Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kizlar ben meyra icin 120 tane okudum ve hala okumayaa devam ediyorum
srp16 ve melikenin gercek isimlerini bilmedigim icin daha onlar icin okumadim
onlarin adini ogrenince ins onlarada okumaya baslayacagim

canım daha yeni gördüm benim gercek adım zaten melikee allah razı olsun bitanem yaaa

merhaba canım çok zor biliyorum benimde 10 yıl oldu hep ümit dünyası tedaviye devam işte şimdi tüp bebek yaptırdım perşembe sonuç belli olcak nasipse

perşembe günü mutlu haberlerini bekliyoruz canım . Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin ...... rü:Saruboceq:

perşembe günü mutlu haberlerini bekliyoruz canım . Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin ...... rü:Saruboceq:
amin canım ama nedense günler geçtikçe ümidimi kaybediyorum yakın çevrem çok ümitli ben onların adına dahada çok üzülüyorum öyle hevesli bekliyolarki sanki ben hamileymişim gibi düşünüyolar bense çaresizce üzülüyorum

seni çol iyi anlıyorum canım :1hug: bende 2 kez denedim . aynı şeyleri bende yaşadım özellikle eşim hep hamileymişim gibi davrandıkça içim yanıyodu. :1hug:

10 yıl boyunca olmazsa tüp bebek yaptırırız diye kendimi teselli ediyodum şimdi yaptırdık ama yine içim rahat değil nerdeyse tüm arkadaşlarım hamile kalınca rüyamda gördüm ya bi kişide beni görse ya boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…