iyim seyhancım hamdolsun....5. aya kadar hep yattığım için çok kilo aldığımdan bahsetmiştim ize tansiyon veya şeker çıkmasından korkuyordum hep ve korktuğum başıma geldi şeker yüklemem yüksek çıktı kadın doğumcum hemen endokrinoloğa gönderdi oda diyetisyene 10 gündür diyetteyim çok şükür düştü diyetle yoksa kan sulandırıcı iğne yanında bide insülin kullanmak zorunda kalacaktım hergün ...gebelikte diyet çok zor oluyo size tavsiyem baştan temkinli gidin
canım benim doktorum öyle yapmamı söylemişti doktorun nasıl dediyse sen öyle yap ama prospektüsündede gece yatarken 2 tane diye yazarda ben evlenmeden önce eczacı kalfasıydım bu şekilde kullanan hastalarımda vardı ama dediğim gibi sen yinede bunu doktorunla görüş
sorma valla az çok beni tanıyosun öyle dikkatsiz vyrdum duymaz değilimdir her şeyini kontrollü yapmaya çalışıyorum çok fazla sakınmadan her şeye dikkat ediyorum ama oluyozaten bebişlerimiz oynamaya başladılar ama hisetmemiz mümkün değil
sorma bu aralar bende çok sıkılyıorum
geçmiş olsun canım yaa yine ne oldu paşama çok sık hasta oluyor :26::26:
gerisini duyma bence
pekmez her gün mutlaka içiyo canım ama bunu da alalım bakalım sağolsevom yazdı aslında tosticim sen görmedin okuruz tabi canım hadi yazalım o zaman listeye ben 100 alayım şimdilik
tamam canım dikkat et kendineee
ipeğim faydası olurmu bilmem ama bizim yeğenler ve ben çok hasta oluyordukk çok şükür iyiyiz andız pekmezi var onu içirsen çok iyi bi pekmez valla o gün bugündür kimse hasta olmadı çok şükür
döllenme oluşmuş kızlarembriolog aradı az evvel yarını bekleyelim dedi yarın inşallah daha güzel haberlerim olur dualara devam kızlar haydiiiii
sorma valla az çok beni tanıyosun öyle dikkatsiz vyrdum duymaz değilimdir her şeyini kontrollü yapmaya çalışıyorum çok fazla sakınmadan her şeye dikkat ediyorum ama oluyo
birde dişler çok sarstı ömeri üstlerden geliyo 2 aydır helak oldu çocuk neyse ki ucu göründü birinin
pekmez her gün mutlaka içiyo canım ama bunu da alalım bakalım sağol
inşallah şifam seninde bebiş konsun göbüşe
tosti banada 50 yaz
geçmiş olsun canım hamilelikte şeker önemli neyseki sen diyetle atlatmışsın canım.evet çok kilo almamak gerek bakalım başarırız inşallah canımşu ana kadar kilo almadım (600 gr almıştım oda gitmiş) ama daha asıl sürece gelmedik bakalım ilerde ne olacak. sadece avuntum yazın bol bol meyve ile beslenmek bu kiloyu çok aldırmaz gibi geliyor
tarfilcim canım çok geçmiş olsunnnnnn çok üzüldümmm
tarfilcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine canım
evet canım şeker bebek için çok önemliymiş ... bol bol sebze meyve ağırlıklı beslen bol su iç bide zaten yatma zorunluluğuda yok çok kilo almazsın sen
çiğdemcim kızma bana canım ben 2 senedir hep takip ediyom pek aktif yazmıyom canım kızlar biliyo onlar alıştı artık.....hepinizin duacısıyım ....çok saol canım şimdilik diyet zorlasada iyi gidiyo akşamları çıkıyo biraz bakalım haftaya çarşamba drum ne diycek ölçüp yazıyorum şekeri
çok sağol nuraycım kızım iyi olsunda inşallah en çok ona bişey olcak diye korkuyorum bazen az hareket ediyo üzüyo beni korkuyorum
ben geldim kızlar sabah çıktıktan sonra kahvaltı hazırlıyayım dedim karnımın biraz sağ tarafına(bebeğin durduğu yer) sancılar girmeye başladı .kısa ve bıçak saplanması gibi grip çıkıyor halen devam ediyor 2_3 dakkada bir bu şekilde girip çıkıyor ne yapayım kızlar doktora gitsemmi yoksa normami bu sancı
kankim tahmin ediyorum canım senin nasıl üstüne titrediğini nekadar dikkat edersen çocuk işte hastalanıyor bide diş çıkarıyor paşam kolay değil çocuk mahfoluyo çıkana kadar ..inşallah çarçabuk atlattırsınız bu durumuda
tarfilim geçmiş olsun canım neyseki geçmiş şükürler olsun..korkarım aynı şey benimde başıma gelecek..diyetisyene gitsem biliyorum uymuycam ben okadar boşboğazımki hayatta diyet miyet yapamam diye düşünüyorum ..
şifacım resimleri merak etmişsin evet kuşum benim yüzümde çıktığı için silmek zorunda kaldım canım
ben geldim kızlar sabah çıktıktan sonra kahvaltı hazırlıyayım dedim karnımın biraz sağ tarafına(bebeğin durduğu yer) sancılar girmeye başladı .kısa ve bıçak saplanması gibi grip çıkıyor halen devam ediyor 2_3 dakkada bir bu şekilde girip çıkıyor ne yapayım kızlar doktora gitsemmi yoksa normami bu sancı
kankim tahmin ediyorum canım senin nasıl üstüne titrediğini nekadar dikkat edersen çocuk işte hastalanıyor bide diş çıkarıyor paşam kolay değil çocuk mahfoluyo çıkana kadar ..inşallah çarçabuk atlattırsınız bu durumuda
tarfilim geçmiş olsun canım neyseki geçmiş şükürler olsun..korkarım aynı şey benimde başıma gelecek..diyetisyene gitsem biliyorum uymuycam ben okadar boşboğazımki hayatta diyet miyet yapamam diye düşünüyorum ..
şifacım resimleri merak etmişsin evet kuşum benim yüzümde çıktığı için silmek zorunda kaldım canım
5 dakka olmadan giriyor ama çok kısa bir süre girip çıkıyocanım git hala devam ediyor mu sancıı
nurcan sancın için bişey diyemiycem ama senin bebek kız ayşe demişti dersin
5 dakka olmadan giriyor ama çok kısa bir süre girip çıkıyo
hadi yaa nerden anladınherkes erkek diyo bizmiklerden
yukarıya doğru çekilme sızı tarzında ise normal bende de oluyodu
bu arada artık şu diyetisyen olayına ön yargılı olma bak zaman ilerledikten sonra allah korusun sorunlar çıktıktan sonra sızlanmanın hiçbir anlamı olmayacak.madem bebeğini düşünüyosun onun içinde ne gerekiyorsa yapmalısın..
5 dakka olmadan giriyor ama çok kısa bir süre girip çıkıyo
hadi yaa nerden anladınherkes erkek diyo bizmiklerden
ben anlarım görürsün prenses geliyor
diyetisyene gitmesine giderim sevom onda bişey yok ama diyeti uygulayamam gibime geliyo
hamur işi yemeklerine bu aralar çok düşkünüm yemeden duramıyorum nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?