Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inş. olmuştur kızlar
bebekli tişörtte yanlış hatırlamıyorsam 27 haftalık falandı
maviliyi yeni çektik 32. hafta

maşallahhhh allah nazarladan korusunn sen fazla kilo almamışsın tosticim bana öle geldi yani kaç kilo aldın şuana kadar

allahımm bu zamanları buradaki bütün arkadaşlarımla birlikte banada nasip eylesin

maşallah cnmm çok tatlı bende büyüsün istiyorum banane yaaakarnın fazla büyük deil cnm demeyada bana öyle geldi
fatoşcum su an iyiyim ama daha 8 hafta var bu kadarıda son ayda daha cok cıktı son 3 ayda birden büyürmüş karın cünkü bebek bu zamandan sonra hızlı kilo almaya başlıyor
maşallahhhh allah nazarladan korusunn sen fazla kilo almamışsın tosticim bana öle geldi yani kaç kilo aldın şuana kadar

allahımm bu zamanları buradaki bütün arkadaşlarımla birlikte banada nasip eylesin

sevom ben yapılıyım boyumda var biraz kısa değilim
ama 68 le kaldım su an 83 kiloyum 15 kilo almış halim yani
amin inş. tüm isteyenlere nasip etsin güzel allahım kimsenın içinde bırakmasın bu güzel duyguları

ne güzel 68 le kalmışsın canım 83 gibide görünmüyosun aslında

aminnn

güle güle fatoşum seni ve miniğini öptük
bende cıkayım kuranımız var bu gün
hamiş kızlar bebişiniz için bir hatim başlayın hamileyken en azından 1 kere hatim yapmak cok sevapmış
bende bu gün bitirip duasını yapıcam inş.
rabbbim yardımcımız olsun inş.
cok öptük herkesi grş

allah kabul eylesin canım
aa evet ipekte yapmıştı iyi oldu söylediğin
görüşürüz canım

tosti maşallah çok güzel bir hamilesin hiç te 83 gibi görünmüyorsun hiç karnın yok
rabbim vaktinde sağlıkla kavuştursun yavruna

kızlar ben geldimmmm hem muayene oldum hem anaannemi de gördüm anannemide gördüm çok şükür iyidiii
evet kızlar gelelim drumuza hastane çok kalabalıktı neyse dr a bütün tahlil sonuçlarımı eşimin spermlerini falan filan hepsini gösterdim dr herşey yolunda çok iyi hiç bi sorun gözükmüyor dedi bende eşimin morfolojisinin düşük olduğunu söyledim bi dr demişti yaa hayır dedi hiç değil gayet normal dedi dr hem alttan hem karnımdan baktım yarın da radyoloji ultrasona girecekmişim sabah saat 9.50 de sonuçlarınıda öğleden sonra 2 de gösterecem bakalım ne diyecek dr hiç iğne kullandınmı sana neler yapıldı dedi bende sadece çatlatma iğnesi vuruldum 2kere dedim başka iğne yapılmadı mı dedi hayır dedim bana iğne yazdı kızlar eğğer bu iğnelerle hamile kalamazsam tüp bebek dedi

bacım teşekkür ederim benim için bakıp koymuşsun iş güç arasında
böyle bişey bulursam alıcam
hem ilerki aylarda giyebilirim benim istediğim hem düğünde hem günlükte giyebilceğim şık bişey olsun

buda güzelmiş rengide hoş koyu renkler seviyorum ben ama bu modellerden bulabilirmiyim burda bilemiyorum

heh bu tam benlik işte
kedersizim normal istiyorum ben ama kesin değil bu gidişinde konuşacak bakalım bu cuma randevum var dr
fatoşum dur kız göbüşümü koyamda bakım
normal doğum daha sağlıklı benim doktorum uygun görürse bende normal isterim hayırlısıyla o günlere gelelimde

inş. olmuştur kızlar
bebekli tişörtte yanlış hatırlamıyorsam 27 haftalık falandı
maviliyi yeni çektik 32. hafta

maşallah canım çok güzel çıkmış göbüşün nazar değemesin inşallah ... bende katılıyorum kızlara kilon hiç göstermiyo ben 83 ile hamile kaldım 85 oldum bile doktor bu kadar hızlı kilo alma çok yiyipte bebeğe faydalı olsun diyorsan yanılıyorsun dedi :)biliyorum zaten ama iştahım iyi ne yapıyım kendimi alıkoyamıyorum yemeklerden

ooo güzel haberle gelmişsin hadi gözün aydınn canım
herşey normal çıkmış çok sevindim inan inşallah tüp bebek tedavisine gerek kalmadan iğnelerle normal yoldan hamile kalırsın

ooo güzel haberle gelmişsin hadi gözün aydınn canım
herşey normal çıkmış çok sevindim inan inşallah tüp bebek tedavisine gerek kalmadan iğnelerle normal yoldan hamile kalırsın

inşallahh nurcanım inşallahhhhhh bakalım yarın ne diyecek uzman radyoloji drları inşallah iğnelere de biran önce başlarım dr a da sormadım iğneler nedir diyee
nurcanım netten eklediğin kıyafetler harika çok beğendim en alttaki ve açık renk olan süper netten sipariş verebbilirsin varsa

onlarda iyi çıkacak inşallah

o kıyafeti netten sipariş edebiliyormuyuz bilmiyorum canım hiç dikkat etmedim
çok beğendim tam benlik... büyük ihtimal tunik alacam zaten
bizim düğün 2 gün olacak bir akşam birde gündüz yemekli akşam ağır bir kıyafet olması lazım sanırım tunik olmazz off

Son düzenleme:
nurcik bence tunik hafif kalabilir elbiseler hem günlük hem düğünlük giyebilirsin ve sana o tunikten daha güzel yakışır netten bir bak bakalım sipariş oluyomu

sedefom canım benim bu doktorun inşallah sana faydası dokunur demek iğnelere başlıyacaksınız haydi hayırlısı canım

aman nurcik kilo konusuna dikkat et özellikle belin için şu zamanda kilo bile alınmaz normalde o yüzden iştahlı olsakta meyve ye çorba iç pilavdan ekmekten uzak dur

tunik alsam bile gündüz giycem zaten canım ..elbiseler hoşuma gitti cumartesi günü çıkıp bakıcam buralarda bulamazsam netten sipariş veririm ama oda sakat iş yaa bedeni tam olmaz geniş olur dar olur mankenlerin üstünde durduğu gibi bana yakışmayabilir bu yüzden netten sipariş işine kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…