Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin anneciğini görüp gelmişsin canım gözün aydın canım ALLAH razı olsun inşallah canım okuduğunuz bu dualar , bu tedavim kk nın ŞİFA sına şifaaaaaa olsun inşallah inşaallah aminnnnn evet bende beğendim yeni çizelgeyi canım nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok tarfil ve kedersiz yapmış onlar bilgi verirler yada kazen e yada diğer yöneticilere sorabilirsin canımm

inşallah beğenirsiniz canlarım listedeki nicklerinze tıklayın bakalım nerdesiniz

merhaba canlarim benim nasilsiniz?insallah hepiniz iyisinizdir.cok sukur bundan sora cok sik -sik yaza bilicem size.artik evde net var.o kadar ozledim ki sizi. sizinle dertlesmeyi,sevinmeyi,dua etmeyi.sifacim bende 30 tane ayetul kurs aliyim.ALLAH sifa versin.insallah bebisin cabuk gelir.

canım Yıldızım hoşgeldin çok zaman geçti ama iyiki geldin hoş geldin sefalar getirdin çok sevindim bundan sonra bol bol görüşebileceğimize ALLAH razı olsun canım arkadaşımm bana dua da bulundun çok sağol canım benim tekrar görüşmek üzere o güzel duana aminnnnnn diyorum cnm aminn inşallah

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
canım demi çok güzel yeni öğrendim nasıl yapıldığını canım çizelgen çok güzel sende yapmışsın inşallah bende kullanırımm böyle cici çizelge

şifacım ben okudum canım rabbim kabul etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah eksik kalırsa özel msj at okurum hemen az aldım herkes okusun diye öptüm canım
canım tarfilim ALLAH razı olsun , canım tamam eksik olursa bildiririm inşallah canım arkadaşım aminn inşallah gerçek olacak hayallerimiz

oyy kurban oplurum aplamm yaa unutmamışsın beni yirimm seni bebişlerii öpp yerimeee
canım anama geldim daldım netee evimşzde yokk( net maleseff büyümüşş göbüşler maşlahh

he walla quzummm yaa girerimm ama işte bebiş durmuyo annemlerde falan beni istiyoo sıpaa

bendee istiyorum canım ya Rabbim evladına ol desin inşalah dualarımdasınn 30 alıyım ben fazla olsunn inşalah eşine en güsel hediyeyi verirsinn

canım melikem hoş geldin kızz özlemiştik seni keşke evinde de net olsa neyse bunada şükür oğluşun büyümüştür öp yerime canım benim duama sende katkıda bulundun ne şanslıyım yawww sağol canım ALLAH razı olsun

şifacım canım maşallah duan sayısını geçti hepimiz senin için gönül birliği yaptık fazla fazla okundu maşallah inşallah dualarımız kabul olur sende hayırlısıyla yavruna kavuşursun bir kişinin daha hasreti sonlanır
okuyan herkezdende allah razı olsun rabbim hepimizi hayırlısıyla yavrularımıza kavuşturur inşallah

canım benim hoşgeldin nasılsın?bebişin nasıl?artık aramızda olmana çoooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim

çok geçmiş olsun canım
inan aynııı ağrılar bende de var ama benim her iki kalçamada giriyo (bazen sağa bazen sola) o an ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum yatmakta bile zorlanıyorum ben bel fıtığından sanıyordum ama değilmiş galiba .geçen gün netten baktım kalsiyum eksikliğinden oluyo demişler annemde de olmuş bu ağrılar :26: annem bebek yel'i giriyo kalçana dedi tam anlamadım ama öyle bişeyde varmış:26: canım hoşgeldin tekrar aramıza seni tekrar görmek ne gözel:13:

günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum herkese
şifacım bende okudum .ne güzel dualrın bile tedavin gibi hızla alınıp okunuyosenin bebiş gelecek Allahın izni ile
bugün yumurtalar toplanacak Allah yardımcın olsun canım ..bu arada vido ekleyebilseydim yumurta toplama işleminden çıktığım anı koyacaktım

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmm
o kadar alıntıyı aldım yazdım yollamadı sinirlendimm
neyseee
nevom rüyanda beni görmüşsün hayır olsun nasıl gördün çok meraklandım canımmmmmmm yaa
sevom okuyalım valla çok iyi olduu canımmm
tosticim okuruz canım yer gök duaa allahım izniyle sağ salim sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah bebişiniii
melikecim gelmişsin hoşgeldin canım nasılsın bizde seni çok özledikkk paşamız nasıl öp benim için melikeccim eşinin işi noldu sınavı nasıl geçti merak ediyorum
şifacım bugün yumoşlarını toplayacaksınız allahım hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin canımmmmm hayırlı haberlerle gelllll
yetercim çok geçmiş olsun eşin bir an önce iyileşir inşallah canımmmm
laracımm bebişlere dr ne diyecek bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah özledik seniiii
nurcanım günaydın nasılsın kuzummm

günaydın canım..iyiym şükür sen nasılsın canım ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…