ayy eda maşallahh sanainşallahh senin gibi az kilo alırız
evet jeller pahalı bende yazdırıyorumama devletin doktoru sabah akşam yerine 1 adet yazınca açıktan gidiyorum otomatikmen arada bir paralı alıyorum
inşallah bebişler alsın kilo valla ben iki tane yaz diyince yazıyordu yada tanıdık eczane varsa al sonra yazdırırsın gerçekden pahalı 3.5 ay kullanılıyor sonuçda bende iki kutu fazladan vardı eczaneye verdim ihtiyacı olan varsa ver die
tanıdık eczane var canım bikaç kere öle yaptım önden aldım jeli sonra reçeteyi götürdüm ama artık rahatsızlık verdi bana o yüzden paralı aldım bu haftasonu bitiyo kullanma süresi yeniden yazdırcam 2 kutu
rica ederim canişşifaaam sağol yavrus yüreğindeki özlemi dindirecek şifayı bulaısn inşallah anaaam ne dua ederim beaa :)) öpüldün canım kaçma vakti bana
amin canım benim aminn sıra bizlerde Çiğdemciğimcanım hadi gözün aydınnnnnnn yakındır bebeişine kavuşmannn allahım hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsinnnn
canım benim çok sağoll ALLAH razı olsun hem kendine hem bana hem samalsavaşa vesile oldungünaydın canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım dün eşimin teyzesinin kızı doğum yaptı mevlidine gittik hoca duaları okuyunca nerdeyse ağlayacaktım zor tuttum kızlar kendimi o anda hepimize dua ettim allahım hayırlı evlat nasip etsinnn bide dün kayınvalideme söyledim arkadaşlarım 500 yasin okutuyor alan olurmu dedim 1 kişi yasin okudu herkes dinledi ve dualar etti herkess
şifacım samalcım 17 kişi okudular allahım kabul etsin inşallahhh
bende sendenim canım herşeyin ilk negatifini düşünen biriyimmolacak inaşşahh olacak benim gibi olumsuz, negatif düşünen birinin olduysa seninde olurne güzel derdini anlatayacak birinin olması çok iyi tanışltığın iyi olmuş canım
geçmiş olsun canım çokk sevindim inşallah bir an önce sağlığına kavuşur anneanneciğinben geldim kızlar çok şükür anannem ameliyattan çıktı çok uzun sürdü ameliyat zor geçmiş ama iyimiş çok şükür uyandı akşama kadar yoğun bakımda kalacakmış inşallah daha da iyi olacakkk
canım hoş geldin aramızaGÜNAYDIN KIZLAR topiğinizi yeni gördüm bende bebek özlemi çekenlerdenim 2007 yılında evlendim 4 bebek kaybım var
ilki sebepsiz düşük ve ardından çikolota kistiden amiliyat oldum
2.si karnımda öldü kürtaj oldm
3. sü kimyasal gebelik
4. dış gebelik amiliyatı ve sağ tüpüm alındı
amiliyat olalı 7 ay oldu ve korkuyorum çok kötü günler geçirdim şimdi tekrardan istiyorumm aama birde kan pıhtılaşması var aynı zamanda hamile kalınca kan sulandırıcı iğne vurulmak zorunda kalıyorum
izmirde oturyorum riskli gebelik uzmanı arıyorum ege. ün. prof. sait yücebilgini duydum ama doktora gitmeye korkuyorum bu topiği görünce sizlere yazmak istedim
aanıza benide alırmısınız bir çocuk özlemi çeken olarak benim gibi olanlar varmı aranızda
maşallah tosticiğim canım ne güzel kibarcıkmış göbişin bebeişin sağlıklı-hayırlıca kucağına alıcaksın inşşş azcık kaldıEki Görüntüle 361160 Eki Görüntüle 361161 Eki Görüntüle 361162 Eki Görüntüle 361163 inş. olmuştur kızlar
bebekli tişörtte yanlış hatırlamıyorsam 27 haftalık falandı
maviliyi yeni çektik 32. hafta
amin sevom aminn inşşşşmaşallahhhh allah nazarladan korusunnsen fazla kilo almamışsın tosticim bana öle geldi yani kaç kilo aldın şuana kadar
allahımm bu zamanları buradaki bütün arkadaşlarımla birlikte banada nasip eylesin
canım geçmiş olsun ama yeni dr sana ne iğneler verdi yani sen aşılamaya mı başladınkızlar ben geldimmmm hem muayene oldum hem anaannemi de gördüm anannemide gördüm çok şükür iyidiii
evet kızlar gelelim drumuza hastane çok kalabalıktı neyse dr a bütün tahlil sonuçlarımı eşimin spermlerini falan filan hepsini gösterdim dr herşey yolunda çok iyi hiç bi sorun gözükmüyor dedi bende eşimin morfolojisinin düşük olduğunu söyledim bi dr demişti yaa hayır dedi hiç değil gayet normal dedi dr hem alttan hem karnımdan baktım yarın da radyoloji ultrasona girecekmişim sabah saat 9.50 de sonuçlarınıda öğleden sonra 2 de gösterecem bakalım ne diyecek dr hiç iğne kullandınmı sana neler yapıldı dedi bende sadece çatlatma iğnesi vuruldum 2kere dedim başka iğne yapılmadı mı dedi hayır dedim bana iğne yazdı kızlar eğğer bu iğnelerle hamile kalamazsam tüp bebek dedi
evet resim halaaaa görünüyor adaşımhahaaa yavv dur ben seni susturacammm bakın kızlarrr nurcanla aramızdaki uçurum olan boyyyyyniye böyle oldu bu resim kaldı böylee
uzun zamanır geçmişe bakmıyordum ki baktım işteşimdi yazdım canım
boşver sıkma canını olan olmuş artık kapatalım konuyu gelen zaten geçmişe çok bakmaz
aa aklımda kaç gündür gitmişmi tedaviye
canım hamdolsun iyiyim sen nasılsıncanlarım nasılsınız eşimin raporu için has gittim bu gün havva çok soğuktu akşam oldu yine git gel sizler ne yaptınız bu günnnn
Edacığım bulantıların tekrar gelmiş geçmiş olsunbanada doktor yazmadı ilk başlarda bende bir hafta gidiyo her dakka uğraştırma beni dedim biraz şarlayınca fazladan yazdı
rica ederim canişamin canım benim aminn duanı sevsinler senin amin canım benim aminn sıra bizlerde Çiğdemciğim müjdelerimiz peşpeşe olsun inşşş canım benim çok sağoll ALLAH razı olsun hem kendine hem bana hem samalsavaşa vesile oldun yakında bizlerde bebiş mevlidi yaptırıcazz azcık daha dayanalm tatlımmm bende sendenim canım herşeyin ilk negatifini düşünen biriyimm
geçmiş olsun canım çokk sevindim inşallah bir an önce sağlığına kavuşur anneanneciğincanım hoş geldin aramıza öncelikle büyük geçmiş olsun 4 melek ,şefaatçilerinin annesisin Rabbim o büyük sabrına dilerim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip etsin inşş dualarım seninle maşallah tosticiğim canım ne güzel kibarcıkmış göbişin bebeişin sağlıklı-hayırlıca kucağına alıcaksın inşşş azcık kaldı amin sevom aminn inşşşş
canım geçmiş olsun ama yeni dr sana ne iğneler verdi yani sen aşılamaya mı başladıninşş tüpe gerek bile kalmıycak bebişin sıkısıkı tutunacak cnm benimm evet resim halaaaa görünüyor adaşım uzun zamanır geçmişe bakmıyordum ki baktım işte canım hamdolsun iyiyim sen nasılsın yorulmuşsun yine peki rapor işini hallettiniz mi
Edacığım bulantıların tekrar gelmiş geçmiş olsuninşş geldiği gibi kaçıp giderde azcık kalan zamanını rahat geçirirsin bu arada göbişini sabırsızlıkla bekliyorumm bende
kızlar salı günki kontrolümde dr herşey gayet normal , güzel dedi iğnelere aynı miktarda devam dedi cumaya kadar kullan cuma tekrar kontrole gel dedibakalım cuma günü ne haberlerim olacak
adaşıma nolmuş öyle yaaa banlanmış mı :26: silinmiş mi anlamadım bişihayırdır inşş yakında tekrar aramızda olacağını umut ediyorumm
HEMŞOMM canım üçüzlermi varmış göbişindehey maşallah o kadarr yılların acısını Rabbim nasıl bol bol nasiplendirdi hayırlı sağlıklı olsunlarda inşşşş
hepinizi öperim cicişler ALLAH a emanetsiniz
amin kuşum cok sagol darısı başınıza olsun
sedefo sagol canımcım rabbim sanada yaşatsın en hayırlı zamanda hastaneden güzel haberlerle dönmüşsün inş. tüp bebege gerek kalmadan iğnelerle gelir bebişin
sagol anacım senın boyun daha uzun sanırım ama dikkat et şu an bişey yemesende bebek vucudundakilerle beslenir ilerki aylarda yemen gerekecek zaten kiloları o zamana sakla cok dikkat et fazla kiloda dogumu zorlaştırıyormuş
sevo ve fatoş sizlerinde kiloları az değilmiş sizlerde dikkat edin ilk 5 ay cok almamaya bakın
ya fotoyu gördüm gögsünde ayıcık olan fatoş sanırım acık renk başörtülü kahve uzun pardesülü olan kedersiz sanırım
baştaki hatunda sevo mu
diğeri kim peki :44:
larayı merak ediyorum aramayada çekiniyorum geçen sordum cevap gelmedi bilgisi olan varmı kızlar... selamsız daldım vedamı edip kaçıyorum nida çok yormaya başladı üç gündür emmeside yok yemeside ve uykudasn sıçrayarak uyanıp uğuntulu ağlıyo depresoya bağlanmak üzereyim kusura bakmayın katılamıyorum neyse herksi öper kaçarım bu arada nurcik danayı kestiğimi görmüş birde küsmüşsün inan bana topiği patlatırdımda uzun süre dansöz oynatmayınca beceremedim onuda yazmştım zaten onları boşver ben yü
rekten sevindim şükrettim bu günü gördükya inşallah kucağınıza alın bird eo zmana sevineyim hatta borcum sözüm olsun allah izin verirse o zman oynatırım dansözleri sizlere haydi hoşçakalın canlar
kızlar salı günki kontrolümde dr herşey gayet normal , güzel dedi iğnelere aynı miktarda devam dedi cumaya kadar kullan cuma tekrar kontrole gel dedibakalım cuma günü ne haberlerim olacak
adaşıma nolmuş öyle yaaa banlanmış mı :26: silinmiş mi anlamadım bişihayırdır inşş yakında tekrar aramızda olacağını umut ediyorumm
HEMŞOMM canım üçüzlermi varmış göbişindehey maşallah o kadarr yılların acısını Rabbim nasıl bol bol nasiplendirdi hayırlı sağlıklı olsunlarda inşşşş
inşallah canım bakalım dün serum takıldı bugün iyiydim safra kesesinde taşda olanbilir dedi doktor yarın kontrole gidince görücez bakalım kızımızıda görücez doğum tarihimizide alıcaz haber veririm size gelince öpüyorum kocamannn
arkadaşlar günaydın hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
sedeffffffff naber ablacım gittin mi dün doktora ne dedii
inşallahh canımmmmm
tubişim canını sıkma canım cevşen varsa takın canım bol bol tebbet felak nas kafirun süreleri okuyun canım belki sevomun dediği gibi diş çıkarıyordur allah yardımcın olsun canım
herşey gönlünce olsun canım maşallah çok iyi gidiyormuşşş
canım geçmiş olsunnn hayırlı haberlerle gel inşallahhh
günaydın ablacımmm seninde kutlu olsun eşinle daha nice senelere güzel günler nasip etsin seneye bebişle kutlarsınız bu günleri inşallahhhhhhhh
iyiyim ablacım gittimmmm
dün radyoloji ultrasona gittim ultrasonla baktılar dr hiç kist falan yok dedi çok şükür foliküllerim görülmüş soldaa öğleden sonra da kan tahlille hepsini dr a gösterdim dr herşey yolunda çok iyi normal dedi adetin 1.veya 2.günü gel iğneleri yapalım dedi ne iğnedi olduğunu sormuştum araya laf girdi unutuldu şimdi sana yazınca aklıma geldi sorduğumu hatırlıyorum bakalım o gün gelsin ne diyecek dr
kızlar aklıma gelmişken yazayım doğum girecek arkadaşlarımız var dün öğrendim doğuma giren kadınların o anda ne dilekleri istekleri varsa rabbimden istesinler dedi mesela birinin bebeği olmasını istiyorsanız o kişinin adını verip hayırlı evlat nasip et rabbim diyecekmişsiniz belki biliyorsunuz ama ben bilmiyordum dün öğrendim doğuma girerken okunacakmış bizim bi hoca var o anlattı dün doğuma girerke abimin bebekleri olmuyordu doğuma girerken yengemin ismini verdim dedi bide hemen 1 ay sonra hamile kaldı dediii
haa bide aklıma geldi kızlarr dr dedi kimi kadınların yumurtaları adetliyken çatlıyormuş yani dr adetimin 1.ve 2.günü ona bakacak eğer adet günümde çatlıyorsa o günleri boş bırakmayacaksınız dedi çok şaşırdım hatta bi kaç kişiye sordum onlarda o şekilde kalmışlarr
yaa güllüye noldu kızlarr ben merak ettim yaaaa
sadeec 600 gr mınurcik ayy nasıl bir olay geçirmişsin ölehakkımızda ne ise hayırlı olan o olsun şimdiden bunları ne düşünüp dertleniyosun doktorlar en iyisini bilir canım
bu arada tartıldınmı bakem bugün bende sabah tartıldım 600 gr almışım
olamazzz olmamalııilk aylarda bulantıdan kilo vermen çok normal ben 81 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim şuan 84 kiloyum hiç almadım ben eşime diyordum yandık yüsyuvarlak olucam diye ama hiç öyle olmadı aksine verdim kilolarımı şimdi doğum yapsam kotlarımın içine girebilecek durumdayım yanibebeişimin kilosunuda yarın öğrenicez bu arada bebeği riske etmemek için sezeryan diyo doktorlar benim rahimmimde kalp şeklindeymiş doğumda bebek ters gelir sende bebekkde riske girersiniz dedi doktorum ama çevremde tüp bebek yapanların hepsi sezeryan oldu normal yapmıyolar sağlıkla doğsunlarda inşallah bi şekilde çıkacaklar göbüşüm kocamaaaaaannnnnn oldu resim yarın cicilerimi giyince çekerim koyarım bu arada jel kullanıyorsunuz ya yeşil kart dahail tüm sağlık güvencesi karşılıyor bir alımda iki kutu alabiliyorsunuz bilginiz olsun pahalı çünki bana verdiğinin kutusu 75tl idi bir hafta gidiyordu sonra yazdırmak geldi aklıma 8 lira falan verip ikişer kutu almaya başladım sonuçda 3.5 aylık olana kadar kullanacaksınız bilginiz olsuunnn öpüyorum kocaman.....
sağolsun doktorum hep sabah akşam yazdı hiç bir sorun olmadıayy eda maşallahh sanainşallahh senin gibi az kilo alırız
evet jeller pahalı bende yazdırıyorumama devletin doktoru sabah akşam yerine 1 adet yazınca açıktan gidiyorum otomatikmen arada bir paralı alıyorum
maşallah sorunsuz bir şekilde ilerliyo tedavinkızlar salı günki kontrolümde dr herşey gayet normal , güzel dedi iğnelere aynı miktarda devam dedi cumaya kadar kullan cuma tekrar kontrole gel dedibakalım cuma günü ne haberlerim olacak
seninde kutlu olsun bir tanemarkadaşlar günaydın hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
nice yıllara sağlıklı mutlu huzurlu bebişli senelere inşallahaaaa unutmuşum şimdi hatırladım bugün bizim sözlenme yıldönümümüz hem de istemişlerdi beni tam 4 sene önce bugün ayyy içim bi tuhaf oldu şimdi
çok güzel canım bak hiç bir sorun yok maşallah .sen kafanı rahat bırak sadece inşallah çok kısa zamanda gelecek seninde bebişiniyiyim ablacım gittimmmm
dün radyoloji ultrasona gittim ultrasonla baktılar dr hiç kist falan yok dedi çok şükür foliküllerim görülmüş soldaa öğleden sonra da kan tahlille hepsini dr a gösterdim dr herşey yolunda çok iyi normal dedi adetin 1.veya 2.günü gel iğneleri yapalım dedi ne iğnedi olduğunu sormuştum araya laf girdi unutuldu şimdi sana yazınca aklıma geldi sorduğumu hatırlıyorum bakalım o gün gelsin ne diyecek dr
kızlar aklıma gelmişken yazayım doğum girecek arkadaşlarımız var dün öğrendim doğuma giren kadınların o anda ne dilekleri istekleri varsa rabbimden istesinler dedi mesela birinin bebeği olmasını istiyorsanız o kişinin adını verip hayırlı evlat nasip et rabbim diyecekmişsiniz belki biliyorsunuz ama ben bilmiyordum dün öğrendim doğuma girerken okunacakmış bizim bi hoca var o anlattı dün doğuma girerke abimin bebekleri olmuyordu doğuma girerken yengemin ismini verdim dedi bide hemen 1 ay sonra hamile kaldı dediii
haa bide aklıma geldi kızlarr dr dedi kimi kadınların yumurtaları adetliyken çatlıyormuş yani dr adetimin 1.ve 2.günü ona bakacak eğer adet günümde çatlıyorsa o günleri boş bırakmayacaksınız dedi çok şaşırdım hatta bi kaç kişiye sordum onlarda o şekilde kalmışlarr
yaa güllüye noldu kızlarr ben merak ettim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?