demekki okadar da kötü biri değilmişbencede git ozaman hem bedavaymış
demek kii ama biliyormusun sevom o gün bebek mevlidine gittim yaa o an herkese herşeye dua ettim en çokta allahım dedim görümcelerim genç ne bileyim beni iyi anlasınlar hatam varsa güzelce uyarsınlar gerçek bi ablalık yapsınlar bana dedim o kadar içten ettim ki belki rabbim kabul etti belki de ben o günden sonra ona farklı davrandım yada dediğin gibi gerçekten iyi biri ben gerçek yüzünü göremedim ama iyi bişey yaptığı için ve çocuğunda olsun dedi yaa daha ne isterim demek ki belli etmesede seviyor beni demek
canım benim duaların belkide kabul olmuştur yada dediğin gibi birbirinizi anlamaya başlamışsınızdır ona göre davranmışsındır. ama böle olması güzel canımben görümcemle konuşmam bu zamandan sonra allahın selamından hariç muhattap olmam
bende görümceyim ben gelinimize abimden daha yakın davranıyorum onu savunuyorum yeri geliyo allah razı olsun oda benimle birlikte herşeyi yapar eder dün yemeğe çağırdı yarın içinde balık alayım çağırırım sizi dedi.canın bişey isterse söyle yapayım dedi allah razı olsun.bazı şeyler karşılıklı oluyo yani ben ona o bana yardımcı oluyo
diyeceğim o ki belkide görümcenin aklı başına geldi
Mrb arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var: Ovülasyon dönemi kaç gün sürüyor? Yani dün akıntım başladı ya, yumurtlamam dün müydü? Bugün ilişkiye girmek artık birşey ifade etmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle ovülasyon testi yapanlar iyi bilirler akıntı başlayınca mı yumurtlama başlıyo yoksa bittikten sonra mı? :44:
inşallah sevom belki bundan sonra daha iyi olur evet sevom aynı senin gibi bi görümcem olsun istiyorum mesela benim de annem görümce hiç abisinin eşiyl ebi kere olsun tartışmadılar bi kere annem 7 yaşındayken yengem gelin gelmiş bunlar aannem yengemi o kadar çok seviyor ki yengemde annemi çok seviyor dayımı kaybedeli 16 yıl oldu yengem hiç evlenmedi hala anaannemde kalıyor ona bakıyor ne bileyim sevom allahım iyi insanlarla karşılaşsın inşallah senin görümcende değişir sevom iyi olursunuz bizde inşallah iyi oluruz küçük görümcemle büyükle asla ve aslaa iyi olmam aslaaa
akıntı ile kesin bişey söylemek mümkün değil.yumurta beyazı ve uzayan türden ise akıntı 2 gün içersinde açtlatma olabilir demektir.
benim zor şimdilik benimle ilgili çok şeyler söyledi eşimeinsanlara elimden geldiğimce el uzatıp maddi manevi destek oldum ama yinede kötü ben oldum bunların gözünde amann neysee canımm hep iyi olursunuz inşallahhh
bu arada yengene helal olsun demek hala annanene bakıyo zor bu zamanda böle insanlar gerçekten
canım ben çıkıyorum iyi akşamlar
sadeec 600 gr mı( ben dün gittim doktora hiç söylememiym kaç kilo aldığımı
olamazzz olmamalıı81 ile hamile kaldın şuan 84 kilosun öylemii sadece 3 kilomu aldın nasıl başardın bunu yaa neler yedin nelere dikkat ettin yazarmısınnn
sağolsun doktorum hep sabah akşam yazdı hiç bir sorun olmadı
sen doktora günde iki defa kullanmam gerektiğini söylesen yazmamazmı
maşallah sorunsuz bir şekilde ilerliyo tedavinhep böyle olsun inşallah kaç yumurtan oldu canım
seninde kutlu olsun bir tanem
nice yıllara sağlıklı mutlu huzurlu bebişli senelere inşallah
çok güzel canım bak hiç bir sorun yok maşallah .sen kafanı rahat bırak sadece inşallah çok kısa zamanda gelecek seninde bebişin
evet biliyordum bunu doğum anında ne dua edilirse Rabbim kabul buyuruyormuş
valla hiç bişeye dikkat etmedim ama tatlı yiyemedim içim almadı keza haylada öyle yiymiyorum tatlı sadece hep dua ettim bebek kilo alsın diye sanırım kabul oldubugün kontrole gittik 6nisan doğum tarihimiz maaşallah herşey yolunda problem yok tahlillerim yapıldı ayın 22sinde tekrar gidicem son kez kontrole sonrada prensesimizi alıp gelicez kısmetse
çok az kalmışşş geri syaım başladı artık heyecan dorukta dimi inşallah sağsalim kucağına alırsın bebişin canım
bende tatlı yiyemiyorum ama nasıl alıyorum bu kiloyu bilmiyorum(
sevo doktor söyledi zaten diyetisyene git diye canım bilmiyorum gidermiyim
ama ben bu kiloları neden bu kadar aldığımı çok iyi biliyorum bana yedirdikleri yetmiyormuş gibi hareket etmemi kısıtladılar yok ayakta durma oturma yat kalkma derken böyle davul gibi oldum şimdidien
2 gündür eşimle akşam yürüyüşüne çıkıyoruz 1 saat kadar inşallah kilo almam artık bu dönemlerde yaaa(millet kilo almadığı gibi üstelik vermiş bizim diğer topikte çıldiricimm yaa çildiricimmm
günaydın kızlar hayırlı cumalar
nurcanım sıkma tatlı canını git diyetisyene faydalı şeyler yersin hiç olmazsa ben gitmek isterdim olursa inşalalhh
günaydın hayırlı cumalar canım
günaydınlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
eda az kalmış kavuşmanıza
sedefom sen nasılsın
nurickim madem demiş neden gidermiyim diyom gitsene neyden korkuyosun. evet diğer kızlar kilo vermiş hep
çok hareketsiz kaldım bu aralar yürüyüşe çıkacam artık
yaa kızlar diyetisyene gidersem bana diyet verecek biliyorsunuz belki yazmıştım bir ara diyet bana göre değil yapamam yapamıyorum
yaa bu kadar korkma zor gelirse yapmazsın birebir yapmasanda ona göre dikkat edersin bebeğin sağlığından senin sağlığından daha önemli ne var canım
çok üşengecim gerçekten bu yüzden kendime çok kzıyorum kendime hiç bakmıyorum hastaneye gitmek bana işkence gibi geliyo haftaya gitmeye çalışırım belki
nurcik bu arada kaynanan geliyomu hala hergün
o bende de varhastaneye gitmek için gerçi can atıyomda ama 1 haftadır çarşıya inicem inmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?