- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ben seni hep sarışın belledim sevom nedenseeee nurcanıda esmer tutmuşş
109 kişi okudu canımmm toplam
ayyyy hayırlısı olsun canımmmmm
ee kızlar nurcikin kız olduğu içinize doğmuş sanırım nurcikte öle düşünüyomuş
bana ne düşünüyosunuzben açıkçası karmakarışığım bazen kız bazen erkek hissediyom ama etraf hep kız diyo hatta şuan kaç tane talibi var melike talip,komşum talip,patronlardan biri talip erkek olup hepside öle kalırmış
aslında sarışın değilim ama nurcike göre açık tenliyimayyy canım bacım benim gelip okuyunca yine laf söyleyecek çok seviyom ben bacımı güllü aramızda en beyaz olan kişi hatta yüzü bembeyaz
maşallahh iyi okunmuş yine de canım inşallahh tamamlarsınız
aslında sarışın değilim ama nurcike göre açık tenliyimayyy canım bacım benim gelip okuyunca yine laf söyleyecek çok seviyom ben bacımı güllü aramızda en beyaz olan kişi hatta yüzü bembeyaz
heheetaliplere bak maşallahhhhh ben oğlan diyorum nedense taa en başından beri demiştim sevom hatırlıyorsan nedense içim öyle ısrar ediyorrr
evet canım demiştin bakalım kısmet cinsiyet öğrenme zamanlarına da geliriz inşallah.
nurcikle ben buradaki hamişlerimizin cinsiyetini hiç tutturamazdık o yüzden içimizdeki hissere de güven olmaz
sen şimdi ne zaman gitcen doktora canım
evet şimdi dünden beri eşim onu sorup durdu dr adetin1.günü yada 2.günü gel dedi şimdi
ben 28 şubatta adet oldum tahminimce eğer 28günde olursam 26 martta gidecemm
anladım canım az kalmışhepiniz peşpeşe kalacaksınzı inşallahh şifa sen ayşe pınar peşinizdende inşallahh havva ile serap gelecek
ben yarım saatlik yerimde yokum canım jel olayını halledicem görüşürüz
inşallah ablacım inşallahh ilk defa adetimin gelmesine bu kadar istekliyimmmallahım inşallah hayırlısını sağlıklı bi şekilde naasip edecek inşallahhh
yardım edeyim mi ablaaa
canlarım afiyet olsun ben çıkıyorum kaç gündür işlerimi ihmal ettim iş yerimdeki işlerde birikti çarşı ya gidip faturaları yatırmam lazımmm hepinizi çok ama çok öptüm canlarım muck
kızlar nasılsınızzzz ben çok fenayım eşim grip oldu birde ne yese çıkartıyorrr akaşamdan bu yana hiç uyumadık desem yeridir has götüremedm gitmiyor (aslında hafta içi grip için gitmiştik) şimdi birazcık uydu bende size bakim dedimm
gel bacımmm gelll yardım et tabikii
tamam canım kolay gele
kızlar nasılsınızzzz ben çok fenayım eşim grip oldu birde ne yese çıkartıyorrr akaşamdan bu yana hiç uyumadık desem yeridir has götüremedm gitmiyor (aslında hafta içi grip için gitmiştik) şimdi birazcık uydu bende size bakim dedimm
ben geldimmm işleri beklemeye aldık bakalım bekliyoruzzz
hoşgeldin canım bende işlere daldım
hoşbulduk ablacım
ya az önce küçük görümcem aradı bursadan çok iyi bi kadın doğumcu gelecekmiş bedavaya acı bademde muayene edecekmiş beni aradı ben yok dedim sonra eşimi aramış eşimde gitsin o zaman demiş ne yapacağımı şaşırdım görümcem de uzatma git beklemeye gelmez fırsatı kaçırma dğerlendir diyo ayy hayretler içindeyim benim için ilk defa iyi bişey düşündü şoktayım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?