Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ee kızlar nurcikin kız olduğu içinize doğmuş sanırım nurcikte öle düşünüyomuş
bana ne düşünüyosunuz ben açıkçası karmakarışığım bazen kız bazen erkek hissediyom ama etraf hep kız diyo hatta şuan kaç tane talibi var melike talip,komşum talip,patronlardan biri talip erkek olup hepside öle kalırmış

ben seni hep sarışın belledim sevom nedenseeee nurcanıda esmer tutmuşş
109 kişi okudu canımmm toplam

ayyyy hayırlısı olsun canımmmmm

aslında sarışın değilim ama nurcike göre açık tenliyim ayyy canım bacım benim gelip okuyunca yine laf söyleyecek çok seviyom ben bacımı güllü aramızda en beyaz olan kişi hatta yüzü bembeyaz

maşallahh iyi okunmuş yine de canım inşallahh tamamlarsınız

heheetaliplere bak maşallahhhhh ben oğlan diyorum nedense taa en başından beri demiştim sevom hatırlıyorsan nedense içim öyle ısrar ediyorrr

heheee evet fotoya bakınca güllü sizden daha beyazzz maşallahhhsize canım nazar değmesin
inşallah tamamlarız sevomm

heheee evet fotoya bakınca güllü sizden daha beyazzz maşallahhhsize canım nazar değmesin

heheetaliplere bak maşallahhhhh ben oğlan diyorum nedense taa en başından beri demiştim sevom hatırlıyorsan nedense içim öyle ısrar ediyorrr

evet canım demiştin bakalım kısmet cinsiyet öğrenme zamanlarına da geliriz inşallah.
nurcikle ben buradaki hamişlerimizin cinsiyetini hiç tutturamazdık o yüzden içimizdeki hissere de güven olmaz

sen şimdi ne zaman gitcen doktora canım

evet şimdi dünden beri eşim onu sorup durdu dr adetin1.günü yada 2.günü gel dedi şimdi
ben 28 şubatta adet oldum tahminimce eğer 28günde olursam 26 martta gidecemm

evet şimdi dünden beri eşim onu sorup durdu dr adetin1.günü yada 2.günü gel dedi şimdi
ben 28 şubatta adet oldum tahminimce eğer 28günde olursam 26 martta gidecemm

anladım canım az kalmış hepiniz peşpeşe kalacaksınzı inşallahh şifa sen ayşe pınar peşinizdende inşallahh havva ile serap gelecek

anladım canım az kalmış hepiniz peşpeşe kalacaksınzı inşallahh şifa sen ayşe pınar peşinizdende inşallahh havva ile serap gelecek

inşallah ablacım inşallahh ilk defa adetimin gelmesine bu kadar istekliyimmm allahım inşallah hayırlısını sağlıklı bi şekilde naasip edecek inşallahhh

ben yarım saatlik yerimde yokum canım jel olayını halledicem görüşürüz

yardım edeyim mi ablaaa

canlarım afiyet olsun ben çıkıyorum kaç gündür işlerimi ihmal ettim iş yerimdeki işlerde birikti çarşı ya gidip faturaları yatırmam lazımmm hepinizi çok ama çok öptüm canlarım muck

inşallah ablacım inşallahh ilk defa adetimin gelmesine bu kadar istekliyimmm allahım inşallah hayırlısını sağlıklı bi şekilde naasip edecek inşallahhh

yardım edeyim mi ablaaa

gel bacımmm gelll yardım et tabikii

canlarım afiyet olsun ben çıkıyorum kaç gündür işlerimi ihmal ettim iş yerimdeki işlerde birikti çarşı ya gidip faturaları yatırmam lazımmm hepinizi çok ama çok öptüm canlarım muck

tamam canım kolay gele

kızlar nasılsınızzzz ben çok fenayım eşim grip oldu birde ne yese çıkartıyorrr akaşamdan bu yana hiç uyumadık desem yeridir has götüremedm gitmiyor (aslında hafta içi grip için gitmiştik) şimdi birazcık uydu bende size bakim dedimm

ayy canım benim geçmiş olsun allah şifa versin nane limon ıhlamur gibi şeyler midesini bastırır canım eğer doktora gitmek istemiyorsa :26:

gel bacımmm gelll yardım et tabikii

tamam canım kolay gele

ben geldim geliyorum sevom yardımaa
sağol canım faturaları yatırdım geldimmm birazdan işlerime bakacam önce bi uğrayayım dedim

geçmiş olsun yeterim allahım yardımcınız olsun nane limon kaynatıp içirsen bide tuzlu su yap çabuk iyileşir canım

hoşgeldin canım bende işlere daldım

hoşbulduk ablacım
ya az önce küçük görümcem aradı bursadan çok iyi bi kadın doğumcu gelecekmiş bedavaya acı bademde muayene edecekmiş beni aradı ben yok dedim sonra eşimi aramış eşimde gitsin o zaman demiş ne yapacağımı şaşırdım görümcem de uzatma git beklemeye gelmez fırsatı kaçırma dğerlendir diyo ayy hayretler içindeyim benim için ilk defa iyi bişey düşündü şoktayım :44:

demekki okadar da kötü biri değilmiş bencede git ozaman hem bedavaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…