inşallah canım sağlıklı-huzurlu ömürlerimiz var daha inşşşdemi yaa haklısın nereye gidiyoruz
gerçekten mi ayy inşallah nevom hayır olsunnn tubişte beni görmüştü bi kere sevomlarla beraber rüyasından çok etkilenmiştim inşallah sıkıntılarım son bulur artık inşallahhh demek güzel bi kalabalıktı hemde sıkıntılı değilmiş bu iyi çok şükürr
amin canım cümlemize ne demek tostim eksik olursa ilerleyen günlerde yine alırım inşşşşifam nevom allah razı olsun kızlar
rabbim gönlünüze göre versin
ee tabiki ttalım inşallah toplaşıp gelcezz hayaller artık gerçek olacak inşşayyyyyyyyyyyy inşallah şifacım ne güzel yorumladın kızzz
her rüyan ayrı değerliymiş maşallah nevom sırada sedefnazımız var inşş müjdeside yakın olsunevetttt evetttt inşallah sıradaki hamişlerden olursun canımmm
ben ipeği görmüştüm bi ses ipek hamile diyodu rüyamda
aynı şekilde en son nurciki gördüm aynı ses nurcan hamile diyodu buraya da yazmıştım hatta akabindeki ay günü geçmişti baya umutlanmıştık
olsun be yaw umutlar bu güneymiş güzellikler bu güne
tatlı cadıdır kesin uyananinşalalh canım duyacağız inan bana
kızlar uyanan var ben kaçtım.......
tamam canım güle güle kolay gelsin bende çıkacağım uykumu alamadım ki kaç gündürcanlarım ben çıkıyorum bankada işlerim var hepinizi çok öptüm byyy
asiye tostinin adıtosti 200 de ben alıyım ama adını hatırlamıyorum
döllenme oluşmuş kızlarembriolog aradı az evvel yarını bekleyelim dedi yarın inşallah daha güzel haberlerim olur dualara devam kızlar haydiiiii
herkese tünaydınlar nasılsınız maşallahh sabah sabah doldurmuşsunuz sayfaları
şifacım maşallahh herşey yolunda az kaldı bebişlere arkadaş geliyo hayırlısı ile
tosticim bende 300 alayım doğumuna kadar hayli hayli bitiririz
hatta tarfilede okuyalım iyi olur
nevomm beni sormuşsun bacım acaba ne söyliyecektin merak ettim
ben sabah biraz geç geldim hem uyudum hemde doktora gidip ilacımı sordumama sabah patronla kapıştık niye ondan izin almamışım diye ofise haber bıraktım sekretere söyledim her zaman ki gibi sorun olmaya başladı gelmemezlik yapsam yada çok geciksem zaten haber veriyorumda 1 saatlik işlerde söylemiyodum..amann neysee allahımm hayırlısı ile bugünlerimi geçirmek nasip eyle
tünaydın canım hoşgeldin hayırlısıyla atlatacaksın hayırlısıyla bu günleride bi sorun yok değilmi doktora gitmişsin
inşallah canım
progestan hapı vermişti doktor gündüzleri içemiyorum ağır geliyo o yüzden fitil olarak kullanımını sordum geldim canım. sorun yok allaha şükür
evet papatyam aklıma gelmeyecek arkadaşlara bile nasip oldu dualarımdanşifacım canım maşallah duan sayısını geçti hepimiz senin için gönül birliği yaptık fazla fazla okundu maşallah inşallah dualarımız kabul olur sende hayırlısıyla yavruna kavuşursun bir kişinin daha hasreti sonlanır
okuyan herkezdende allah razı olsun rabbim hepimizi hayırlısıyla yavrularımıza kavuşturur inşallah
sağılun hepinizden Rabbim kat kat razı olsun canlarım inşallah mucizem beni bırakmayacak inşşşşgünaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum herkese
şifacım bende okudum .ne güzel dualrın bile tedavin gibi hızla alınıp okunuyosenin bebiş gelecek Allahın izni ile
bugün yumurtalar toplanacak Allah yardımcın olsun canım ..bu arada vido ekleyebilseydim yumurta toplama işleminden çıktığım anı koyacaktım
sedefnaz;23541611şifacım bugün yumoşlarını toplayacaksınız allahım hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin canımmmmm hayırlı haberlerle gelllll
evet sevom yaaaa en en mutlu doğum günü hediyesi olacak kocişime inşşşşşşayy inşallahh en güzel hediyeyi vereceksin çifte mutluluk yaşayacaksınız
fazladan olmuş ne güzel allah kabul etsin canım
inşallah nurayım amin inşallah hepimize nasip olacak bu güzel duyguinşallah canım sende yaparsın hayırlısıyla
canım benim o içten duana amin diyorum ALLAH razı olsun inşallah sanada şifa olacak bu duayaa bende şifaya okumak istiyorummmm
oku canım zaten normalden çok oldu
inşallah canım benim çok sağolokuyayım allahım kabul etsin inşallahhhh
allahım kabul etsin şifa ,iç,n 30 tane okudummm
aminnnnn inşallahallah kabul etsin canım
aminnnnnn
yüzün görünüyor muydu ki sildinalıntı yapmayın silecem kızlar
resimde çok net gözükmemiş ..altımdaki pantolonlu etek çok geniş ve rahat tiril tiril
kızlar yaa şifacım acaba çıkmışmıdır opudan ben yeni girdim görmemişim eksik varsa ben de okuyım
eksik yok fazla oldu hatta istersen yinede oku canım
heyecanım son bulmaz ki benimmmerhaba arkadaşlar
şifayla konuştum hastaneden çıkmış işlemi sıkıntısız geçmiş iyim dedi heyecanlıydıda
inşallah kaliteli sağlıklı embriyoları gelişir sıkıntısız bir transfer gerçekleşir
inşallahhhhh herşey gönüllerince olsun inşalalh hayırlı haberlerle gelirrr
demek herşey yolunda kaliteli şekilde döllenirler inşallahh
inşallah canım sıkıntısızca bebişin gelir dualarım seninleBen 3 asılama 1 tüp bebekten deneyen ve negatifle sonuçlananlardanım sebep yok bızde ara verdık tedavıye çunku şark hızmetındeyım ama dun bı kan testı yapayım dedım ve 20 gun sonra hormaon sonuçları geldı fsh:9.62
lh:23.22 prolaktın :19.76 tsh :4.565 3 dr gıttım bırısı sen hamıle kalamzsın dedı 2 dr da o kadar kotu değil dedi hayıt suyu kullanıyorum gerçekten kötumu sonuçlar ? BU ARADA MERYEM SURESI OKUYORUM 41 GUN İNŞALLAH FAYDASI OLUR BIDE ŞU SONUÇLAR NASIL
bayıldım bu espiriyesedef canım olmuyo ben beceremiyorum bu işleri devlet su işleri fırçalayın dişleriii
KIZLAR MERHBA NASILSINIZ KONTROLDEN GELDİK ÇOK YORGUNUMMM
şifayı merak ettimmmmm ne oldu embiryolardan haber varmı
şifacım maşallahh herşey yolunda az kaldı bebişlere arkadaş geliyo hayırlısı ile
ben sabah biraz geç geldim hem uyudum hemde doktora gidip ilacımı sordumama sabah patronla kapıştık niye ondan izin almamışım diye ofise haber bıraktım sekretere söyledim her zaman ki gibi sorun olmaya başladı gelmemezlik yapsam yada çok geciksem zaten haber veriyorumda 1 saatlik işlerde söylemiyodum..amann neysee allahımm hayırlısı ile bugünlerimi geçirmek nasip eyle
sağol canım nurayımm amin amin inşallahhadi hayırlısı canım daha güzel haberler vermen dileğiyle....
canım sevommm maşallah valla hatta mucizem beni hiç bırakmayacak inşallah inşallah aminn canımmmmmherkese tünaydınlar nasılsınız maşallahh sabah sabah doldurmuşsunuz sayfaları
aman öyle olsun canım bende kullanırken ağır geldiği için sabah akşam yerine gece yatarken iki tane içiyordum yoksa başımı kaldıramıyor ve hep bi bulantı oluyordu
tünaydın seyhancım nasılsın sessiz sessiz takip ediyorum sizleri iyi haberlerinizi alıyorum hamdolsun bana kızmıyosunuzdur umarım bişey yazmadan çıkıyorum diye
sağol canım nurayımm amin amin inşallah
canım sevommm maşallah valla hatta mucizem beni hiç bırakmayacak inşallah inşallah aminn canımmmmm
aynenn yaa çok bulantı ve baş dönmesi yapıyordemek sen ikisini içiyoduın oda iyiyimiş oluyomuymuş öle
iyiyim canım sen nasılsın
ne demek canım selam vermen bile yeterlineden kızalım
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada sedefo dua sayısını sormuşsun canım nasılki 3 kere ağzımıza burnumuza su götürüyosak, nasılki 5 rekat namaz kılıyosak bunlarında buna benzer sayıları var az da olabilir çokta olabilir okunan ama bu sayılar özellikli sayılardır tıpkı örneklerdeki gibi nasıl bunlara 5 kere neden ağzımıza su almıyoruz diye düşünmüyosak buda öle işteyani benim bildiğim böle araştırdığım kadarıyla
inşallah canım sağlıklı-huzurlu ömürlerimiz var daha inşşş
amin canım cümlemize ne demek tostim eksik olursa ilerleyen günlerde yine alırım inşşş
ee tabiki ttalım inşallah toplaşıp gelcezz hayaller artık gerçek olacak inşş
her rüyan ayrı değerliymiş maşallah nevom sırada sedefnazımız var inşş müjdeside yakın olsun
tatlı cadıdır kesin uyananhadi güle güle nevom kolay gelsin
tamam canım güle güle kolay gelsin bende çıkacağım uykumu alamadım ki kaç gündürbiraz uzansam iyi olacak
tünaydın seyhancım nasılsın sessiz sessiz takip ediyorum sizleri iyi haberlerinizi alıyorum hamdolsun bana kızmıyosunuzdur umarım bişey yazmadan çıkıyorum diye
aynenn yaa çok bulantı ve baş dönmesi yapıyordemek sen ikisini içiyoduın oda iyiyimiş oluyomuymuş öle
bu arada sedefo dua sayısını sormuşsun canım nasılki 3 kere ağzımıza burnumuza su götürüyosak, nasılki 5 rekat namaz kılıyosak bunlarında buna benzer sayıları var az da olabilir çokta olabilir okunan ama bu sayılar özellikli sayılardır tıpkı örneklerdeki gibi nasıl bunlara 5 kere neden ağzımıza su almıyoruz diye düşünmüyosak buda öle işteyani benim bildiğim böle araştırdığım kadarıyla
iyim seyhancım hamdolsun....5. aya kadar hep yattığım için çok kilo aldığımdan bahsetmiştim ize tansiyon veya şeker çıkmasından korkuyordum hep ve korktuğum başıma geldi şeker yüklemem yüksek çıktı kadın doğumcum hemen endokrinoloğa gönderdi oda diyetisyene 10 gündür diyetteyim çok şükür düştü diyetle yoksa kan sulandırıcı iğne yanında bide insülin kullanmak zorunda kalacaktım hergün ...gebelikte diyet çok zor oluyo size tavsiyem baştan temkinli gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?