gittim canım gördümiyice şekillenmiş artık 18 mm olmuştu tam günü gününe idi. bu arada jel yazmadı hap yazdı bana.jel tahriş edip rahatsız etmesin seni dedi ama ben bu hapı kullanamam sabah içmem lazımdı içmedim çok fena yapıyo evde neyse geçiririm ama işte geçiremem resmen kanımı çekiyo yığılcak oluyorum ayakta duramıyorum bakalım yarın gidip ya fitil olarak kullanayım dicem yada jelimi isticem
aa söylemedin ama önemli bişey değildir zaten olsa doktorda öle demezdi merak etme
yeni bi tane yaptır derim onun artık bir etkisi kalmamıştır.
oku canım zaten normalden çok oldu
maşallah büymüş epey
bende bıktım bu jelden çok koku yapıyoyada bana öyle geliyo artık her kokuya karşı hasas oldum
bazı günler 1 kere kullanıyorum jeli
ilacı değiştirdiğinizde haberimiz olsun demişti murat bey haber verdinmi:26:
allahım kabul etsin şifa ,iç,n 30 tane okudummm
eee çok sessizsiniz ne yaptınız haftasonu anlatın bakemm
evet sessizleştik hafta sonu benim işim vardı onu hallettim dünde eşimle çarşıya gittik bi kaç bişey aldık üstümüze başımıza hiç giyecek kıyafetlerimiz kalmamıştı hesabım vardı alışveriş yaptık indirime girmiş herşey ondan faydalandık öyle geçtii ee siz ne yaptınız anlatın bakalım ben anlattım
ne güzel yeni yeni kıyafetler almışsınız bende giyecek bişey bulamıyorum ama idare edicem şu kış bi geçse rahatlıcam kıyafet konusunda
cumartesi doktora gittim sonra üst kat komşuma gittim bebek görmeye orada çay ikramlıklar falan oturdum baya.sonra evde ufak tefek iş yaptım.pazarda evdeydik yattık dinlendik sonrada kalkıp evi bi güzel temizledik eşimle daha doğprusu çoğunu o temizlediyani anlıyacağın bişey yapmadık açıkçası pekte dışarı çıkmak istemiyorum çünkü çıkınca çok para harcanıyo yemek ye yok şunu gördüm al falan baya zararlı oluyo
aslında bende bulamıyorum sevom giyecek konusunda allahtan aldıklarımız kış sezonu ama mevsimlik te giyilebiliyor allahtan gelecek senede giyecez eşimin kotu kalmamıştı çok sıkışmıştık benimde yoktu kot aldık 2mize ayakkabı bende bot aldım hemde 39 milyona çok ucuz o kadar hoşuma gittiki
demek eşine iş yaptırdın ne güzel temizlendinizzz
haklısın dışarıya bi çıktımı çok para harcanıyor bizde pek çıkmıyoruz bundan sonra çıkmayız kolay kolay artık
bebek görmeye de gitmişsin ayy ne çirkinlerdir maşallah minnakın bebeğini gördüm ayy maşallahhh allahım sağlıklı analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahhhhh
bacı açık konuşayım üstündekiler hiç olmamışdediğin gibi senin yaşına ve düğüne hiç gitmez tamam altın etek pantalon ise üstüne şaşalı bişey alabilirsin yani allı pullu bir üst ve üzerine ceket olabilirdi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?