Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bulut tatlım nasılsın zemuszemusnasıl gidiyo bulantılar başladımı kaç haftalık oldun :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sapıkta diyilim derdim var benim kaderime tükürüyüm ben emi allahın verdiği kadere bak beee acı çekmem onun hoşunamı gidiyor allahın hiçmi görmüyo o beni

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bynkutluay, bulut83, deryam76, ftsedp, katieleung, MONA ROSA, nazraca+, nevbahar76+, samyeli26, srp16+
DUYAN GELMıŞ :)

doktor aşılamaya karar verdi doktor öyle diypo ben ne yapayım allah allah aşılamayıda denicez tüp bebeğide dalda geçtiğimi sanın siz ama ben dalga geçmiyorum

sapıkta diyilim derdim var benim kaderime tükürüyüm ben emi allahın verdiği kadere bak beee acı çekmem onun hoşunamı gidiyor allahın hiçmi görmüyo o beni

lütfen isyana gitme.....bu dünyaya imtihan için geldik hepimiz deneniyoruz sadece sen değil...keşke bize inandırıcı cevaplar verebilsen de sana yardımcı olabilsek.....

aklım öyle diyoda içim başka diyo canım

bu bir erkek ve bayan gibi davranıyor,ama işte pot üstüne pot.çakma bayan bu !
eğlence çıktı size kızlar...
ben çıkıyorum.size kolay gele.arkadaşıma gideceğim.kendisi avukattır.ama gerçek avukat:))

senin ALLAH belanı versin sen ne insan nede hayvansın geri zekalı ALLAHın adını bir daha ağzına alma manyak
bu yazdıların senin son mesajın seni burdan attırayımda gör

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bynkutluay, bulut83, deryam76, ftsedp, katieleung, MONA ROSA, nazraca+, nevbahar76+, samyeli26, srp16+
DUYAN GELMİŞ :)
hiç sorma kız ışığı gören geliyoo:roflol::roflol:

ne güzel canım,
allah hepimize nasip etsin.

özür dilerim sinirliyim ondan öyle şeyler yazdım allaha sinirlenmedim gerizekalı diyilim allahım affetsin sizleri islah etsin sizleri manyakda diyilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…