Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tarfilcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine canım

anladım canım ben bugünde kullanmadım akşamınkini kullanırım artık sadece yarında başlarım fitil olarak

sorma valla az çok beni tanıyosun öyle dikkatsiz vyrdum duymaz değilimdir her şeyini kontrollü yapmaya çalışıyorum çok fazla sakınmadan her şeye dikkat ediyorum ama oluyo
birde dişler çok sarstı ömeri üstlerden geliyo 2 aydır helak oldu çocuk neyse ki ucu göründü birinin
pekmez her gün mutlaka içiyo canım ama bunu da alalım bakalım sağol
döllenme oluşmuş kızlar embriolog aradı az evvel yarını bekleyelim dedi yarın inşallah daha güzel haberlerim olur dualara devam kızlar haydiiiii

inşallah şifam seninde bebiş konsun göbüşe

tosti banada 50 yaz

tekrar geçmiş olsun ablacım allahım yardımcınız olsun inşalalh bir an önce dişlerini çıkarır iyi olur inşallah bu bahsettiğim pekmez diğerlerine hiç benzemiyor çok farklı bi tadı var ama iyi geldi bize inşallah faydasını görürsünüzz

evet canım şeker bebek için çok önemliymiş ... bol bol sebze meyve ağırlıklı beslen bol su iç bide zaten yatma zorunluluğuda yok çok kilo almazsın sen

tarfilcim canım çok geçmiş olsunnnnnn çok üzüldümmm

çiğdemcim kızma bana canım ben 2 senedir hep takip ediyom pek aktif yazmıyom canım kızlar biliyo onlar alıştı artık.....hepinizin duacısıyım ....çok saol canım şimdilik diyet zorlasada iyi gidiyo akşamları çıkıyo biraz bakalım haftaya çarşamba drum ne diycek ölçüp yazıyorum şekeri

tarfilcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine canım

çok sağol nuraycım kızım iyi olsunda inşallah en çok ona bişey olcak diye korkuyorum bazen az hareket ediyo üzüyo beni korkuyorum

yok ablacım kızmadım şaka yaptım çünkü seni gerçekten çok merak ediyorum sen gel bi iki bişey yazz onada razıyım

ben geldim kızlar sabah çıktıktan sonra kahvaltı hazırlıyayım dedim karnımın biraz sağ tarafına(bebeğin durduğu yer) sancılar girmeye başladı .kısa ve bıçak saplanması gibi grip çıkıyor halen devam ediyor 2_3 dakkada bir bu şekilde girip çıkıyor ne yapayım kızlar doktora gitsemmi yoksa normami bu sancı

kankim tahmin ediyorum canım senin nasıl üstüne titrediğini nekadar dikkat edersen çocuk işte hastalanıyor bide diş çıkarıyor paşam kolay değil çocuk mahfoluyo çıkana kadar ..inşallah çarçabuk atlattırsınız bu durumuda

tarfilim geçmiş olsun canım neyseki geçmiş şükürler olsun..korkarım aynı şey benimde başıma gelecek..diyetisyene gitsem biliyorum uymuycam ben okadar boşboğazımki hayatta diyet miyet yapamam diye düşünüyorum ..

şifacım resimleri merak etmişsin evet kuşum benim yüzümde çıktığı için silmek zorunda kaldım canım

Son düzenleme:

canım git hala devam ediyor mu sancıı

yukarıya doğru çekilme sızı tarzında ise normal bende de oluyodu

bu arada artık şu diyetisyen olayına ön yargılı olma bak zaman ilerledikten sonra allah korusun sorunlar çıktıktan sonra sızlanmanın hiçbir anlamı olmayacak.madem bebeğini düşünüyosun onun içinde ne gerekiyorsa yapmalısın..

diyetisyene gitmesine giderim sevom onda bişey yok ama diyeti uygulayamam gibime geliyo
hamur işi yemeklerine bu aralar çok düşkünüm yemeden duramıyorum nasıl olacak bilmiyorum

5 dakka olmadan giriyor ama çok kısa bir süre girip çıkıyo

hadi yaa nerden anladınherkes erkek diyo bizmiklerden

bizim şimdi adet tarihimiz aynı yaşlarımız aynı cinsiyetler büyük ihtimal aynı olur gibime geliyo yani çin takvimine göre hamile kalma zamanına göre falan filan banada hep kız diyolar hatta komşumla kardeşi yüzüne maske gelmiş (esmerleşmişim) oda kızda oluyomuş

diyetisyene gitmesine giderim sevom onda bişey yok ama diyeti uygulayamam gibime geliyo
hamur işi yemeklerine bu aralar çok düşkünüm yemeden duramıyorum nasıl olacak bilmiyorum

valla bu konuda sana söyliyeceklerim bu kadar kendin bilirsin herşeyin iyisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…