Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim oğluşta ne çok uyudu ya saat birde kuaför randevusu var beyefendinin hala yatıyo daha çorba içicek allahtan yakın e bebek

yok anam eskidendi o becerikliğim o kadar tembel teneke olmuşumki ne zamandır canımın çektiği bir yemeği kalkıpta yapamıyorum o derece

yaa bende sabahtan beri bu siteden izlemek istiyom ama videolar bulunmuyo açılmıyo Izleyemedim bunuda

evet buda güzel oluyo ama tarfiteki çok inceltmiş sanki bizdeki daha irice oluyo

senin pcden herhalde açılmıyo videolar
senin antalyaya getirdiğin laptopa ne oldu o çok iyidi

yok anam eskidendi o becerikliğim o kadar tembel teneke olmuşumki ne zamandır canımın çektiği bir yemeği kalkıpta yapamıyorum o derece

aa daha dur en iyi hallerimiz bu zamanalr şimdi herşeyi yaptık yaptık yoksa daha yapamayız

senin pcden herhalde açılmıyo videolar
senin antalyaya getirdiğin laptopa ne oldu o çok iyidi

benim işyerindeki pc sabit canım masa üstü cinsinden o emaneten di şirkette başka birine verildi

aa daha dur en iyi hallerimiz bu zamanalr şimdi herşeyi yaptık yaptık yoksa daha yapamayız

benim işyerindeki pc sabit canım masa üstü cinsinden o emaneten di şirkette başka birine verildi

bende öyle diyorum şimdiden böyleyse ilerki hallerde nasıl olurum bilmem

eski tip bilgisyarlardansa ondan açmıyordur .dün ablama bizim videoyu gönderdim izleyemedi 2 saat onunda pc eski

bende öyle diyorum şimdiden böyleyse ilerki hallerde nasıl olurum bilmem

Eski tip bilgisyarlardansa ondan açmıyordur .dün ablama bizim videoyu gönderdim izleyemedi 2 saat onunda pc eski

yok benim pc eski değil ama internette bağlantılarında bir sıkıntı var yada virüs geçti bilgisayarcı gelince baktırırım artık

yok benim pc eski değil ama internette bağlantılarında bir sıkıntı var yada virüs geçti bilgisayarcı gelince baktırırım artık

virüs girmiştir bencede ..çok sinir bozucu bir durum nettin yavaş olup açmaması bilgisayara çekiçle girişip kırasım geliyo öyle olduğu zaman

listemiz uçtu gitti
kaç zamandır düzelteyim diyorum ama olmuyodu uyarı mesajı gelip duruyordu başkasının mesajını düzenleme yetkşiniz yok diye
kazenen mesaj attım şifremi aldı bir sorun göremedi
kaç defa tekrar tekra denedm olmadı kazende anlamadı sorunu

aa tamamen gittimi :26:

maalesefff
böylesi daha iyi oldu belkide boşver

bence liste olsun eğer bi daha yapılabiliyosa gelenlere umut ışığı olur listemiz.. çünkü gelenler ne güzel buradaki hemen hemen herkes hamile kalmış buraya takılalım belki uğurlu gelir diyenler bile oldu

biz bu şekilde düşünoyurz ama bizler hamile kaldıktan sonra burası hamile topiğine dönüşmüş diyip bu yüzden tavır koyup gelmeyen arkadaşlarımızda var ..kendimizce umut veriyoruz diye düşünmüştük meğer üzüntü veriyormuşuz

liste ile bizim konuştuklarımızın bir bağı yok bence yıllardır o liste vardı bizde hamile kalmadan o listeyi görüp umut dolu oluyoduk..
Ama konuşmalarla ilgili rahatsız olmaları normal olabilir bazen ayyuka çıkıyoruz o yüzden ben bile rahatsız oluyorum ve bu konulara çok girmek istemiyorum sağlık problemleri haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…