Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aman nurcik kilo konusuna dikkat et özellikle belin için şu zamanda kilo bile alınmaz normalde o yüzden iştahlı olsakta meyve ye çorba iç pilavdan ekmekten uzak dur

evet doktorda öyle dedi ilk üç ay en fazla 1 kilo normal karşılanır dedi az yemek yememi istedi ama ne mümkün
birde benim böyle bişeyki afedersin çıkardıkça yemek isteğimde artıyor bu saate kadar 3 defa çıkardım akşam daha kötü geçiyo senin nasıl bulantıların

güzelce bak ozaman canım mağalara bulamazsan artık mecbur netten bakarsın

sabah bulantılarım var
yemek yiyince var o yüzden günde 2 tane kesin soda tüketiyorum o bastırıyo midemi
ilk defa akşam yemeğini yarıda bıraktım bulantım olduğu için okadar tabi sonra devam ettim yani çokk çokkk kötü değilim
bende cumartesi tartıldım aynıydım 73 kilo doktora gidip tartıldım 71 kilo çıktı benimki digital ama ben kendiminkini baz alıyorum sağlık ocağındaki uyduruk tartıda 75 küsürler çıktı yok dedim yanlış bu velhasıl kiloda değişiklik yok ama şişkinlik var tabiki bide şu andan itibaren kilo alımı olmaya başlıcakmış dikkat etmemiz gerek canım

inşallah canımmm iyi çıkarrr
nurcanım sevomun dediği doğru tunik hafif kalır uzun elbiseler gerçekten çok güzelmiş

inşallah dokunur ablacım ne diyelim inşallahhhhh

bananee bananeee sağlık ocağındaki doğru uyduruk falan diyip kandırma ne kendini nede bizi ..sen hiç kilo almamış olamazsınn

bugün çok yoruldun bu yüzden gerildin baş ağrın ondan.gözlerini kapatmaya çalışıp dinlenmeye çalıl biraz canım

evet canım yaa gerildim bide ilk defa gidince devlete biraz afalladım ya yetişmezse telaşesi oldu bende bide akşam geç yattım gece işim vardı bacak macak alındıı geç bittiuykusuzummm

bananee bananeee sağlık ocağındaki doğru uyduruk falan diyip kandırma ne kendini nede bizi ..sen hiç kilo almamış olamazsınn

ben tedavi esnasında 3 kilo aldım işte ondan sonra almamışım hatta 72,5 larda da çıktığım oluyodu
sana ben yetişemem

ya kızlar çok fena uykum varrrrrr başımm çatlayacak sankii

canım benim geçmiş olsun bir kahve iç olmazsa

evet canım yaa gerildim bide ilk defa gidince devlete biraz afalladım ya yetişmezse telaşesi oldu bende bide akşam geç yattım gece işim vardı bacak macak alındıı geç bittiuykusuzummm

hem uykusuz hem yorgunluktan canım eve gider gitmez üstüne rahat bişeyler giyip yat hemen .geçmiş olsun

ben tedavi esnasında 3 kilo aldım işte ondan sonra almamışım hatta 72,5 larda da çıktığım oluyodu
sana ben yetişemem

canım benim geçmiş olsun bir kahve iç olmazsa

yetişemezsin tabi çünkü boy farkımız var bunu hesaba katarsak haklısın hıhhh

hem uykusuz hem yorgunluktan canım eve gider gitmez üstüne rahat bişeyler giyip yat hemen .geçmiş olsun

Yetişemezsin tabi çünkü boy farkımız var bunu hesaba katarsak haklısın hıhhh

yaa sen varya Duyanda 1,80 falan zannetcek Neyse alma alma kilo kaynana güzel yemek yapmasın

yetişemezsin tabi çünkü boy farkımız var bunu hesaba katarsak haklısın hıhhh

nurcanım artık yarın yatarım akşama dersim var neyse ki 20 martta bitiyor kızlar bundan sonraki kursuma devam edemeyeceğim bunu bildirdim beni 1 hafta aradılar bırakmayın diye bu seferde hafta sonu cumartesi pazar saat 1den 4e kadar eşimde sen kendini düşünmüyormusun dedi ee haklı öyle iştee

hafta içi gerçöekten yorucu olur canım haftasonuda bağlanmış olucaksın eğerki parası sizi etkilemicekse bırak ozaman canım

laaa nurcik en fazla 1 70 filensin fazlada uzun sayılmazsın normalsin yaniiii şimdii kilo baz alınırsaaaa kimse zayıf sayılmaz ama 100 kilo ile dogurmamız için dikkat lazım elden geldiği kadarıyla bende 77 olmuşum 2 kilo geldii gelmez olasıca

Son düzenleme:
hafta içi gerçöekten yorucu olur canım haftasonuda bağlanmış olucaksın eğerki parası sizi etkilemicekse bırak ozaman canım

ya ablacım inan ki parasında değilim ama soranlara söyleyince değer mi diyorlar aylık 250 tl alıyorum çok düşük bi rakam eşim hafta sonu isterlerse 1 milyar versin yollamam kendini düşünmüyormusun diyo haklı sevom paraı yönetmesini bilmedikten sonra ben anca kendimi hırpalamış olarak kalacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…