Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

neyse bekle bakalım saaat 5 olsun ulaşırsın inşallah ve herşey normaldir

o adam deli deillll özlemliiii bir babaaa git tabi niye gitmiyecen görde gel bebegini atmaları görünce aglıyacagından eminim biz keseyi görmeye gecee vakti gitmiştik sabredemedikkk

ayy ne delisi kızz adammın içi kıpır kıpırr heyecanlı duymak için çırpınıyr kuzummmmmmm

neyse bekle bakalım saaat 5 olsun ulaşırsın inşallah ve herşey normaldir

amin inşallah canımmm bekleyelim bakalım

1 saat sonra randevumuz varr dua edinde duyalım artıkk:18::18::18:
ben yavaştan çıkıp hazırlanayım kızlar görüşürzz

deli değil canım baba adayı o kadar badeleler sonu rabbim şükür bebişlerimize kavuşturdu ya onun heyecanı onlarıda anlamak lazım nede olsa baba olacaklar onlar bizden daha heyecanlılar eminim

neyse kızlar bende çıkıyorum sonra yine gelirim namazımı kılayımda görüşürüz allaha emanet olun

SEDEFO BEN ARKA TARAFTAN GELDİ ZANNETTİM YAA NEDEN OLUYOKİ BU DURUM SENDE ÇOK İLGİNÇ İHMAL ETME VE DOKTORDAN KESİN BİLGİ İSTE BEN BU DURUMUN NEYDEN KAYNAKLANDIĞINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM DE CANIM ALLLAH ŞİFALAR VERSİN

LARA İYİYMİŞ ALLAHA ŞÜKÜR PITPITLARI DA GÖRMÜŞ DARISI NURCİKİN BAŞINA ZATEN DAYANAMAYIP BUGÜN GİTCEKMİŞSİNİZ HADİ GÜZEL HABERLERLE İNŞALLAHH

QUOTE=Kedersiz;23341203]1 saat sonra randevumuz varr dua edinde duyalım artıkk:18::18::18:
ben yavaştan çıkıp hazırlanayım kızlar görüşürzz[/QUOTE]

çık çıkkk mekyajda yap kızzz bebişinizi görmeye gidiyorsunuz ayy ben delimiyim neyim bende heyecandan saçmaladım sonuçları bekliyoruzzz

dr gelsin bakalım hemen arayayım gel dersede artık yarın gidecem sevom bide hazır ben yarın devlet hastanesine gidecem anannneme ziyarete ordan kadın doğuma da gideyim bi bakalım

nuray bence bebeğin kız çünki bu sene kız senesiymiş
hamileliğinde bulantın oldumu
bide çocuk sağda oynuyorsa kız
sol tarafta oynuyorsa erkek olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…