Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canım sağlıklı-huzurlu ömürlerimiz var daha inşşş

şifam nevom allah razı olsun kızlar
rabbim gönlünüze göre versin
amin canım cümlemize ne demek tostim eksik olursa ilerleyen günlerde yine alırım inşşş

ayyyyyyyyyyyy inşallah şifacım ne güzel yorumladın kızzz
ee tabiki ttalım inşallah toplaşıp gelcezz hayaller artık gerçek olacak inşş

her rüyan ayrı değerliymiş maşallah nevom sırada sedefnazımız var inşş müjdeside yakın olsun

inşalalh canım duyacağız inan bana

kızlar uyanan var ben kaçtım.......
tatlı cadıdır kesin uyanan hadi güle güle nevom kolay gelsin
canlarım ben çıkıyorum bankada işlerim var hepinizi çok öptüm byyy
tamam canım güle güle kolay gelsin bende çıkacağım uykumu alamadım ki kaç gündür biraz uzansam iyi olacak

tosti için tefriciye listesi

kedersiz.....300
sedefnaz....100
nevbahar....300
şifa............444
papatya......200

döllenme oluşmuş kızlar embriolog aradı az evvel yarını bekleyelim dedi yarın inşallah daha güzel haberlerim olur dualara devam kızlar haydiiiii

hadi hayırlısı canım daha güzel haberler vermen dileğiyle....

herkese tünaydınlar nasılsınız maşallahh sabah sabah doldurmuşsunuz sayfaları

şifacım maşallahh herşey yolunda az kaldı bebişlere arkadaş geliyo hayırlısı ile

tosticim bende 300 alayım doğumuna kadar hayli hayli bitiririz

hatta tarfilede okuyalım iyi olur

nevomm beni sormuşsun bacım acaba ne söyliyecektin merak ettim

ben sabah biraz geç geldim hem uyudum hemde doktora gidip ilacımı sordum ama sabah patronla kapıştık niye ondan izin almamışım diye ofise haber bıraktım sekretere söyledim her zaman ki gibi sorun olmaya başladı gelmemezlik yapsam yada çok geciksem zaten haber veriyorumda 1 saatlik işlerde söylemiyodum..amann neysee allahımm hayırlısı ile bugünlerimi geçirmek nasip eyle

tünaydın canım hoşgeldin hayırlısıyla atlatacaksın hayırlısıyla bu günleride bi sorun yok değilmi doktora gitmişsin

tünaydın canım hoşgeldin hayırlısıyla atlatacaksın hayırlısıyla bu günleride bi sorun yok değilmi doktora gitmişsin

inşallah canım
progestan hapı vermişti doktor gündüzleri içemiyorum ağır geliyo o yüzden fitil olarak kullanımını sordum geldim canım. sorun yok allaha şükür

inşallah canım
progestan hapı vermişti doktor gündüzleri içemiyorum ağır geliyo o yüzden fitil olarak kullanımını sordum geldim canım. sorun yok allaha şükür

aman öyle olsun canım bende kullanırken ağır geldiği için sabah akşam yerine gece yatarken iki tane içiyordum yoksa başımı kaldıramıyor ve hep bi bulantı oluyordu

Son düzenleme:
evet papatyam aklıma gelmeyecek arkadaşlara bile nasip oldu dualarımdan hepinizden ALLAH razı olsun inşallah gönüllerimiz kabul olsun müjdeler patlasın sağılun hepinizden Rabbim kat kat razı olsun canlarım inşallah mucizem beni bırakmayacak inşşşş kızzz videonu merak ettim ama
sedefnaz;23541611şifacım bugün yumoşlarını toplayacaksınız allahım hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin canımmmmm hayırlı haberlerle gelllll
ayy inşallahh en güzel hediyeyi vereceksin çifte mutluluk yaşayacaksınız
fazladan olmuş ne güzel allah kabul etsin canım
evet sevom yaaaa en en mutlu doğum günü hediyesi olacak kocişime inşşşşşş evet hepinizden ALLAH razı olsun fazla fazla okundu bana dualar ama hep dualarınız sayesinde içim huzurlu umudum fazla fazla
inşallah canım sende yaparsın hayırlısıyla
inşallah nurayım amin inşallah hepimize nasip olacak bu güzel duygu
yaa bende şifaya okumak istiyorummmm
canım benim o içten duana amin diyorum ALLAH razı olsun inşallah sanada şifa olacak bu dua
oku canım zaten normalden çok oldu
okuyayım allahım kabul etsin inşallahhhh
inşallah canım benim çok sağol
allahım kabul etsin şifa ,iç,n 30 tane okudummm
allah kabul etsin canım
aminnnnn inşallah

alıntı yapmayın silecem kızlar
resimde çok net gözükmemiş ..altımdaki pantolonlu etek çok geniş ve rahat tiril tiril
yüzün görünüyor muydu ki sildin nasıll merak ettim ama ben
kızlar yaa şifacım acaba çıkmışmıdır opudan ben yeni girdim görmemişim eksik varsa ben de okuyım
eksik yok fazla oldu hatta istersen yinede oku canım

heyecanım son bulmaz ki benimm
inşallahhhhh herşey gönüllerince olsun inşalalh hayırlı haberlerle gelirrr

demek herşey yolunda kaliteli şekilde döllenirler inşallahh
inşallah canım sıkıntısızca bebişin gelir dualarım seninle
sedef canım olmuyo ben beceremiyorum bu işleri devlet su işleri fırçalayın dişleriii
bayıldım bu espiriye

KIZLAR MERHBA NASILSINIZ KONTROLDEN GELDİK ÇOK YORGUNUMMM
şifayı merak ettimmmmm ne oldu embiryolardan haber varmı

tünaydın seyhancım nasılsın sessiz sessiz takip ediyorum sizleri iyi haberlerinizi alıyorum hamdolsun bana kızmıyosunuzdur umarım bişey yazmadan çıkıyorum diye

hadi hayırlısı canım daha güzel haberler vermen dileğiyle....
sağol canım nurayımm amin amin inşallah

canım sevommm maşallah valla hatta mucizem beni hiç bırakmayacak inşallah inşallah aminn canımmmmm

aman öyle olsun canım bende kullanırken ağır geldiği için sabah akşam yerine gece yatarken iki tane içiyordum yoksa başımı kaldıramıyor ve hep bi bulantı oluyordu

aynenn yaa çok bulantı ve baş dönmesi yapıyor demek sen ikisini içiyoduın oda iyiyimiş oluyomuymuş öle

tünaydın seyhancım nasılsın sessiz sessiz takip ediyorum sizleri iyi haberlerinizi alıyorum hamdolsun bana kızmıyosunuzdur umarım bişey yazmadan çıkıyorum diye

iyiyim canım sen nasılsın
ne demek canım selam vermen bile yeterli neden kızalım

sağol canım nurayımm amin amin inşallah

canım sevommm maşallah valla hatta mucizem beni hiç bırakmayacak inşallah inşallah aminn canımmmmm

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bu arada sedefo dua sayısını sormuşsun canım nasılki 3 kere ağzımıza burnumuza su götürüyosak, nasılki 5 rekat namaz kılıyosak bunlarında buna benzer sayıları var az da olabilir çokta olabilir okunan ama bu sayılar özellikli sayılardır tıpkı örneklerdeki gibi nasıl bunlara 5 kere neden ağzımıza su almıyoruz diye düşünmüyosak buda öle işte yani benim bildiğim böle araştırdığım kadarıyla

iyim seyhancım hamdolsun....5. aya kadar hep yattığım için çok kilo aldığımdan bahsetmiştim ize tansiyon veya şeker çıkmasından korkuyordum hep ve korktuğum başıma geldi şeker yüklemem yüksek çıktı kadın doğumcum hemen endokrinoloğa gönderdi oda diyetisyene 10 gündür diyetteyim çok şükür düştü diyetle yoksa kan sulandırıcı iğne yanında bide insülin kullanmak zorunda kalacaktım hergün ...gebelikte diyet çok zor oluyo size tavsiyem baştan temkinli gidin

İNŞALLAH GERÇEKLEŞECEK HAYALLERİMİZ CANIMM
Uzan canım yat dinlen kendini yormaa bebişlerin seni bekliyor

tünaydın canım patron neden böyle yaptı acabaa:26::26::26::26::26:
evet okuyalım iyi olur bende duaları az alıyorum hem bende tesbih çekiyorum inşallah tamamlarım bitince çokça alırımm

ben kızıyorummm çünküüü seni çok merak ediyoruzzz iyi olduğunu yazzz hiç kızmam

evet sevom orasıda doğru ama işşte insanın kafası karışıyor ince konular bunlar araştırmak lazım

geçmiş olsun canım hamilelikte şeker önemli neyseki sen diyetle atlatmışsın canım.evet çok kilo almamak gerek bakalım başarırız inşallah canım şu ana kadar kilo almadım (600 gr almıştım oda gitmiş) ama daha asıl sürece gelmedik bakalım ilerde ne olacak. sadece avuntum yazın bol bol meyve ile beslenmek bu kiloyu çok aldırmaz gibi geliyor

canım benim doktorum öyle yapmamı söylemişti doktorun nasıl dediyse sen öyle yap ama prospektüsündede gece yatarken 2 tane diye yazarda ben evlenmeden önce eczacı kalfasıydım bu şekilde kullanan hastalarımda vardı ama dediğim gibi sen yinede bunu doktorunla görüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…