Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın ablacımmm kıskanmayın rabbim en güzelini sizlere verecek inşalalhhhhhhh bende daha yeni yeni rahatıma kavuşuyorum

günaydın ablacım dün valla sinir krizi geçirdim sanki eve geldim yatak odasının içini dışını camını sildim bi baktım saat ilerlemmiş dolapları sil toz al süpür derken 3 olmuşben çıldırdım hemen eşimi aradım sanki yardımı dokunacakmış gibi ağlayacaktım taamam ben geliyorum eve dediböyle oldum allah razı olsun valla eşim şaşırttı birazcıkta olsa iyi yardım etti bende camları silmekten vazgeçtim hemen evleri süpür sil viledala banyoyu tuvaleti bi güzel temizledim ama sanki evim tam temizlenmedi gibime geldi banaaabide akşam hemen yoğurt çorbası hazırladım bi taraftan patatesleri soyup doğradım köfteleri hazıladım ilk defa tepside dizdim yaptım beğendikk bol sarımsak salça ve kekikli yaptım sonra buzluğumda hep hazırladığım börekler var banyolu börek o kadar pratik ki ve tadı hafif hemen onu çıkardım fırına verdim hemen supangle yaptım koydum buzdolabına misafirler geldi baya iyi geçti yemekten sonra bowling oynamaya gitti hep sonuncu olsumama çok keyiflliydi çok eğlendimmm sonuncu olmama rağmennn ayy ne uzun anlattımmmmmm böyle işteee

günaydın tosti demek hacdan geliyolar ne güzelll birgün inşalllahhh bizde oraları görürürüzzz özellikle annem çok istiyo ama yanında ya eşi yada erkek karşleri olması lazımmış sanırım onlarda gidici değil
bu arada menün gayet güzel ellerine sağlık canım

bende cok severim canım
sanmam bebege hediye gelecegini şimdiden bana ve eşime hediye gelir hacı babamdan annemden
bizde son aya kadar bebege bişey alınmaz hele ki ben hiç almam şimdiden 2 kayıptan sonra inş. 8. ayımız da allah nasip ederse herşeyini alıcaz parası hazır koyduk kenara bebiş için bir miktar saglıkla gelsinde inş.

amin inş. sevom bende cok istiyorum gitmeyi inş. bir gün rabbim bizede nasip eder
benim annemde cok istiyor hacca gitmeyi babamın gidecegini sanmıyorum ama 2 abim var onlarla gider inş. erkek cocuklada gidebilir annen
menümü begendiğine sevindim bende cok begendim cünkü hep sevdiğim şeylri yapıyorumtabi onlarda severler bu yemekleri

sağol sedefo bizde cok yapılır canım bu corba yayla corbasının pirinçli değilde bugdaylı nohutlu versiyonu daha besleyici kendimizede sık sık yaparım soguk içlen bir corba

soğuk olması işte ilgimi çekiyor çorba dedinmi sıcak olacak yaaa ondan nasıl bişey çok merak etmişimdir heppp

günaydın ablacım akşam misafirim vardı da öğleden sonra izin almıştım evimi hiç temizlememiştim kociş tarafınddan yasaklanmıştıı bebiş vardır diyeee ben çok ağır iş yaptığım için ee birikti de birikti kirler eşime diyorum ki yakında böcekler çoğaşllacak nefret ediyorum diye ne kadar ayıp onlar bizim evlatlarımız diyooo allahım beni delirtiyorrrrr işte onun telaşesi vardı dünnnn

bu arada ben çok unutkan oldum yaşlandım galibaaaa
sevom demek ders çalışırken uyudum bak iyi gelmişşşşş
nurcikimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gel bi sarılayım saanaa sık dişinii kuzum:124:bırakacaksınnnn 1 hafta dayan sakız çiğneee ahh ahh darısı eşimin başınaaa

sağol durucum bebiş iyi cok şükür artık oynuyor annesinin içine su serpiyor oynadıkça pazartesi gittik ama göstermedi yan durmuş dedi dr 9 ocaga kaldı cokta önemli değil acıkçası cinsiyet benim için bir lüks şimdi tek iyi olsunda kız erkek farketmez

bakk yaa direk y. odasından başlamışsın bide dolaplarla uğraşmışsın tabi zaman geçer neyseki eşinde gelmiş yardım etmiş ben bu gibi durumlarda y.odasını en sona bırakırım sonuçta benim odam orası herkese açık değil yetiştiremezsem de orası kalsın derim ben direk salon ve mutfaktan başlar daha sonra banyo wc ye geçerim sonra içim rahatlar diğer taraflara vaktim varsa yaparım..
hımm afiyet olsunn herşeyi öle yada böle yetiştirmene sevindimm
yaaaaaaaaaaaa demeee yaaa bende çokkk severimmm bowlingiii bende eşimin yanında çok geriden gelirim ama olsunnn bayılıyorummm ve kesin 2 sene olmuştur oynamadığımm buralarda baya pahalı oluyo kişi başı 20 tl falan

günaydın sevom gözün aydın adet olmuşsunnnnnohhhhhh biraz daha yaklaştın beklenen güneee

inşallah diycem iş konusunda ama nerdeeeeeeeeeeeeeeee zor bizee

kızlar ders konusunda taktirleriniz için teşekkürler ama göründüğü gbi değil valla ders çalışıyorum diye çıkıyorum ama hep ders çalışmıyorum tabi işlerimede bakıyorum

ayy benimde gözümden kaçmış demek nurcik sigarayı bırakmış dünden veridir umarım devam etmez bencede 1 hafta dişini sıksan alışırsın bacım onun yerine lara nın dediklerini yapabilirsin bide çekirdek yiyebilirsin gerçi kalorili olduğunuda söylemeden edemicem

inşallah bu sefer kucağına sağlıcakla alacaksın canım allahın izniylee
bizim tarafta hep aynı düşünür doğmamış çocuğa don biçilmez derlerr doğru bencede

ya ablacım ben neden yatakk odasından başladım alışkanlık mıdır nedir hep terli topludur öyle kıyafet dolaşmaz pekkk ondan en çabuk iş biten orası oluyordu bide salonun temizdi hiç kullanmadım bi kere annemle ben güzelce temizledik kapıyı kapattık altınada eski çarşaf sıkıştırdık toz girmesin soğuk gelmesin ordan diyeee bende nedense hep en son mutfağı bırakıyorum annemin evinde hep öyleydi alışkanlık işteeeyatak odasının dolaplarını silmeyecektim aslında baktım tozlu duruyor kurulama gerektirmeyen bezim vardı onlar sildim ama neyse bitti yetişti şükürrr
ayy biz eşimle ilk defa gittik arkadaşlar ısrar edince dedikleri kadar varmış dedik eşimle kardeşim hasta oluyor bu oyuna gidilem diye ısrar ediyordu eşim yanaşmıyordu artıkın giderizzz ya sevom çok pahalıymış bizim burda 7.5 dan 3.5 a inmiş kampanya yapmışlarr ayyy şanslıyız deseneee

hiç belli olmaz ablacımmmm

kızlar dün akşam arkadaşlar vardı bizzde de 7,5 aylık hamile
beni rüyasında görmüş peme kundakta çok güzel bir kızım olmuş benden gizli onu seviyomuş bide emzirmeye çalışıyormuş hayır olsun inşallahh arkadaşımın haberi yok tedaviden

geçenlerde de gelinimiz 3 gün üst üste aynı rüyayı görmüş gebelik testi yapıyormuşuz pozitif çıkıyomuş ama 3 gün ayrı kişilermiş biri komşusu biri ben biride kendisi onun tedaviden haberi var

bende önceki gün yavru bir göril evlat ediniyorum yani bakmak için evimize alıyoruz kız goril ama gerçek çocuğumuz gibi şevkat gösteriyoruz ona altını değiştiriyorum filan ilginç bir rüyaydı

rüyalar hayrolsun canım bu bütün rüyaların bir göstergesi vardır ben buna inanıyorum okadar çok rüya gördünüzki hepsininde tedavileirmizle alakalı olduğunu düşünüyorum..inşallahh bu rüyalar güzel sonuçların yorumcusu olacak

Bu arada demek gorili bezliyodunn Nasıl bişeydi gııı anlatsanaaa

:9. çok tatlıydı kız 2 yaşlarında bir görildi biyerden alıp getiriyoruz evimize ona evlat gibi seevgi besliyoruz
sabah kalkıyorum banyoya götürüyorum yüzünü yıkıyorum hoşuna gitmiyor elimi kemiriyor yapma diyor yani ama dişleri keskin değil acıtmıyodu
sonra lavaboya poposonu tutup yıkıyorum şişşşşşş diyorum tamam bitti diyorum ona ses çıkarmıyodu anlıyodu beni sonra havluya sarıp koltuğa yatırıyorum filan çok güzeldi valla değişik bi rüyaydı

ayy hayır olsun ne güzel rüya bide hamilelerin rüyaları gerçek olurmuş diye duydum inşallahhhhh bide duaları kabul olurmuş yakındır güzel haberlerimizzz
demek goril gördün haaa ne güzel hayır olsun çok güzel görmüşünüzzz

ayyyyyy inşallah arkadaşımın rüyası gerçek olsun o zaman

laram demek goril gördün

bende dün gece rüya gördüm hayırdır bir tane bebek var kucağımda sonra o biraz büyük bebek olup ayağımda sallıyom hadi uyu diyorum dünde ıplak bir genç kız gördüm sonra iki mememde cevşen asılı iğneyle çıplaktı memelerim sonra babam yanımdamış bende olsun görmesinde bir sakınca yok o benim babam diyorum anaaaaammmm ne rüya bee

canlarım ben çıkıyım artık dersimin başına geçiyim muck muck muck görüşürüzz

tamam canım benimde işlerim var pek bakamıyom

abowww seninkide ayrı bir rüyaymışşş Hayrolsunnnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…