Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

5 dakka olmadan giriyor ama çok kısa bir süre girip çıkıyo

hadi yaa nerden anladınherkes erkek diyo bizmiklerden

bende ayşeyle aynı fikirdeyim senin kız olacak gibime geliyor sevomun erkek sevdamceyi kestiremedim ama sanki kız gibi galibaaa:26::26::26::26:

benimde bildiğim annem demişti göğüs ucu başlarınız ve çevresi kapkaraysa esmerse kız demiştii

ama olmadı bu şimdi hamur işine düştüm dedin ya nurcan bizde hamileliğinde hamur işini çanın çekerse oğlun olacak derler:44:

benim içimden seyhanın kide kız gibi geliyor ona neden se kız evladı yakıştırıyorum
rabbim sağ salim yavrularınıza kavuştursun inşallah

esmerleştin demek yanee KAHVE oldun heee
bende beyazlamışım(bende şeker oldum) geçen eşimin kuzeni gördü güzelleşmişsin oğlun olacak dedi oda

kahve şeker meselesini anlatayım hemen kızlara

şimdi biz tedavi sırasında genelde üçümüz beraber gidiyorduk merkeze
orda hemşireler bize lakap takmışlar üçübiraradalar geldi diye
ben kahve ,seyhan şeker,fatoşta süt tozu

ne güzel lakap takmışlar size bayıldım 3 birarada

oğğ güzel doğru ve hoş bir benzetme olmuş

Son düzenleme:
canım bilmişlik yaptığıma bakma
bebek sağ tarafta olursa kız diyorlarda ondan söyledim

estafirullah canım ne bilmişliği herkes fikrini söylüyo
benimde duyduğum sağ tarafta olması erkek derler amann Allahtan başka kimse bilemez biz öyle tahmin ederiz ancak
valla bu konuda sana söyliyeceklerim bu kadar kendin bilirsin herşeyin iyisini

göğüs uçlarım aynı sanki dur bakayım açık kahveymiş

ama olmadı bu şimdi hamur işine düştüm dedin ya nurcan bizde hamileliğinde hamur işini çanın çekerse oğlun olacak derler:44:
evet sormaa canım kaç gün gözleme çekti 3 gün üstüstte eşim aldı yedim bu aralarda pizza ve ıspanaklı kıymalı börekler çekiyor

benim içimden seyhanın kide kız gibi geliyor ona neden se kız evladı yakıştırıyorum

aminnnn ..inşallah sizede nasip etsin Rabbim

ayy canım benim sağlıklı olsunlarda bakalım ne olacak cinsiyetleri
aminnnn canım rabbim bu duyguları en kısa zamanda sizlere de yaşatacak heleki şu zayıflama olayın bende daha çok olasılığı arttırıyo

ya aslında değişiklik yok ama onlar öle diyo ben bakınc adeğişiklik görmüyom

evettt şekerim ben

hopsssss yemek isimleri söylemeyiniz lütfennn

esmer şekeri

hemen baktın mı kızz bide bende bakayım merak ettim

canım ya nekadar kilo versemde hala çok tombiğim
92 den 85 e düştüm ama enson tedavimde daha zayıftım yannış hatırlamıyorsam 80 di galiba
inşallah bende bu sefer hamile kalabilirim inşallah son tedavim olur yoksa sonu sıkıntılı olacak korktuğum için sürekli tarihi erteliyorum

hemen baktın mı kızz bide bende bakayım merak ettim
baktım valla gösterem anamm resimleteyim istersennn

ortalama bi 10 kilo daha verirsen süpersonik bişey olacaksın ha gayrett herşey bebiş için

valla papatyam tam gaz diyete devam iyi vermişsin

baktım valla gösterem anamm resimleteyim istersennn

ortalama bi 10 kilo daha verirsen süpersonik bişey olacaksın ha gayrett herşey bebiş için

resimlet hadiiiiiii bekliyorummm

geçmiş olsun ipekcim allah şifa versin
amin canım
ipeğim canım geçmiş olsun paşamı hastalandı dişlerdenmi yoksa böle oldu
doktor kabul etmese de bence dişlerden sevom tamam çocuğun alerjik yapısı var anladık amahiç bu kadar arkaya arkaya hastalanmadı ne zaman dişleriyle uğraşsa kaşıntı olsa böyle oluyor
sağol canım eşime aldırıcam

diyetisyene gitmesine giderim sevom onda bişey yok ama diyeti uygulayamam gibime geliyo
hamur işi yemeklerine bu aralar çok düşkünüm yemeden duramıyorum nasıl olacak bilmiyorum

kankim dediğin gibi çocuk işte kısa bir süre sonra hayırlısıyla sizde görüceksiniz ...hamurişinden uzak dur tehlikeli sulara girme tansiyonuna çok dikkat et diyetisyene git ve mutlaka uygula hiç bir börek pişmanlıklara derman olmuyo yaşadım biliyorum ...sancın içinde şimdiye kadar hiç olmamış ve şiddetli bi şeyse git istersen

kızlar bence sevo kız kankim erkek fatoşu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…