5 dakka olmadan giriyor ama çok kısa bir süre girip çıkıyo
hadi yaa nerden anladınherkes erkek diyo bizmiklerden
bizim şimdi adet tarihimiz aynı yaşlarımız aynı cinsiyetler büyük ihtimal aynı olur gibime geliyoyani çin takvimine göre hamile kalma zamanına göre falan filan banada hep kız diyolar hatta komşumla kardeşi yüzüne maske gelmiş (esmerleşmişim) oda kızda oluyomuş
canım bilmişlik yaptığıma bakma
bebek sağ tarafta olursa kız diyorlarda ondan söyledim
esmerleştin demek yanee KAHVE oldun heeebizim şimdi adet tarihimiz aynı yaşlarımız aynı cinsiyetler büyük ihtimal aynı olur gibime geliyoyani çin takvimine göre hamile kalma zamanına göre falan filan banada hep kız diyolar hatta komşumla kardeşi yüzüne maske gelmiş (esmerleşmişim) oda kızda oluyomuş
evet öle bişey var ama hangi tarafın kız erkek olduğunu bilmiyodumdemek sağ taraf kızmış
ama olmadı bu şimdi hamur işine düştüm dedin ya nurcan bizde hamileliğinde hamur işini çanın çekerse oğlun olacak derler:44:
esmerleştin demek yanee KAHVE oldun heee
bende beyazlamışım(bende şeker oldum) geçen eşimin kuzeni gördü güzelleşmişsin oğlun olacak dedi oda
kahve şeker meselesini anlatayım hemen kızlara
şimdi biz tedavi sırasında genelde üçümüz beraber gidiyorduk merkeze
orda hemşireler bize lakap takmışlar üçübiraradalar geldi diye
ben kahve ,seyhan şeker,fatoşta süt tozu
bende beyazlamışım(bende şeker oldum) geçen eşimin kuzeni gördü güzelleşmişsin oğlun olacak dedi oda
canım bilmişlik yaptığıma bakma
bebek sağ tarafta olursa kız diyorlarda ondan söyledim
valla bu konuda sana söyliyeceklerim bu kadarkendin bilirsin herşeyin iyisini
göğüs uçlarım aynı sanki dur bakayımbende ayşeyle aynı fikirdeyim senin kız olacak gibime geliyor sevomun erkek sevdamceyi kestiremedim ama sanki kız gibi galibaaa:26::26::26::26:
benimde bildiğim annem demişti göğüs ucu başlarınız ve çevresi kapkaraysa esmerse kız demiştii
evet sormaa canım kaç gün gözleme çekti 3 gün üstüstte eşim aldı yedim bu aralarda pizza ve ıspanaklı kıymalı börekler çekiyorama olmadı bu şimdi hamur işine düştüm dedin ya nurcan bizde hamileliğinde hamur işini çanın çekerse oğlun olacak derler:44:
benim içimden seyhanın kide kız gibi geliyor ona neden se kız evladı yakıştırıyorum
rabbim sağ salim yavrularınıza kavuştursun inşallah
benim içimden seyhanın kide kız gibi geliyor ona neden se kız evladı yakıştırıyorum
rabbim sağ salim yavrularınıza kavuştursun inşallah
seninde bilmediğin yok he
estafirullah canım ne bilmişliği herkes fikrini söylüyo
benimde duyduğum sağ tarafta olması erkek derler amann Allahtan başka kimse bilemez biz öyle tahmin ederiz ancak
göğüs uçlarım aynı sanki dur bakayımaçık kahveymiş
evet sormaa canım kaç gün gözleme çekti 3 gün üstüstte eşim aldı yedim bu aralarda pizza ve ıspanaklı kıymalı börekler çekiyor
aminnnn ..inşallah sizede nasip etsin Rabbim
esmer şekeriayy canım benimSağlıklı olsunlarda bakalım ne olacak cinsiyetleri
aminnnn canım rabbim bu duyguları en kısa zamanda sizlere de yaşatacak heleki şu zayıflama olayın bende daha çok olasılığı arttırıyo
Ya aslında değişiklik yok ama onlar öle diyo ben bakınc adeğişiklik görmüyom
Evettt şekerim ben
hopsssss yemek isimleri söylemeyiniz lütfennn
estafirullah canım ne bilmişliği herkes fikrini söylüyo
benimde duyduğum sağ tarafta olması erkek derler amann Allahtan başka kimse bilemez biz öyle tahmin ederiz ancak
göğüs uçlarım aynı sanki dur bakayımaçık kahveymiş
evet sormaa canım kaç gün gözleme çekti 3 gün üstüstte eşim aldı yedim bu aralarda pizza ve ıspanaklı kıymalı börekler çekiyor
aminnnn ..inşallah sizede nasip etsin Rabbim
ayy canım benimsağlıklı olsunlarda bakalım ne olacak cinsiyetleri
aminnnn canım rabbim bu duyguları en kısa zamanda sizlere de yaşatacak heleki şu zayıflama olayın bende daha çok olasılığı arttırıyo
ya aslında değişiklik yok ama onlar öle diyo ben bakınc adeğişiklik görmüyom
evettt şekerim ben
baktım vallahemen baktın mı kızz bide bende bakayım merak ettim
canım ya nekadar kilo versemde hala çok tombiğim
92 den 85 e düştüm ama enson tedavimde daha zayıftım yannış hatırlamıyorsam 80 di galiba
inşallah bende bu sefer hamile kalabilirim inşallah son tedavim olur yoksa sonu sıkıntılı olacak korktuğum için sürekli tarihi erteliyorum
canım ya nekadar kilo versemde hala çok tombiğim
92 den 85 e düştüm ama enson tedavimde daha zayıftım yannış hatırlamıyorsam 80 di galiba
inşallah bende bu sefer hamile kalabilirim inşallah son tedavim olur yoksa sonu sıkıntılı olacak korktuğum için sürekli tarihi erteliyorum
baktım vallagösterem anamm resimleteyim istersennn
ortalama bi 10 kilo daha verirsen süpersonik bişey olacaksın ha gayrett herşey bebiş için
amin canımgeçmiş olsun ipekcim allah şifa versin
doktor kabul etmese de bence dişlerden sevom tamam çocuğun alerjik yapısı var anladık amahiç bu kadar arkaya arkaya hastalanmadı ne zaman dişleriyle uğraşsa kaşıntı olsa böyle oluyoripeğim canım geçmiş olsun paşamı hastalandı dişlerdenmi yoksa böle oldu
sağol canım eşime aldırıcamtekrar geçmiş olsun ablacım allahım yardımcınız olsun inşalalh bir an önce dişlerini çıkarır iyi olur inşallah bu bahsettiğim pekmez diğerlerine hiç benzemiyor çok farklı bi tadı var ama iyi geldi bize inşallah faydasını görürsünüzz
ben geldim kızlar sabah çıktıktan sonra kahvaltı hazırlıyayım dedim karnımın biraz sağ tarafına(bebeğin durduğu yer) sancılar girmeye başladı .kısa ve bıçak saplanması gibi grip çıkıyor halen devam ediyor 2_3 dakkada bir bu şekilde girip çıkıyor ne yapayım kızlar doktora gitsemmi yoksa normami bu sancı
kankim tahmin ediyorum canım senin nasıl üstüne titrediğini nekadar dikkat edersen çocuk işte hastalanıyor bide diş çıkarıyor paşam kolay değil çocuk mahfoluyo çıkana kadar ..inşallah çarçabuk atlattırsınız bu durumuda
tarfilim geçmiş olsun canım neyseki geçmiş şükürler olsun..korkarım aynı şey benimde başıma gelecek..diyetisyene gitsem biliyorum uymuycam ben okadar boşboğazımki hayatta diyet miyet yapamam diye düşünüyorum ..
şifacım resimleri merak etmişsin evet kuşum benim yüzümde çıktığı için silmek zorunda kaldım canım
diyetisyene gitmesine giderim sevom onda bişey yok ama diyeti uygulayamam gibime geliyo
hamur işi yemeklerine bu aralar çok düşkünüm yemeden duramıyorum nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?