- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
biliyorum bacım bende hiç beğenmedim iki gün başımın ağrısı tuttu stersten eşim çok abartıyorsun diyo tabii o ne anlasın bizmkiler yine yarış halindeler şık olmak için ama ben en rüküşü olacam orası kesinallı pullu şeylerde ben sevmiyorum bacım yaa uff neden gönlüme göre bulmam . bulurmda bedeni olmaz yada
seyhancım nurcancım çiğdemcim iyiyim kızlar perşembe gittim eşimin sperm sonucunu almaya işimi gücümü bıraktım önce çokk sevindim ileri doğru hareketliliği %1 den %35 olmuş çok sevindim artık sigarayı bıraktı omu etkili oldu yokda k.boynuzu ve hacuç kürümü bilmiyorum ama eve gelince iyice bi inceliyim dedim bi de ne göriyimmmmorfolojisi %0 normal %100 anormal değilmiymiş bütün hevesin kursağımda kaldı kızlar yaa resmen şok oldum şimdi çarşamba günü sonuçlarını göstermeye gidecez üroloğa bakalım ne dicek öle işte hepinizi özledim
merhaba nerdesin sen kaç gündür
seyhancım nurcancım çiğdemcim iyiyim kızlar perşembe gittim eşimin sperm sonucunu almaya işimi gücümü bıraktım önce çokk sevindim ileri doğru hareketliliği %1 den %35 olmuş çok sevindim artık sigarayı bıraktı omu etkili oldu yokda k.boynuzu ve hacuç kürümü bilmiyorum ama eve gelince iyice bi inceliyim dedim bi de ne göriyimmmmorfolojisi %0 normal %100 anormal değilmiymiş bütün hevesin kursağımda kaldı kızlar yaa resmen şok oldum şimdi çarşamba günü sonuçlarını göstermeye gidecez üroloğa bakalım ne dicek öle işte hepinizi özledim
sağol bacı araştırayım birazcıknormalde 2 gün demiştinya bunu gündüz giyebilirsin mesela
bak sana sanal mağaza buldum büyük beden olarak
INANAY SUET ANTRAST
canım benim teşekkür ederim çok naziksincanım benim bence sen zaten en güzelisin onların içinde minik meleğin göbeğindeyken nasıl rüküş olacağını düşünürsün
yaa nurcan ben neden göremiyorum resmini senin
hareketlilik çok güzel yükselmiş canım ama morfoliji için bişey diyemicem öncedende sorun varmıydı morfolojideeğer yok ise geçici bişey olabilir canım inşallah düzelir oda eğer oda düzelirse durmunuz gayet iyi olur
daha önce kaçtıki ?
hareketlilik güzel artmış tabi yediklerini ve sigarayı bırakmanın etkisi var ama morfoloji kötü çıkmış yaa:26:
biliyorum bacım bende hiç beğenmedim iki gün başımın ağrısı tuttu stersten eşim çok abartıyorsun diyo tabii o ne anlasın bizmkiler yine yarış halindeler şık olmak için ama ben en rüküşü olacam orası kesinallı pullu şeylerde ben sevmiyorum bacım yaa uff neden gönlüme göre bulmam . bulurmda bedeni olmaz yada
evet haklısın düğün bu adı üstünde güzel ve şık olmalı insan heleki kayının düğünü isebilmezmiyim erkekler hiç öenmsemez böle şeyleri ama bende açıkçası çok önemserim hele ki kaynımın düğünü iseeğerki bi daha bişey alırım diyosan netten araştırırım sende araştır büyük beden sanal alışveriş yaz bak canım hem uygun şeylerde bulabilirsin
allı pullu şeyler sevmem demişsin ama düğün bu birazcık göze batsan güzel olur
anamm benim de kaynım var bekar evlenecek inşallah o günler gelsin de bende ne giyiyim diye düşünürüm
kızlar yaa şifacım acaba çıkmışmıdır opudan ben yeni girdim görmemişim eksik varsa ben de okuyım
evet haklısın düğün bu adı üstünde güzel ve şık olmalı insan heleki kayının düğünü ise
bir gün eşimden gizli çıkıp bakayım diyorum dediğin gibi bunları gündüz giyerim artık
Allah kolaylık versin şimdiden ..elti olmaz zor zanaat
eksik yok fazla oldu hatta istersen yinede oku canım
kıslar gelmiştim ama kaçıyommm gelecem irazdann
maşallah diyelim ozaman Allah bozmasın canım1 tane var eltim zaten canım ama baya iyi anlaşıyoruz allah bozmasın da inşallah ötekinle de böle anlaşırız
kıslar gelmiştim ama kaçıyommm gelecem irazdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?