- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
yok bu aralar gelemiyo düğün hazırlıkları başladı
dün çeyizi geldi gelinin, bu aralar hem düğün hem gelin için alışverişler yapılacak bu yüzden gelemiyo
size söylemişmiydim kaynanm hamile kalırsam bana hamilelik alacak diye:) dün çıkardı 50 tl verdi :)git gönlüne göre sen al ben alırım sen beğenmezsin dedi 50 tlye kıyafet bulmak zor ama hiç yoktan iyidir allahbinberekt diyip cebime soktum
aman ne çok vermişyinede dediğin gibi hiç yoktan iyidir
gelin evi döşendimi nasıl olmuş
aynen öylee tunik alabilirm ama o parayla
evet tam gelin evi gibi çok güzel oldu ev yeni eşyalar yeni olunca baya bir gösterdi kendini
ben hanımağalar gibi oturdum onları izledim
en iyisini yapmışsın ne keyifli olmuştur onları izlemekee yeni gelinle aranız nasıl
iyi şimdilik ilerde nasıl olur bilmiyorum iyi birine benziyo bakalım bana yenge diyo ama ben istemiyorum sen istemesende sana yenge diycem diyoo
ama kaynanm belliki ona çok düşkün yeni gelin olduğu içnmidir bilmiyorum ama bazriz belli oluyo
günaydınlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
eda az kalmış kavuşmanıza
sedefom sen nasılsın
nurickim madem demiş neden gidermiyim diyom gitsene neyden korkuyosun. evet diğer kızlar kilo vermiş hep
çok hareketsiz kaldım bu aralar yürüyüşe çıkacam artık
yaa kızlar diyetisyene gidersem bana diyet verecek biliyorsunuz belki yazmıştım bir ara diyet bana göre değil yapamam yapamıyorum
yok bu aralar gelemiyo düğün hazırlıkları başladı
dün çeyizi geldi gelinin, bu aralar hem düğün hem gelin için alışverişler yapılacak bu yüzden gelemiyo
size söylemişmiydim kaynanm hamile kalırsam bana hamilelik alacak diye:) dün çıkardı 50 tl verdi :)git gönlüne göre sen al ben alırım sen beğenmezsin dedi 50 tlye kıyafet bulmak zor ama hiç yoktan iyidir allahbinberekt diyip cebime soktum
yaa nurcik dirseğim sabahtan beri acıyodu şimdi baktım sivilce desem değil böle içi akışkan gibi ama aynı meme ucu şeklinde bişey çıkmış sıkamadımda acıyo ne olabilirki :26:
olsun desin ben isterdim bana denilmesini
kaç yaşında bu arada
yeni gelin sonuçta yakın olmak kendine çekmek ister normaldir canım
günaydın hayırlı cumalar ablacım iyiyim ablacım bugün gene başka bi dra gidiyorummaşallahhh yeni drlar sıraya dizildi diyorumm değiştirecem değiştirecem dedim tam değiştirir oldum
yürü ama diyetisyene de git canım
allah bereket versin canım dediğin gibi hiç yoktan iyidir aslında bana 50 tl çok geldi iyi vermiş dedim içimden neden mi ben hiç öyle şeyler görmediğimden midir
ablacım sakın sıkmaa annemde de oluyor o bahsettiğin şey göz müş aynı göz gibi senin de öyle mii
bazıları gıcıklık olsun diyie söylüyorlar işteayy bana demesinlerrrr eşimin tarafından erkekler yenge der sevmediğimi bilirler hele bi dayısı var çok severim sevmediğimi duymuş yenge naber yaaa diyo ay deli oluyorum bende iyiyim bea dayı sen napıyon diyorum
sormadım yaşını hiç ama 19-20 yaşlarındaolsun desin ben isterdim bana denilmesini
kaç yaşında bu arada
yeni gelin sonuçta yakın olmak kendine çekmek ister normaldir canım
allah bereket versin canım dediğin gibi hiç yoktan iyidir aslında bana 50 tl çok geldi iyi vermiş dedim içimden neden mi ben hiç öyle şeyler görmediğimden midir
ayy bana demesinlerrrr eşimin tarafından erkekler yenge der sevmediğimi bilirler hele bi dayısı var çok severim sevmediğimi duymuş yenge naber yaaa diyo ay deli oluyorum bende iyiyim bea dayı sen napıyon diyorum
yaa nurcik dirseğim sabahtan beri acıyodu şimdi baktım sivilce desem değil böle içi akışkan gibi ama aynı meme ucu şeklinde bişey çıkmış sıkamadımda acıyo ne olabilirki :26:
[
iltihaplı sivilce olabilir sıkma istersen daha çok yayılır kendi kendine kurumasını bekle :26:
görümcenin dediği doktora mı gitcen canım
aynen bana da hiç veren olmadı
ya nasıl desem kenarları kızarık ortası şiş sivilceden baya büyük ve ortası aynadan beyaz gibi görünüyor ama içinin beyazlığı sanırım o eee ne yapmam lazım nasıl geçcek :26:
bazıları gıcıklık olsun diyie söylüyorlar işte
sormadım yaşını hiç ama 19-20 yaşlarında
yok ya ben istemiyorumm bu arada diğer eltimede abla diyoeskiden tanışıklıkları vardı abla dediği için yengeye demeye dili varmadı herhal
değil aslında ama bana hamilelik sözü vermişti en az 100 tl bekliyordum :))50 tlye hamilelik bulmak zor çünkü herhalde hamile tişörtü için söz vermiş bana
bana eşimin amca oğulları dayı oğulları hep yenge der benim hoşuma gider
demek dayı sana diyo oda güzel
ayy demek iz kalıyo neyseki başka yerde çıkmadı napalım canım akşam kendimi eşime okutayım onun nazarı değdi sanırımyoksa bana şuan nazar değmez
işte birileri açığını yakalamasın gıcığına yaparlar sonra
uyhhhh uyhhhhhyoruldum tirledim haaaaa bir bulaşık yıkadım nefes nefese kaldım çok çabuk yoruluyorumm artık
uyhhhh uyhhhhhyoruldum tirledim haaaaa bir bulaşık yıkadım nefes nefese kaldım çok çabuk yoruluyorumm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?