günaydın canım nasılsın ..görünmüyorsun ne zamandır iyisin dimi
ben sezeryandan korkuyorum eski komşumuzn bir yakını sezeryandan sonra öldü:26:ameliyatını doktor sanırsam iyi yapmamıştı hastanede 2gün kaldıktan sonra tabucu oluyo..kadın tuvalete gitmek için kalkıyor o an sezeryan dikişler olduğu gibi patlayıp bütün oragnalr dışarı fırlıyor hastaneye gidene kadarda ölüyor :26::26canım yok tüp bebekte sezeryan olacak diye bir şey yokkk ANCAK BU GEBELİKLER ZOR ELDE EDİLDİĞİ İÇİN DR LAR SEZERYAN ÖNERİYORLARKİ RİSK ALINMASIN DİYEEE AMA İSTEYNLER (has isterse eğer)NORMAL DOĞUMDA YAPABİLİYORLAR
CANIM SAĞOL çok şükür haftanın 2 bazan 3 günü has işleirmiz oluyor diğer zamnlardada ev işleri çarşı pazar işleriiii
sen nasılsın
günaydın..hemen konuya giriyim nurcik bence elbise al çok şıklar hem elbise illa hamile mağazalarından almak gerekmiyo büyük bedenlerde de oluyo pantolondan daha rahat oluyo ve normal mağazalarda olduğu için ucuz oluyo ...tosti 15 kiloya rağmen karnın çok derli toplu çok güzelsin geçmişe ancak bu kadr baktım ee nasılsınız
nurcan kötü şeyler gelmiş başına allah korumuş ama korkma allah sen ve bebeğin için en kolay en sağlıklı hayırlı doğumu nasip etsin hep böyle dua et ne normale şartlan ne de sezeryana
kankim dün gösterdiğiniz elbiseler çok şıktı bence netten sipariş versen olmazmı
ayy sorma kankicann kaç sene geçmesine rağmen unutamıyorum o anları
yok şartlamıyorum zaten kendimi ama normal olursa çok mutlu olurum .gerçi benimki büyük ihtimal sezeryan olur hem tüpbebk olduğu için riske atmak istemz doktorum hemde bende bel fıtığı var normal doğum zor olurmuş
ben normal doğuımu sormuştum eğer herşey normalse istersen olur ama bebeği strese sokacak her şeyden kaçınıyoruz zorlanma olursa hemen sezeryana geçiyoruz demişti tabi ömer dönmediği için bizde normal ihtimali kalmamıştı
ben sezeryandan korkuyorum eski komşumuzn bir yakını sezeryandan sonra öldü:26:ameliyatını doktor sanırsam iyi yapmamıştı hastanede 2gün kaldıktan sonra tabucu oluyo..kadın tuvalete gitmek için kalkıyor o an sezeryan dikişler olduğu gibi patlayıp bütün oragnalr dışarı fırlıyor hastaneye gidene kadarda ölüyor :26::26ff bu olayın etkisinde o kadar çok kaldımki sanki benimde başıma böyle bişey gelecekmiş gibi hisediyorum:26::26:bide benim kötü bir ameliyat anım var ölümden dönmüştüm hala aklıma geldikçe tüylerim üreperiyo..guatr ameliyatı olduğumun ertesi günü boğazıma takılan mink bir boruyu çıakrtınca kanamaya başladı ama nasıl bir kanama fışkırıyordu resmen tamponla kanayı durdurdular fakat kanama bu sefer içten oldu dakikalr sonra boğazım şişip nefes almamaya başladım acilen doktor geldi apar topar ameliyata aldılar elbiselerimi bile ameliyattan çıkardılar
ben nefesiz kaldığım için ölmek üzereydim aksi gibi yemek yediğim için narkozu veremiyordular bir alet gerekiyordu oda yoktu o an
yoğun bakımdan gelip alana kadar doktorlar epey korktuu hatta nerde kaldınız hastayı kaybediyoruz dediğini duydum .aksi gibi herşey üstüste geldi doktorlar çok panik yapmıştı anestzi doktoru narkozu vereceğine önce kas gevşeticiyi vermesinmi aman allahım o an öldüm dedim ağzım ayaklarım ellerim olduğum gibi yamuldu artık ses çıkaramadım doktor ne yaptın sen dedi narkozu vermedimki daha dedi sonra nasıl uyuduğumu anlamdım uyandığımda ben galiba cenneteyim demiştm:)çünkü ben gerçekten ölümü hisettim diyebilirim:18::18::18:bu yüzden korkuyorum ameliyatlardan
anladım canım Allah kolaylık versin ..iyim şükür bende
Bence nikini degistir. Umutsuz ev kadinlarinda Yasemin hep "talihsiz bir kadinim, kedersiz" der ya? Kotuyu dusunsen kotuyu cagirirsin. Iyi dusun iyi olsun. Ama hikayen gercekten korkunc. Ben de hep korkardim. Bir film vardi, cocuga anestezi veriyorlar, o uyuyor ama her seyi hissediyor, hemde kalp ameliyati. Kotu dusunme, her sey yolunda gidicek.
ben sezeryandan korkuyorum eski komşumuzn bir yakını sezeryandan sonra öldü:26:ameliyatını doktor sanırsam iyi yapmamıştı hastanede 2gün kaldıktan sonra tabucu oluyo..kadın tuvalete gitmek için kalkıyor o an sezeryan dikişler olduğu gibi patlayıp bütün oragnalr dışarı fırlıyor hastaneye gidene kadarda ölüyor :26::26ff bu olayın etkisinde o kadar çok kaldımki sanki benimde başıma böyle bişey gelecekmiş gibi hisediyorum:26::26:bide benim kötü bir ameliyat anım var ölümden dönmüştüm hala aklıma geldikçe tüylerim üreperiyo..guatr ameliyatı olduğumun ertesi günü boğazıma takılan mink bir boruyu çıakrtınca kanamaya başladı ama nasıl bir kanama fışkırıyordu resmen tamponla kanayı durdurdular fakat kanama bu sefer içten oldu dakikalr sonra boğazım şişip nefes almamaya başladım acilen doktor geldi apar topar ameliyata aldılar elbiselerimi bile ameliyattan çıkardılar
ben nefesiz kaldığım için ölmek üzereydim aksi gibi yemek yediğim için narkozu veremiyordular bir alet gerekiyordu oda yoktu o an
yoğun bakımdan gelip alana kadar doktorlar epey korktuu hatta nerde kaldınız hastayı kaybediyoruz dediğini duydum .aksi gibi herşey üstüste geldi doktorlar çok panik yapmıştı anestzi doktoru narkozu vereceğine önce kas gevşeticiyi vermesinmi aman allahım o an öldüm dedim ağzım ayaklarım ellerim olduğum gibi yamuldu artık ses çıkaramadım doktor ne yaptın sen dedi narkozu vermedimki daha dedi sonra nasıl uyuduğumu anlamdım uyandığımda ben galiba cenneteyim demiştm:)çünkü ben gerçekten ölümü hisettim diyebilirim:18::18::18:bu yüzden korkuyorum ameliyatlardan
anladım canım Allah kolaylık versin ..iyim şükür bende
salam sucuk sosis hiç birini yemiyorum canım daha doğrusu eşim almıyo artık eve:)
yemkelrde çok yağlı sayılmaz normal yapılıyo bişey diyimmi sanki bir kaç gündür kilo verdiğmi hisediyorumhem aferdersin çok istifra ettim hemde ekmek nerdeyse hiç yemedim son zamanlarda (ama iştah iyi onu inkar edemem)bugün kontorle gidecem daha doğrusu ilaç yazdıracam bakalım vermişmiyim yoksa kendimi kandırıyormuyum görecez
ilk aylarda bulantıdan kilo vermen çok normal ben 81 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim şuan 84 kiloyum hiç almadım ben eşime diyordum yandık yüsyuvarlak olucam diye ama hiç öyle olmadı aksine verdim kilolarımı şimdi doğum yapsam kotlarımın içine girebilecek durumdayım yanibebeişimin kilosunuda yarın öğrenicez bu arada bebeği riske etmemek için sezeryan diyo doktorlar benim rahimmimde kalp şeklindeymiş doğumda bebek ters gelir sende bebekkde riske girersiniz dedi doktorum ama çevremde tüp bebek yapanların hepsi sezeryan oldu normal yapmıyolar sağlıkla doğsunlarda inşallah bi şekilde çıkacaklar göbüşüm kocamaaaaaannnnnn oldu resim yarın cicilerimi giyince çekerim koyarım bu arada jel kullanıyorsunuz ya yeşil kart dahail tüm sağlık güvencesi karşılıyor bir alımda iki kutu alabiliyorsunuz bilginiz olsun pahalı çünki bana verdiğinin kutusu 75tl idi bir hafta gidiyordu sonra yazdırmak geldi aklıma 8 lira falan verip ikişer kutu almaya başladım sonuçda 3.5 aylık olana kadar kullanacaksınız bilginiz olsuunnn öpüyorum kocaman.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?