çiğdemcim güllü resim eklemiş o yüzden bağlanmış sanırım
kızlar biz de dün gittik hast.ye eşim sperm verdi sonucu bugün çıkacak ama ben zaten 10 gün sonra kan vermeye gidecem o zaman alırız sonucunu bide sonucu göstermek için randevu almamız gerekiyomuş kimbilir ne zamana gün verirler artık ölme eşşeğim ölme yaniitedaviye başlamamız bayaa zaman alacak gibi geliyo bana
günaydın kızlarr kadınlar günümüz kutlu olsunn
şimdiden gidip randevu alsan olmazmı canım 10 gün sonraya denk gelir belki
yok kızlar bu yüzden değil o üyeliğin sildirdi eski niki ile aramızda olacak
evet aklıma benim de geldi ama yarın misafirim gelecek temizlik yapacam ya da olmassa öğleden sonra gitsemmi ki almaya 1.5 saat sürüyo yol 1.5 satte gelmesi neyse ben en iyisi hemen işlere koyulıyım da gidip alayım nurcan demii kıss
şimdiden gidip randevu alsan olmazmı canım 10 gün sonraya denk gelir belki
bugün çıkmıyormu sonuç?canım ben sonucu al dedin sandım yok canım sonuç almadan randevu almaz sanırım
sağol ablam amin inşaallah seneye anneler günümüzü de kutlayalım hep birlikte inşallahh
gözün aydın canım şimdi ilk adetinin 1. ya da 2. günü aşılamaya mı başlıyosunuz
evet canım ben de biliyorum doğuma giren kadın ne dua ederse er geç kabul olurmuş bana çok dua eden oldu bakalım gerçekleşecek mi canım dr doğru sölüyo ben de bilmiyodum adetliyken de yumurtlama olabildiğini hatta ben de buraya yazdım geçen ben 28 günde 1 oluyorum hep 14.günüm de yumurtluyorum sanıyodum her zaman bu ay ovulasyon testi yaptım kaç kere 8.günümde pozitif çıktı acaba ben de adetliyken yumurtluyorum yaaa anladım önümüzde ki ay daha da erken yapacam inş. ama adetliyken de nasıl olur yaa
çiğdemcim güllü resim eklemiş o yüzden bağlanmış sanırım
sadeec 600 gr mı( ben dün gittim doktora hiç söylememiym kaç kilo aldığımı
olamazzz olmamalıı81 ile hamile kaldın şuan 84 kilosun öylemii sadece 3 kilomu aldın nasıl başardın bunu yaa neler yedin nelere dikkat ettin yazarmısınnn
sağolsun doktorum hep sabah akşam yazdı hiç bir sorun olmadı
sen doktora günde iki defa kullanmam gerektiğini söylesen yazmamazmı
maşallah sorunsuz bir şekilde ilerliyo tedavinhep böyle olsun inşallah kaç yumurtan oldu canım
seninde kutlu olsun bir tanem
nice yıllara sağlıklı mutlu huzurlu bebişli senelere inşallah
çok güzel canım bak hiç bir sorun yok maşallah .sen kafanı rahat bırak sadece inşallah çok kısa zamanda gelecek seninde bebişin
evet biliyordum bunu doğum anında ne dua edilirse Rabbim kabul buyuruyormuş
günaydın kızlarr kadınlar günümüz kutlu olsunn
kızlar biz de dün gittik hast.ye eşim sperm verdi sonucu bugün çıkacak ama ben zaten 10 gün sonra kan vermeye gidecem o zaman alırız sonucunu bide sonucu göstermek için randevu almamız gerekiyomuş kimbilir ne zamana gün verirler artık ölme eşşeğim ölme yaniitedaviye başlamamız bayaa zaman alacak gibi geliyo bana
yok kızlar bu yüzden değil o üyeliğin sildirdi eski niki ile aramızda olacak
aşılama değil bence yumurta takibi olacak çünkü aşılamdan önce 3 ay bu tedavi uygulanıyor bildiğim kadarıyla tabi herkese uygulanmıyor erkek faktörü olanlarda mesela bu tedavi uygulanmazbilmiyorum ki ablacım aşılama mı oluyor bu :26::26::26::26:
yaa bak gördün mü bu ovulasyon testi baya iyi bişeye benziyor yaaaa
nurcanım kilonu dert etme nolur bebişini düşün ama sağlıklı sıvı şeyler tüket canım diyetisyene git istersen ama canını sıkmaaa
ayy neydi unuttummmm ben nasıl oldu nurcanım
bugün çıkmıyormu sonuç?
aşılama değil bence yumurta takibi olacak çünkü aşılamdan önce 3 ay bu tedavi uygulanıyor bildiğim kadarıyla tabi herkese uygulanmıyor erkek faktörü olanlarda mesela bu tedavi uygulanmaz
kadın ve erkekte bir sorun yoksa bu tedavi uygun görülüyo sedefoyalara bu tedavi tam uygun :)benim yengemde bu tedavi ile hamile kalmıştı 1. yada 2. ayda olmuştu
kızlar ben bi eşimi arayıp sorıyım git derse giderim o zaman size iyi günler benim işlerim var bugün sefer nurcan öpüldünüss
yumurta geliştirici iğneler vuracak yumurtalar geliştiğinde çatlatma iğnesi vurulacaksın 36 saat sonrada fikfik yapacaksınızee peki ne iğnesi yapacak banaa
kızlar ben bi eşimi arayıp sorıyım git derse giderim o zaman size iyi günler benim işlerim var bugün sefer nurcan öpüldünüss
günaydın cicoşlar
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
biz bu gün malatyaya gidiyoruz cok şükür
yarın dr amcamıza gidecegiz minnoşumu görmeye ordanda alışverişe inş. kızım ve benim tüm ihtiyaçlarımızı alacagız artık çantamızı hazırlayacagız
kızlar ben artık garip rüyalar görmeye başladım
geçen gece birkaç tane bebecik karnıma girmeye çalışıyor bende hayır diyorum orası zeynomun yeri onun yeri daralır diyorum sizde girerseniz :44::44::44:hayır olsun inş.
birde benim bu 1 ayda acayıp çatlaklarım oldu kasıklarımda onları cok kafama takıyorum galiba
dün gecede çatlamış karınlar şişmiş bacaklar lekeli yüzler görüp durdum
günaydın cicoşlar
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
biz bu gün malatyaya gidiyoruz cok şükür
yarın dr amcamıza gidecegiz minnoşumu görmeye ordanda alışverişe inş. kızım ve benim tüm ihtiyaçlarımızı alacagız artık çantamızı hazırlayacagız
kızlar ben artık garip rüyalar görmeye başladım
geçen gece birkaç tane bebecik karnıma girmeye çalışıyor bende hayır diyorum orası zeynomun yeri onun yeri daralır diyorum sizde girerseniz :44::44::44:hayır olsun inş.
birde benim bu 1 ayda acayıp çatlaklarım oldu kasıklarımda onları cok kafama takıyorum galiba
dün gecede çatlamış karınlar şişmiş bacaklar lekeli yüzler görüp durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?