Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim bence sen zaten en güzelisin onların içinde minik meleğin göbeğindeyken nasıl rüküş olacağını düşünürsün

hareketlilik çok güzel yükselmiş canım ama morfoliji için bişey diyemicem öncedende sorun varmıydı morfolojide eğer yok ise geçici bişey olabilir canım inşallah düzelir oda eğer oda düzelirse durmunuz gayet iyi olur

daha önce kaçtıki ?
hareketlilik güzel artmış tabi yediklerini ve sigarayı bırakmanın etkisi var ama morfoloji kötü çıkmış yaa:26:

normalde 2 gün demiştinya bunu gündüz giyebilirsin mesela

bak sana sanal mağaza buldum büyük beden olarak

INANAY SUET ANTRAST
sağol bacı araştırayım birazcık

canım benim bence sen zaten en güzelisin onların içinde minik meleğin göbeğindeyken nasıl rüküş olacağını düşünürsün
canım benim teşekkür ederim çok naziksin

yaa nurcan ben neden göremiyorum resmini senin

sildim canım yaa :26::26:

evet seyhancım yaa hareketlilik süper ilerlemiş hiç bu kadar beklemiyodum en fazla%10 falan olmuştur diyodum ama morfoloji sok etti bizi daha önceden hiç böle biey demediler ki bizee hem öle olsa sence bisürü A kalite emb. oluşurmuydu hatta 3 tanesini dondurabilirmiydik ve bunlar çözülünce 3 ü birden yaşadı ve tarnsfer edildi aklım çok karışık seyhan yoksa kandırıldık mı :26:

bilmezmiyim erkekler hiç öenmsemez böle şeyleri ama bende açıkçası çok önemserim hele ki kaynımın düğünü ise eğerki bi daha bişey alırım diyosan netten araştırırım sende araştır büyük beden sanal alışveriş yaz bak canım hem uygun şeylerde bulabilirsin
allı pullu şeyler sevmem demişsin ama düğün bu birazcık göze batsan güzel olur

anamm benim de kaynım var bekar evlenecek inşallah o günler gelsin de bende ne giyiyim diye düşünürüm

kızlar yaa şifacım acaba çıkmışmıdır opudan ben yeni girdim görmemişim eksik varsa ben de okuyım

evet haklısın düğün bu adı üstünde güzel ve şık olmalı insan heleki kayının düğünü ise
bir gün eşimden gizli çıkıp bakayım diyorum dediğin gibi bunları gündüz giyerim artık
anamm benim de kaynım var bekar evlenecek inşallah o günler gelsin de bende ne giyiyim diye düşünürüm

Allah kolaylık versin şimdiden ..elti olmaz zor zanaat

kız seyhan resimlerini göremiyorum ark. değilmişiz yollıyım da kabul et ben de göriyim olur mu

1 tane var eltim zaten canım ama baya iyi anlaşıyoruz allah bozmasın da inşallah ötekinle de böle anlaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…