Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallah büymüş epey

bende bıktım bu jelden çok koku yapıyo yada bana öyle geliyo artık her kokuya karşı hasas oldum
bazı günler 1 kere kullanıyorum jeli
ilacı değiştirdiğinizde haberimiz olsun demişti murat bey haber verdinmi:26:

yok vermedim :26: bakalım yarın sabah gideyim eğer devam ederse buna ozaman haber veririm

bende hiç koku yok allaha şükür ben hatta enfeksiyon kaparım diye düşünüyodum ama hamilelikten öncekinden daha iyiyim inan haptan daha iyi jel biraz girerken zorlanıyos ama olsun

eee çok sessizsiniz ne yaptınız haftasonu anlatın bakemm

evet sessizleştik hafta sonu benim işim vardı onu hallettim dünde eşimle çarşıya gittik bi kaç bişey aldık üstümüze başımıza hiç giyecek kıyafetlerimiz kalmamıştı hesabım vardı alışveriş yaptık indirime girmiş herşey ondan faydalandık öyle geçtii ee siz ne yaptınız anlatın bakalım ben anlattım

ne güzel yeni yeni kıyafetler almışsınız bende giyecek bişey bulamıyorum ama idare edicem şu kış bi geçse rahatlıcam kıyafet konusunda
cumartesi doktora gittim sonra üst kat komşuma gittim bebek görmeye orada çay ikramlıklar falan oturdum baya.sonra evde ufak tefek iş yaptım.pazarda evdeydik yattık dinlendik sonrada kalkıp evi bi güzel temizledik eşimle daha doğprusu çoğunu o temizledi yani anlıyacağın bişey yapmadık açıkçası pekte dışarı çıkmak istemiyorum çünkü çıkınca çok para harcanıyo yemek ye yok şunu gördüm al falan baya zararlı oluyo

aslında bende bulamıyorum sevom giyecek konusunda allahtan aldıklarımız kış sezonu ama mevsimlik te giyilebiliyor allahtan gelecek senede giyecez eşimin kotu kalmamıştı çok sıkışmıştık benimde yoktu kot aldık 2mize ayakkabı bende bot aldım hemde 39 milyona çok ucuz o kadar hoşuma gittiki
demek eşine iş yaptırdın ne güzel temizlendinizzz
haklısın dışarıya bi çıktımı çok para harcanıyor bizde pek çıkmıyoruz bundan sonra çıkmayız kolay kolay artık
bebek görmeye de gitmişsin ayy ne çirkinlerdir maşallah minnakın bebeğini gördüm ayy maşallahhh allahım sağlıklı analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahhhhh

haftasonu bizde düğün için çıktık güya millet alışveriş yapınca stres atar ben tam tersi strese girdim ya neden bana göre bişey olmaz (sevo sen iyi bilirsin benim için kaç gün bir pijama için çıktık ama bedenime göre bulalamıştık birtürlü) yine kendime göre bişey bulamadım boydanlık vardı güzeldide ama yok yok yok bana göre beden yok 44 bile dar geliyo :44: o gün giy çıkar giy çıkar yapmaktan beynim döndü en son artık eşimin beğendiğini aldım istemeyerekte olsa çünkü düğünlük bir kıayefete benzemiyo dur size göstereyim bekleyin azcık ..gelini kaynanası gibi görünecem düğünde

hımm gayet uyguna almışsın canım botunu güle güle kullanın hepsini benimde kota ihtiyacım ama sonra alıcam inş.
evet canım el mahkum yapacak artık işleri gerçi ayda bir yardıma gelen olacak artık ama normal evi süpürme gibi işleri eşim yapacak.
evet canım gittim ikiz bebekler prematüre idi anca kendilerine gelmişler 2 aylık gibi olmuşlar daha önceden demiştim kazara olmuş hemde ikiz olmuş kadının 2 kızı vardı şimdide 2 oğlu oldu ama bakım zor allah kolaylıklar versin geçen gece eşi gece vardiyasından gelmiş uyuyoruz 12 yi geçmiş üst kattakinin zil sesine uyandım devamlı zile basıyo merak ettim kapı deliğinden baktım yukarının ışığı yanıyo,adam kapıyo vuruyo bi yandan telefon sesi ama komşu duymuyo korktum bişey oldu diye adam 20 dk kapıda kalmıştır kesin eşime dedim git bak bişey mi var adam uyudu sanırım duymuyo demiş.neyse sonunda duydu komşum dedim böle böle oldu ya çocukları uyuttum bende tv başında beklerken uyuyakalmışım oturur vaziyette artık bünye okadar iflas etmişki duymamış

alıntı yapmayın silecem kızlar
resimde çok net gözükmemiş ..altımdaki pantolonlu etek çok geniş ve rahat tiril tiril

Son düzenleme:
bacı açık konuşayım üstündekiler hiç olmamış dediğin gibi senin yaşına ve düğüne hiç gitmez tamam altın etek pantalon ise üstüne şaşalı bişey alabilirsin yani allı pullu bir üst ve üzerine ceket olabilirdi :26:

sedefo canım güle güle kullan aldıklarını

pınarcım hoşgeldin canım benim nasılsın

biliyorum bacım bende hiç beğenmedim iki gün başımın ağrısı tuttu stersten eşim çok abartıyorsun diyo tabii o ne anlasın bizmkiler yine yarış halindeler şık olmak için ama ben en rüküşü olacam orası kesin allı pullu şeylerde ben sevmiyorum bacım yaa uff neden gönlüme göre bulmam . bulurmda bedeni olmaz yada

seyhancım nurcancım çiğdemcim iyiyim kızlar perşembe gittim eşimin sperm sonucunu almaya işimi gücümü bıraktım önce çokk sevindim ileri doğru hareketliliği %1 den %35 olmuş çok sevindim artık sigarayı bıraktı omu etkili oldu yokda k.boynuzu ve hacuç kürümü bilmiyorum ama eve gelince iyice bi inceliyim dedim bi de ne göriyimmm morfolojisi %0 normal %100 anormal değilmiymiş bütün hevesin kursağımda kaldı kızlar yaa resmen şok oldum şimdi çarşamba günü sonuçlarını göstermeye gidecez üroloğa bakalım ne dicek öle işte hepinizi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…