- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
markettenmi alıyosun burda sadece marketlerde var öyle yıkanmış doğranmış:26::26:evet olabülür aslında dediğin gibi 15 dk suda beklet yeter
karnıbahar yemeğinemi sarımsaklı yoğurt yapıyon :26: yoksa kızartmasına mı dedin canım..ben kızartmasını hiç yapmadım o yoğurtlu oluyo sanırım.ben yemeğini beğeniyorumparçalanmış halde satılıyor kendine yetecek kadar al neden yemiyosun benimnkide pırasa yemem yemem diyodu yapacam yicen dedim 2 akşam zorla yedirdim
aaa kötü oluyomuş öle ee sen önce çıkamıyonmu onlardan
internette ders anlatımı var tv li, sesli, bide alıştırmalar var ama ben zeki hiç çalışmıyommuhteşem yüzyıl başlamadan biraz çalışırım diye düşünüyorum bugün
heeee ben kabak yemeği karnıbahar yemeği bunarın üzerinde yoğurdu çok severimhele o kızartması harika olur zaten onuda severim mücver de severim ahhh ahhhhhh severimde severim ben herşei severimde bizimki yemiyor uyuzzzz
aman sevo dediğin şeye bak normal yemek yapmaya üşenen biz kendime ayrı eşime ayrı mı yapıyım bideçok espirilisin
yok büroyu ben kapattığımdan onlardan sonra çıkıyorum tabe
bende kendime aynı şeyi söyleyip duruyorum olmuyor işte niye her ay bekliyorsun ki diyeahhhh canım sıkma canınıkendiliğinden olmayacak belli işte neyse bir sonraki adettemi katılıyorsun aramızaa
hoşgeldiniz kızlar
ayşecim olsun sağlık olsun canım napalım normal olmazsa allaha şükür tedavi seçeneğimiz olacak haldeyiz buna da şükür.. her ay o ümit ne olursa olsun hep var oluyor bence var olmasıda güzel sonu hüsranda olsa bu bizim hala çırpındığımızın göstergesidir
inşallahh en kısa zamanda bu adet olmalara ara vericez 9 ay boyunca
seyhannnn ve kıslarr bakın size 2 önemli konu anlatacam 1. siii bize umut 2...si ise çok komik
1= merkezdee bır kadın vardı kaşında dudagındaa piesinklerrr filen vardıı hiç takmadım kadını saonraa sormaya filen başladııı oda tedavi olmuşş yaşı 40 a dayandıgıı için tüp yapmışlar 2 senedirde olmuyormuş yumurta rezervi çok azalmış 2 yumurtası olmuş biri döllenmiş ve onu koymuşmarrrr şimdii hamiş 7 haftalıkkkk ilk tedavide hamile diyokii inanın sadecee inanın olurrrrr diyorrrrrr bu konu bukadar
2= bizim bu nurcik varyaaaa doktorun muayne odasına gitmiş tabi hazırlanması lazım bu pantolununu çıkarmış biryere koymuş ordan düşmüşş ve tabi heycandann bu git sen pantalonu lavabonun önüne attt git muayne ol gel bir bak pantolon sırılsıklam tabiii lavobodaki musluk sensörlüü pantolonu gördükçeee akmış anam nurcik kalmışmı donsuzzzz hemşirenin tekine sizin pantolonlarınızda yokmu giyeyim demiş hemşirede bizimki size olmaz demiş nurcik kaldımıı donsuzzzz şimdik çıplak ALLAH tan iyi bir hemşire gelmiş temizlikçiye vermiş pantolonu kurutmuş getirmiş nurcikee yoksaaaaa nurcik yaaa çıplak kalacaktıı yada donu ıslak giyecektiiii
vallahaaaa tellledim tıhhgandııııım haaaaaaaaaaaaaaaa bu üç olduuuuuuu uzun uzun yazdım çıkmadı hayırdır inşallah yaaaaaaaaa
olacak canım artık tıpta herşeyin çaresi var çok şükür her organımız mevcut hepimizde umut varbende kendime aynı şeyi söyleyip duruyorum olmuyor işte niye her ay bekliyorsun ki diye
bu gidişle zor ne gelecek ay nede sonraki ay allah kısmet ederse 3 ay sonra katılacağım size
inşallah önce sizler arkanızdan ben ve pınar geliriz(diğer kızlardan tedavi tarihi veren olmadığı için böyle söyledim)
sehan,kamer geçmiş olsun bu günüde akşam ettiniz evinizin yolunu tutacaksınız yolunuz açık olsun allaha emanet olun
anammmmm panik arkidişim benim demek o kadar paniksin öylemiçok utandım çokkk zaten başımı gelir hep aksiliklerr ne bahtsızım yahuuu aslında bu benim panik halimden kaynaklanıyor.. ne acele ediyorsun tekrar kapının askısına taksana yerden alıp lavaboya atılırmıı sanki kaçıyor doktor birde o eceleyle atıp bakmamışım bile sakin koysam musluğun aktığını görecektim sen muaynedeyken doktor sordu pantolonun haloldumu diye ne düşünceli bir adam yaa
sevo ginere doğum kontrol hapı değilmi ?doktor enfeksiyondan bahsetmedi bana, ginera enfeksiyonlu hastalarımı veriliyo anlamadım şimdi ...bu arada sende elevit alıp kullan bacım fatoşada yazdı (fatoşla bütün ilaçlarımız aynı farklı bişey yok ) yaa ben adet olmadımm hala düne kadar sende olmamışsın inşallah bugünde olmazsındoktor zaten cuma günü adet olacakmışım gibi hesapladı hesabına göre 12sinde ordayım ama bugün olursam ayın11de ordayım bu sabah bir akıntı bir sancıyla uyandım dedim ohh beee sonunda geldi adetim (hiç bukadar sevinmemiştim adet olacağıma ) ama baktım yok olmammışımm ne sinir bir şeyy yaaaa adet olmak istiyorum artıkkk gecikmelerim bu kist yüzünden oluyormuşş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnngünün ilk günaydını benden olsunnn GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlar dünden beri sigara içmiyorum bırakmaya çalışıyorum ama dün gece krizlere girdim o krizle yarın ilk işim gidip sigara almak olacak dedim ..şuan bir isteğim yok ama her an kriz gelebilir çokk zorr yaaa dayanamıycam galibaaaaa ..eşim en fazla bir hafta sıkacan dişini sonra kokusuna bile tahamül edemesin diyo bilmiyorumm ..şuan kendimi bir boşlukta gibi hisediyorum sigaranın yerini ne doldurabilirki
günaydın canlarım kuzuucuklarımmmmmm pampişlerimmmmmmm(laracım artık söylemiyor ben çalayıım dedim)nasılsınız canlarım evet sevom nerdeyse hergün izin alıyorum demi bide daha yıllık iznimi alacam inşalalh haftaya belki geçmişi okudum allahım herkes o kadar ümitli kiii rabbim biliyorum hepimizin yüzünü güldürecekkkkk hissediyorum ben öyle bişey ki kalbimin dili olsa kalbim konuşacakkkk yerinden çıkıp
papatyam üzülmeee canım hep hayırlısı değilmiş de moralinii bozma hep dua duaaa allahım sabrımızı ölçüyorrseninde çok tatlı bi kızın prensesin olacak inşalalhhh içimden öyle ggeçtiiiii nurcik senindee çirkin mi çirkkin prensesin olacakkkk sevomla güzgülüm sanki oğluşları olacakkk başlarınız ağrıyacak çapkın olacaklarrr kızlar peşlerini bırakmayacaklarrr allahım inşallah hayırlısını nasip ederrr hepimizin olacak yeterim bebekdls şifaa larammmmhepimizin olacak inşallahhhhhh
hayırlı sabahlar kızlar
herkes tedavi sürecinde ilerliyor maşallah yakındır güzel haberler gibime geliyor
papatyacım hakkında hayırlısı öyle yada böyle hayırlarsa gelecektir bebişin inş. allah büyük
yarın kaynanam ve kayınpederim geliyorlar hacdan geldileer ben yola gitmiyim diye siz gelemeyın biz gelecegiz dediler bende allah razı olsun dedim
hazırlıklara bu günden başladım yarın zor olur bugdaylı nohutlu ayran corbası yapıyorum ocakta pişiyor pek severler bu corbayı lahana sarıcam akşamda yarında lahmacun yaptırıcak koçiş salata ayran tatlı tamamdır kaynımgilde gelirler yarın kalabalıgız
vallahaaaa tellledim tıhhgandııııım haaaaaaaaaaaaaaaa bu üç olduuuuuuu uzun uzun yazdım çıkmadı hayırdır inşallah yaaaaaaaaa
günaydın hayırlı sabahlarrhayırlı sabahlar kızlar
herkes tedavi sürecinde ilerliyor maşallah yakındır güzel haberler gibime geliyor
papatyacım hakkında hayırlısı öyle yada böyle hayırlarsa gelecektir bebişin inş. allah büyük
yarın kaynanam ve kayınpederim geliyorlar hacdan geldileer ben yola gitmiyim diye siz gelemeyın biz gelecegiz dediler bende allah razı olsun dedim
hazırlıklara bu günden başladım yarın zor olur bugdaylı nohutlu ayran corbası yapıyorum ocakta pişiyor pek severler bu corbayı lahana sarıcam akşamda yarında lahmacun yaptırıcak koçiş salata ayran tatlı tamamdır kaynımgilde gelirler yarın kalabalıgız
günaydın hayırlı sabahlar canım allah kavuştursun canımmm inşalalh fazla yormazlar canım sende yorulmamaya çalış ohhhhh ne güzel sarmalar lahmacunlarrr ayran çorbası hiç içmedim ben değişik bişey kolay gelsin şimdiden sana canım allah yardımcın olsunnn
tellenme ablacım günaydınnnnn
herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrgününüz aydın olsunnnn
dün akşam saat 20,30 da uyudum ve uyanmadım sabah 6 ya kadarama ne iyi geldi buuykuuu birde bu uykununn gelme nedeni ders çalışmam 1.bölümü dinlerken 2.yi açtım gerisini hatırlamıyorum uyumak isteyince ders çalışayım bari..lara seni bu konuda takdir ediyorum valla ne güzel çalışıyon
nurcik ben dün akşam adet oldum canım ve hesaplamama göre 9 nda adet olucam en geç 10 nu diyebilirimyani fatoşla aynı zamana denk geldik..sen bugün olursan ona göre d.kontol hapını ayarlarsın bitişe..bu arada evet ginera d.k. hapı banada onu vermişti şimdi hatırladım gynfor gibi bişey vardı onunla karıştırdım :26: ama diğerleri enfeksiyon ile alakalı nurcik sen kalcanmı bu arada tahlil sonucuna kadar orda
sedefo günaydın nasıl geçti akşam misafirlerin falan ne yaptın yetiştirdinmi anlat bakem
durucuk günaydınnn ahh şu pc den kurtulsannn artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?