- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ya kızlar sanki rüyada gibiyim hala hamile olduğunuza inanamıyorum herşeyi dün gibi hatırlıyorummm
ben kendi adıma söyliyeyim hala hamileyim diyemiyorum insanalara :26: Evet herşey sıcağı sıcağına sorunlar tedaviler tedavideki engeller bekleyişler :18:
laaa nurcik en fazla 1 70 filensin fazlada uzun sayılmazsın normalsin yaniiiişimdii kilo baz alınırsaaaa kimse zayıf sayılmaz ama 100 kilo ile dogurmamız için dikkat lazım elden geldiği kadarıyla bende 77 olmuşum 2 kilo geldii gelmez olasıca
ya ablacım inan ki parasında değilim ama soranlara söyleyince değer mi diyorlar aylık 250 tl alıyorum çok düşük bi rakam eşim hafta sonu isterlerse 1 milyar versin yollamam kendini düşünmüyormusun diyo haklı sevom paraı yönetmesini bilmedikten sonra ben anca kendimi hırpalamış olarak kalacam
yaniiHepimiz zaten varil gibiyiz
oo baya az alıyorsun canım :26:
aşk olsun kız ne ayıbı sen darıldın galiba..sen benim kilolara laf atınca kendimi bu şekilde savunmak zorunda kaldım 5cm bile yok şaka yapmıştım ben:26::26::26:kırdıysam özürd dilerimmöle olsun bakalımm 10 cm lik topuklularla bile yetişemdiysem o benim ayıbım
biz bile inanamıyoruz :)hele sen bir hamiş kal hayırlısıyla kendinede inanamıycan dahaya kızlar sanki rüyada gibiyim hala hamile olduğunuza inanamıyorum herşeyi dün gibi hatırlıyorummm
laaa nurcik en fazla 1 70 filensin fazlada uzun sayılmazsın normalsin yaniiiişimdii kilo baz alınırsaaaa kimse zayıf sayılmaz ama 100 kilo ile dogurmamız için dikkat lazım elden geldiği kadarıyla bende 77 olmuşum 2 kilo geldii gelmez olasıca
aşk olsun kız ne ayıbı sen darıldın galiba..sen benim kilolara laf atınca kendimi bu şekilde savunmak zorunda kaldım 5cm bile yok şaka yapmıştım ben:26::26::26:kırdıysam özürd dilerimm
biz bile inanamıyoruz :)hele sen bir hamiş kal hayırlısıyla kendinede inanamıycan daha
sen suss laaa bücürükk
aşk olsun kız ne ayıbı sen darıldın galiba..sen benim kilolara laf atınca kendimi bu şekilde savunmak zorunda kaldım 5cm bile yok şaka yapmıştım ben:26::26::26:kırdıysam özürd dilerimm
Biz bile inanamıyoruz :)hele sen bir hamiş kal hayırlısıyla kendinede inanamıycan daha
sen suss laaa bücürükk
ben kendi adıma söyliyeyim hala hamileyim diyemiyorum insanalara :26: Evet herşey sıcağı sıcağına sorunlar tedaviler tedavideki engeller bekleyişler :18:
bendeeeeeeeeeeeeeeee bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehamile kim ben kimmm
yaniiHepimiz zaten varil gibiyiz
oo baya az alıyorsun canım :26:
biz bile inanamıyoruz :)hele sen bir hamiş kal hayırlısıyla kendinede inanamıycan daha
sen suss laaa bücürükk
ayaklarınızda topuklular var benim sporrrhahaaa yavv dur ben seni susturacammm bakın kızlarrr nurcanla aramızdaki uçurum olan boyyyyy
nurcan bu resim sana kapak olsunnnnnnnnnnnn
ayaklarınızda topuklular var benim sporrr
utanmıyonmu ulan kendinden BÜYÜK insanlarla böyle konuşmaya
söylemiyim söylemiyim diyorum ama benden günah gittihahahaaaa seninleeee tam nerdeyse 15 gün kaldık nerde gördün topuklu spor kısa bot vardı 1 cm bile topuku yoktuuuuu sen hayal görmüşsünnurcik bide resmi sil alıntı yapmışsın
nurcan bu resim sana kapak olsunnnnnnnnnnnn
söylemiyim söylemiyim diyorum ama benden günah gitti..şimdi poz veriyoz kızlar görecek sizin aranızda ben KAZIK gibi durunca kendimi biraz eğip sizin boyunuza gelmek istedim kendim ve sizin için yaptım yane kendimizi kötü hisetmiyelim diye anlamişkoo
sildim lan bana akıl verme dalgınlığıma gelmişti sen söylemeden sildim
evet o resim bana ve hepimize kapak oldu al işte orda durdu öylece beceriksiz senii
artık eklenti resimler silinmiyo
yavvv sen onu boşver benim eklediğim silinmiyoo nasıl silecem onuu de heleeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeee ne halt işliyecemmmmmmmmmm ufff deli olmak üzereyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?