leydimmm bu negüzel süprizözledik seni canım nasılsınız bakalım
aa ne güzel iyiymiş doktor bak
ya bana şu eşinin kriterlerini atarmısın bi bakmak istiyorum sakıncası yoksa. bazı doktorlar sorunlu bazıları yok diyoya ona taktım
[ becerim mi
becerdin becerdinzor seçtim ama yakından çekilmiş meğer 2 resim varmış soldakinden seçebildim baya büyümüş maşallahh sağlıcakla kucağına al inşallah
bende ona yaktım sevom hemen tarayıp ekliyorum sevom bak bakalım
bide benim en son kan tahlilimi ekliyorum ok
tez zamanda kucağına al inşallah canım
bende ona yaktım sevom hemen tarayıp ekliyorum sevom bak bakalım
bide benim en son kan tahlilimi ekliyorum ok
tez zamanda kucağına al inşallah canım
hayırlı cumalar herkes iyimi
hayırlı cumalar canım iyiyiz allaha şükür sizler nasılsınız bakalım
bizde iyiyiz çok şükür canım sıkıldı kim var kim yok bakıyım dedim bebiş nasıl belirtiler çoğaldımı
canın sıkılınca müsait olunca gel bacım muhabbet edelim zaten çok sessiz kaldı topik artık
iyidir inş.yarın gidicem bakalım ilaç yazdırmaya ozaman görürüm. bulantı halsizlik uyku başka bişey yok allaha şükür canım
semen analizini az çok okudum canım
şimdi açık ve net şekilde yazıcam
33 milyon toplamı var sanırım okuduğum kadarıyla
bunun %46 sı gibi ileri hızlı ve yavaş olanı yapıyo buda 15 milyon civarı demektir buraya kadar herşey normal diyebilirim
bu 15 milyon spermin içinde normal şekilli spermler yani baş kuyruk gibi anomalisi olmayan dölleme yetkisi olabilen %11,5 (bu düşük) buda 1 milyon 700 sperm yapıyor :26: yani seni dölleme kapasitesi olan sperm sayısı 1,5 milyon gibi bişey
canım sen kendinden çok artık eşinle ilgilen derimilk önce iyice araştır netten morfolojiye iyi gelen bitkiler karışımlar nelerdir bunları düzenli şekilde kullansın.burada eski bir arkadaş vardı sisi diye onun morfolojisi 0 idi ama normal hamile kaldı yani böle mucizelerde olabiliyo ama bu mucizeler bize rastlarmı bilmem :26: o yüzden doktorun yaptığı iğneli yumurta takibini en fazla bikaç ay dene derim aşılamayıda birden fazla önermem canım inşallah bizler gibi tüpe gerek kalmaz canım. maalesef kadın sorunlarında çare bulunabiliyo ama erkek faktörünü düzeltmek kolay değil bizim antalyadaki misafirhanede 12 aile var ise bunun 11 i erkek faktörü idi :26: seni üzmek istemem yazdıklarımla umarım kırmamışımdır seni ama doktor doktor kendini çok hırpalıyosun ve doktorun iyi yada kötü demesini seni tereddütte bırakmalarını istemiyorum..
bu arada eşinle güzelce konuş derim ilk başta kabullenmek istemiyorum böle durumları sorun çok büyük değil onuda söyleyeyim canım sayı ve hareketlilik gayet güzel sadece morfoloji iyi durumda değil. zaten bir erkekte düzeltmekte sıkıntı olan hareket ve morfoloji oluyo..
benim eşimin sayısı iyiydi ama hareketlilik %10 lardaydı 64 milyon spermin sadece %10 u iyiydi yani
çokk uzun yazdım kusura bakma canım
sedefo unutmadan okuduğum kadarıyla genel sperm toplamını görmedim yani 4 hacim toplamı 33 mü yoksa 33*4 mü orasını anlamadım canım.
böle testlerde sadece bir yere bağlı kalarak sonuç vermemek gerekir aslında sen güzel labaratuar ortamı olan ve erkek için özel odası olan başka bir yerde yeniden tekrarlayın bu testi canım
evde zaman çok hızlı geçiyo sevom ev işleri oğluş yürüyüş komşular geliyo veya çağırıyo inan bazen vakit yetmiyo mümkün olduğunca gelmeye çalışıyorum zaten
farkettiysen bebişli bayanların içinde en çok gelen benim ....aşırı olmadıktan sonra bu şikayetler de güzel dimi sevom bebeğin varlığını hissetmiş oluyosun inşallah yarın da iyi haberler duyarsın hiç telaş etme
ne kusuru canım aşk olsunnnn kırılmam sevom gerçekleri bilmem gerek canım söylediğin iyi oldu canım
aklıma geldi zaman bugün yeni dr eşin tekrar sperm versin demişti zaten akşam eşime diyecem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?