hoşgeldin anneciğini görüp gelmişsin canım gözün aydınslm kızlar ben salıdan bu yana yoktum annemdeydim yeni geldim nasılsınız bakalım biz iyiyz çok şükür umarım sizlerde iyisinizdir
şifacıma bende 50 tane okuyayım inşallah şifa olsun rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
bu arada hamilelik takvimleriniz çok güzel olmuş bende istiyorummmmama nasıl yapılıyor bilmiyorum bana anlatırsanız sevinirim
canım Yıldızım hoşgeldin çok zaman geçti ama iyiki geldin hoş geldin sefalar getirdinmerhaba canlarim benim nasilsiniz?insallah hepiniz iyisinizdir.cok sukur bundan sora cok sik -sik yaza bilicem size.artik evde net var.o kadar ozledim ki sizi. sizinle dertlesmeyi,sevinmeyi,dua etmeyi.sifacim bende 30 tane ayetul kurs aliyim.ALLAH sifa versin.insallah bebisin cabuk gelir.
inşallah beğenirsiniz canlarım listedeki nicklerinze tıklayınbakalım nerdesiniz
ŞİFA İÇİN LİSTE
sevdanehri54 50
papatya_ozmen 30
nevbahar76 30
tosti 30
Kedersiz 30
sevdamcee 30
tarfil 30
lara_ 30
nuray0606 30
TOPLAM : 290
hepinizden ALLAH razı olsun , Yüce Rabbim kabul buyursun inşallah
canım demi çok güzel yeni öğrendim nasıl yapıldığınıçok güzel olmuş canım ellerine sağlık
canım tarfilim ALLAH razı olsun , canım tamam eksik olursa bildiririm inşallah canım arkadaşım aminn inşallah gerçek olacak hayallerimizşifacım ben okudum canım rabbim kabul etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah eksik kalırsa özel msj at okurum hemen az aldım herkes okusun diye öptüm canım
oyy kurban oplurum aplamm yaa unutmamışsın beni yirimm seni bebişlerii öpp yerimeeeunutmadan bu gece rüyamda sedefi gördüm bi kalabalıkla uğraşıyodu hayır olsun inşallah...detay hatırlamıyorum ne yazık
yetercim eşine çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
gördüm gördüm tostinin ve edanın göbüşleri de gördüm maşallah barekallah
size hem aferin hem prafobugünleri gördük çok şükür
melikeeee kuzucuk özledik seni beyaw minnoşu öp bizim yerimize
nurcik men o takvimi beğenmedim canım yaaaa fikir güzel ama bence görsel olarak çok hoş değil ne bilim daha orjinal olabilirdi sankimkazene deki nevo bunu beğenmedi çabuk daha güzelini yapınnnnnn
eeee taze hamişler nurcik güllüceeeeesevo lara taze hamişler nasıl gidiyo bakalım lara başlamadı mı işe
ve diğer canlar yakın geleceğin hamiş adayları sizlerden naber
ve yakın geçmişin eski hamişleri sizleri çok özledim ipek duru tuğba melikem leydim esram inş. unuttuğum yoktur gece gece kafam bu kadar çalışiyiii
canım anama geldim daldım netee evimşzde yokksağol canım sen nerelerdesin böyle bizde seni özledik öptük seni bebişini
canım rabbim yardımcın olsun bol bol kaliteli yumoşlar olsun inş.
amin canım benim darısı senin ve tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına rabbim kimseyi mahrum etmesin bu güzel duygulardan
sağol sevom inş. sizde bu güzel günleri görürsünüz hayırlarla
sağol teyzesi evet göbekleri büyüttük elhamdulillah
kızlar sifa için ne okunuyor ayetel kürsi mi tefriciye mi bana söyleyin 30 da ben alim
birde sizden bir ricam olacak şifanın duasından sonrada benim için tefriciye okusak hayırlı kolay dogumlar için malum yaklaştık artık doguma bol bol dua akunsun istiyorum birazda korkuyorum bişey olacak diye allahım korusun bebişlerimizi:18:
he walla quzummm yaa girerimm ama işte bebiş durmuyo annemlerde falan beni istiyoo sıpaacnmmmm ay ne çabuk geldi kısss opu RABBİM yüzünü güldürecek inşallah cnm çok az kaldıııı
cnmmmmm hoşgeldin zuzum nasılsınnnn iyiii bikaç günn girersin özlem gideririk kısss
bende 30 alayım şekerim RABBİM kabul eylesin
en güzelll hediyeyii vereceksin kocana inşallahhhhhhhhhhhhhh
ŞİFA İÇİN LİSTE
sevdanehri54 50
papatya_ozmen 30
nevbahar76 30
tosti 30
Kedersiz 30
sevdamcee 30
tarfil 30
lara_ 30
nuray0606 30
yildiz_azeri 30
TOPLAM : 320
hepinizden ALLAH razı olsun , Yüce Rabbim kabul buyursun inşallah
oyy kurban oplurum aplamm yaa unutmamışsın beni yirimm seni bebişlerii öpp yerimeee
canım anama geldim daldım netee evimşzde yokk( net maleseff büyümüşş göbüşler maşlahh
he walla quzummm yaa girerimm ama işte bebiş durmuyo annemlerde falan beni istiyoo sıpaa
bendee istiyorum canım ya Rabbim evladına ol desin inşalah dualarımdasınn 30 alıyım ben fazla olsunn inşalah eşine en güsel hediyeyi verirsinn
çok sağol canım ALLAH razı olsun aminnnn aminn inşallahşifacım duayı okudum canım
rabbim kabul etsin
emeklerini boşa cıkarmasın inş.
merhaba canlarim benim nasilsiniz?insallah hepiniz iyisinizdir.cok sukur bundan sora cok sik -sik yaza bilicem size.artik evde net var.o kadar ozledim ki sizi. sizinle dertlesmeyi,sevinmeyi,dua etmeyi.sifacim bende 30 tane ayetul kurs aliyim.ALLAH sifa versin.insallah bebisin cabuk gelir.
çok geçmiş olsun canımteyzoşlar nasılsınızzzzz
çok kısıtlı zaman girdim abimlerdeyim hemen çıkıcammm geçmişe bakamıyorumm
nasılsınız nasıl gidiyor
biz iyiyz çok şükür bebişlerim iyi ama tek sıkıntımız sağ kalçamdan belime doğru çıkan bir ağrı varhafta içi norolojiye gidicem ne olduğunu kesinleştirmeliymişiz hamilelliğin ilerleyen zamanlarında büyük sorunlar oluşabilir dedi doktorum biraz buna canımız sıkkın inşallah bir sorun çıkmaz
bizde haberler böyle inşallah 19 unda işe başlıcam bol bol görüşürüz
çıkıyorummm hepinizi çokkkk öpüyorummmmmm
canım hoşgeldin tekrar aramızamerhaba canlarim benim nasilsiniz?insallah hepiniz iyisinizdir.cok sukur bundan sora cok sik -sik yaza bilicem size.artik evde net var.o kadar ozledim ki sizi. sizinle dertlesmeyi,sevinmeyi,dua etmeyi.sifacim bende 30 tane ayetul kurs aliyim.ALLAH sifa versin.insallah bebisin cabuk gelir.
günaydın canım..iyiym şükür sen nasılsın canım ne var ne yokgünaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmm
o kadar alıntıyı aldım yazdım yollamadı sinirlendimm
neyseee
nevom rüyanda beni görmüşsün hayır olsun nasıl gördün çok meraklandım canımmmmmmm yaa
sevom okuyalım valla çok iyi olduu canımmm
tosticim okuruz canım yer gök duaa allahım izniyle sağ salim sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah bebişiniii
melikecim gelmişsin hoşgeldin canım nasılsın bizde seni çok özledikkk paşamız nasıl öp benim için melikeccim eşinin işi noldu sınavı nasıl geçti merak ediyorum
şifacım bugün yumoşlarını toplayacaksınız allahım hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin canımmmmm hayırlı haberlerle gelllll
yetercim çok geçmiş olsun eşin bir an önce iyileşir inşallah canımmmm
laracımm bebişleredr ne diyecek bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah özledik seniiii
nurcanım günaydın nasılsın kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?