olacak canım artık tıpta herşeyin çaresi var çok şükür her organımız mevcut hepimizde umut varsen canını sıkma geç olsunda güç olmasın inşallahh
anammmmm panik arkidişim benim demek o kadar paniksin öylemieee o kadar ilgili olsun doktorlar bir zahmet o kadar paralar vereceksiniz insan gönlüde hoş tutulsun istiyor tabi en önemlisi bebişlerimizi versin o doktorlar bizee
bende ginera kullanıyorum doğum k. ilaçlarımız benimde aynısı sizinkilerle
ama o antibiyotik varya hani tek seferde 2 alacaksın işte onu enfeksiyona karşı korunmak için verdi hatta benim eşimede verdi biz ikimiz kullandık
zaten benim doktorum oranın eski doktoru olduğundan bütün herşeyleri çalışma prensipleri teknikleri aynı
ahhhhh nurcikim hepimiz için iyi olacak inşallahhh
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
aferin sana inşallah ben bu yazıları yazarken sen hala sabretmeye devam ediyosundur nurciksabret biraz o boşluk seni kandırmasın yok öyle bir boşluk sabret 1 hafta sonra kendin anlıcaksın zaten
aslındaaaben sana bir ay önce demiştim bırak diye şimdiye ne kadar rahatlıcaktın nikotinide vicudundan atmış olacaktın ah nurcik ahhh neyse geç kalmadın hala sakın pes etmee su iç bol bol bide ayran iç o bastırır isteğini ağzına sakız al bide
günaydın tatlişkommmmmm valla kıskanıyoruz seni çaktırmıyoruz amaalan bu nebiçim iş yeri valla biz kölelik yapıyoruzz
herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrgününüz aydın olsunnnn
dün akşam saat 20,30 da uyudum ve uyanmadım sabah 6 ya kadarama ne iyi geldi buuykuuu birde bu uykununn gelme nedeni ders çalışmam 1.bölümü dinlerken 2.yi açtım gerisini hatırlamıyorum uyumak isteyince ders çalışayım bari..lara seni bu konuda takdir ediyorum valla ne güzel çalışıyon
nurcik ben dün akşam adet oldum canım ve hesaplamama göre 9 nda adet olucam en geç 10 nu diyebilirimyani fatoşla aynı zamana denk geldik..sen bugün olursan ona göre d.kontol hapını ayarlarsın bitişe..bu arada evet ginera d.k. hapı banada onu vermişti şimdi hatırladım gynfor gibi bişey vardı onunla karıştırdım :26: ama diğerleri enfeksiyon ile alakalı nurcik sen kalcanmı bu arada tahlil sonucuna kadar orda
sedefo günaydın nasıl geçti akşam misafirlerin falan ne yaptın yetiştirdinmi anlat bakem
durucuk günaydınnn ahh şu pc den kurtulsannn artık
ayyyyy çok güldüm durum sabah sabah tellleemmeee anacım gel ben sana üffffffffffff yapiyimmmmm günaydın bu arada
günaydın hayırlı sabahlarr
o çorbayı bende çok severim yaaaaa
onu süzme yoğurtla yapır bidonlara basıyolardı eskiden bende kaşıkla alıp alıp yiyodum
ellerine sağlık çok kolay gelsindemek ağır misafirlerin var amanda aman ne hediyeler getirirler torunlarına şimdi
günaydın tosti demek hacdan geliyolar ne güzelllbirgün inşalllahhh bizde oraları görürürüzzz özellikle annem çok istiyo ama yanında ya eşi yada erkek karşleri olması lazımmış sanırım onlarda gidici değil
bu arada menün gayet güzel ellerine sağlık canım
sağol sedefo bizde cok yapılır canım bu corba yayla corbasının pirinçli değilde bugdaylı nohutlu versiyonu daha besleyici kendimizede sık sık yaparım soguk içlen bir corba
günaydııın cicoşlarıııımmmmm çıldırttı sabah sabah yaaaa alacam ayağımın altına ezecem sonrada paaaççooozzz diyecem bu ne sevom ders çalışrıken uyudun demeklaram walla bende seni takdir ediyorum ders çalışma konusunda tosti kolay gelsin bebeiş nasıl cinsiyeti belli oldumu canım sedefo senin misafri ne zaman geliyodu
günaydııın cicoşlarıııımmmmm çıldırttı sabah sabah yaaaa alacam ayağımın altına ezecem sonrada paaaççooozzz diyecem bu ne sevom ders çalışrıken uyudun demeklaram walla bende seni takdir ediyorum ders çalışma konusunda tosti kolay gelsin bebeiş nasıl cinsiyeti belli oldumu canım sedefo senin misafri ne zaman geliyodu
günaydın ablacımmm kıskanmayın rabbim en güzelini sizlere verecek inşalalhhhhhhh bende daha yeni yeni rahatıma kavuşuyorum
günaydın ablacım dün valla sinir krizi geçirdim sanki eve geldim yatak odasının içini dışını camını sildim bi baktım saat ilerlemmiş dolapları sil toz al süpür derken 3 olmuşben çıldırdım hemen eşimi aradım sanki yardımı dokunacakmış gibi ağlayacaktım taamam ben geliyorum eve dedi böyle oldum allah razı olsun valla eşim şaşırttı birazcıkta olsa iyi yardım etti bende camları silmekten vazgeçtim hemen evleri süpür sil viledala banyoyu tuvaleti bi güzel temizledim ama sanki evim tam temizlenmedi gibime geldi banaaa bide akşam hemen yoğurt çorbası hazırladım bi taraftan patatesleri soyup doğradım köfteleri hazıladım ilk defa tepside dizdim yaptım beğendikk bol sarımsak salça ve kekikli yaptım sonra buzluğumda hep hazırladığım börekler var banyolu börek o kadar pratik ki ve tadı hafif hemen onu çıkardım fırına verdim hemen supangle yaptım koydum buzdolabına misafirler geldi baya iyi geçti yemekten sonra bowling oynamaya gitti hep sonuncu olsum ama çok keyiflliydi çok eğlendimmm sonuncu olmama rağmennn ayy ne uzun anlattımmmmmm böyle işteee
günaydın sevom gözün aydın adet olmuşsunnnnnherkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrgününüz aydın olsunnnn
dün akşam saat 20,30 da uyudum ve uyanmadım sabah 6 ya kadarama ne iyi geldi buuykuuu birde bu uykununn gelme nedeni ders çalışmam 1.bölümü dinlerken 2.yi açtım gerisini hatırlamıyorum uyumak isteyince ders çalışayım bari..lara seni bu konuda takdir ediyorum valla ne güzel çalışıyon
nurcik ben dün akşam adet oldum canım ve hesaplamama göre 9 nda adet olucam en geç 10 nu diyebilirimyani fatoşla aynı zamana denk geldik..sen bugün olursan ona göre d.kontol hapını ayarlarsın bitişe..bu arada evet ginera d.k. hapı banada onu vermişti şimdi hatırladım gynfor gibi bişey vardı onunla karıştırdım :26: ama diğerleri enfeksiyon ile alakalı nurcik sen kalcanmı bu arada tahlil sonucuna kadar orda
sedefo günaydın nasıl geçti akşam misafirlerin falan ne yaptın yetiştirdinmi anlat bakem
durucuk günaydınnn ahh şu pc den kurtulsannn artık
günaydın ablacımmm kıskanmayın rabbim en güzelini sizlere verecek inşalalhhhhhhh bende daha yeni yeni rahatıma kavuşuyorum
günaydın ablacım dün valla sinir krizi geçirdim sanki eve geldim yatak odasının içini dışını camını sildim bi baktım saat ilerlemmiş dolapları sil toz al süpür derken 3 olmuşben çıldırdım hemen eşimi aradım sanki yardımı dokunacakmış gibi ağlayacaktım taamam ben geliyorum eve dedi böyle oldum allah razı olsun valla eşim şaşırttı birazcıkta olsa iyi yardım etti bende camları silmekten vazgeçtim hemen evleri süpür sil viledala banyoyu tuvaleti bi güzel temizledim ama sanki evim tam temizlenmedi gibime geldi banaaa bide akşam hemen yoğurt çorbası hazırladım bi taraftan patatesleri soyup doğradım köfteleri hazıladım ilk defa tepside dizdim yaptım beğendikk bol sarımsak salça ve kekikli yaptım sonra buzluğumda hep hazırladığım börekler var banyolu börek o kadar pratik ki ve tadı hafif hemen onu çıkardım fırına verdim hemen supangle yaptım koydum buzdolabına misafirler geldi baya iyi geçti yemekten sonra bowling oynamaya gitti hep sonuncu olsum ama çok keyiflliydi çok eğlendimmm sonuncu olmama rağmennn ayy ne uzun anlattımmmmmm böyle işteee
bende cok severim canım
sanmam bebege hediye gelecegini şimdiden bana ve eşime hediye gelir hacı babamdan annemden
bizde son aya kadar bebege bişey alınmaz hele ki ben hiç almam şimdiden 2 kayıptan sonra inş. 8. ayımız da allah nasip ederse herşeyini alıcaz parası hazır koyduk kenara bebiş için bir miktar saglıkla gelsinde inş.
bakk yaa direk y. odasından başlamışsın bide dolaplarla uğraşmışsın tabi zaman geçer neyseki eşinde gelmiş yardım etmişben bu gibi durumlarda y.odasını en sona bırakırım sonuçta benim odam orası herkese açık değil yetiştiremezsem de orası kalsın derim ben direk salon ve mutfaktan başlar daha sonra banyo wc ye geçerim sonra içim rahatlar diğer taraflara vaktim varsa yaparım..
hımm afiyet olsunn herşeyi öle yada böle yetiştirmene sevindimm
yaaaaaaaaaaaa demeee yaaa bende çokkk severimmm bowlingiii bende eşimin yanında çok geriden gelirim ama olsunnn bayılıyorummm ve kesin 2 sene olmuştur oynamadığımmburalarda baya pahalı oluyo kişi başı 20 tl falan
günaydın sevom gözün aydın adet olmuşsunnnnnohhhhhh biraz daha yaklaştın beklenen güneee
inşallah diycem iş konusunda ama nerdeeeeeeeeeeeeeeee zor bizee
kızlar ders konusunda taktirleriniz için teşekkürler ama göründüğü gbi değil valla ders çalışıyorum diye çıkıyorum ama hep ders çalışmıyorum tabi işlerimede bakıyorum
kızlar dün akşam arkadaşlar vardı bizzde de 7,5 aylık hamile
beni rüyasında görmüş peme kundakta çok güzel bir kızım olmuş benden gizli onu seviyomuş bide emzirmeye çalışıyormuş hayır olsun inşallahh arkadaşımın haberi yok tedaviden
geçenlerde de gelinimiz 3 gün üst üste aynı rüyayı görmüş gebelik testi yapıyormuşuz pozitif çıkıyomuş ama 3 gün ayrı kişilermiş biri komşusu biri ben biride kendisi onun tedaviden haberi var
bende önceki gün yavru bir göril evlat ediniyorumYani bakmak için evimize alıyoruz kız goril ama gerçek çocuğumuz gibi şevkat gösteriyoruz ona Altını değiştiriyorum filan ilginç bir rüyaydı
rüyalar hayrolsun canım bu bütün rüyaların bir göstergesi vardır ben buna inanıyorum okadar çok rüya gördünüzki hepsininde tedavileirmizle alakalı olduğunu düşünüyorum..inşallahh bu rüyalar güzel sonuçların yorumcusu olacak
Bu arada demek gorili bezliyodunnNasıl bişeydi gııı anlatsanaaa
kızlar dün akşam arkadaşlar vardı bizzde de 7,5 aylık hamile
beni rüyasında görmüş peme kundakta çok güzel bir kızım olmuş benden gizli onu seviyomuş bide emzirmeye çalışıyormuş hayır olsun inşallahh arkadaşımın haberi yok tedaviden
geçenlerde de gelinimiz 3 gün üst üste aynı rüyayı görmüş gebelik testi yapıyormuşuz pozitif çıkıyomuş ama 3 gün ayrı kişilermiş biri komşusu biri ben biride kendisi onun tedaviden haberi var
bende önceki gün yavru bir göril evlat ediniyorumyani bakmak için evimize alıyoruz kız goril ama gerçek çocuğumuz gibi şevkat gösteriyoruz ona altını değiştiriyorum filan ilginç bir rüyaydı
ayy hayır olsun ne güzel rüya bide hamilelerin rüyaları gerçek olurmuş diye duydum inşallahhhhh bide duaları kabul olurmuş yakındır güzel haberlerimizzz
demek goril gördün haaa ne güzel hayır olsun çok güzel görmüşünüzzz
ayyyyyy inşallah arkadaşımın rüyası gerçek olsun o zaman
canlarım ben çıkıyım artık dersimin başına geçiyim muck muck muck görüşürüzz
canlarım ben çıkıyım artık dersimin başına geçiyim muck muck muck görüşürüzz
laram demek goril gördün
Bende dün gece rüya gördüm hayırdır bir tane bebek var kucağımda sonra o biraz büyük bebek olup ayağımda sallıyom hadi uyu diyorum dünde ıplak bir genç kız gördüm sonra iki mememde cevşen asılı iğneyle çıplaktı memelerim sonra babam yanımdamış bende olsun görmesinde bir sakınca yok o benim babam diyorum anaaaaammmm ne rüya bee [sıze=2][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?