Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar pazartesi sabah yumoş toplama işlemim var :18: öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun bol dualarınızı takviye edin canlarımmm

aldıklarınız hepsini güzel günlerde kulanın canım sağlıkla huzurla inşşşşş

bizde seni özledik

selam kızlar pazartesi sabah yumoş toplama işlemim var :18: öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun bol dualarınızı takviye edin canlarımmm

canım maşallah maşallah HER ŞEY YOLUNDA GİTSİN TÜM YUMOŞLAR EMBİRYO OLSUNLAR İNŞŞŞŞŞ SANA SIMSIKI TUTUNUP SENİ ANNE YAPSINLAR İNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

herkese iyi akşamlar

yeter çok geçmiş olsun sadece grip yüzündendir doktorların dediği gibi bazen gripte bu şekilde mide bulantıları kusmalar yapıyo canım

tosticim maşallahhh kızçen ilerden gidiyomuş az kalmış ve cicileri almışsınız çok güzell canım

melikem sen uğramışsın bizde seni özledik

nurcik ne kadann farklı bir çizelge olmuş öyle

şifacım ne kadar çabuk geldi op zamanı dualrımdasın canım.bu arada kızlar şifaya ayetel kürsi başlayalımmı gerçi ben okuyacağım zaten ama her ağızdan dua olsa yi olur. şifadan sonra diğer kızlarada okuyalım olmazmı sedefo ayşe pınar havva ya ne dersiniz

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım

hoşgeldin nerelerdesin bakim

seyhan hayırdır sen bu saatte ne geziyorsun pek takılmazdın iysindir umarım
ben 30 alıyım canım

eşimin arkadaşları var ben odada tv izliyom bi bakayım dedim bide kitap sipariş ettimo yüzden nete girdim
bende 50 alayım ama listeyi herzaman müsait olan biri yapsın
sen nasılsın bakalım

çok iyim allaha şükürler olsun bu gün kendi ekmeğimi yaptım çok güzel oldu
7 kilo verdim aynada bir fark hissetmiyordum ama bir beden düşmüşüm perşembe merkezdeydik yeni kıyafetler aldım
ben liste yapmayı bilmiyorum hoş birçok şeyini bilmiyorum bilgisayarın o ayrıyoksa ben ilgileniyim derdim sadece okuyarak yardımcı olabilirim

aa ekmek makinasındamı yoksa guzinedemi canım bende guzinede ekmek yapardım köyde hala yaparız gerçi :))

ayy maşallahh çok güzel kilo vermişsin canım devamıda gelir inşallahh aman devam et canım
ohh yeni kıyafetlerde alınmıl güle güle güle kullan canım

olsun canım halleder kızlar

şifa için okunacak liste

ayşe....30
seyhan...50

ben çıkıyorum ayşe iyi akşamlar

iyi akşamlar canım allaha emanet ol
ev fırınında yaptım tam buğday unundan

canım benim canım arkadaşım aminnnn amin inşallah bu dualar hepimiz için inşş müjdeler patlatacağız inşşşş

hadi hayırlısı güzel haberler alıcaz inşallah sendende
amin canım benim amin inşallah inşallah inşallah canımsınnnn

canım arkadaşımm yaaaa bu iğneler hormonlarımı alt-üst etti yaaa dünden beri duygusalımm yaaaa :2: canım nasıl duygulandım gözlerim doldu yaaa aynen canım zaman geldi çattı valla beee çok dualar okundu edildi hepinizden ALLAH razı olsun ama bu kez ki tedavim için ayyy tedavi olacağımı uzun süre erteleye erteleye hayallerdeydi bi süre aha zaman geldi çattı işte tedavideyim ve benim için candostlarım toplaşıp o içten dualara elbirliği içindeler canlarımm hepinizi çok ama çok seviyorummm bol dualarınızla inşallah sonucum pozitif müjdemi ve hepimiz verelim inşşşşş

gecelerin şaheser kadın hoş geldin

seyhan hayırdır sen bu saatte ne geziyorsun pek takılmazdın iysindir umarım
ben 30 alıyım canım
canım benim ALLAH razı olsun o güzel dualarla inşş peşpeşe müjdelerimiz patlasın

canım benim mesaj yazdığım içine doğmuş işte çıktın geldin topiğede

bilmemek ayıp değil canım olsun dualarda katkın oluyor ALLAH razı olsun maşallah ekmek yapmışsın afiyet olsun

ellerin dert görmesin canım benimm

iyi akşamlar canım allaha emanet ol
ev fırınında yaptım tam buğday unundan
hımmm fırında pişti haa ne kaa güzel

hayaletler kim ses verin bakim
vallah biri benim ama diğeri yada diğerleri kim bilmemm

inşallah stres yapma olumlu düşün olumlu olsun canım

evet canım haklısın inşallah müjdem yakın

inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh haberinle halay çekicez şekerim bol bol dinlen radyasyondan biraz uzak durmaya çalış pazartesi işelmden sonrada yat dinlen dolanma fazla ben şimdi çıkıyorum şekerim uzanayım biraz son zamanlar ağırılarım oluyo dinleneyim biraz öpüyorum kocaman mutlaka haberdar et benii öpüyorum kocaman

tamam canım tavsiyelerini dikkate alıcam tabi tabi yat bende yatıcamm hem çok yoruldum hem çatlatma iğnemi oldumda uzanayımm ki işe daha çok yarasın hadi ALLAH rahatlık versin tatlım öptüm kocamn hbaer veririm inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…