Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu arada sen demiştin ya sezeryan şartmı diye ben onuda sordum sadece riske atmamak için sezeryanı öneriyoruz dedi ama bende şartmış rahim yapımddan ve şekerim yüksek olduğu için az kaldı valla zamanda geçmez şimdi yarın yatağını falan kurucaz işte bakalım RABBİM herkeze tattırsın bu heyecanı inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnn

hadi bakalım hayırlısı olsun sağ salim doğsun bebişin

eee hani göbeğini gösterecektin sen bize unuttuk sanma

kızlar antalya ile ilgili bikaç resim koydum buradaki albüme bakabilirsiniz dah çok foto var aslında ama telimdekiler sadece bunlarmış

amin inşallahhhhh

merhaba

tamam canım kolay gelsin

sağol canım benim

ben geldimmmm evet yeni dr a da muayene oldum dr herşey çok iyi dedi tüp bebek öneremem dedi hem yaşın küçük hem gerek yok dedi eşinin spermleri için ne çok iyi diyebilirim ne de çok kötü onun için aşılama öneririm 2 kere benim yapmamı isterseniz size tel numaramı veriyorum dedi illa aşılama olmanda gerekmiyor dedi hamile kalırsan beni ara dedi dr iyiydi baya bakalımmm:26::26::26::26:

tam neresinde yazıyo göremedim pc ye atarım şimdi resimleri hemen siz tarif edersiniz yaparımmm inşallah yani

hani konuya cevap ver diyos ya yani şu yazıyı yazdığımız anda mouse ile aşağıya doğru bak, eklenti ekle diye bir kısım var onu tıklayıp,içinde üst tarafta dosya ekle var dosyayı pc den bulucaksın yerini ve upload files diyeceksin ve bitir diyip çıkacaksın oradan sonra burada göreceksin eklentiyi

ben geldimmmm evet yeni dr a da muayene oldum dr herşey çok iyi dedi tüp bebek öneremem dedi hem yaşın küçük hem gerek yok dedi eşinin spermleri için ne çok iyi diyebilirim ne de çok kötü onun için aşılama öneririm 2 kere benim yapmamı isterseniz size tel numaramı veriyorum dedi illa aşılama olmanda gerekmiyor dedi hamile kalırsan beni ara dedi dr iyiydi baya bakalımmm:26::26::26::26:

selamm kızlar ben geldimmmm

leydimmm bu negüzel süpriz özledik seni canım nasılsınız bakalım

aa ne güzel iyiymiş doktor bak
ya bana şu eşinin kriterlerini atarmısın bi bakmak istiyorum sakıncası yoksa. bazı doktorlar sorunlu bazıları yok diyoya ona taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…