Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kzılar ben çıkıyorum yarın hastanedeyim sabahtan da öğleden sonrada yokum kendinize iyi bakın öptüm muck muck mcuk dua edin banaaa

kzılar ben çıkıyorum yarın hastanedeyim sabahtan da öğleden sonrada yokum kendinize iyi bakın öptüm muck muck mcuk dua edin banaaa

aaa bende tam özelden sana yazıyordum okumadan çıktın tühh

ee herkes çıktığına göre bende çıakyım artık görüşrüz iyi akşamalar

kızlarr bana bişey söyleyin nolur düşük tehtidim var progestan verdi ama doktor vajinal dedi diye hatırlıyorum bu ilacın üstünde ağızdan alınır diyo napacam bennn

kızlarr bana bişey söyleyin nolur düşük tehtidim var progestan verdi ama doktor vajinal dedi diye hatırlıyorum bu ilacın üstünde ağızdan alınır diyo napacam bennn

evet böyle ilaçlar var hem vajinal hemde oral kulanılan ama dr ne söylediyse ööyle kulan

canlarım nasılsınız eşimin raporu için has gittim bu gün havva çok soğuktu akşam oldu yine git gel sizler ne yaptınız bu günnnn

tosti maşallah çok güzel bir hamilesin hiç te 83 gibi görünmüyorsun hiç karnın yok
rabbim vaktinde sağlıkla kavuştursun yavruna
amin kuşum cok sagol darısı başınıza olsun
tosticim maşallahhhkilon hiçte 83 gibi değil maşallahh nazar değmesin canımm
sedefo sagol canımcım rabbim sanada yaşatsın en hayırlı zamanda hastaneden güzel haberlerle dönmüşsün inş. tüp bebege gerek kalmadan iğnelerle gelir bebişin

sagol anacım senın boyun daha uzun sanırım ama dikkat et şu an bişey yemesende bebek vucudundakilerle beslenir ilerki aylarda yemen gerekecek zaten kiloları o zamana sakla cok dikkat et fazla kiloda dogumu zorlaştırıyormuş
sevo ve fatoş sizlerinde kiloları az değilmiş sizlerde dikkat edin ilk 5 ay cok almamaya bakın
ya fotoyu gördüm gögsünde ayıcık olan fatoş sanırım acık renk başörtülü kahve uzun pardesülü olan kedersiz sanırım
baştaki hatunda sevo mu
diğeri kim peki :44:

iyi akşamlar kızlar herkes iyimi nasıl gidihor bulantılar ne alemde kızrmuş ekmek yiyonuzmu yataktan kalkmadan yiyin ilk 3ay bebiş anneyi sömürür yani sizin vücudu uzda depolananları alır 3 aydan so nra ne yerdeniz onları alır cdpten çok zor oluyo yafff hepinize maşallah en kısa xamanda diğer kızlarında hamiş kalması dileğimle şimdilik öptüm mıncırdım hepinizi çok seviyorum cicoşlarım benimmmmm

biliyorum canım ama elimde değil maalesef çok yiyorum iştahım iyi

siyahmont ve siyah taytlı olan sevo diperide Kamer canım

benim bulantılar şidetli diyebilirim 2 gün hastanede yattım serum yadim bir kaç gün idare etti serumlar ama dünden beri yine tam gaz banyoya koşuyorumm

benim çok ilginçtirki sabah uyanınca bulanmıyor aç karnına ama mideme bişey girdiği vakit başlıyor .ama ben yinede şiakyetçi değilim çok şükür bu günleri gördüm dahane isterim darısı isteyen bekleyen herkese inşallah
sen nasılsın canım özledik seni gelemiyorsunda off neden böyle yaptılar yaa

serummu yedin geçmiş olsun nazlı bebiş annesine naz yapıyo demek:) sorma nurcikim şirketten girilmiyo bilr engel koymuşlar cdpten okadar zor oluyoki yazmak belin nasıl

larayı merak ediyorum aramayada çekiniyorum geçen sordum cevap gelmedi bilgisi olan varmı kızlar... selamsız daldım vedamı edip kaçıyorum nida çok yormaya başladı üç gündür emmeside yok yemeside ve uykudasn sıçrayarak uyanıp uğuntulu ağlıyo depresoya bağlanmak üzereyim kusura bakmayın katılamıyorum neyse herksi öper kaçarım bu arada nurcik danayı kestiğimi görmüş birde küsmüşsün inan bana topiği patlatırdımda uzun süre dansöz oynatmayınca beceremedim onuda yazmştım zaten onları boşver ben yü
rekten sevindim şükrettim bu günü gördükya inşallah kucağınıza alın bird eo zmana sevineyim hatta borcum sözüm olsun allah izin verirse o zman oynatırım dansözleri sizlere haydi hoşçakalın canlar

ALLAH yardımcın olsun ablam bende bugün serum taktırdım bulantıdan dolayı neyseki çok şükür sonlardayım artık bebişimi kucağıma almak için geri sayım başladı perşembe doğum tarihimi alıcaz doktordan bakalım hayırlısı...bu arada çok yağlı yeme salam sucuk sosis vs yememeye çalış hafif şeyler yemeye özen göster naneli şekerde arada iyi geliyordu bana dene istesen

serummu yedin geçmiş olsun nazlı bebiş annesine naz yapıyo demek:) sorma nurcikim şirketten girilmiyo bilr engel koymuşlar cdpten okadar zor oluyoki yazmak belin nasıl
hem nazlı hemde doktorun tabiriyle yaramaz bir bebik olacak :)
belim ağriyi hala geçen gün öyle bi tuvalete bile gidemedim o derece şimdien böyle başladıysa ilerki ayları düşünemiyorum

geçen akşam aradı beni bir süprizle klarşılaşmış:)ikizleri üçüz olmuş:) anladığım kadarıyla sonradan gelen bebeğin gelişimi iyi değilmiş kalp atışlarını duymamış ama diğer ikisinin sağlığı çok şükür iyimiş
oyy nişomaa kıyamammmm korkuyormu rüyasında acaba:26: cevşen falan olsun yastığın altında canım ..
inşallah memeyi bırakmaz bazen bebkler mızmızlanıyo sen üstüne düştükçe inat yapıyor olabilir yada artık aynı mamadan yemekten sıkıldı kızçe .bazen bebklerde bizler gibi iştahsız olabiliyorlar canım çok fazla üstüne düşme ..diyene bakben gün boyu arkasından kaşıkla koştururum herhalde ben böyle bir anne olacak sanırsam
geçmiş olsun canım yaaa bulantı zor gerçkten serumlar rahatlatır seni bir kaç gün zaten çok az zamanın kaldı az daha sık dişini
sezeryan olacak sanırım tüp bebek olduğu içinmi?ya ben çok merak ediyorum tüpbebekle illa sezeryan olması şartmı ben normal doğum istiyorum tabi benim istememle olmuyo..bende şimdidien taktım doğuma sağlıklı bir hamilelik geçireyimde doğum bir şekilde olur inşallah
ha bu arada senin göbüşüde merak ediyoz doğurmadan gösteriver azcık ucundan

Son düzenleme:

salam sucuk sosis hiç birini yemiyorum canım daha doğrusu eşim almıyo artık eve:)
yemkelrde çok yağlı sayılmaz normal yapılıyo bişey diyimmi sanki bir kaç gündür kilo verdiğmi hisediyorum hem aferdersin çok istifra ettim hemde ekmek nerdeyse hiç yemedim son zamanlarda (ama iştah iyi onu inkar edemem)bugün kontorle gidecem daha doğrusu ilaç yazdıracam bakalım vermişmiyim yoksa kendimi kandırıyormuyum görecez

canım yok tüp bebekte sezeryan olacak diye bir şey yokkk ANCAK BU GEBELİKLER ZOR ELDE EDİLDİĞİ İÇİN DR LAR SEZERYAN ÖNERİYORLARKİ RİSK ALINMASIN DİYEEE AMA İSTEYNLER (has isterse eğer)NORMAL DOĞUMDA YAPABİLİYORLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…