nerdesinizzz kızlar yaaa
nerdesinizzz kızlar yaaa
iyi akşamlar kızlar
geçmişi okuyordum canım sıkıldı yarım biraktım
biraz önce adetoldum bu ayki ümidimde bitti
kendiliğinden olmuyor dahada inatla her ay içimde bir umut ya olduysa diye bekliyorum ahmakmıyım neyim
eeeee bu satte ne konuşulur belli ne yemekleriniz var bakalım akşamaacıktım ben yaaaaa
zaten şu yufka mantısını yapacam yapamadım bir türlü ama mutlaka bu hafta yapıcam belki cumartesi olur
benim çorbam var bide ıspanak yapıcam bide turşum var karışık annem sağolsunben daha biraz önce atıştırdım öğle yemeği niyetine salatalık domates zeytin falan yedim
senin ne var yemekte
geldinmiiiiiiiii
Yaaaaaa bende poğaça var kendimi tutuyorum yememek için iştahım çok açıldı bu günlerde
Benim patates yemeğim ve pirinç pilavım var ama yarına hiç yemeklik yok ne yapsam bilemedimmmm
cuma gelsede pazara gitsem:26:
hımm afiyet olsun ben makarna ve pilavdan kaçınıyorum yapmamaya çalışıyorum ki 2 hafta kesin olmuştur yapmadığım..olunca çok yiyomm
Yaa bizimde cuma günü pazar ama ben kaldırılmış olur diye gitmiyom malum erken kararıyoya kalmaz diye düşünüyorum:26: Benimde evimde yemeklik yok başka ıspanak yarında bizi idare eder cumada allah kerim
Az kaldı çıkmamıza laracımm
Bu arada bende bugünden itibaren netten ders çalışcam inşallahhhhhhh
burdaki kapalı pazar olduğundan kalkmıyor sevo 7 ye kadar yolu var
Valla ben pilav makarna olmadan doymuyorum bacım illede olacak
Ama kışın ne yapıyım şaşırıyorum zaten yaaaa benimki kış sebzelerini pek yemiyorıspanak hariç onuda ben çok üşeniyorum yıka yıka arınmıyor yarım saat onu yıkamaya üğraşıyom bilmem kaçkere suda bekletiyom
ama genede yapıyoz tabi başka ne varki kışın yapacak:26:
ayy senin pazar iyiymişş
Aslında kış sebzeleri daha çok diğilmi :26: Gerçi yemeyince bulamazsın yapacak bişey..ben eğer bulursam hazır yıkanmış ıspanak alıyorum doğranmış şekilde onu sirkeli suda bekletip tekrar yıkıyorum okadarTavsiye ederim canım bizim için çok iyi oluyo yoksa çok uğraşıyorum bende ıspanakla
Bizimkide pırasa sevmez :44: Ama kapuska karnıbaharı sever
ahhhhhh şöyle yesede karnıbahar yemeğini yapsam üzerine sarmısaklı yoğurt döksem yesem ohhhhöyle özlüyorumki bunları yemeyi
ama pırasayı yemek yapamasamda alıyorum salatalara soğan niyetine doğruyom iyi oluyor
ayyyyy evet bizimkilerde bu günlerde nerdeyse 6 ya kadar duruyolar bende bekliyorum tabi onlarıeşimde kapıda beni bekliyor tabi
evet çalış tabi bide eskiden çıkmış sorular fialan var ordan test çözsen bile faydası olur aynı sorular çok çıkıyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?