günaydın kızlarr
maşallah iyisiniz
bende gündüz iyiyim ama akşam olsun istemıyorum cok şişiyorum bir yere sıgamıyorum tüm kanepelere atıyorum kendini ana bir türlü rahat edemiyorum bunada sükür yine
binbirgece hoşgeldin canım cok gecmiş olsun benımde 2 kaybım oldu senı cok iyi anlıyorum gün dogmadan neler dogar benım 3. hamileliğim cok şükür bu iyi gitti şimdiye kadar
bol bol dua et canım rabbim isterse olur neden olmasın
az kaldı cnm yaa sabrettin yolun sonuna geldin sayılır mükafatların en iyisini alacaksın merak etme bide şu göbüşünün resimlerini çekinde görek yanii
günaydın kızlarr
maşallah iyisiniz
bende gündüz iyiyim ama akşam olsun istemıyorum cok şişiyorum bir yere sıgamıyorum tüm kanepelere atıyorum kendini ana bir türlü rahat edemiyorum bunada sükür yine
binbirgece hoşgeldin canım cok gecmiş olsun benımde 2 kaybım oldu senı cok iyi anlıyorum gün dogmadan neler dogar benım 3. hamileliğim cok şükür bu iyi gitti şimdiye kadar
bol bol dua et canım rabbim isterse olur neden olmasın
evet olabilir aslında bana biraz model göster hadi hadiii
hoşgeldin canım nasılsın diycem ama durum ortada:)
normal doğummu olacak seninki canım aklıme gelmişken sorayım dedim :)
herkese günaydınlar nasılsınız kızlar geçmişe bakamadım pek fazla zamanım yokişler çok artık koştura koştura yapmayınca işler yığılıyo :26:
herkesler iyidir inşallahhh
nurcik güllü sizleri görüyorum şuanda
herkese günaydınlar nasılsınız kızlar geçmişe bakamadım pek fazla zamanım yokişler çok artık koştura koştura yapmayınca işler yığılıyo :26:
herkesler iyidir inşallahhh
nurcik güllü sizleri görüyorum şuanda
offf belim offff çıkıyorum kzıalrrgörüşürzz
hoşgeldinnn RABBİM birdahaki gebeliğini saglıklı bişekilde kucagına almayı nasip etsin
kedersizim normal istiyorum ben ama kesin değil bu gidişinde konuşacak bakalım bu cuma randevum var dr
fatoşum dur kız göbüşümü koyamda bakım
günaydın bacım ..olsun sen işlerini yavaş yavaş yap koşturma Allah kolaylık versin canım
günaydın cnmm sen işlerine bak fazlada yorma kendini
offf belim offff çıkıyorum kzıalrrgörüşürzz
kedersizim normal istiyorum ben ama kesin değil bu gidişinde konuşacak bakalım bu cuma randevum var dr
fatoşum dur kız göbüşümü koyamda bakım
yok kızlar kendimi yormamaya çalışıyorum ama 2 gündürde boğazlarım şişiyo akşama doğru geçiyo yutkunmakta bile zorluk çekiyom.pastil alıyorum zararı olmaz sanırım:26:
aa yine mi başladı belin aman dikkat et canım
geçmiş olsunda pastili doktora sordunmu seyhanımmmm
tosti ve kedersiz iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah
yok sormadım canım eczaneye sordum zaten boğazda şeker gibi emiyom bişey olmaz sanırım
binbirgece geçmiş olsun baya şeyler yaşamışsın inşallahh bu badirelerin karşılığını Rabbim sağlıklı evlatla mükafatlandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?