Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah bebişler alsın kilo valla ben iki tane yaz diyince yazıyordu yada tanıdık eczane varsa al sonra yazdırırsın gerçekden pahalı 3.5 ay kullanılıyor sonuçda bende iki kutu fazladan vardı eczaneye verdim ihtiyacı olan varsa ver die

tanıdık eczane var canım bikaç kere öle yaptım önden aldım jeli sonra reçeteyi götürdüm ama artık rahatsızlık verdi bana o yüzden paralı aldım bu haftasonu bitiyo kullanma süresi yeniden yazdırcam 2 kutu

banada doktor yazmadı ilk başlarda bende bir hafta gidiyo her dakka uğraştırma beni dedim biraz şarlayınca fazladan yazdı

şifaaam sağol yavrus yüreğindeki özlemi dindirecek şifayı bulaısn inşallah anaaam ne dua ederim beaa :)) öpüldün canım kaçma vakti bana
rica ederim caniş amin canım benim aminn duanı sevsinler senin
canım hadi gözün aydınnnnnnn yakındır bebeişine kavuşmannn allahım hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsinnnn
amin canım benim aminn sıra bizlerde Çiğdemciğim müjdelerimiz peşpeşe olsun inşşş canım benim çok sağoll ALLAH razı olsun hem kendine hem bana hem samalsavaşa vesile oldun yakında bizlerde bebiş mevlidi yaptırıcazz azcık daha dayanalm tatlımmm
olacak inaşşahh olacak benim gibi olumsuz, negatif düşünen birinin olduysa seninde olur ne güzel derdini anlatayacak birinin olması çok iyi tanışltığın iyi olmuş canım
bende sendenim canım herşeyin ilk negatifini düşünen biriyimm
geçmiş olsun canım çokk sevindim inşallah bir an önce sağlığına kavuşur anneanneciğin canım hoş geldin aramıza öncelikle büyük geçmiş olsun 4 melek ,şefaatçilerinin annesisin Rabbim o büyük sabrına dilerim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip etsin inşş dualarım seninle maşallah tosticiğim canım ne güzel kibarcıkmış göbişin bebeişin sağlıklı-hayırlıca kucağına alıcaksın inşşş azcık kaldı
maşallahhhh allah nazarladan korusunn sen fazla kilo almamışsın tosticim bana öle geldi yani kaç kilo aldın şuana kadar
allahımm bu zamanları buradaki bütün arkadaşlarımla birlikte banada nasip eylesin
amin sevom aminn inşşşş
canım geçmiş olsun ama yeni dr sana ne iğneler verdi yani sen aşılamaya mı başladın inşş tüpe gerek bile kalmıycak bebişin sıkısıkı tutunacak cnm benimm
hahaaa yavv dur ben seni susturacammm bakın kızlarrr nurcanla aramızdaki uçurum olan boyyyyy niye böyle oldu bu resim kaldı böylee
evet resim halaaaa görünüyor adaşım
şimdi yazdım canım
boşver sıkma canını olan olmuş artık kapatalım konuyu gelen zaten geçmişe çok bakmaz
aa aklımda kaç gündür gitmişmi tedaviye
uzun zamanır geçmişe bakmıyordum ki baktım işte
canlarım nasılsınız eşimin raporu için has gittim bu gün havva çok soğuktu akşam oldu yine git gel sizler ne yaptınız bu günnnn
canım hamdolsun iyiyim sen nasılsın yorulmuşsun yine peki rapor işini hallettiniz mi
banada doktor yazmadı ilk başlarda bende bir hafta gidiyo her dakka uğraştırma beni dedim biraz şarlayınca fazladan yazdı
Edacığım bulantıların tekrar gelmiş geçmiş olsun inşş geldiği gibi kaçıp giderde azcık kalan zamanını rahat geçirirsin bu arada göbişini sabırsızlıkla bekliyorumm bende

kızlar salı günki kontrolümde dr herşey gayet normal , güzel dedi iğnelere aynı miktarda devam dedi cumaya kadar kullan cuma tekrar kontrole gel dedi bakalım cuma günü ne haberlerim olacak

adaşıma nolmuş öyle yaaa banlanmış mı :26: silinmiş mi anlamadım bişi hayırdır inşş yakında tekrar aramızda olacağını umut ediyorumm

HEMŞOMM canım üçüzlermi varmış göbişinde hey maşallah o kadarr yılların acısını Rabbim nasıl bol bol nasiplendirdi hayırlı sağlıklı olsunlarda inşşşş

hepinizi öperim cicişler ALLAH a emanetsiniz

inşallah canım bakalım dün serum takıldı bugün iyiydim safra kesesinde taşda olanbilir dedi doktor yarın kontrole gidince görücez bakalım kızımızıda görücez doğum tarihimizide alıcaz haber veririm size gelince öpüyorum kocamannn

şifacım maşaallah tedavin sorunsun giyomuşben de merak ediyorum neler olacak bu arada yasinini okudum söliyim dedim canım

aaaa unutmuşum şimdi hatırladım bugün bizim sözlenme yıldönümümüz hem de istemişlerdi beni tam 4 sene önce bugün ayyy içim bi tuhaf oldu şimdi

inşallahh canımmmmm

tubişim canını sıkma canım cevşen varsa takın canım bol bol tebbet felak nas kafirun süreleri okuyun canım belki sevomun dediği gibi diş çıkarıyordur allah yardımcın olsun canım

herşey gönlünce olsun canım maşallah çok iyi gidiyormuşşş

canım geçmiş olsunnn hayırlı haberlerle gel inşallahhh

arkadaşlar günaydın hepinizin kadınlar günü kutlu olsun

günaydın ablacımmm seninde kutlu olsun eşinle daha nice senelere güzel günler nasip etsin seneye bebişle kutlarsınız bu günleri inşallahhhhhhhh

sedeffffffff naber ablacım gittin mi dün doktora ne dedii

iyiyim ablacım gittimmmm
dün radyoloji ultrasona gittim ultrasonla baktılar dr hiç kist falan yok dedi çok şükür foliküllerim görülmüş soldaa öğleden sonra da kan tahlille hepsini dr a gösterdim dr herşey yolunda çok iyi normal dedi adetin 1.veya 2.günü gel iğneleri yapalım dedi ne iğnedi olduğunu sormuştum araya laf girdi unutuldu şimdi sana yazınca aklıma geldi sorduğumu hatırlıyorum bakalım o gün gelsin ne diyecek dr

kızlar aklıma gelmişken yazayım doğum girecek arkadaşlarımız var dün öğrendim doğuma giren kadınların o anda ne dilekleri istekleri varsa rabbimden istesinler dedi mesela birinin bebeği olmasını istiyorsanız o kişinin adını verip hayırlı evlat nasip et rabbim diyecekmişsiniz belki biliyorsunuz ama ben bilmiyordum dün öğrendim doğuma girerken okunacakmış bizim bi hoca var o anlattı dün doğuma girerke abimin bebekleri olmuyordu doğuma girerken yengemin ismini verdim dedi bide hemen 1 ay sonra hamile kaldı dediii

haa bide aklıma geldi kızlarr dr dedi kimi kadınların yumurtaları adetliyken çatlıyormuş yani dr adetimin 1.ve 2.günü ona bakacak eğer adet günümde çatlıyorsa o günleri boş bırakmayacaksınız dedi çok şaşırdım hatta bi kaç kişiye sordum onlarda o şekilde kalmışlarr

yaa güllüye noldu kızlarr ben merak ettim yaaaa

sağol ablam amin inşaallah seneye anneler günümüzü de kutlayalım hep birlikte inşallahh

gözün aydın canım şimdi ilk adetinin 1. ya da 2. günü aşılamaya mı başlıyosunuz

evet canım ben de biliyorum doğuma giren kadın ne dua ederse er geç kabul olurmuş bana çok dua eden oldu bakalım gerçekleşecek mi canım dr doğru sölüyo ben de bilmiyodum adetliyken de yumurtlama olabildiğini hatta ben de buraya yazdım geçen ben 28 günde 1 oluyorum hep 14.günüm de yumurtluyorum sanıyodum her zaman bu ay ovulasyon testi yaptım kaç kere 8.günümde pozitif çıktı acaba ben de adetliyken yumurtluyorum yaaa anladım önümüzde ki ay daha da erken yapacam inş. ama adetliyken de nasıl olur yaa

sadeec 600 gr mı( ben dün gittim doktora hiç söylememiym kaç kilo aldığımı
olamazzz olmamalıı 81 ile hamile kaldın şuan 84 kilosun öylemii sadece 3 kilomu aldın nasıl başardın bunu yaa neler yedin nelere dikkat ettin yazarmısınnn

sağolsun doktorum hep sabah akşam yazdı hiç bir sorun olmadı
sen doktora günde iki defa kullanmam gerektiğini söylesen yazmamazmı

maşallah sorunsuz bir şekilde ilerliyo tedavin hep böyle olsun inşallah kaç yumurtan oldu canım

arkadaşlar günaydın hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
seninde kutlu olsun bir tanem
aaaa unutmuşum şimdi hatırladım bugün bizim sözlenme yıldönümümüz hem de istemişlerdi beni tam 4 sene önce bugün ayyy içim bi tuhaf oldu şimdi
nice yıllara sağlıklı mutlu huzurlu bebişli senelere inşallah

çok güzel canım bak hiç bir sorun yok maşallah .sen kafanı rahat bırak sadece inşallah çok kısa zamanda gelecek seninde bebişin

evet biliyordum bunu doğum anında ne dua edilirse Rabbim kabul buyuruyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…