benim oğluşta ne çok uyudu ya saat birde kuaför randevusu var beyefendinin hala yatıyo daha çorba içicek allahtan yakın e bebek
aman kolay gelsin yorucu oluyo o toplamalarBende geçen hafta dolabımı toplaradım kışlıklar yazlıkları sadece giyebileceklerimi koydum bu zamanda.3 vakumlu hurç bide normal küçük hurç yaptı
geçenlerde arkadaşta sordu da hiç salata çeşidi yok gerçekten belli yapıcalaklar oda netten araştırdı ama bulamadı öle güzel bişey
var olan şeyler
pat. Salatası
kıs.
Hav. Salatası
mak. Salatası
amer. Sa.
Bide yeşil mercime.salata yapılıyo
bide salata olmasada merci. Köftesi olabilir
kısaltılmış yazdım çok alenen yazmıyayım diyeArkadaşların canı çeker belkim Gerçi bizim hatunlar becerikli hepsini evdeyken yaparlar Bana da gönderirler
sağol canım benim 20 likler varken çok olurdu ama altta kalmadı 20 likler
kaç çeşit düşünüyorsun salatayı :26:
bide patates salatası var top şeklinde oluyor biliyorsundur belki
portakal ağacı: patates salatası
benim oğluşta ne çok uyudu ya saat birde kuaför randevusu var beyefendinin hala yatıyo daha çorba içicek allahtan yakın e bebek
yaa bende sabahtan beri bu siteden izlemek istiyom ama videolar bulunmuyo açılmıyoIzleyemedim bunuda
evet buda güzel oluyo ama tarfiteki çok inceltmiş sanki bizdeki daha irice oluyo
oo kuaför randevusu var demek
yok anam eskidendi o becerikliğim o kadar tembel teneke olmuşumki ne zamandır canımın çektiği bir yemeği kalkıpta yapamıyorum o derece
senin pcden herhalde açılmıyo videolar
senin antalyaya getirdiğin laptopa ne oldu o çok iyidi
aa daha dur en iyi hallerimiz bu zamanalr şimdi herşeyi yaptık yaptık yoksa daha yapamayız
benim işyerindeki pc sabit canım masa üstü cinsinden o emaneten di şirkette başka birine verildi
bende öyle diyorum şimdiden böyleyse ilerki hallerde nasıl olurum bilmem
Eski tip bilgisyarlardansa ondan açmıyordur .dün ablama bizim videoyu gönderdim izleyemedi 2 saat onunda pc eski
yok benim pc eski değil ama internette bağlantılarında bir sıkıntı var yada virüs geçti bilgisayarcı gelince baktırırım artık
Yemeğim geldi ben yemeğe gider
virüs girmiştir bencede ..çok sinir bozucu bir durum nettin yavaş olup açmaması bilgisayara çekiçle girişip kırasım geliyo öyle olduğu zaman
listemiz uçtu gitti
kaç zamandır düzelteyim diyorum ama olmuyodu uyarı mesajı gelip duruyordu başkasının mesajını düzenleme yetkşiniz yok diye
kazenen mesaj attım şifremi aldı bir sorun göremedi
kaç defa tekrar tekra denedm olmadı kazende anlamadı sorunu
aa tamamen gittimi :26:
maalesefff
böylesi daha iyi oldu belkide boşver
bence liste olsun eğer bi daha yapılabiliyosa gelenlere umut ışığı olur listemiz.. çünkü gelenler ne güzel buradaki hemen hemen herkes hamile kalmış buraya takılalım belki uğurlu gelir diyenler bile oldu
biz bu şekilde düşünoyurz ama bizler hamile kaldıktan sonra burası hamile topiğine dönüşmüş diyip bu yüzden tavır koyup gelmeyen arkadaşlarımızda var ..kendimizce umut veriyoruz diye düşünmüştük meğer üzüntü veriyormuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?