Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

heeee ben kabak yemeği karnıbahar yemeği bunarın üzerinde yoğurdu çok severim hele o kızartması harika olur zaten onuda severim mücver de severim ahhh ahhhhhh severimde severim ben herşei severimde bizimki yemiyor uyuzzzz
aman sevo dediğin şeye bak normal yemek yapmaya üşenen biz kendime ayrı eşime ayrı mı yapıyım bide çok espirilisin

yok büroyu ben kapattığımdan onlardan sonra çıkıyorum tabe

doğru zamanımız olsa bol bol çeşit çeşit yaparızzz ama kendini ödüllendir hiç olmazsa arada bir hafdtasonu yaparsın

ben kaçtımmm canım sana iyi beklemelerrrrr inşallahhh erken çıkarlarda beklemek zorunda kalmazsın

ahhhh canım sıkma canını kendiliğinden olmayacak belli işteneyse bir sonraki adettemi katılıyorsun aramızaa
bende kendime aynı şeyi söyleyip duruyorum olmuyor işte niye her ay bekliyorsun ki diye
bu gidişle zor ne gelecek ay nede sonraki ay allah kısmet ederse 3 ay sonra katılacağım size

inşallah önce sizler arkanızdan ben ve pınar geliriz(diğer kızlardan tedavi tarihi veren olmadığı için böyle söyledim)
sehan,kamer geçmiş olsun bu günüde akşam ettiniz evinizin yolunu tutacaksınız yolunuz açık olsun allaha emanet olun

çok utandım çokkk zaten başımı gelir hep aksiliklerr ne bahtsızım yahuuu aslında bu benim panik halimden kaynaklanıyor.. ne acele ediyorsun tekrar kapının askısına taksana yerden alıp lavaboya atılırmıı sanki kaçıyor doktor birde o eceleyle atıp bakmamışım bile sakin koysam musluğun aktığını görecektim sen muaynedeyken doktor sordu pantolonun haloldumu diye ne düşünceli bir adam yaa

sevo ginere doğum kontrol hapı değilmi ?doktor enfeksiyondan bahsetmedi bana, ginera enfeksiyonlu hastalarımı veriliyo anlamadım şimdi ...bu arada sende elevit alıp kullan bacım fatoşada yazdı (fatoşla bütün ilaçlarımız aynı farklı bişey yok ) yaa ben adet olmadımm hala düne kadar sende olmamışsın inşallah bugünde olmazsın doktor zaten cuma günü adet olacakmışım gibi hesapladı hesabına göre 12sinde ordayım ama bugün olursam ayın11de ordayım bu sabah bir akıntı bir sancıyla uyandım dedim ohh beee sonunda geldi adetim (hiç bukadar sevinmemiştim adet olacağıma) ama baktım yok olmammışımm ne sinir bir şeyy yaaaa adet olmak istiyorum artıkkkgecikmelerim bu kist yüzünden oluyormuşş

Son düzenleme:
günün ilk günaydını benden olsunnn GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar dünden beri sigara içmiyorum bırakmaya çalışıyorum ama dün gece krizlere girdim o krizle yarın ilk işim gidip sigara almak olacak dedim ..şuan bir isteğim yok ama her an kriz gelebilir çokk zorr yaaa dayanamıycam galibaaaaa ..eşim en fazla bir hafta sıkacan dişini sonra kokusuna bile tahamül edemesin diyo bilmiyorumm ..şuan kendimi bir boşlukta gibi hisediyorum sigaranın yerini ne doldurabilirki

[video=youtube;QWVj8NO6dow]http://www.youtube.com/watch?v=QWVj8NO6dow[/video]
çok güzel bir şarkı dinleyinn ..yanlış anlamadıysam eğer, çocukları olmayan karı kocayı anlatıyoo klip

günaydın canlarım kuzuucuklarımmmmmm pampişlerimmmmmmm(laracım artık söylemiyor ben çalayıım dedim)nasılsınız canlarım evet sevom nerdeyse hergün izin alıyorum demi bide daha yıllık iznimi alacam inşalalh haftaya belki geçmişi okudum allahım herkes o kadar ümitli kiii rabbim biliyorum hepimizin yüzünü güldürecekkkkk hissediyorum ben öyle bişey ki kalbimin dili olsa kalbim konuşacakkkk yerinden çıkıp
papatyam üzülmeee canım hep hayırlısı değilmiş de moralinii bozma hep dua duaaa allahım sabrımızı ölçüyorr seninde çok tatlı bi kızın prensesin olacak inşalalhhh içimden öyle ggeçtiiiii nurcik senindee çirkin mi çirkkin prensesin olacakkkk sevomla güzgülüm sanki oğluşları olacakkk başlarınız ağrıyacak çapkın olacaklarrrkızlar peşlerini bırakmayacaklarrr allahım inşallah hayırlısını nasip ederrr hepimizin olacak yeterim bebekdls şifaa larammmmhepimizin olacak inşallahhhhhh

vallahaaaa tellledim tıhhgandııııım haaaaaaaaaaaaaaaa bu üç olduuuuuuu uzun uzun yazdım çıkmadı hayırdır inşallah yaaaaaaaaa

hayırlı sabahlar kızlar
herkes tedavi sürecinde ilerliyor maşallah yakındır güzel haberler gibime geliyor
papatyacım hakkında hayırlısı öyle yada böyle hayırlarsa gelecektir bebişin inş. allah büyük

yarın kaynanam ve kayınpederim geliyorlar hacdan geldileer ben yola gitmiyim diye siz gelemeyın biz gelecegiz dediler bende allah razı olsun dedim
hazırlıklara bu günden başladım yarın zor olur bugdaylı nohutlu ayran corbası yapıyorum ocakta pişiyor pek severler bu corbayı lahana sarıcam akşamda yarında lahmacun yaptırıcak koçiş salata ayran tatlı tamamdır kaynımgilde gelirler yarın kalabalıgız

olacak canım artık tıpta herşeyin çaresi var çok şükür her organımız mevcut hepimizde umut var sen canını sıkma geç olsunda güç olmasın inşallahh
anammmmm panik arkidişim benim demek o kadar paniksin öylemi eee o kadar ilgili olsun doktorlar bir zahmet o kadar paralar vereceksiniz insan gönlüde hoş tutulsun istiyor tabi en önemlisi bebişlerimizi versin o doktorlar bizee
bende ginera kullanıyorum doğum k. ilaçlarımız benimde aynısı sizinkilerle
ama o antibiyotik varya hani tek seferde 2 alacaksın işte onu enfeksiyona karşı korunmak için verdi hatta benim eşimede verdi biz ikimiz kullandık
zaten benim doktorum oranın eski doktoru olduğundan bütün herşeyleri çalışma prensipleri teknikleri aynı
ahhhhh nurcikim hepimiz için iyi olacak inşallahhh
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
aferin sana inşallah ben bu yazıları yazarken sen hala sabretmeye devam ediyosundur nurcik sabret biraz o boşluk seni kandırmasın yok öyle bir boşluk sabret 1 hafta sonra kendin anlıcaksın zaten
aslındaaa ben sana bir ay önce demiştim bırak diye şimdiye ne kadar rahatlıcaktın nikotinide vicudundan atmış olacaktın ah nurcik ahhh neyse geç kalmadın hala sakın pes etmee su iç bol bol bide ayran iç o bastırır isteğini ağzına sakız al bide

günaydın tatlişkommmmmm valla kıskanıyoruz seni çaktırmıyoruz amaa lan bu nebiçim iş yeri valla biz kölelik yapıyoruzz

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrr gününüz aydın olsunnnn

dün akşam saat 20,30 da uyudum ve uyanmadım sabah 6 ya kadar ama ne iyi geldi buuykuuu birde bu uykununn gelme nedeni ders çalışmam 1.bölümü dinlerken 2.yi açtım gerisini hatırlamıyorum uyumak isteyince ders çalışayım bari..lara seni bu konuda takdir ediyorum valla ne güzel çalışıyon

nurcik ben dün akşam adet oldum canım ve hesaplamama göre 9 nda adet olucam en geç 10 nu diyebilirim yani fatoşla aynı zamana denk geldik..sen bugün olursan ona göre d.kontol hapını ayarlarsın bitişe..bu arada evet ginera d.k. hapı banada onu vermişti şimdi hatırladım gynfor gibi bişey vardı onunla karıştırdım :26: ama diğerleri enfeksiyon ile alakalı nurcik sen kalcanmı bu arada tahlil sonucuna kadar orda

sedefo günaydın nasıl geçti akşam misafirlerin falan ne yaptın yetiştirdinmi anlat bakem

durucuk günaydınnn ahh şu pc den kurtulsannn artık

günaydın hayırlı sabahlar canım allah kavuştursun canımmm inşalalh fazla yormazlar canım sende yorulmamaya çalış ohhhhh ne güzel sarmalar lahmacunlarrr ayran çorbası hiç içmedim ben değişik bişey kolay gelsin şimdiden sana canım allah yardımcın olsunnn

vallahaaaa tellledim tıhhgandııııım haaaaaaaaaaaaaaaa bu üç olduuuuuuu uzun uzun yazdım çıkmadı hayırdır inşallah yaaaaaaaaa
ayyyyy çok güldüm durum sabah sabah tellleemmeee anacım gel ben sana üffffffffffff yapiyimmmmmgünaydın bu arada
günaydın hayırlı sabahlarr

o çorbayı bende çok severim yaaaaa
onu süzme yoğurtla yapıp bidonlara basıyolardı eskidenben çocukken bende kaşıkla alıp alıp yiyodum
ellerine sağlık çok kolay gelsindemek ağır misafirlerin var amanda aman ne hediyeler getirirler torunlarına şimdi

Son düzenleme:

sağol sedefo bizde cok yapılır canım bu corba yayla corbasının pirinçli değilde bugdaylı nohutlu versiyonu daha besleyici kendimizede sık sık yaparım soguk içlen bir corba

tellenme ablacım günaydınnnnn

günaydııın cicoşlarıııımmmmm çıldırttı sabah sabah yaaaa alacam ayağımın altına ezecem sonrada paaaççooozzz diyecem bu ne sevom ders çalışrıken uyudun demek laram walla bende seni takdir ediyorum ders çalışma konusunda tosti kolay gelsin bebeiş nasıl cinsiyeti belli oldumu canım sedefo senin misafri ne zaman geliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…