slm kızlar
2 günlük bir malatya turunun ardından cok şükür evimizdeyiz
dün sabah dr gittik nst ye bağladındık cok şükür sancı yada kasılma cıkmadı bebeğin kalp ritmide güzeldi
ultrasonda bebişim 33 haftalık cıktı dr dogum 25 nisan gözüküyor dedi
sata görede 4 mayıs 10 gün ilerde görünüyor minnoşum
kızım baş aşagı dönmüş normal dogum pozisyonunda ama ben hiç yukarıda hareket hissetmiyorum dedim hep aşagıda vuruyor dedim
dr ayaklarını kafasının üzerine doğru çekmiş o yüzden aşagıda hissediyorsun dedi kızımı cok net gördüm cok mutlu oldum maşallah kuzuma
43 cm 2021 gr olmuş
hastaneden cıktık dogru alışverişe gittik baya birşeyler aldık birkaç eksiğimiz kaldı onlarıda lınca fotoğraflarını koyarım
ben ilk 3 ay için aldım hep daha büyüklerini inş. kızımla beraber alırız
bizden bu kadar kızlar şimdilik cok öptük herkesi
canlarımmm quzularımm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
nassınızz bakımmmm tostimm yerimm senın minnoşunuu benn maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayy ben sizi özledimm annemlerdeyim 3-4 gün girerim arada sırada
öptümm siziiiiiiiiiiiiiii
selam kızlar pazartesi sabah yumoş toplama işlemim var :18:öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun bol dualarınızı takviye edin canlarımmm
selam kızlar pazartesi sabah yumoş toplama işlemim var :18:öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun bol dualarınızı takviye edin canlarımmm
herkese iyi akşamlar
yeter çok geçmiş olsun sadece grip yüzündendir doktorların dediği gibi bazen gripte bu şekilde mide bulantıları kusmalar yapıyo canım
tosticim maşallahhh kızçen ilerden gidiyomuş az kalmış ve cicileri almışsınız çok güzell canım
melikem sen uğramışsın bizde seni özledik
nurcik ne kadann farklı bir çizelge olmuş öyle
şifacım ne kadar çabuk geldi op zamanı dualrımdasın canım.bu arada kızlar şifaya ayetel kürsi başlayalımmı gerçi ben okuyacağım zaten ama her ağızdan dua olsa yi olur. şifadan sonra diğer kızlarada okuyalım olmazmı sedefo ayşe pınar havva ya ne dersiniz
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
seyhan hayırdır sen bu saatte ne geziyorsun pek takılmazdın iysindir umarım
ben 30 alıyım canım
hoşgeldin nerelerdesin bakim
eşimin arkadaşları var ben odada tv izliyom bi bakayım dedim bide kitap sipariş ettimo yüzden nete girdim
bende 50 alayım ama listeyi herzaman müsait olan biri yapsın
sen nasılsın bakalım
çok iyim allaha şükürler olsun bu gün kendi ekmeğimi yaptım çok güzel oldu
7 kilo verdim aynada bir fark hissetmiyordum ama bir beden düşmüşüm perşembe merkezdeydik yeni kıyafetler aldım
ben liste yapmayı bilmiyorum hoş birçok şeyini bilmiyorum bilgisayarın o ayrıyoksa ben ilgileniyim derdim sadece okuyarak yardımcı olabilirim
iyi akşamlar canım allaha emanet olaa ekmek makinasındamı yoksa guzinedemi canım bende guzinede ekmek yapardım köyde hala yaparız gerçi :))
ayy maşallahh çok güzel kilo vermişsin canım devamıda gelir inşallahh aman devam et canım
ohh yeni kıyafetlerde alınmıl güle güle güle kullan canım
olsun canım halleder kızlar
şifa için okunacak liste
ayşe....30
seyhan...50
ben çıkıyorum ayşe iyi akşamlar
canım benim canım arkadaşım aminnnn amin inşallah bu dualar hepimiz için inşş müjdeler patlatacağız inşşşşcanım maşallah maşallahHER ŞEY YOLUNDA GİTSİN TÜM YUMOŞLAR EMBİRYO OLSUNLAR İNŞŞŞŞŞ SANA SIMSIKI TUTUNUP SENİ ANNE YAPSINLAR İNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
amin canım benim amin inşallah inşallah inşallah canımsınnnnhadi hayırlısı güzel haberler alıcaz inşallah sendende
canım arkadaşımm yaaaa bu iğneler hormonlarımı alt-üst etti yaaa dünden beri duygusalımm yaaaa :2: canım nasıl duygulandım gözlerim doldu yaaa aynen canım zaman geldi çattıherkese iyi akşamlar
yeter çok geçmiş olsun sadece grip yüzündendir doktorların dediği gibi bazen gripte bu şekilde mide bulantıları kusmalar yapıyo canım
tosticim maşallahhh kızçen ilerden gidiyomuş az kalmış ve cicileri almışsınız çok güzell canım
melikem sen uğramışsın bizde seni özledik
nurcik ne kadann farklı bir çizelge olmuş öyle
şifacım ne kadar çabuk geldi op zamanı dualrımdasın canım.bu arada kızlar şifaya ayetel kürsi başlayalımmı gerçi ben okuyacağım zaten ama her ağızdan dua olsa yi olur. şifadan sonra diğer kızlarada okuyalım olmazmı sedefo ayşe pınar havva ya ne dersiniz
gecelerin şaheser kadın hoş geldinişte geldim burdayım ben bu işte ustayım
canım benim ALLAH razı olsun o güzel dualarla inşş peşpeşe müjdelerimiz patlasınseyhan hayırdır sen bu saatte ne geziyorsun pek takılmazdın iysindir umarım
ben 30 alıyım canım
canım benim mesaj yazdığım içine doğmuş işte çıktın geldin topiğedehoşgeldin nerelerdesin bakim
eşimin arkadaşları var ben odada tv izliyom bi bakayım dedim bide kitap sipariş ettimo yüzden nete girdim
bende 50 alayım ama listeyi herzaman müsait olan biri yapsın
sen nasılsın bakalım
bilmemek ayıp değil canımçok iyim allaha şükürler olsun bu gün kendi ekmeğimi yaptım çok güzel oldu
7 kilo verdim aynada bir fark hissetmiyordum ama bir beden düşmüşüm perşembe merkezdeydik yeni kıyafetler aldım
ben liste yapmayı bilmiyorum hoş birçok şeyini bilmiyorum bilgisayarın o ayrıyoksa ben ilgileniyim derdim sadece okuyarak yardımcı olabilirim
ellerin dert görmesin canım benimmaa ekmek makinasındamı yoksa guzinedemi canım bende guzinede ekmek yapardım köyde hala yaparız gerçi :))
ayy maşallahh çok güzel kilo vermişsin canım devamıda gelir inşallahh aman devam et canım
ohh yeni kıyafetlerde alınmıl güle güle güle kullan canım
olsun canım halleder kızlar
şifa için okunacak liste
ayşe....30
seyhan...50
ben çıkıyorum ayşe iyi akşamlar
hımmm fırında pişti haa ne kaa güzeliyi akşamlar canım allaha emanet ol
ev fırınında yaptım tam buğday unundan
vallah biri benim ama diğeri yada diğerleri kim bilmemmhayaletler kim ses verin bakim
canım benim canım arkadaşım aminnnn amin inşallah bu dualar hepimiz için inşş müjdeler patlatacağız inşşşş
amin canım benim amin inşallah inşallah inşallah canımsınnnn
canım arkadaşımm yaaaa bu iğneler hormonlarımı alt-üst etti yaaa dünden beri duygusalımm yaaaa :2: canım nasıl duygulandım gözlerim doldu yaaa aynen canım zaman geldi çattıvalla beee çok dualar okundu edildi hepinizden ALLAH razı olsun ama bu kez ki tedavim için ayyy tedavi olacağımı uzun süre erteleye erteleye hayallerdeydi bi süre aha zaman geldi çattı işte tedavideyim ve benim için candostlarım toplaşıp o içten dualara elbirliği içindeler canlarımm hepinizi çok ama çok seviyorummm bol dualarınızla inşallah sonucum pozitif müjdemi ve hepimiz verelim inşşşşş
gecelerin şaheser kadın hoş geldin
canım benim ALLAH razı olsun o güzel dualarla inşş peşpeşe müjdelerimiz patlasın
canım benim mesaj yazdığım içine doğmuş işte çıktın geldin topiğede
bilmemek ayıp değil canımolsun dualarda katkın oluyor ALLAH razı olsun maşallah ekmek yapmışsın afiyet olsun
ellerin dert görmesin canım benimm
hımmm fırında pişti haa ne kaa güzel
vallah biri benim ama diğeri yada diğerleri kim bilmemm
inşallah edacığım inşş kış kış sitres yapıyomm yaaa gidiyolar yaa arada bi ceeee yapıyoo işte sitresinşallah stres yapma olumlu düşün olumlu olsun canım
inşallah edacığım inşş kış kış sitres yapıyomm yaaa gidiyolar yaa arada bi ceeee yapıyoo işte sitres
evet canım haklısın inşallah müjdem yakınhiç steres olucak bişey yok canım rahat ol herşey güzel olacak emin ol bol bol dua et....
evet canım haklısın inşallah müjdem yakın
tamam canım tavsiyelerini dikkate alıcaminşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh haberinle halay çekicez şekerim bol bol dinlen radyasyondan biraz uzak durmaya çalış pazartesi işelmden sonrada yat dinlen dolanma fazla ben şimdi çıkıyorum şekerim uzanayım biraz son zamanlar ağırılarım oluyo dinleneyim biraz öpüyorum kocaman mutlaka haberdar et benii öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?