benim çorbam var bide ıspanak yapıcam bide turşum var karışık annem sağolsun ben daha biraz önce atıştırdım öğle yemeği niyetine salatalık domates zeytin falan yedim

senin ne var yemekte

Son düzenleme:
benim çorbam var bide ıspanak yapıcam bide turşum var karışık annem sağolsun ben daha biraz önce atıştırdım öğle yemeği niyetine salatalık domates zeytin falan yedim

senin ne var yemekte

geldinmiiiiiiiii
yaaaaaa bende poğaça var kendimi tutuyorum yememek için iştahım çok açıldı bu günlerde

benim patates yemeğim ve pirinç pilavım var ama yarına hiç yemeklik yok ne yapsam bilemedimmmm
cuma gelsede pazara gitsem:26:

hımm afiyet olsun ben makarna ve pilavdan kaçınıyorum yapmamaya çalışıyorum ki 2 hafta kesin olmuştur yapmadığım..olunca çok yiyomm
Yaa bizimde cuma günü pazar ama ben kaldırılmış olur diye gitmiyom malum erken kararıyoya kalmaz diye düşünüyorum:26: Benimde evimde yemeklik yok başka ıspanak yarında bizi idare eder cumada allah kerim

burdaki kapalı pazar olduğundan kalkmıyor sevo 7 ye kadar yolu var
valla ben pilav makarna olmadan doymuyorum bacım illede olacak
ama kışın ne yapıyım şaşırıyorum zaten yaaaa benimki kış sebzelerini pek yemiyor ıspanak hariç onuda ben çok üşeniyorum yıka yıka arınmıyor yarım saat onu yıkamaya üğraşıyom bilmem kaçkere suda bekletiyom
ama genede yapıyoz tabi başka ne varki kışın yapacak:26:

ahhhhhh şöyle yesede karnıbahar yemeğini yapsam üzerine sarmısaklı yoğurt döksem yesem ohhhhöyle özlüyorumki bunları yemeyi

ama pırasayı yemek yapamasamda alıyorum salatalara soğan niyetine doğruyom iyi oluyor

Az kaldı çıkmamıza laracımm
Bu arada bende bugünden itibaren netten ders çalışcam inşallahhhhhhh

ayyyyy evet bizimkilerde bu günlerde nerdeyse 6 ya kadar duruyolar bende bekliyorum tabi onlarıeşimde kapıda beni bekliyor tabi

evet çalış tabi bide eskiden çıkmış sorular fialan var ordan test çözsen bile faydası olur aynı sorular çok çıkıyor kız

Son düzenleme:

ayy senin pazar iyiymişş
Aslında kış sebzeleri daha çok diğilmi :26: Gerçi yemeyince bulamazsın yapacak bişey..ben eğer bulursam hazır yıkanmış ıspanak alıyorum doğranmış şekilde onu sirkeli suda bekletip tekrar yıkıyorum okadar Tavsiye ederim canım bizim için çok iyi oluyo yoksa çok uğraşıyorum bende ıspanakla
Bizimkide pırasa sevmez :44: Ama kapuska karnıbaharı sever

markettenmi alıyosun burda sadece marketlerde var öyle yıkanmış doğranmış:26::26:evet olabülür aslında dediğin gibi 15 dk suda beklet yeter

karnıbahar yemeğinemi sarımsaklı yoğurt yapıyon :26: yoksa kızartmasına mı dedin canım..ben kızartmasını hiç yapmadım o yoğurtlu oluyo sanırım.ben yemeğini beğeniyorum parçalanmış halde satılıyor kendine yetecek kadar al neden yemiyosun benimnkide pırasa yemem yemem diyodu yapacam yicen dedim 2 akşam zorla yedirdim

aaa kötü oluyomuş öle ee sen önce çıkamıyonmu onlardan

internette ders anlatımı var tv li, sesli, bide alıştırmalar var ama ben zeki hiç çalışmıyom muhteşem yüzyıl başlamadan biraz çalışırım diye düşünüyorum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…