Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar biz de dün gittik hast.ye eşim sperm verdi sonucu bugün çıkacak ama ben zaten 10 gün sonra kan vermeye gidecem o zaman alırız sonucunu bide sonucu göstermek için randevu almamız gerekiyomuş kimbilir ne zamana gün verirler artık ölme eşşeğim ölme yaniitedaviye başlamamız bayaa zaman alacak gibi geliyo bana

şimdiden gidip randevu alsan olmazmı canım 10 gün sonraya denk gelir belki

şimdiden gidip randevu alsan olmazmı canım 10 gün sonraya denk gelir belki

evet aklıma benim de geldi ama yarın misafirim gelecek temizlik yapacam ya da olmassa öğleden sonra gitsemmi ki almaya 1.5 saat sürüyo yol 1.5 satte gelmesi neyse ben en iyisi hemen işlere koyulıyım da gidip alayım nurcan demii kıss

bencede git hemen, hem ne demişler bugünü işini yarına bırakma haydii rast gelee

Son düzenleme:
sağol ablam amin inşaallah seneye anneler günümüzü de kutlayalım hep birlikte inşallahh

gözün aydın canım şimdi ilk adetinin 1. ya da 2. günü aşılamaya mı başlıyosunuz

bilmiyorum ki ablacım aşılama mı oluyor bu :26::26::26::26:

yaa bak gördün mü bu ovulasyon testi baya iyi bişeye benziyor yaaaa

çiğdemcim güllü resim eklemiş o yüzden bağlanmış sanırım

:26::26::26:

nurcanım kilonu dert etme nolur bebişini düşün ama sağlıklı sıvı şeyler tüket canım diyetisyene git istersen ama canını sıkmaaa

günaydın kızlarr kadınlar günümüz kutlu olsunn

seninde kutlu olsun kuzummm

yok ablacım içini ferah tut sennnn hereşy güzel olacak tadında zmanında hayırlısıyla inşallahhhhh

yok kızlar bu yüzden değil o üyeliğin sildirdi eski niki ile aramızda olacak

ayy neydi unuttummmm ben nasıl oldu nurcanım

aşılama değil bence yumurta takibi olacak çünkü aşılamdan önce 3 ay bu tedavi uygulanıyor bildiğim kadarıyla tabi herkese uygulanmıyor erkek faktörü olanlarda mesela bu tedavi uygulanmaz
kadın ve erkekte bir sorun yoksa bu tedavi uygun görülüyo sedefoyalara bu tedavi tam uygun :)benim yengemde bu tedavi ile hamile kalmıştı 1. yada 2. ayda olmuştu

ee peki ne iğnesi yapacak banaa

kızlar ben bi eşimi arayıp sorıyım git derse giderim o zaman size iyi günler benim işlerim var bugün sefer nurcan öpüldünüss

günaydın cicoşlar
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
biz bu gün malatyaya gidiyoruz cok şükür
yarın dr amcamıza gidecegiz minnoşumu görmeye ordanda alışverişe inş. kızım ve benim tüm ihtiyaçlarımızı alacagız artık çantamızı hazırlayacagız
kızlar ben artık garip rüyalar görmeye başladım
geçen gece birkaç tane bebecik karnıma girmeye çalışıyor bende hayır diyorum orası zeynomun yeri onun yeri daralır diyorum sizde girerseniz :44::44::44:hayır olsun inş.
birde benim bu 1 ayda acayıp çatlaklarım oldu kasıklarımda onları cok kafama takıyorum galiba
dün gecede çatlamış karınlar şişmiş bacaklar lekeli yüzler görüp durdum

ee peki ne iğnesi yapacak banaa
yumurta geliştirici iğneler vuracak yumurtalar geliştiğinde çatlatma iğnesi vurulacaksın 36 saat sonrada fikfik yapacaksınız

kızlar ben bi eşimi arayıp sorıyım git derse giderim o zaman size iyi günler benim işlerim var bugün sefer nurcan öpüldünüss

tamam canım kolay gelsinn

günaydın canım seninde kutlu olsunnnn hala yeni cicişler almadınız demek ya sen sana hayret ediyorum çok sabırlıymışsın vallahii
canım benim görümcem çok fena kilo almıştı öyle böyle değil 55 kiloyla mı ne hamile kalmıştı 80le doğuma girmişti yanlış hatırlamıyorsam bi tane çatlak yoktu o da devamlı kakao yağı ve sabunu kullanmış devamlı
rüüyalar içinde korkutuyorlar galiba canım devamlı okut kendine canımm hatta bu sıralar sen de bi dua taşı canım bebiş içinde yaptır şimdiden rahatlarsınız

günaydın canım seninde kutlu olsun
alışverişe çıkacaksınız demek zeyno için :) ne zevkli olur heleki kız bebekler için çok cici şeyler var

rüyaların kesinlikle bilinç altı birde hamileler son aylarda garip rüyalar görür devamlı doğurduğunu görürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…