Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

demekki okadar da kötü biri değilmiş bencede git ozaman hem bedavaymış

demek kii ama biliyormusun sevom o gün bebek mevlidine gittim yaa o an herkese herşeye dua ettim en çokta allahım dedim görümcelerim genç ne bileyim beni iyi anlasınlar hatam varsa güzelce uyarsınlar gerçek bi ablalık yapsınlar bana dedim o kadar içten ettim ki belki rabbim kabul etti belki de ben o günden sonra ona farklı davrandım yada dediğin gibi gerçekten iyi biri ben gerçek yüzünü göremedim ama iyi bişey yaptığı için ve çocuğunda olsun dedi yaa daha ne isterim demek ki belli etmesede seviyor beni demek

canım benim duaların belkide kabul olmuştur yada dediğin gibi birbirinizi anlamaya başlamışsınızdır ona göre davranmışsındır. ama böle olması güzel canım ben görümcemle konuşmam bu zamandan sonra allahın selamından hariç muhattap olmam
bende görümceyim ben gelinimize abimden daha yakın davranıyorum onu savunuyorum yeri geliyo allah razı olsun oda benimle birlikte herşeyi yapar eder dün yemeğe çağırdı yarın içinde balık alayım çağırırım sizi dedi.canın bişey isterse söyle yapayım dedi allah razı olsun.bazı şeyler karşılıklı oluyo yani ben ona o bana yardımcı oluyo

diyeceğim o ki belkide görümcenin aklı başına geldi

Mrb arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var: Ovülasyon dönemi kaç gün sürüyor? Yani dün akıntım başladı ya, yumurtlamam dün müydü? Bugün ilişkiye girmek artık birşey ifade etmez mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle ovülasyon testi yapanlar iyi bilirler akıntı başlayınca mı yumurtlama başlıyo yoksa bittikten sonra mı? :44:

inşallah sevom belki bundan sonra daha iyi olur evet sevom aynı senin gibi bi görümcem olsun istiyorum mesela benim de annem görümce hiç abisinin eşiyl ebi kere olsun tartışmadılar bi kere annem 7 yaşındayken yengem gelin gelmiş bunlar aannem yengemi o kadar çok seviyor ki yengemde annemi çok seviyor dayımı kaybedeli 16 yıl oldu yengem hiç evlenmedi hala anaannemde kalıyor ona bakıyor ne bileyim sevom allahım iyi insanlarla karşılaşsın inşallah senin görümcende değişir sevom iyi olursunuz bizde inşallah iyi oluruz küçük görümcemle büyükle asla ve aslaa iyi olmam aslaaa

akıntı ile kesin bişey söylemek mümkün değil.yumurta beyazı ve uzayan türden ise akıntı 2 gün içersinde açtlatma olabilir demektir.

benim zor şimdilik benimle ilgili çok şeyler söyledi eşime insanlara elimden geldiğimce el uzatıp maddi manevi destek oldum ama yinede kötü ben oldum bunların gözünde amann neysee canımm hep iyi olursunuz inşallahhh
bu arada yengene helal olsun demek hala annanene bakıyo zor bu zamanda böle insanlar gerçekten

canım ben çıkıyorum iyi akşamlar

evet sevom bizde hala takdir ederiz annem toz kondurmaz hiç birimiz kondurmayız çocuklarından biri yengemi üzsün annem hemen parlar kızar onlara bu zamanlarda böyle insan zor bulunur doğru sevom
aynı sevom aynı bende de aynı dert büyük görümcem eşime benim fesat olduğum için çocuğumun olmadığını söyledi ondan sonra ben artık son dedim içimden çünkü eşim sen hiç bişey bilmiyormuşun gibi davran dedi onuda zor durumda bırakmak istemedim çok ağrıma gitti sevomm allah büyük dedim ne diyeyim
bende birazdan çıkacam iyi akşamlar sevommm inşallah iyi oluruz pek sanmıyorum ama hiç belli olmazzz

valla hiç bişeye dikkat etmedim ama tatlı yiyemedim içim almadı keza haylada öyle yiymiyorum tatlı sadece hep dua ettim bebek kilo alsın diye sanırım kabul oldu bugün kontrole gittik 6nisan doğum tarihimiz maaşallah herşey yolunda problem yok tahlillerim yapıldı ayın 22sinde tekrar gidicem son kez kontrole sonrada prensesimizi alıp gelicez kısmetse

slmm millet benii merak etmişsinizzz ama bişey olmadııııı ben kapatım banlanmadım yaniiiii öperim hepiniziiiiii

günaydın canlarım nasılsınız bakalım hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin inşalalhhh
sevindim canım evet çok merak ettik
tuyaneda canım allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin canım maşallah kilosunaa

çok az kalmışşş geri syaım başladı artık heyecan dorukta dimi inşallah sağsalim kucağına alırsın bebişin canım
bende tatlı yiyemiyorum ama nasıl alıyorum bu kiloyu bilmiyorum(

sevo doktor söyledi zaten diyetisyene git diye canım bilmiyorum gidermiyim
ama ben bu kiloları neden bu kadar aldığımı çok iyi biliyorum bana yedirdikleri yetmiyormuş gibi hareket etmemi kısıtladılar yok ayakta durma oturma yat kalkma derken böyle davul gibi oldum şimdidien
2 gündür eşimle akşam yürüyüşüne çıkıyoruz 1 saat kadar inşallah kilo almam artık bu dönemlerde yaaa (millet kilo almadığı gibi üstelik vermiş bizim diğer topikte çıldiricimm yaa çildiricimmm

nurcanım sıkma tatlı canını git diyetisyene faydalı şeyler yersin hiç olmazsa ben gitmek isterdim olursa inşalalhh

günaydın kızlar hayırlı cumalar

günaydın hayırlı cumalar canım

günaydınlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalım

eda az kalmış kavuşmanıza

sedefom sen nasılsın

nurickim madem demiş neden gidermiyim diyom gitsene neyden korkuyosun. evet diğer kızlar kilo vermiş hep

nurcanım sıkma tatlı canını git diyetisyene faydalı şeyler yersin hiç olmazsa ben gitmek isterdim olursa inşalalhh

günaydın hayırlı cumalar canım

çok hareketsiz kaldım bu aralar yürüyüşe çıkacam artık
yaa kızlar diyetisyene gidersem bana diyet verecek biliyorsunuz belki yazmıştım bir ara diyet bana göre değil yapamam yapamıyorum

çok hareketsiz kaldım bu aralar yürüyüşe çıkacam artık
yaa kızlar diyetisyene gidersem bana diyet verecek biliyorsunuz belki yazmıştım bir ara diyet bana göre değil yapamam yapamıyorum

yaa bu kadar korkma zor gelirse yapmazsın birebir yapmasanda ona göre dikkat edersin bebeğin sağlığından senin sağlığından daha önemli ne var canım

yaa bu kadar korkma zor gelirse yapmazsın birebir yapmasanda ona göre dikkat edersin bebeğin sağlığından senin sağlığından daha önemli ne var canım

çok üşengecim gerçekten bu yüzden kendime çok kzıyorum kendime hiç bakmıyorum hastaneye gitmek bana işkence gibi geliyo haftaya gitmeye çalışırım belki

çok üşengecim gerçekten bu yüzden kendime çok kzıyorum kendime hiç bakmıyorum hastaneye gitmek bana işkence gibi geliyo haftaya gitmeye çalışırım belki

o bende de var hastaneye gitmek için gerçi can atıyomda ama 1 haftadır çarşıya inicem inmiyom

nurcik bu arada kaynanan geliyomu hala hergün

yok bu aralar gelemiyo düğün hazırlıkları başladı
dün çeyizi geldi gelinin, bu aralar hem düğün hem gelin için alışverişler yapılacak bu yüzden gelemiyo
size söylemişmiydim kaynanm hamile kalırsam bana hamilelik alacak diye:) dün çıkardı 50 tl verdi :)git gönlüne göre sen al ben alırım sen beğenmezsin dedi 50 tlye kıyafet bulmak zor ama hiç yoktan iyidir allahbinberekt diyip cebime soktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…