Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağol canımcım görüşürüz....

kızlar unutmadan yazayımm 1 nisan kocişimin doğum günü aşağı-yukarı 1 nisana tahlil vermiş olurum demi ayyyy en güzel doğum günü olurrr kocişime Yüce Rabbim nasip etsin inşallah böyle güzel müjdeyi hepimize

inşallah canım inşallah Rabbim muradını versin çabaların sonuçsuz kalmasın.
ben yasinini okudum Allah kabul etsin
telkinleri unutma emi...

ben de okurum canlar
şifa için şifa niyetine 30 da ben alayım
az aldım ki daha çok kişi okusun kimin duası kabul olur belli olmaz...

unutmadan bu gece rüyamda sedefi gördüm bi kalabalıkla uğraşıyodu hayır olsun inşallah...detay hatırlamıyorum ne yazık

yetercim eşine çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
gördüm gördüm tostinin ve edanın göbüşleri de gördüm maşallah barekallah
size hem aferin hem prafo bugünleri gördük çok şükür

melikeeee kuzucuk özledik seni beyaw minnoşu öp bizim yerimize

nurcik men o takvimi beğenmedim canım yaaaa fikir güzel ama bence görsel olarak çok hoş değil ne bilim daha orjinal olabilirdi sankim kazene deki nevo bunu beğenmedi çabuk daha güzelini yapınnnnnn

eeee taze hamişler nurcik güllüceeeee sevo lara taze hamişler nasıl gidiyo bakalım lara başlamadı mı işe
ve diğer canlar yakın geleceğin hamiş adayları sizlerden naber
ve yakın geçmişin eski hamişleri sizleri çok özledim ipek duru tuğba melikem leydim esram inş. unuttuğum yoktur gece gece kafam bu kadar çalışiyiii

Son düzenleme:
ipeğim kaldık mı başbaşa dünürcümmm benimmmm....oğlanın geliyo bakkk benim kızdan önce opuyorumnanaktan

sevom ya şok şok şok bak 2009 da ne yazmışsın ipeğe acaba senin kızın mı olacakkkkk
şuna şaşırdım ipeği bilmişsin çoookk öncedennnn

arada geçmişten sayfalara bakıyorum gözlerim doluyo

Son düzenleme:
sağol canım sen nerelerdesin böyle bizde seni özledik öptük seni bebişini
selam kızlar pazartesi sabah yumoş toplama işlemim var :18: öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun bol dualarınızı takviye edin canlarımmm
canım rabbim yardımcın olsun bol bol kaliteli yumoşlar olsun inş.
aldıklarınız hepsini güzel günlerde kulanın canım sağlıkla huzurla inşşşşş
amin canım benim darısı senin ve tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına rabbim kimseyi mahrum etmesin bu güzel duygulardan
sağol sevom inş. sizde bu güzel günleri görürsünüz hayırlarla

sağol teyzesi evet göbekleri büyüttük elhamdulillah

kızlar sifa için ne okunuyor ayetel kürsi mi tefriciye mi bana söyleyin 30 da ben alim
birde sizden bir ricam olacak şifanın duasından sonrada benim için tefriciye okusak hayırlı kolay dogumlar için malum yaklaştık artık doguma bol bol dua akunsun istiyorum birazda korkuyorum bişey olacak diye allahım korusun bebişlerimizi:18:

kocaman bir maşallah bebişine
güle güle giydir bebişine cicilerini annesi

bizde seni özledik

selam kızlar pazartesi sabah yumoş toplama işlemim var :18: öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun bol dualarınızı takviye edin canlarımmm

ayy ne çabuk geçti zaman hadi inşallah çok kaliteli yumuoşların olur hepsi bir güzel döllenip bebiş olurlar

sağol canım evet yaaa bu nasıl bir gripmiş anlamdım gitti valla
bu arada çizelge çok güzel olmuşşşş
teşekkür ederim canım ooo tebrik ederim seni baya vermişsin az uz değil verdiğin kilo tam gaz devam

inşallah hediyenin en büyüğünü vereceksin eşine canım benim

nedenkii yaaa ben çok beğendim ama hergün gelişimi hakkında bilgi ediniyorum banane görselliğinden
hem o daha minicik teyzesi bu yüzden böyle çirkin gözüküyo biraz dahah büyüyelim ozaman normal bir bebek gibi gözükecek teyzoşu

nerden bulursun bu mesajları beyaa

[

sendemi beğenmedinn çizelgemizi

bende 30 alıyorum ama listeyi birini yapması lazım buaralr yine kaynaya gidiiiciiimmm

amin inşşşşşşşşşşşşşş

sağol canım allah razıolsun

eşine doğum günü hediyen GÖBÜŞÜNDE BEBİŞİN OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
sifaa cigim, insallah cok kaliteli ve 9 ay seninle kalacak yumoslarin olur. ne kadar yumurta toplanmis bizimle paylasirsin degil mi? biliyorsun, bende yumurta yetmezligi var. senin asarin benim icin bir umut olur.

cnmmmm ay ne çabuk geldi kısss opu RABBİM yüzünü güldürecek inşallah cnm çok az kaldıııı
cnmmmmm hoşgeldin zuzum nasılsınnnn iyiii bikaç günn girersin özlem gideririk kısss
bende 30 alayım şekerim RABBİM kabul eylesin
en güzelll hediyeyii vereceksin kocana inşallahhhhhhhhhhhhhh

teyzoşlar nasılsınızzzzz
çok kısıtlı zaman girdim abimlerdeyim hemen çıkıcammm geçmişe bakamıyorumm
nasılsınız nasıl gidiyor
biz iyiyz çok şükür bebişlerim iyi ama tek sıkıntımız sağ kalçamdan belime doğru çıkan bir ağrı var hafta içi norolojiye gidicem ne olduğunu kesinleştirmeliymişiz hamilelliğin ilerleyen zamanlarında büyük sorunlar oluşabilir dedi doktorum biraz buna canımız sıkkın inşallah bir sorun çıkmaz

bizde haberler böyle inşallah 19 unda işe başlıcam bol bol görüşürüz
çıkıyorummm hepinizi çokkkk öpüyorummmmmm

hemşom için bende 30 tane ayetel kürsü alıyorummm
haber veremesemde kesin okurum benide ekleyin kızlar
allah kabul etsinnnn

slm kızlar ben salıdan bu yana yoktum annemdeydim yeni geldim nasılsınız bakalım biz iyiyz çok şükür umarım sizlerde iyisinizdir
şifacıma bende 50 tane okuyayım inşallah şifa olsun rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin

bu arada hamilelik takvimleriniz çok güzel olmuş bende istiyorummmm ama nasıl yapılıyor bilmiyorum bana anlatırsanız sevinirim

inşallah canım inşallah Rabbim muradını versin çabaların sonuçsuz kalmasın.
ben yasinini okudum Allah kabul etsin
telkinleri unutma emi...
amin canım benim aminn inşallah ALLAH razı olsun canım okuduğunuz dualar kabul olsun inşallah evet telkinler , tavsiyeler aklımda ama şu heyecanıma kalbimin dışarı fırlayacakcasına olmasına mani olamıyorum yaaaa :18:

ben de okurum canlar
şifa için şifa niyetine 30 da ben alayım
az aldım ki daha çok kişi okusun kimin duası kabul olur belli olmaz...
canım benim ALLAH razı olsun , hepimizn gönlünce olsun herşey Yüce Rabbim hayırlısı ile nasip etsin

amin tosticiğim çok sağol canım benim

evet Nurcikim canım yaaa zaman geldiği gibi geçiyor bile bacımm ayyy ben çokk heyecanlıyımmm yaaaa durduramıyorummmm heyecanımı :18: amin canım benim yaa o güzel gönlne sağlık

sendemi beğenmedinn çizelgemizi

bende 30 alıyorum ama listeyi birini yapması lazım buaralr yine kaynaya gidiiiciiimmm
çok sağol canım benim bu listenin son halini birazdan yayınlarım artık yarın biri deviralır

eşine doğum günü hediyen GÖBÜŞÜNDE BEBİŞİN OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
inşallah yeterim canım benimm inşallah bu yıl hepimizin anne adayı, anne yılı olsun

sifaa cigim, insallah cok kaliteli ve 9 ay seninle kalacak yumoslarin olur. ne kadar yumurta toplanmis bizimle paylasirsin degil mi? biliyorsun, bende yumurta yetmezligi var. senin asarin benim icin bir umut olur.
canım samalcığım amin amin inşallah hepimizin yüzü gülecek çok yakında hemde inanıyorum buna ben tamam canım bildiririm tabiki

ayyy adaşımm canımm hoş geldin evet yaaaa yarın büyük gün inşallah bu yıl ne hediye alıyım derdine düşmeyim Rabbim bizlere öyle özlemle beklediğimiz hediye nasip etsin ki inşallah hepimize hepimize

kızlar şifaa için bende 30 ayetel kürsi alıyorum rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
tarfilim canım benim ALLAH razı olsun amin aminn inşallah o güzel gönlüne sağlık

hemşom için bende 30 tane ayetel kürsü alıyorummm
haber veremesemde kesin okurum benide ekleyin kızlar
allah kabul etsinnnn

canım hemşom hoş geldin dua aldın ALLA razı olsun , canım geçmiş olsun belin kalçan ağrıyormuş , inşallah sakin ol ttalım herşey yolunda gider korkma lütfen bebişlerin maşallah gayet sağlıklılarmış dularım seninle hem özledik de canım kısa zaman kalmış görüşürüz inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…