Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya kızlar sanki rüyada gibiyim hala hamile olduğunuza inanamıyorum herşeyi dün gibi hatırlıyorummm

ben kendi adıma söyliyeyim hala hamileyim diyemiyorum insanalara :26: Evet herşey sıcağı sıcağına sorunlar tedaviler tedavideki engeller bekleyişler :18:

yanii Hepimiz zaten varil gibiyiz

oo baya az alıyorsun canım :26:

öle olsun bakalımm 10 cm lik topuklularla bile yetişemdiysem o benim ayıbım
aşk olsun kız ne ayıbı sen darıldın galiba..sen benim kilolara laf atınca kendimi bu şekilde savunmak zorunda kaldım 5cm bile yok şaka yapmıştım ben:26::26::26:kırdıysam özürd dilerimm

ya kızlar sanki rüyada gibiyim hala hamile olduğunuza inanamıyorum herşeyi dün gibi hatırlıyorummm
biz bile inanamıyoruz :)hele sen bir hamiş kal hayırlısıyla kendinede inanamıycan daha
sen suss laaa bücürükk

hahaaa yavv dur ben seni susturacammm bakın kızlarrr nurcanla aramızdaki uçurum olan boyyyyy niye böyle oldu bu resim kaldı böylee

Eklentiler

• $396218_119526814835080_100003332861285_98551_1024169428_n.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

yok canım ne kırması şakalaşıyos işte

ben kendi adıma söyliyeyim hala hamileyim diyemiyorum insanalara :26: Evet herşey sıcağı sıcağına sorunlar tedaviler tedavideki engeller bekleyişler :18:

haklısın sevom ama iştee yinede umutlu oluyoruz herşeye rağmen

bendeeeeeeeeeeeeeeee bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamile kim ben kimmm

yanii Hepimiz zaten varil gibiyiz

oo baya az alıyorsun canım :26:

yaa ablacım güya haftasonu iyi para veriyormuş hafta içi saati 7 milyonsa haftasonu saati9 milyon neresi iyi anlamadım gitti:26::26::26:

ay inşallah hayırlısıyla sağlıkla inşallahhh

ayaklarınızda topuklular var benim sporrr

utanmıyonmu ulan kendinden BÜYÜK insanlarla böyle konuşmaya

hahahaaaa seninleeee tam nerdeyse 15 gün kaldık nerde gördün topuklu spor kısa bot vardı 1 cm bile topuku yoktuuuuu sen hayal görmüşsün nurcik bide resmi sil alıntı yapmışsın

Ayy resmi görünce özledim o hallerimizi
bu arada güllününde ayağında düz ayakkabı idi

hahahaaaa seninleeee tam nerdeyse 15 gün kaldık nerde gördün topuklu spor kısa bot vardı 1 cm bile topuku yoktuuuuu sen hayal görmüşsün nurcik bide resmi sil alıntı yapmışsın
söylemiyim söylemiyim diyorum ama benden günah gitti ..şimdi poz veriyoz kızlar görecek sizin aranızda ben KAZIK gibi durunca kendimi biraz eğip sizin boyunuza gelmek istedim kendim ve sizin için yaptım yane kendimizi kötü hisetmiyelim diye anlamişkoo

sildim lan bana akıl verme dalgınlığıma gelmişti sen söylemeden sildim

yavvv sen onu boşver benim eklediğim silinmiyoo nasıl silecem onuu de heleeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…