Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canım nasılsın ..görünmüyorsun ne zamandır iyisin dimi

CANIM SAĞOL çok şükür haftanın 2 bazan 3 günü has işleirmiz oluyor diğer zamnlardada ev işleri çarşı pazar işleriiii
sen nasılsın

günaydın..hemen konuya giriyim nurcik bence elbise al çok şıklar hem elbise illa hamile mağazalarından almak gerekmiyo büyük bedenlerde de oluyo pantolondan daha rahat oluyo ve normal mağazalarda olduğu için ucuz oluyo ...tosti 15 kiloya rağmen karnın çok derli toplu çok güzelsin geçmişe ancak bu kadr baktım ee nasılsınız

ben sezeryandan korkuyorum eski komşumuzn bir yakını sezeryandan sonra öldü:26:ameliyatını doktor sanırsam iyi yapmamıştı hastanede 2gün kaldıktan sonra tabucu oluyo..kadın tuvalete gitmek için kalkıyor o an sezeryan dikişler olduğu gibi patlayıp bütün oragnalr dışarı fırlıyor hastaneye gidene kadarda ölüyor :26::26ff bu olayın etkisinde o kadar çok kaldımki sanki benimde başıma böyle bişey gelecekmiş gibi hisediyorum:26::26:bide benim kötü bir ameliyat anım var ölümden dönmüştüm hala aklıma geldikçe tüylerim üreperiyo..guatr ameliyatı olduğumun ertesi günü boğazıma takılan mink bir boruyu çıakrtınca kanamaya başladı ama nasıl bir kanama fışkırıyordu resmen tamponla kanayı durdurdular fakat kanama bu sefer içten oldu dakikalr sonra boğazım şişip nefes almamaya başladım acilen doktor geldi apar topar ameliyata aldılar elbiselerimi bile ameliyattan çıkardılar
ben nefesiz kaldığım için ölmek üzereydim aksi gibi yemek yediğim için narkozu veremiyordular bir alet gerekiyordu oda yoktu o an
yoğun bakımdan gelip alana kadar doktorlar epey korktuu hatta nerde kaldınız hastayı kaybediyoruz dediğini duydum .aksi gibi herşey üstüste geldi doktorlar çok panik yapmıştı anestzi doktoru narkozu vereceğine önce kas gevşeticiyi vermesinmi aman allahım o an öldüm dedim ağzım ayaklarım ellerim olduğum gibi yamuldu artık ses çıkaramadım doktor ne yaptın sen dedi narkozu vermedimki daha dedi sonra nasıl uyuduğumu anlamdım uyandığımda ben galiba cenneteyim demiştm:)çünkü ben gerçekten ölümü hisettim diyebilirim:18::18::18:bu yüzden korkuyorum ameliyatlardan
CANIM SAĞOL çok şükür haftanın 2 bazan 3 günü has işleirmiz oluyor diğer zamnlardada ev işleri çarşı pazar işleriiii
sen nasılsın

anladım canım Allah kolaylık versin ..iyim şükür bende

Son düzenleme:
nurcan kötü şeyler gelmiş başına allah korumuş ama korkma allah sen ve bebeğin için en kolay en sağlıklı hayırlı doğumu nasip etsin hep böyle dua et ne normale şartlan ne de sezeryana

günaydın canım..hamile mağazasına şimdi gitmem zaten canım . mağazadan bakacam şimdilik ama burda da çok model yok var ama kapalı olduğum için kendime göre zor buluyorum burda ..

nurcan kötü şeyler gelmiş başına allah korumuş ama korkma allah sen ve bebeğin için en kolay en sağlıklı hayırlı doğumu nasip etsin hep böyle dua et ne normale şartlan ne de sezeryana

ayy sorma kankicann kaç sene geçmesine rağmen unutamıyorum o anları

yok şartlamıyorum zaten kendimi ama normal olursa çok mutlu olurum .gerçi benimki büyük ihtimal sezeryan olur hem tüpbebk olduğu için riske atmak istemz doktorum hemde bende bel fıtığı var normal doğum zor olurmuş

ben normal doğuımu sormuştum eğer herşey normalse istersen olur ama bebeği strese sokacak her şeyden kaçınıyoruz zorlanma olursa hemen sezeryana geçiyoruz demişti tabi ömer dönmediği için bizde normal ihtimali kalmamıştı

anladım kankican yane eğer büyük bir sorun yoksa normalde olabilir diyorsun

ÜSTÜN DÖKMEN; Geleceğin suçlusunu yetiştirmenin 8 basit kuralı.!
‎1 Küçükken daha, çocuğa ne isterse vermeye başla !
Ki, herkesin onun geçimini ...sağlamakla
mükellef olduğuna inansın...
2 Fena sözler söylediğinde gül !
Ki, kendisinin akıllı olduğuna inansın...
3 Ona düşünmeyi, beynini kullanmayı öğretme sakın !
Bırak, onsekizine gelince kendisi karar versin...
4 Yerde bıraktığı her şeyi kaldır:kitaplarını, giysilerini,
pabuçlarını...Onun için her şeyi sen yap !
Ki, sorumlulukları hep başkalarına yüklesin...
5 Onun önünde sık sık kavga et !
Ki, bir gün aile parçalanırsa pek de şaşırmasın...
6 Ona istediği kadar harçlık vermekten kaçınma !
Asla kendi parasını kazanmanın
ne demek olduğunu öğrenmesin...
7 Yiyecekmiş, içecekmiş, konformuş, tüm arzularını
yerine getir !
Ki, istediklerini her zaman elde etmeye
Şartlansın...
8 Komşulara, öğretmenlere, polise, vs. karşı
hep onun tarafında ol !
Ki, hepsine karşı ön yargılarla davransın...

Evet evet, bütün bunları yap !

Ki, günün birinde onun başına bir bela gelirse
kendinden özür dile,
ama onu felaket dolu bir hayata
hazırladığın için
kendine teşekkür etmeyi de

İhmal etme sakın !.

Bence nikini degistir. Umutsuz ev kadinlarinda Yasemin hep "talihsiz bir kadinim, kedersiz" der ya? Kotuyu dusunsen kotuyu cagirirsin. Iyi dusun iyi olsun. Ama hikayen gercekten korkunc. Ben de hep korkardim. Bir film vardi, cocuga anestezi veriyorlar, o uyuyor ama her seyi hissediyor, hemde kalp ameliyati. Kotu dusunme, her sey yolunda gidicek.

nikime bakma değişmiş hali bu:)buraya üye olduğumda KEDERLİ olarak üye olmuştum ama arkadaşlar beğenmediler değiştirmem için ikna ettmişlerdi

canım benim yaaaaa yaşadığın olmsuzluklardan böyle düşünüyorsun ve haklısın kolay şeyler yaşmamışsınnn
ama normal doğumda hiç kolay değil biliyorsunuz kız kardeşim bu yaz tüp bebk yaptırdığında ohss olmuştu has yattı bend e yanındaydım kadın doğumd ayatıyordu orada normal doğum yapan bir kandın vardıııı tam 16 saat sürdüüü ve hala o kadının çığlıkları aklımda istemiyorum doğurmayacağım diyorduuu çok etkilendim korktum valla

Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma...
Vardır bunda da bir hayır.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,
Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Hüzünlerde olgunlaştır beni...
Cahilim çok cahilim...
Sen yolum ol! Sen sonum ol!

Hz. Mevlana...

selam kızlar nasılsınız bakalım

ben 2 saat önce geldim işyerine kardeşimin okuluna gittim öğretmen çağırmış.

nurcik ayy nasıl bir olay geçirmişsin öle hakkımızda ne ise hayırlı olan o olsun şimdiden bunları ne düşünüp dertleniyosun doktorlar en iyisini bilir canım
bu arada tartıldınmı bakem bugün bende sabah tartıldım 600 gr almışım

ipeğim durum yeterim tostim sizlerde iyisiniz maşallahh

tuğbişimm canım ne olduki nidaya öle :26: koruyucusu varmı canım bazen bebeklerin böle zamanları oluyo canım diş falanda etkiler üzme tatlı canını bu arada sen koyduğun resim içinmi kırıldın bize aşkolsun o durumdayken ne yaptığımızı ne düşündüğümüzü mü biliyos en iyi sen bilirsin o vaziyetleri o anda söylenbicek birçok şeyi söylememiş olabiliriz diğer kızlarda belki o anda bişeyler dedi ekledi gözümüzden kaçmış olabilir hiç kimse kusura bakmasın kaslen yapılan bişey tabiki değil :44:

ilk aylarda bulantıdan kilo vermen çok normal ben 81 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim şuan 84 kiloyum hiç almadım ben eşime diyordum yandık yüsyuvarlak olucam diye ama hiç öyle olmadı aksine verdim kilolarımı şimdi doğum yapsam kotlarımın içine girebilecek durumdayım yani bebeişimin kilosunuda yarın öğrenicez bu arada bebeği riske etmemek için sezeryan diyo doktorlar benim rahimmimde kalp şeklindeymiş doğumda bebek ters gelir sende bebekkde riske girersiniz dedi doktorum ama çevremde tüp bebek yapanların hepsi sezeryan oldu normal yapmıyolar sağlıkla doğsunlarda inşallah bi şekilde çıkacaklar göbüşüm kocamaaaaaannnnnn oldu resim yarın cicilerimi giyince çekerim koyarım bu arada jel kullanıyorsunuz ya yeşil kart dahail tüm sağlık güvencesi karşılıyor bir alımda iki kutu alabiliyorsunuz bilginiz olsun pahalı çünki bana verdiğinin kutusu 75tl idi bir hafta gidiyordu sonra yazdırmak geldi aklıma 8 lira falan verip ikişer kutu almaya başladım sonuçda 3.5 aylık olana kadar kullanacaksınız bilginiz olsuunnn öpüyorum kocaman.....

ayy eda maşallahh sana inşallahh senin gibi az kilo alırız
evet jeller pahalı bende yazdırıyorum ama devletin doktoru sabah akşam yerine 1 adet yazınca açıktan gidiyorum otomatikmen arada bir paralı alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…