Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya ilk başta çizgi oldu sonra kayboldu bakalım hayırlısı inşallah çıkıyorum ben ablacım çok öptüm sizi

slm herkese,(benide aranıza alırsınız demi?) bebiş hasretindeyim,özlemlerdeyim mafoldumben hepimizin inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür,çabucak sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı.....

ablacım kilo da önemli dimi bana annemler akrabalarım falan kızıyor zayıf olduğundan kaynaklanır diye
ayy bende şaşırdım bi zayıfla dediler zayıfladım şimdi kilo al diyolarr yawww

a selam canım ne demek canım bizim kapımız (topiğimiz) :)) herkese bütün bebek özlemi çekenlere açık
ne zamandır isitiyorsunuz bebiş tedavi gördünmü canım

atbiki alırız hoş geldin biraz tedavinden bahsedermisin yada sorunundan

kızlar bizim manyak avukat bozuntusunu takip ediyorum okadar komikkki valla keşke buraya yine gelse çok komik yaa kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnnn. biz de burda dopik alıyoruzz:)

kızlar bizim manyak avukat bozuntusunu takip ediyorum okadar komikkki valla keşke buraya yine gelse çok komik yaa kaydirigubbakcemile3

ayy abla ben onunla başka topikte kanuşmuşumya ben garibim napıyım iyi niyetliyim dua etmiş amin demişim canım neym de demişim gıı korktum sonra burda atel mateş deyince
tırstımmmmmmmmm

4,5 yıldır evliyiz,ilk 1 yıl korunmuştuk veeee 3,5 yıl hem tedavi başladı hem her ay hasret,özlem mafoldumben sorunum şöyle renkli röntgen filmi çekildikten sonra çıktı dr um sol tüpden şüpheliydi ben açıkcası 1 yıl erteledim dr laparoskopi demişti,(korktum galiba) ben 19 kasımda laparoskopi ameliyatı oldum sonunda ,meğer 2 tüpümdede yapışıklık varmış,rahim arka duvarında da yapışıklık ve birde kist varmış , dr dediki sonuç olarak tüplerin açıldı fakat fonksiyonel değil,yani tembel dedi,bunun için boşuna beklemeyin tüp bebek yaptırın dedi senağlama kendi kendine hamiş olma ihtimalim % 5 miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…