çok az kalmışşş geri syaım başladı artık heyecan dorukta dimi inşallah sağsalim kucağına alırsın bebişin canım
bende tatlı yiyemiyorum ama nasıl alıyorum bu kiloyu bilmiyorum(
sevo doktor söyledi zaten diyetisyene git diye canım bilmiyorum gidermiyim
ama ben bu kiloları neden bu kadar aldığımı çok iyi biliyorum bana yedirdikleri yetmiyormuş gibi hareket etmemi kısıtladılar yok ayakta durma oturma yat kalkma derken böyle davul gibi oldum şimdidien
2 gündür eşimle akşam yürüyüşüne çıkıyoruz 1 saat kadar inşallah kilo almam artık bu dönemlerde yaaa(millet kilo almadığı gibi üstelik vermiş bizim diğer topikte çıldiricimm yaa çildiricimmm
günaydınlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
eda az kalmış kavuşmanıza
sedefom sen nasılsın
nurickim madem demiş neden gidermiyim diyom gitsene neyden korkuyosun. evet diğer kızlar kilo vermiş hep
merhaba arkadşalrrrrrr
canlar ben çıkıyorum hadi bakalımmm allahım sonumuzu hayır etsinnn
bu arada sen demiştin ya sezeryan şartmı diye ben onuda sordum sadece riske atmamak için sezeryanı öneriyoruz dedi ama bende şartmış rahim yapımddan ve şekerim yüksek olduğu için az kaldı valla zamanda geçmez şimdi yarın yatağını falan kurucaz işte bakalım RABBİM herkeze tattırsın bu heyecanı inşallah
bu arada sen demiştin ya sezeryan şartmı diye ben onuda sordum sadece riske atmamak için sezeryanı öneriyoruz dedi ama bende şartmış rahim yapımddan ve şekerim yüksek olduğu için az kaldı valla zamanda geçmez şimdi yarın yatağını falan kurucaz işte bakalım RABBİM herkeze tattırsın bu heyecanı inşallah
kızlar antalya ile ilgili bikaç resim koydum buradaki albüme bakabilirsinizdah çok foto var aslında ama telimdekiler sadece bunlarmış
hadi bakalım hayırlısı olsun sağ salim doğsun bebişin
eee hani göbeğini gösterecektin sen bize unuttuk sanma
en çirkin resimlerimi koymuşsun
koyucam aklımda da nasıl ekleniyo ben bilmiyorum eşim akşam ben eklerim dedi onu bekliyorum
eğer bilgisayarda kayıtlı ise şuan yazdığımız yazıların alt tarafında eklenti ekle bölümü var oradan dosya ekle diyip ekleyebilirsin
merhaba
tamam canım kolay gelsin
tam neresinde yazıyo göremedim pc ye atarım şimdi resimleri hemen siz tarif edersiniz yaparımmm inşallah yani
selamm kızlar ben geldimmmm
selamm kızlar ben geldimmmm
ben geldimmmm evet yeni dr a da muayene oldum dr herşey çok iyi dedi tüp bebek öneremem dedi hem yaşın küçük hem gerek yok dedi eşinin spermleri için ne çok iyi diyebilirim ne de çok kötü onun için aşılama öneririm 2 kere benim yapmamı isterseniz size tel numaramı veriyorum dedi illa aşılama olmanda gerekmiyor dedi hamile kalırsan beni ara dedi dr iyiydi baya bakalımmm:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?