hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canım. birine alışıyosun sonradan değişim zor gelir.. bu arada face den de iletişim kuruyosun he doktorla ne güzel
iyiyim sen nasılsın kapı da iyigünaydın kanki ..nasılsın kafan nasıl oldu :)bide kapının durmu?
naber bacımhımm varmıbelki ilerleyen zamanalrda eklerim
günaydın canım
hayırlısı tabiki ama dediğin gibi zor gelio 7 ay oluyo ve daha önceside var tabi 2 yılda öncesi evet canım benim doktor devlet hastanesi doktoru özeli yok malesef ama çok iyi ve çok ilgiliydi tedavi zamanlarımda o teselli etti saolsun ameliyat olmuş diye duyunca dün faceden araştırdım buldum kendini msj yolladım ne zaman gelirsiniz geçmiş olsun falan diye 3 yada 4 ayı bulur dedi bilmiyorum artık bi sorun olursa bana burdan ulaşabilin dedi artık hayırlısı bakalım ne yapcaz
iyiyim sen nasılsın kapı da iyi
naber bacım
hayırlısı olsun canım bende senin yerinde olsam çok üzülürdüm ama bunda da bir hayır vardır demek lazım
iyiyim sen nasılsın kapı da iyi
naber bacım
hayırlısı olsun canım bende senin yerinde olsam çok üzülürdüm ama bunda da bir hayır vardır demek lazım
iyiyim canım patron yok rahatımmbide sol boğaz tarafımda ağrı var dişimdenmi boğazımdanmı anlamadım çünkü genellemesine ağrı hissediyom.
sen nasılsın bakalım dayanık ev hanımı
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byyyy
iyiyim canım patron yok rahatımmbide sol boğaz tarafımda ağrı var dişimdenmi boğazımdanmı anlamadım çünkü genellemesine ağrı hissediyom.
sen nasılsın bakalım dayanık ev hanımı
tek taraflı ağrı hisediyorsan dişin iltihaplanmış olabilir :26:
ayy şimdi baktımda diş etlerim bembeyaz olmuş evet tektaraflı canım
iyiyim valla dolap içlerinin düzenlenmesi lazım evde ne kadar dolap varsa buzdolabından tut giysi dolaplarına kadar talan olmuş onları düzenliyorım ömer uyurken evi topladım
kalan işleri o uyanınca yapıcam artık bağrış çağrış yaparız
kızlar doğum günü için değişik salata tarifleriniz varmı
geçmiş olsun canım bende de çok sık olur dişeti ağrısı
kanki hiç denemedim ama altın gügünde ev sahibi yapmıştı hoşuma gitmişti
deneme amaçlı yap beğenirsen doğum gününde de yaparsın
mor salata - alimeninhobileri - Blogcu.com
bide makarna salatası da güzel olur kanımca
ayy şimdi baktımda diş etlerim bembeyaz olmuş evet tektaraflı canım
aman kolay gelsin yorucu oluyo o toplamalarBende geçen hafta dolabımı toplaradım kışlıklar yazlıkları sadece giyebileceklerimi koydum bu zamanda.3 vakumlu hurç bide normal küçük hurç yaptı
geçenlerde arkadaşta sordu da hiç salata çeşidi yok gerçekten belli yapıcalaklar oda netten araştırdı ama bulamadı öle güzel bişey
var olan şeyler
pat. Salatası
kıs.
Hav. Salatası
mak. Salatası
amer. Sa.
Bide yeşil mercime.salata yapılıyo
bide salata olmasada merci. Köftesi olabilir
kısaltılmış yazdım çok alenen yazmıyayım diyeArkadaşların canı çeker belkim Gerçi bizim hatunlar becerikli hepsini evdeyken yaparlar Bana da gönderirler
sağol canım benim 20 likler varken çok olurdu ama altta kalmadı 20 likler
makarna salatası ben çok seviyorum ama değişik bi şey olsun diyorum mor salata daha güzel bir alternatif çok fazla yapılan bişr şey değil bunu yazdım bi köşeye
2-3 tarif daha bulursam menüm tamamdır
seyhan bak buldum o videoyu ..
Hasanın bakışlarına bak allah aşkına
hasan'ın konsantrasyonunu böyle bozdu | acunn.com
kanki hiç denemedim ama altın gügünde ev sahibi yapmıştı hoşuma gitmişti
deneme amaçlı yap beğenirsen doğum gününde de yaparsın
mor salata - alimeninhobileri - blogcu.com
bide makarna salatası da güzel olur kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?