günaydın canım..iyiym şükür sen nasılsın canım ne var ne yok
kızlar unutmadan yazayımm1 nisan kocişimin doğum günü aşağı-yukarı 1 nisana tahlil vermiş olurum demi ayyyy en güzel doğum günü olurrr kocişime Yüce Rabbim nasip etsin inşallah böyle güzel müjdeyi hepimize
sevom ya şok şok şok bak 2009 da ne yazmışsın ipeğe acaba senin kızın mı olacakkkkk
şuna şaşırdım ipeği bilmişsin çoookk öncedennnn
arada geçmişten sayfalara bakıyorum gözlerim doluyo
ŞİFA İÇİN LİSTE
sevdanehri54 50
papatya_ozmen 30
nevbahar76 30
tosti 30
Kedersiz 30
sevdamcee 30
tarfil 30
lara_ 30
nuray0606 30
yildiz_azeri 30
TOPLAM : 320
hepinizden ALLAH razı olsun , Yüce Rabbim kabul buyursun inşallah
günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmm
o kadar alıntıyı aldım yazdım yollamadı sinirlendimm
neyseee
nevom rüyanda beni görmüşsün hayır olsun nasıl gördün çok meraklandım canımmmmmmm yaa
sevom okuyalım valla çok iyi olduu canımmm
tosticim okuruz canım yer gök duaa allahım izniyle sağ salim sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah bebişiniii
melikecim gelmişsin hoşgeldin canım nasılsın bizde seni çok özledikkk paşamız nasıl öp benim için melikeccim eşinin işi noldu sınavı nasıl geçti merak ediyorum
şifacım bugün yumoşlarını toplayacaksınız allahım hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin canımmmmm hayırlı haberlerle gelllll
yetercim çok geçmiş olsun eşin bir an önce iyileşir inşallah canımmmm
laracımm bebişleredr ne diyecek bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah özledik seniiii
nurcanım günaydın nasılsın kuzummm
günaydın canım..iyiym şükür sen nasılsın canım ne var ne yok
iyiyim canım valla ne olsun aynı tas aynı hamam ne bileyim içim bi garip bi mtlu bi mutsuz havalar kapalı ondan sanırım yağmuur yağıyorr
ayy inşallahh en güzel hediyeyi vereceksin çifte mutluluk yaşayacaksınız
ayyy nerden buldun bunu ben bile hatırlamıyorumdemek tahmin etmişim ipeği bakalım benimkide tutacakmı nerdenn nereyeee geldim hamd olsunnn rabbim dermansız dert vermiyo
fazladan olmuş ne güzel allah kabul etsin canım
tostide tefriciye istemiş onada okuruz inşallahh
günaydın canım bende merak ettim rüyayı
günaydın şekerim yok çizelgeni beğenmedim değil sadece gözüme çok battı çok büyük geldi okadar ama çok aydınlatıcı bir çizelge olmuş gayet iyi
kızlar albüme bikaç resim koydum yeniden söyleyyimde sonra görmedim demeyin
evet birazbüyükama hergün gelişmi hakkında bilgi eklenmes güzel bişey
ee sen yapmıycanmı bizim çizelgeden şimdi
benim bugün adet sancım çok fazla var sabah sancı ile uyandım :26::26:
sevo sende varmı bu ağrılar
yooo benim zorumla koymanı istemem bacımnasıl yapılıyo bilmiyorum canımsöyle bakalım
bide zaten seninkine bakınca aynı şeyleri görüyorum
benimde arada bir geliyo hala 3 aya kadar normalmiş ama devamlı olan bişey değil
birde gece yatış pozisyonundan yada gerilmekten de ağrım olabiliyo senindemi öle oldu acaba
canım demi çok güzel yeni öğrendim nasıl yapıldığınıcanım çizelgen çok güzel sende yapmışsın inşallah bende kullanırımm böyle cici çizelge
canım tarfilim ALLAH razı olsun , canım tamam eksik olursa bildiririm inşallah canım arkadaşım aminn inşallah gerçek olacak hayallerimiz
yooo benim zorumla koymanı istemem bacımeğerki istersen anlatırım sana nasıl yapıldığını
yok devamlı olan bişey değil Allahtan
evet ben yatarken farkında olmuyorum kendimi gere gere uyanıyorum sonradan şak diye hamile olduğumu hatırlayıp kendime geliyorum ..dün gece rüyamda kötü şeyler gördüm tanımadığım bir adam peşimi bırakmıyor saldrımaya çalışıyor hatta karnıma tekme atıyordu o an karnıma ağrılar giriyo imdat diye çığlık attıyorum çığlımla beraber uyandım zaten :18::18: bugünki ağrım rüyanın etkisinden olabilirmi acaba:26:
yooo benim zorumla koymanı istemem bacımeğerki istersen anlatırım sana nasıl yapıldığını
evet ben yatarken farkında olmuyorum kendimi gere gere uyanıyorum sonradan şak diye hamile olduğumu hatırlayıp kendime geliyorum ..dün gece rüyamda kötü şeyler gördüm tanımadığım bir adam peşimi bırakmıyor saldrımaya çalışıyor hatta karnıma tekme atıyordu o an karnıma ağrılar giriyo imdat diye çığlık attıyorum çığlımla beraber uyandım zaten :18::18: bugünki ağrım rüyanın etkisinden olabilirmi acaba:26:
hiç bilemiyorum ondan mı ama koruyucu takmıyomusuno sana iyi gelir
hayır olsun rüyan canım bence rüyanın etkisidir farkında olmadan kendini kasmışsındır ondan böle olmuşsundur rabbim korusun cümlemizi
ayy inşallahh en güzel hediyeyi vereceksin çifte mutluluk yaşayacaksınız
ayyy nerden buldun bunu ben bile hatırlamıyorumdemek tahmin etmişim ipeği bakalım benimkide tutacakmı nerdenn nereyeee geldim hamd olsunnn rabbim dermansız dert vermiyo
fazladan olmuş ne güzel allah kabul etsin canım
tostide tefriciye istemiş onada okuruz inşallahh
günaydın canım bende merak ettim rüyayı
günaydın şekerim yok çizelgeni beğenmedim değil sadece gözüme çok battı çok büyük geldi okadar ama çok aydınlatıcı bir çizelge olmuş gayet iyi
kızlar albüme bikaç resim koydum yeniden söyleyyimde sonra görmedim demeyin
burdada havalar kapalıyağmur yağıyo şuan ..biran önce havalar düzelsin gezmek,piknik yapmak istiyorum eş dostla
yaa bende şifaya okumak istiyorummmm
evettt
hayır olsun canım korkutuyorlar demek siziiifelak nas okuyun canlarım
buarada bacım sormayı unuttum doktora gidecektin nasıl geçti kontrolün bebişimiz nasıl büyüyormu kerata
ben size söyledimmi bilmiyorum en son gittiğim kontrolde doktorum plasentanın arkasında hafif kanama var ama önemli bişey değil dedi ama benim içime kurt düştü tabi :26:gerçi çok şükür lekenmem falan yok yinede korkuyorum :26:
sağol canım
okuyorum canım hatta eşimde okuyor üstüme öyle yatıyorum
hamile kalmdan önce hoca bir muska yapmıştı(bebek olsun diye) o var üstümde çıkarmadım hiç
yaa bende şifaya okumak istiyorummmm
evettt
hayır olsun canım korkutuyorlar demek siziiifelak nas okuyun canlarım
yeni bi tane yaptır derim onun artık bir etkisi kalmamıştır.
oku canım zaten normalden çok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?