Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

listeyi bilerek sildiğimi düşünülmesin kaç gündür uğraşıyorum yeniliyeyim diye ama olmadı
hatta şifremi şifaya vermeyi düşünüyorum birde o denesin diyorum
kazen yapabiliyo bir sorun gözükmemiş onda

konuşmalarımız abartı gelmiş olabilir ama bizide anlayışla karşılamalrı gerekirdi bunca zamandan sonra hamile kalınca görmemişler gibi olduk :)
bide zaten biz 4 kişi sürekli çevrim içi olunca konuşacak başka bir konu olmuyordu ...burda olmamızın sebebi bi nevi sevinç ve mutluluğumuzu paylaşmak değilmi? tabi karşımızdakinide düşünmek gerekir ama dediğim gibi bunca yıldan sonra görmemişler gibi olduk kendi adıma konuşmam gerekirse ben öyle oldum :))

Slm topiğin güzel hamişleri böyle pat diye giriyim istedim  eskisi gibi yani nasılsınız canlar sizleri böyle hamile gördükçe o kadar çok hevesleniyorum ki rabbim inşallah olmayanlarada nasip eder… hamilelerimizde sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip eder hergün dualarımdaydınız gizli gizli takip ediyodum sizi  üzdüğüm arkadaşlarımdan tekrar helallik istiyorum özellikle nurcandan hakkını helal et cnm hepinizi çok seviyorum dert ortağımsınız siz beniiimm

aaa asii hoşgeldin tekrar aramıza :)
bizim hakkımızda böyle düşünmen ne güzel :)
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah bu günleri sen ve diğer özlem çeken herkes yaşar ..
sen ne yapıyorsun görüşmeyeli tedavi ne zaman gideceğimiz merkezemi karar verdiniz?
bu arada ne hakkım varsa helal olsun sende helal et

Son düzenleme:
slm canlarım ben geldim ya bizim iş yerimizde net sorunu yaşıyoruz sabahtan beri giremiyorum niye böyle oluyor bilmemmm:26::26::26:

hoşgeldin asi nasılsın

hoşbuldum cnm benim ne demek ben sizi duyar duymaz eşimin başının etini yedim hadi hadi diye :) size heveslendim dahada umutlandım şimdi herşeye pozitif bakıyorum eşim hayretler içinde noldu sana diyo :) bende kızlar sağolsun diyorum ...
cnm daha karar veremedik kafamız gidip geliyo nereye gitsek diye bakalım hakkımızda hayırlısı nereyse orası olsun ...
benim de ne hakkım varsa HELAL olsun ...

sakın böyle düşünmeyin yaaa ben sizlerden pozitif enerji aldım da tedaviye başlama kararı aldım rabbim yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn

bende iyiyim canımmm aynı tas aynı hamam tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun canım allahım gönlüne göre versin canım

evet cnm inşallah bakalım başlamaya karar verdik amin cnm benim seninde gönlünün muradını versin rabbim inşallaaaaahhh

senin gözünde umut olmuşsak ne mutlu bize :)
böyle pozitif olmaya devam etki herşey daha güzel olsun
valal bizim gittiğimiz merkez çok başarılı tabi olumsuz sonuç alanda oldu ama pozitif sonuç daha çok vardı en azından bizim orda tanıdığımız insanlardan kaçı negaitf kaçı pozitif onu gördük
bu arada belki bilmiyorsunudr tubanında o merkezde oldu

YOK CANIM KİMSE BİLEREK SİLDİĞİ DÜŞÜNMEZ CANIM

öbür yorumlarınıda onaylıyorum

sakın böyle düşünmeyin yaaa ben sizlerden pozitif enerji aldım da tedaviye başlama kararı aldım rabbim yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn

sağolasın canım Allah razı olsun
inşallah en yakın zamanda sende tedavine başlar muradına erersin

aynen yeminle bak ben hiç yanaşmıyodum tedaviye büyük konuşmuşum sizi gizliden takip etmeye başladıktan sonra :) fikrim değişti hemen tedavi olmak istedim eşim bile şaşırdı dedimyaa inşallah bu son tedavim olur yaaaa
sağolasın canım Allah razı olsun
inşallah en yakın zamanda sende tedavine başlar muradına erersin

amiiiinn hamilesiniz bol bol dua edin bizedeee

hoşgeldin asi ne mutlu sana pozitif bir düşünce aşılamışız inşallah böle devam edersin ve bebeğine kavuşursun en kısa zamanda.
bu arada ben kesinlikle bizim merkezi öneririm hatta eşimin arkadaşını yönlendirdik geçende ilk muayene görüşmeye gittiler adam diyomuşki eşime " ya böyle doktorlar kaldımı gerçekten. bi güzel izah etmiş doktorum sizin normalde de olur ben sizi tedaviye alsam bu bana yakışık kalmaz demiş". ama bizimkiler ısrar etmiş haziranda başlayacaklar kısmet olursa..eğerki eşin kabul ederse başka yerle uğraşma derim içine sinen bir tedavi olur orada..

sedefom ahh ahh sende bendensin demek..şimdi bilgisayarcı geldi durum vahim dedi düzeltemedi netin yavaşlığını belki format gerekecek ama benimde pc önemli olduğundan bikaç gün pc siz olmuyo

hıııhhhhhh teellleediiimm tıhhganndıııımmm haaaaaaaaaaaaaaaaaa
gevezeler sizi hiçmi düşünmüyojnuz şu yaşlı duru bacı gelirde okuyamaz diye hııııııı walllaahaa elime bir geçircem hamile falan demiycem haaaaaaaaaaaaaaaa
1.cisi hasana laf etmeyin bakiiimmmm o benim okul arkidişim voleybol oynamışlığım vardır kendisi son derece de kibar biridir
2.cisi tefricye okunuyo en son durum nedir çok alamam ama bende okurum ayşe kardeşimde inşallah muradına erer
herkesin keyfi nasıl iyimisiniz

asicim hoşgeldin yivriiimmmmmm

Son düzenleme:

yaa sorma sevom ya sormaaa hepimiz deliye döndük hakkatten pcsiz olmuyor yaaa ee nolacak şimdi sizin pc hadi bizimkisi şikayet üzerinden düzeltiliyorda sizinkisi nasıl olacak

hoşbuldum cnm ayy ne güzel yaa böyle şeyleri duydukça dahada ümitleniyorumm inşallahh rabbim bizide görür ... eşim ikna oldu tabikide bana bakıyodu o bende burdan sizden pozitif şeyler duyunca eşime söyledim görüşme yapıyoruz bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…