canim ben meryemin 300unu okudum,eklermisin?
insallah ehliyetini alirsin,dualarimiz seninle
canim,moralini yuksek tut,insallah her sey diledigimiz gibi olur,RABBIM cetinliklerimizi kolaylastirsin.
hoşgeldin canım sen yeni girdin heralde inşaallah olur tek temennimiz bubende bebiş istiyorummmmmmmmmmmmmmm
merhaba canım çok zor biliyorum benimde 10 yıl oldu hep ümit dünyası tedaviye devam işte şimdi tüp bebek yaptırdım perşembe sonuç belli olcak nasipsemerhaba arkadaşlar bende bu yolda 8 yıldır yüreyenlerdenim.:çok üzgünüm:
kizlar ben meyra icin 120 tane okudum ve hala okumayaa devam ediyorum
srp16 ve melikenin gercek isimlerini bilmedigim icin daha onlar icin okumadim
onlarin adini ogrenince ins onlarada okumaya baslayacagim
hoşgeldin canım sen yeni girdin heralde inşaallah olur tek temennimiz bu
merhaba canım çok zor biliyorum benimde 10 yıl oldu hep ümit dünyası tedaviye devam işte şimdi tüp bebek yaptırdım perşembe sonuç belli olcak nasipse
melikecim zamanı gelince bizimde olacak inş
amin canım ama nedense günler geçtikçe ümidimi kaybediyorum yakın çevrem çok ümitli ben onların adına dahada çok üzülüyorum öyle hevesli bekliyolarki sanki ben hamileymişim gibi düşünüyolar bense çaresizce üzülüyorumperşembe günü mutlu haberlerini bekliyoruz canım . Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin ...... rü:Saruboceq:
gönül olsun diyo hep tabi ama inşallah yinede ümit kesilmiyo Allahtan kimseye bişey diyemiyrum ama içim daralıyoinşallah bitanem inşalllahhhhhhhhhh
amin canım ama nedense günler geçtikçe ümidimi kaybediyorum yakın çevrem çok ümitli ben onların adına dahada çok üzülüyorum öyle hevesli bekliyolarki sanki ben hamileymişim gibi düşünüyolar bense çaresizce üzülüyorum
gönül olsun diyo hep tabi ama inşallah yinede ümit kesilmiyo Allahtan kimseye bişey diyemiyrum ama içim daralıyo
gönül olsun diyo hep tabi ama inşallah yinede ümit kesilmiyo Allahtan kimseye bişey diyemiyrum ama içim daralıyo
melike cim sen kaç yıllık evlisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?