ya aslında muayenesini arayıp hemşireye söylesem kem küm bu drun hemşiresinden hiç memnun değilim ilgili değil ne bileyim ya bugün sabah tekrar düşündüm acaba başka dr a daha görünsem mi diye bide dr saat 5 de muayenesine geliyor o zaman ararım bakalım dr a ulaşabilecekmiyimm
laa yemin ederim benim bu kociş zır deliii şimdi geldi eve ne yapıyorsun dedi hiç kızlara bakıyorum kamerde duymuş bebeişin kalp atışlarını dedim hadi diyo bizde gidelim şimdi arıyor merkezi randevu almak için bu adam deli yaa
laa yemin ederim benim bu kociş zır deliii şimdi geldi eve ne yapıyorsun dedi hiç kızlara bakıyorum kamerde duymuş bebeişin kalp atışlarını dedim hadi diyo bizde gidelim şimdi arıyor merkezi randevu almak için bu adam deli yaa
neyse bekle bakalım saaat 5 olsun ulaşırsın inşallah ve herşey normaldir
ayy şükürler olsunnnnn allahımm mutluluğunu kat be kat arttırsın kucağına almayı nasip etsin inşalalhhh
nurcanımmm perşembe günü sende duyacaksın canım hem bide mutluluk gözyaşında olacakkk
aradı 16:45te radevumuz :)
yok güllüş teyse duymadık daha yaa :26::26::26:
aradı 16:45te radevumuz :)
yok güllüş teyse duymadık daha yaa :26::26::26:
1 saat sonra randevumuz varr dua edinde duyalım artıkk:18::18::18:
ben yavaştan çıkıp hazırlanayım kızlar görüşürzz
SEDEFO BEN ARKA TARAFTAN GELDİ ZANNETTİM YAA NEDEN OLUYOKİ BU DURUM SENDE ÇOK İLGİNÇ İHMAL ETME VE DOKTORDAN KESİN BİLGİ İSTE BEN BU DURUMUN NEYDEN KAYNAKLANDIĞINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM DE CANIM ALLLAH ŞİFALAR VERSİN
LARA İYİYMİŞ ALLAHA ŞÜKÜR PITPITLARI DA GÖRMÜŞDARISI NURCİKİN BAŞINA ZATEN DAYANAMAYIP BUGÜN GİTCEKMİŞSİNİZ HADİ GÜZEL HABERLERLE İNŞALLAHH
sevom nasıl ekleyecem peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?