Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu nasıl doktor gerçekten haaa, senin ya doktorun yalandan doktor yada sen yalandan avukatsın.... ya da ikiside kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ekmek kuran çarpsın ben bayanım ve dalga geçmiyorum ve ekmek kuran çarpsın ben hayvanda diyilim gerizekalıda kendimide savunururum

kafa bulmuyorum of canım sıkkın babanannem öldü doktor klomen verdi aşılama denicez olmazsa tüp bebek olur
KIZLAR ÇOK ÇELİŞKİLİ BU AVUKAT KARARSIZ GALİBA BAKSANIZA Bİ DEDİĞİ ÖBÜRÜNÜ TUTMUYO ANLAMADIM :uhm::uhm::uhm:

ben gerizekalı diyilim allah allah cehenneme gidince ne olucak azap içinde yanarlar cehennemde insanlar doktor aşılama yapalım dedi olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi

özür dilerim sinirliyim ondan öyle şeyler yazdım allaha sinirlenmedim gerizekalı diyilim allahım affetsin sizleri islah etsin sizleri manyakda diyilim

kızım sen gercekten manyaksınnn sen nsl bı ınsansın sen kımsınkı YUCE RABBIME sınırleneceksın ALLAH senı ihsan eylesınnnn

bende kararlıyım doktor öyle dedi off allahım offff sinirden kaderime tükürüyüm dedim özür dilerim allahtan özür diliyorum senden ya rabbi özür dilerim ya rabbi affet beni isyan ettiğim için

ekmek kuran çarpsın ben bayanım ve dalga geçmiyorum ve ekmek kuran çarpsın ben hayvanda diyilim gerizekalıda kendimide savunururum

cho sen önce psikayatriye git bence
arkadaşım böyle bi annenin çocuğu olsa ne kadar sağlıklı olur
ille de deliler gitmez psikiyatriye bu arada...

katieleung, bak şimdi sana son bir şans veriyorum ya bize kend,n, adam akıllı ifade edersin yada seni burdan attırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…