Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Mona rose canım ben 5 yılık evliyim 5 yıldr istiyoruz..bizimki sebepsiz infertileydi...3 defa aşılama 1 defa tüp bebek denedim olmadı...kasım adetim bitince tekrar tüp bebek için görüşmeye gittim aralık ayında ocak adetinde gelirsin dedi...rabbime şükürler olsun ben o arada hamile kalmışım ...kendiliğinden rabbim ol dedikten sonra olmayacak diye birşey yok...rabbim herkese bu mutluluğu tatırsın sağlıkla hayırlısıyla...

BULUUUUUUT tebrik ederim hamilelğini.allah kucağına almayı da göstersin.
sorun neydi?ne zamandır istiyordnuz?nasıl başardın ?diye az önce de sordum ama sanırım görmedin canım ?

nazraca canım inşallah bebeğine kavuşursun çok çok dua et ...birde sürekli kendini dinleme belirti arama lütfen..rahat ol bebeğin seninleymiş gibi davran konuş onunla...stres yapmamaya çalış kızlar benim kociş geliyor..çıkıyorum sonra görüşürüz...

klomen verdi doktor

kızım bizimle dalga geçmeyi bırak tüpbebbek tedavisinde klomen ilacı kullanılmaz
artık gerçekleri konuşmanın zamanı gelmedimi
herşeyi açıkla kimsin nesin valla seni yadırgamıyacaz söz yeterki bu saçmalıklarından vazgeç

arkadaşlar o şahısa aşılamamı yapılıyo bilmem ama ışınlama olduğu kesin diğer topiklerdede pek rağbet görmüyo burdakinin aynısı muamele görüyo bizim topik sapığı

ayyy canım ya ne büyük sürpriz.allah biz de sana benzetsin böyle haberisz gelsin.mikro denemesiyle de gelebilir ben razıyım yeter ki sağlıkla gelsin :)))
çok sevindim senin adına.:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…