Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar benim accık işlerim var yapıp gene gelirim öğleden sonra inş. hadi by by...

merhaba arkadaşlar
şifayla konuştum hastaneden çıkmış işlemi sıkıntısız geçmiş iyim dedi heyecanlıydıda
inşallah kaliteli sağlıklı embriyoları gelişir sıkıntısız bir transfer gerçekleşir

ayyy kıyamamm ya o kadar bitkin yorgun

sedefo canım güle güle kullan aldıklarını

pınarcım hoşgeldin canım benim nasılsın

sağol canım benimmmmmmm

canım ablacım üzülme canım inşallah yükselir ablacımmm

inşallahhhhh herşey gönüllerince olsun inşalalh hayırlı haberlerle gelirrr

meraba canım
demek herşey yolunda kaliteli şekilde döllenirler inşallahh

slm quzular geldim teyzemler gelecekler yunusta uyudu bi bakım size dediö nasılsınız ne var ne yok bakım

evet peki nurcanım netten verdik diyelim beden olmadı iadesi nasıl olacak pekii

direk iade edilebiliyo nedensiz şekilde ve para karta iade oluyo belirli bir iş günü içinde

slm quzular geldim teyzemler gelecekler yunusta uyudu bi bakım size dediö nasılsınız ne var ne yok bakım

slm canım hımm misafir gelecek yani kolay gele
ne olsun canım aynı işte sizde ne var ne yok bakalım

direk iade edilebiliyo nedensiz şekilde ve para karta iade oluyo belirli bir iş günü içinde

slm canım hımm misafir gelecek yani kolay gele
ne olsun canım aynı işte sizde ne var ne yok bakalım

he walla quzum ya teyzemler burda olduğumu duyunca gelmek istediler 5 senemiz dolacak haziranda eşimsiz ilk defa annemlerdeyim tabi hamileliktekini saymazsam zorunluydu o zaman
bebişler nasıl bakım aplam benim gelinime iyi bak

he walla quzum ya teyzemler burda olduğumu duyunca gelmek istediler 5 senemiz dolacak haziranda eşimsiz ilk defa annemlerdeyim tabi hamileliktekini saymazsam zorunluydu o zaman
bebişler nasıl bakım aplam benim gelinime iyi bak

doğrudur canım evlenince artık rahatça gidip kalınamıyo
bebiş iyidir inşallah canım herşey yolunda hamd olsun bakıyorum bakıyorum merak etme

hoşgeldinnnn melikeeeeee nasılsın canım özlettin kendinii
hoşbuldum datlım canımsın
canıkm geçmişe sabah baktım am ayazmadım eşimin işi sormuşsun olmadı quuzm yedeğe girdi bakalım bugünde istanbula gelcek silivriye yarın belli olacak işin olup olmadığı heyecanla yarınki mülakatı bekliyoruz:)
burası eskisi gibi kalabalık değil canım artık böle arada bir doluyo

( anladım datlım

ben kaçıyım şekerler gelirler birazdan giyiniyim çok öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…