Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy inşallahh en güzel hediyeyi vereceksin çifte mutluluk yaşayacaksınız

ayyy nerden buldun bunu ben bile hatırlamıyorum demek tahmin etmişim ipeği bakalım benimkide tutacakmı nerdenn nereyeee geldim hamd olsunnn rabbim dermansız dert vermiyo

fazladan olmuş ne güzel allah kabul etsin canım

tostide tefriciye istemiş onada okuruz inşallahh

günaydın canım bende merak ettim rüyayı

günaydın canım..iyiym şükür sen nasılsın canım ne var ne yok

günaydın şekerim yok çizelgeni beğenmedim değil sadece gözüme çok battı çok büyük geldi okadar ama çok aydınlatıcı bir çizelge olmuş gayet iyi

kızlar albüme bikaç resim koydum yeniden söyleyyimde sonra görmedim demeyin

iyiyim canım valla ne olsun aynı tas aynı hamam ne bileyim içim bi garip bi mtlu bi mutsuz havalar kapalı ondan sanırım yağmuur yağıyorr

burdada havalar kapalı yağmur yağıyo şuan ..biran önce havalar düzelsin gezmek,piknik yapmak istiyorum eş dostla

evet birazbüyük ama hergün gelişmi hakkında bilgi eklenmes güzel bişey
ee sen yapmıycanmı bizim çizelgeden şimdi

benim bugün adet sancım çok fazla var sabah sancı ile uyandım :26::26:
sevo sende varmı bu ağrılar

benim bugün adet sancım çok fazla var sabah sancı ile uyandım :26::26:
sevo sende varmı bu ağrılar

benimde arada bir geliyo hala 3 aya kadar normalmiş ama devamlı olan bişey değil
birde gece yatış pozisyonundan yada gerilmekten de ağrım olabiliyo senindemi öle oldu acaba

nasıl yapılıyo bilmiyorum canım söyle bakalım
bide zaten seninkine bakınca aynı şeyleri görüyorum
yooo benim zorumla koymanı istemem bacımeğerki istersen anlatırım sana nasıl yapıldığını

benimde arada bir geliyo hala 3 aya kadar normalmiş ama devamlı olan bişey değil
birde gece yatış pozisyonundan yada gerilmekten de ağrım olabiliyo senindemi öle oldu acaba

yok devamlı olan bişey değil Allahtan
evet ben yatarken farkında olmuyorum kendimi gere gere uyanıyorum sonradan şak diye hamile olduğumu hatırlayıp kendime geliyorum ..dün gece rüyamda kötü şeyler gördüm tanımadığım bir adam peşimi bırakmıyor saldrımaya çalışıyor hatta karnıma tekme atıyordu o an karnıma ağrılar giriyo imdat diye çığlık attıyorum çığlımla beraber uyandım zaten :18::18: bugünki ağrım rüyanın etkisinden olabilirmi acaba:26:

buarada bacım sormayı unuttum doktora gidecektin nasıl geçti kontrolün bebişimiz nasıl büyüyormu kerata
ben size söyledimmi bilmiyorum en son gittiğim kontrolde doktorum plasentanın arkasında hafif kanama var ama önemli bişey değil dedi ama benim içime kurt düştü tabi :26:gerçi çok şükür lekenmem falan yok yinede korkuyorum :26:

inşallah canım sende yaparsın hayırlısıyla

hiç bilemiyorum ondan mı ama koruyucu takmıyomusun o sana iyi gelir

hayır olsun rüyan canım bence rüyanın etkisidir farkında olmadan kendini kasmışsındır ondan böle olmuşsundur rabbim korusun cümlemizi

yaa bende şifaya okumak istiyorummmm

burdada havalar kapalı yağmur yağıyo şuan ..biran önce havalar düzelsin gezmek,piknik yapmak istiyorum eş dostla

evettt

hayır olsun canım korkutuyorlar demek siziiifelak nas okuyun canlarım

gittim canım gördüm iyice şekillenmiş artık 18 mm olmuştu tam günü gününe idi. bu arada jel yazmadı hap yazdı bana.jel tahriş edip rahatsız etmesin seni dedi ama ben bu hapı kullanamam sabah içmem lazımdı içmedim çok fena yapıyo evde neyse geçiririm ama işte geçiremem resmen kanımı çekiyo yığılcak oluyorum ayakta duramıyorum bakalım yarın gidip ya fitil olarak kullanayım dicem yada jelimi isticem

aa söylemedin ama önemli bişey değildir zaten olsa doktorda öle demezdi merak etme

hamile kalmdan önce hoca bir muska yapmıştı(bebek olsun diye) o var üstümde çıkarmadım hiç

yeni bi tane yaptır derim onun artık bir etkisi kalmamıştır.

yaa bende şifaya okumak istiyorummmm

evettt

hayır olsun canım korkutuyorlar demek siziiifelak nas okuyun canlarım

oku canım zaten normalden çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…