Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

az kaldı cnm yaa sabrettin yolun sonuna geldin sayılır mükafatların en iyisini alacaksın merak etme bide şu göbüşünün resimlerini çekinde görek yanii

evet olabilir aslında bana biraz model göster hadi hadiii

hoşgeldin canım nasılsın diycem ama durum ortada:)
normal doğummu olacak seninki canım aklıme gelmişken sorayım dedim :)

bulabilirsem gösteririmm

herkese günaydınlar nasılsınız kızlar geçmişe bakamadım pek fazla zamanım yok işler çok artık koştura koştura yapmayınca işler yığılıyo :26:
herkesler iyidir inşallahhh
nurcik güllü sizleri görüyorum şuanda

günaydın bacım ..olsun sen işlerini yavaş yavaş yap koşturma Allah kolaylık versin canım

kedersizim normal istiyorum ben ama kesin değil bu gidişinde konuşacak bakalım bu cuma randevum var dr
fatoşum dur kız göbüşümü koyamda bakım

günaydın bacım ..olsun sen işlerini yavaş yavaş yap koşturma Allah kolaylık versin canım

günaydın cnmm sen işlerine bak fazlada yorma kendini

yok kızlar kendimi yormamaya çalışıyorum ama 2 gündürde boğazlarım şişiyo akşama doğru geçiyo yutkunmakta bile zorluk çekiyom.pastil alıyorum zararı olmaz sanırım:26:

offf belim offff çıkıyorum kzıalrr görüşürzz

aa yine mi başladı belin aman dikkat et canım

kedersizim normal istiyorum ben ama kesin değil bu gidişinde konuşacak bakalım bu cuma randevum var dr
fatoşum dur kız göbüşümü koyamda bakım

tostim sende burdaymışsın canım son zamanlarındasın artık hiçbiyerde rahat edemezsin sağlıcakla geçsin bugünler canım
aaa evet koyda görek

tosti ve kedersiz iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah

geçmiş olsunda pastili doktora sordunmu seyhanımmmm

yok sormadım canım eczaneye sordum zaten boğazda şeker gibi emiyom bişey olmaz sanırım

tosti ve kedersiz iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah

binbirgece geçmiş olsun baya şeyler yaşamışsın inşallahh bu badirelerin karşılığını Rabbim sağlıklı evlatla mükafatlandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…