- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kız seyhan resimlerini göremiyorum ark. değilmişiz yollıyım da kabul et ben de göriyim olur mu
kıslar gelmiştim ama kaçıyommm gelecem irazdann
aaa tüh bize nasıl ark. değiliztamam gönder canım hemen ekleyeyim
tamam canım
kızlar benim accık işlerim var yapıp gene gelirim öğleden sonra inş. hadi by by...
kızlar benim accık işlerim var yapıp gene gelirim öğleden sonra inş. hadi by by...
kolay gelsin canım güle güle .bende çıkacam birazdan eşim gelecek
hımm gayet uyguna almışsın canım botunu güle güle kullanın hepsini benimde kota ihtiyacım ama sonra alıcam inş.
evet canım el mahkum yapacak artık işlerigerçi ayda bir yardıma gelen olacak artık ama normal evi süpürme gibi işleri eşim yapacak.
evet canım gittim ikiz bebekler prematüre idi anca kendilerine gelmişler 2 aylık gibi olmuşlar daha önceden demiştim kazara olmuş hemde ikiz olmuşkadının 2 kızı vardı şimdide 2 oğlu oldu ama bakım zor allah kolaylıklar versin geçen gece eşi gece vardiyasından gelmiş uyuyoruz 12 yi geçmiş üst kattakinin zil sesine uyandım devamlı zile basıyo merak ettim kapı deliğinden baktım yukarının ışığı yanıyo,adam kapıyo vuruyo bi yandan telefon sesi ama komşu duymuyo korktum bişey oldu diye adam 20 dk kapıda kalmıştır kesin eşime dedim git bak bişey mi var adam uyudu sanırım duymuyo demiş.neyse sonunda duydu komşum dedim böle böle oldu ya çocukları uyuttum bende tv başında beklerken uyuyakalmışım oturur vaziyette artık bünye okadar iflas etmişki duymamış
sedefo canım güle güle kullan aldıklarını
pınarcım hoşgeldin canım benim nasılsın
seyhancım nurcancım çiğdemcim iyiyim kızlar perşembe gittim eşimin sperm sonucunu almaya işimi gücümü bıraktım önce çokk sevindim ileri doğru hareketliliği %1 den %35 olmuş çok sevindim artık sigarayı bıraktı omu etkili oldu yokda k.boynuzu ve hacuç kürümü bilmiyorum ama eve gelince iyice bi inceliyim dedim bi de ne göriyimmmmorfolojisi %0 normal %100 anormal değilmiymiş bütün hevesin kursağımda kaldı kızlar yaa resmen şok oldum şimdi çarşamba günü sonuçlarını göstermeye gidecez üroloğa bakalım ne dicek öle işte hepinizi özledim
merhaba arkadaşlar
şifayla konuştum hastaneden çıkmış işlemi sıkıntısız geçmiş iyim dedi heyecanlıydıda
inşallah kaliteli sağlıklı embriyoları gelişir sıkıntısız bir transfer gerçekleşir
merhaba arkadaşlar
şifayla konuştum hastaneden çıkmış işlemi sıkıntısız geçmiş iyim dedi heyecanlıydıda
inşallah kaliteli sağlıklı embriyoları gelişir sıkıntısız bir transfer gerçekleşir
sevom elbise çok güzelmişşş
aslında daha güzellerinide bulurumda işte hem büyük beden hemde sanal satış olması lazım
evet peki nurcanım netten verdik diyelim beden olmadı iadesi nasıl olacak pekii
slm quzular geldim teyzemler gelecekler yunusta uyudu bi bakım size dediö nasılsınız ne var ne yok bakım
direk iade edilebiliyo nedensiz şekilde ve para karta iade oluyo belirli bir iş günü içinde
slm canım hımm misafir gelecek yani kolay gele
ne olsun canım aynı işte sizde ne var ne yok bakalım
he walla quzum ya teyzemler burda olduğumu duyunca gelmek istediler 5 senemiz dolacak haziranda eşimsiz ilk defa annemlerdeyim tabi hamileliktekini saymazsam zorunluydu o zaman
bebişler nasıl bakım aplam benim gelinime iyi bak
doğrudur canım evlenince artık rahatça gidip kalınamıyo
bebiş iyidir inşallah canım herşey yolunda hamd olsun bakıyorum bakıyorum merak etme
slm quzular geldim teyzemler gelecekler yunusta uyudu bi bakım size dediö nasılsınız ne var ne yok bakım
maşalahh benim miniğimede dünürümede
nerde kıslar yafff
hoşbuldum datlım canımsınhoşgeldinnnn melikeeeeee nasılsın canım özlettin kendinii
burası eskisi gibi kalabalık değil canım artık bölearada bir doluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?