Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aman ne çok vermiş yinede dediğin gibi hiç yoktan iyidir
gelin evi döşendimi nasıl olmuş

aman ne çok vermiş yinede dediğin gibi hiç yoktan iyidir
gelin evi döşendimi nasıl olmuş

aynen öylee tunik alabilirm ama o parayla

evet tam gelin evi gibi çok güzel oldu ev yeni eşyalar yeni olunca baya bir gösterdi kendini
ben hanımağalar gibi oturdum onları izledim

aynen öylee tunik alabilirm ama o parayla

evet tam gelin evi gibi çok güzel oldu ev yeni eşyalar yeni olunca baya bir gösterdi kendini
ben hanımağalar gibi oturdum onları izledim

en iyisini yapmışsın ne keyifli olmuştur onları izlemek ee yeni gelinle aranız nasıl

ama kaynanm belliki ona çok düşkün yeni gelin olduğu içnmidir bilmiyorum ama bazriz belli oluyo

yaa nurcik dirseğim sabahtan beri acıyodu şimdi baktım sivilce desem değil böle içi akışkan gibi ama aynı meme ucu şeklinde bişey çıkmış sıkamadımda acıyo ne olabilirki :26:

iyi şimdilik ilerde nasıl olur bilmiyorum iyi birine benziyo bakalım bana yenge diyo ama ben istemiyorum sen istemesende sana yenge diycem diyoo

olsun desin ben isterdim bana denilmesini
kaç yaşında bu arada

ama kaynanm belliki ona çok düşkün yeni gelin olduğu içnmidir bilmiyorum ama bazriz belli oluyo

yeni gelin sonuçta yakın olmak kendine çekmek ister normaldir canım

günaydın hayırlı cumalar ablacım iyiyim ablacım bugün gene başka bi dra gidiyorum maşallahhh yeni drlar sıraya dizildi diyorumm değiştirecem değiştirecem dedim tam değiştirir oldum

çok hareketsiz kaldım bu aralar yürüyüşe çıkacam artık
yaa kızlar diyetisyene gidersem bana diyet verecek biliyorsunuz belki yazmıştım bir ara diyet bana göre değil yapamam yapamıyorum

yürü ama diyetisyene de git canım

allah bereket versin canım dediğin gibi hiç yoktan iyidir aslında bana 50 tl çok geldi iyi vermiş dedim içimden neden mi ben hiç öyle şeyler görmediğimden midir

yaa nurcik dirseğim sabahtan beri acıyodu şimdi baktım sivilce desem değil böle içi akışkan gibi ama aynı meme ucu şeklinde bişey çıkmış sıkamadımda acıyo ne olabilirki :26:

ablacım sakın sıkmaa annemde de oluyor o bahsettiğin şey göz müş aynı göz gibi senin de öyle mii

kaç yaşında bu arada

ayy bana demesinlerrrr eşimin tarafından erkekler yenge der sevmediğimi bilirler hele bi dayısı var çok severim sevmediğimi duymuş yenge naber yaaa diyo ay deli oluyorum bende iyiyim bea dayı sen napıyon diyorum

görümcenin dediği doktora mı gitcen canım

aynen bana da hiç veren olmadı

ya nasıl desem kenarları kızarık ortası şiş sivilceden baya büyük ve ortası aynadan beyaz gibi görünüyor ama içinin beyazlığı sanırım o eee ne yapmam lazım nasıl geçcek :26:

ayy bana demesinlerrrr eşimin tarafından erkekler yenge der sevmediğimi bilirler hele bi dayısı var çok severim sevmediğimi duymuş yenge naber yaaa diyo ay deli oluyorum bende iyiyim bea dayı sen napıyon diyorum
bazıları gıcıklık olsun diyie söylüyorlar işte

kaç yaşında bu arada

sormadım yaşını hiç ama 19-20 yaşlarında
yok ya ben istemiyorumm bu arada diğer eltimede abla diyo eskiden tanışıklıkları vardı abla dediği için yengeye demeye dili varmadı herhal

allah bereket versin canım dediğin gibi hiç yoktan iyidir aslında bana 50 tl çok geldi iyi vermiş dedim içimden neden mi ben hiç öyle şeyler görmediğimden midir

değil aslında ama bana hamilelik sözü vermişti en az 100 tl bekliyordum :))50 tlye hamilelik bulmak zor çünkü herhalde hamile tişörtü için söz vermiş bana

bana eşimin amca oğulları dayı oğulları hep yenge der benim hoşuma gider
demek dayı sana diyo oda güzel

[

iltihaplı sivilce olabilir sıkma istersen daha çok yayılır kendi kendine kurumasını bekle :26:

evet sevom eşime dün dedim eşim bana tamamen kandırmaca olduğunu düşünüyorum dedi ama yinede bi git görün bakalım dedi
hiç sıkma evet aynı bahsettiğin gibi oluyordu annemde dokunsa çok acıyor diyordu kendi kendine geçecek bide annemde iz kalmıştıı

işte napcan he deeyip geçiyorum oğlanlarla işim olmuyor nasılsın yenge deyip geçiyorlarr
baya bekliyormuşsun nurcanımmmm

bana eşimin amca oğulları dayı oğulları hep yenge der benim hoşuma gider
demek dayı sana diyo oda güzel

heee dayısı diyor gülüyorum ozaman onunda hoşuna gidiyormuş eşime dedim
hatta kayınpederimde inadına torunlarına yengeniz gelmiş yenge diyin bakalım diyo

ayy demek iz kalıyo neyseki başka yerde çıkmadı napalım canım akşam kendimi eşime okutayım onun nazarı değdi sanırım yoksa bana şuan nazar değmez

işte birileri açığını yakalamasın gıcığına yaparlar sonra

uyhhhh uyhhhhh yoruldum tirledim haaaaa bir bulaşık yıkadım nefes nefese kaldım çok çabuk yoruluyorumm artık

okut okut ablacım bide eşine söyle 7 kere tebbet okusun sanaa tabi canım bende şimdi hepimize bi felak nas tebbet okuyayım üfleyeyeimmmm

uyhhhh uyhhhhh yoruldum tirledim haaaaa bir bulaşık yıkadım nefes nefese kaldım çok çabuk yoruluyorumm artık

kıyamam sana canım benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…