hayır oyun oynamıyorum doktor öyle dedi bana klomene başlıcaz dedi
bulut tatlım nasılsın zemuszemusnasıl gidiyo bulantılar başladımı kaç haftalık oldun :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:Mona rose canım ben 5 yılık evliyim 5 yıldr istiyoruz..bizimki sebepsiz infertileydi...3 defa aşılama 1 defa tüp bebek denedim olmadı...kasım adetim bitince tekrar tüp bebek için görüşmeye gittim aralık ayında ocak adetinde gelirsin dedi...rabbime şükürler olsun ben o arada hamile kalmışım ...kendiliğinden rabbim ol dedikten sonra olmayacak diye birşey yok...rabbim herkese bu mutluluğu tatırsın sağlıkla hayırlısıyla...
sapıkta diyilim derdim var benim kaderime tükürüyüm ben emi allahın verdiği kadere bak beee acı çekmem onun hoşunamı gidiyor allahın hiçmi görmüyo o beni
aklım öyle diyoda içim başka diyo canımnazraca canım inşallah bebeğine kavuşursun çok çok dua et ...birde sürekli kendini dinleme belirti arama lütfen..rahat ol bebeğin seninleymiş gibi davran konuş onunla...stres yapmamaya çalış kızlar benim kociş geliyor..çıkıyorum sonra görüşürüz...
süüper tatlım ya harikasın bende aynı şeye takıldım ne imla benim ana okuluna giden yeğenim ondan iyi
tatlım bu kadar ılımlı olma bence inan haketmiyolütfen isyana gitme.....bu dünyaya imtihan için geldik hepimiz deneniyoruz sadece sen değil...keşke bize inandırıcı cevaplar verebilsen de sana yardımcı olabilsek.....
senin ALLAH belanı versin sen ne insan nede hayvansın geri zekalı ALLAHın adını bir daha ağzına alma manyaksapıkta diyilim derdim var benim kaderime tükürüyüm ben emi allahın verdiği kadere bak beee acı çekmem onun hoşunamı gidiyor allahın hiçmi görmüyo o beni
klomen verdi doktor
hiç sorma kız ışığı gören geliyoo:roflol::roflol:Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bynkutluay, bulut83, deryam76, ftsedp, katieleung, MONA ROSA, nazraca+, nevbahar76+, samyeli26, srp16+
DUYAN GELMİŞ :)
avukatmı hanımmı anlayamadıkki güzelimutandırmayın kızlar avukat hanımı?
kaydirigubbakcemile3
Mona rose canım ben 5 yılık evliyim 5 yıldr istiyoruz..bizimki sebepsiz infertileydi...3 defa aşılama 1 defa tüp bebek denedim olmadı...kasım adetim bitince tekrar tüp bebek için görüşmeye gittim aralık ayında ocak adetinde gelirsin dedi...rabbime şükürler olsun ben o arada hamile kalmışım ...kendiliğinden rabbim ol dedikten sonra olmayacak diye birşey yok...rabbim herkese bu mutluluğu tatırsın sağlıkla hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?