nurcikkk bakıyonmu eklentilere açılıyo dimi
inş. olmuştur kızlar
bebekli tişörtte yanlış hatırlamıyorsam 27 haftalık falandı
maviliyi yeni çektik 32. hafta
fatoşcum su an iyiyim ama daha 8 hafta var bu kadarıda son ayda daha cok cıktı son 3 ayda birden büyürmüş karın cünkü bebek bu zamandan sonra hızlı kilo almaya başlıyormaşallah cnmm çok tatlı bende büyüsün istiyorum banane yaaa karnın fazla büyük deil cnm deme yada bana öyle geldi
maşallahhhh allah nazarladan korusunnsen fazla kilo almamışsın tosticim bana öle geldi yani kaç kilo aldın şuana kadar
allahımm bu zamanları buradaki bütün arkadaşlarımla birlikte banada nasip eylesin
fatoşcum su an iyiyim ama daha 8 hafta var bu kadarıda son ayda daha cok cıktı son 3 ayda birden büyürmüş karın cünkü bebek bu zamandan sonra hızlı kilo almaya başlıyor
sevom ben yapılıyım boyumda var biraz kısa değilim
ama 68 le kaldım su an 83 kiloyum 15 kilo almış halim yani
amin inş. tüm isteyenlere nasip etsin güzel allahım kimsenın içinde bırakmasın bu güzel duyguları
kıslarr ben çıkıyorumm başım dönmeye başladı kendinize iyi bakın byyyyyyyyyy
güle güle fatoşum seni ve miniğini öptük
bende cıkayım kuranımız var bu gün
hamiş kızlar bebişiniz için bir hatim başlayın hamileyken en azından 1 kere hatim yapmak cok sevapmış
bende bu gün bitirip duasını yapıcam inş.
Rabbbim yardımcımız olsun inş.
Cok öptük herkesi grş
bacım teşekkür ederim benim için bakıp koymuşsun iş güç arasındanurcik düğünde kıyafet sormuşsun canım
bak şunlara benzer şeyler alabilrisin
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
umarım açılırlar
normal doğum daha sağlıklı benim doktorum uygun görürse bende normal isterim hayırlısıyla o günlere gelelimdekedersizim normal istiyorum ben ama kesin değil bu gidişinde konuşacak bakalım bu cuma randevum var dr
fatoşum dur kız göbüşümü koyamda bakım
inş. olmuştur kızlar
bebekli tişörtte yanlış hatırlamıyorsam 27 haftalık falandı
maviliyi yeni çektik 32. hafta
kızlar ben geldimmmm hem muayene oldum hem anaannemi de gördüm anannemide gördüm çok şükür iyidiii
evet kızlar gelelim drumuza hastane çok kalabalıktı neyse dr a bütün tahlil sonuçlarımı eşimin spermlerini falan filan hepsini gösterdim dr herşey yolunda çok iyi hiç bi sorun gözükmüyor dedi bende eşimin morfolojisinin düşük olduğunu söyledim bi dr demişti yaa hayır dedi hiç değil gayet normal dedi dr hem alttan hem karnımdan baktım yarın da radyoloji ultrasona girecekmişim sabah saat 9.50 de sonuçlarınıda öğleden sonra 2 de gösterecem bakalım ne diyecek dr hiç iğne kullandınmı sana neler yapıldı dedi bende sadece çatlatma iğnesi vuruldum 2kere dedim başka iğne yapılmadı mı dedi hayır dedim bana iğne yazdı kızlar eğğer bu iğnelerle hamile kalamazsam tüp bebek dedi
ooo güzel haberle gelmişsin hadi gözün aydınn canım
herşey normal çıkmış çok sevindim inan inşallah tüp bebek tedavisine gerek kalmadan iğnelerle normal yoldan hamile kalırsın
inşallahh nurcanım inşallahhhhhh bakalım yarın ne diyecek uzman radyoloji drları inşallah iğnelere de biran önce başlarım dr a da sormadım iğneler nedir diyee
nurcanım netten eklediğin kıyafetler harika çok beğendim en alttaki ve açık renk olan süper netten sipariş verebbilirsin varsa
nurcik bence tunik hafif kalabilir elbiseler hem günlük hem düğünlük giyebilirsin ve sana o tunikten daha güzel yakışırnetten bir bak bakalım sipariş oluyomu
sedefom canım benim bu doktorun inşallah sana faydası dokunur demek iğnelere başlıyacaksınız haydi hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?