adet olmadığın sürece bir umut var canım belkide daha erken dur bakalım
bizde ne gacıyız he yap yap varsa çıkar diyoruz şimdide belki hemen çıkmaz bekle diyorum kaydirigubbakcemile3
kız iyi bak yokmu silik milik bişey benneyaptımki
çıkıyorum ben çok öptüm sizleri yarın iş var erken gidicem hoşçakalın
çıkıyorum ben çok öptüm sizleri yarın iş var erken gidicem hoşçakalın
ya ilk başta çizgi oldu sonra kayboldu bakalım hayırlısı inşallah çıkıyorum ben ablacım çok öptüm sizi
tamam ablacım hayırlı akşamlar opuyorumnanaktan
sanada canım görüşürüz kendine iyi bak...
nasıl yane biraz sonra yine bak bakalım belirginleşecekmi :uhm:
sağol ablacımm Allaha emanet oll
slm herkese,(benide aranıza alırsınız demi?) bebiş hasretindeyim,özlemlerdeyim mafoldumben hepimizin inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür,çabucak sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı.....
slm herkese,(benide aranıza alırsınız demi?) bebiş hasretindeyim,özlemlerdeyim mafoldumben hepimizin inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür,çabucak sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı.....
sağol bitanem sende Allaha emanet ol...
kızlar bizim manyak avukat bozuntusunu takip ediyorum okadar komikkki valla keşke buraya yine gelse çok komik yaa kaydirigubbakcemile3
hadi kaçtım ben sabah kalkamıcam yarın akşam kısmetse görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?