Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yapamadım kız

Son düzenleme:
a.selam hoşgeldin biz iyiyz sen nasılsınnn

sevoya katılıyorum sen adamdan ne anlarsın
serhat hem güçsüz hem karizmatik değil itici bir insan

yoksa nihatın vucudundakiş dövmelerimi seni cezbetti

yürüyün şurdan asıl siz ne anlarsınızzzz iki kas gördünüz gözünüzz döndüüü bidahaki haftayada serhat gitsin sorun deil ama o ünlülerden kazanan olmasın inşallahhhhh

yürüyün şurdan asıl siz ne anlarsınızzzz iki kas gördünüz gözünüzz döndüüü bidahaki haftayada serhat gitsin sorun deil ama o ünlülerden kazanan olmasın inşallahhhhh

valla kusura bakma ama büyük ihtimal 1.cilii ya hasan yada nihat alacak en güçlü onlar

bende iyiyimm şekerimmm doktordan geldim taaa 1 ay sonrayaa gün 4lü taramada çok güzel dediiii vee geldimm

şşeytani bir insana benziyoo bidee ünlü deilmii gıcıkkk şeyyylerr

hımm gözün aydın canım
şeytanimi sadece herkesle seviyeli

a.selam hoşgeldin biz iyiyz sen nasılsınnn

sevoya katılıyorum sen adamdan ne anlarsın
serhat hem güçsüz hem karizmatik değil itici bir insan

yoksa nihatın vucudundaki dövmelerimi seni cezbetti

dimii ne anlarr

uyyyyy utandırmayın len benii
vucudu dövmeleri bide eşime benzetiyom yüzünü

valla kusura bakma ama büyük ihtimal 1.cilii ya hasan yada nihat alacak en güçlü onlar

ya anılın takipçileri hepsinden çok 52.000 lerdeydi enson..face de resimleri varmı kızlar hastaymış sms olarak birinci anıl olabilir yaa hasanda iyi hoşta çok ben yaptım delisi bağırışı falan filan

hımm gözün aydın canım
şeytanimi sadece herkesle seviyeli

dimii ne anlarr

uyyyyy utandırmayın len benii
vucudu dövmeleri bide eşime benzetiyom yüzünü

Allah canını almasın
ben nihatı seviyordum gerçi şimdide favorilerim arasında ama Anıla en son çıkışması kzıdrımıştı beni
Anıl bence nihattan daha yakışıklı ama pasif duruyo biraz bu yüzden üzülüyorum çocuğa

.................................................................................................

Son düzenleme:

anıl zengin iti herhaldee çok olurrrrrr seyhan öyledee hasandan başka bi haltta yarıyan gönüllümü var adalar birleşti adM RAHATA KAVUŞTU BENCEEE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…