Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canım. birine alışıyosun sonradan değişim zor gelir.. bu arada face den de iletişim kuruyosun he doktorla ne güzel

hayırlısı tabiki ama dediğin gibi zor gelio 7 ay oluyo ve daha önceside var tabi 2 yılda öncesi evet canım benim doktor devlet hastanesi doktoru özeli yok malesef ama çok iyi ve çok ilgiliydi tedavi zamanlarımda o teselli etti saolsun ameliyat olmuş diye duyunca dün faceden araştırdım buldum kendini msj yolladım ne zaman gelirsiniz geçmiş olsun falan diye 3 yada 4 ayı bulur dedi bilmiyorum artık bi sorun olursa bana burdan ulaşabilin dedi artık hayırlısı bakalım ne yapcaz

günaydın kanki ..nasılsın kafan nasıl oldu :)bide kapının durmu?
iyiyim sen nasılsın kapı da iyi
hımm varmı belki ilerleyen zamanalrda eklerim

günaydın canım
naber bacım

hayırlısı olsun canım bende senin yerinde olsam çok üzülürdüm ama bunda da bir hayır vardır demek lazım

iyiyim sen nasılsın kapı da iyi

naber bacım

hayırlısı olsun canım bende senin yerinde olsam çok üzülürdüm ama bunda da bir hayır vardır demek lazım

iyiyim canım patron yok rahatımm bide sol boğaz tarafımda ağrı var dişimdenmi boğazımdanmı anlamadım çünkü genellemesine ağrı hissediyom.
sen nasılsın bakalım dayanık ev hanımı

iyiyim canım patron yok rahatımm bide sol boğaz tarafımda ağrı var dişimdenmi boğazımdanmı anlamadım çünkü genellemesine ağrı hissediyom.

tek taraflı ağrı hisediyorsan dişin iltihaplanmış olabilir :26:

iyiyim valla dolap içlerinin düzenlenmesi lazım evde ne kadar dolap varsa buzdolabından tut giysi dolaplarına kadar talan olmuş onları düzenliyorım ömer uyurken evi topladım
kalan işleri o uyanınca yapıcam artık bağrış çağrış yaparız

aman kolay gelsin yorucu oluyo o toplamalar Bende geçen hafta dolabımı toplaradım kışlıklar yazlıkları sadece giyebileceklerimi koydum bu zamanda.3 vakumlu hurç bide normal küçük hurç yaptı

kızlar doğum günü için değişik salata tarifleriniz varmı

geçenlerde arkadaşta sordu da hiç salata çeşidi yok gerçekten belli yapıcalaklar oda netten araştırdı ama bulamadı öle güzel bişey
var olan şeyler
pat. Salatası
kıs.
Hav. Salatası
mak. Salatası
amer. Sa.
Bide yeşil mercime.salata yapılıyo
bide salata olmasada merci. Köftesi olabilir

kısaltılmış yazdım çok alenen yazmıyayım diye Arkadaşların canı çeker belkim Gerçi bizim hatunlar becerikli hepsini evdeyken yaparlar Bana da gönderirler

geçmiş olsun canım bende de çok sık olur dişeti ağrısı

sağol canım benim 20 likler varken çok olurdu ama altta kalmadı 20 likler

makarna salatası ben çok seviyorum ama değişik bi şey olsun diyorum mor salata daha güzel bir alternatif çok fazla yapılan bişr şey değil bunu yazdım bi köşeye
2-3 tarif daha bulursam menüm tamamdır

ayy şimdi baktımda diş etlerim bembeyaz olmuş evet tektaraflı canım

hamilelikte ilk 3 ay ve son 3 ay müdahele edemiyorlar bildiğim kadarıyla.
baktın dayanamaıycak gibi ağrın olursa bir diş doktoruna gidebilirisn
inşallah gerek kalmaz kendiliğinden geçer çarçabuk

evet hep bilindik şeyler değişik bir kaç salata bulsam süper olur

makarna salatası ben çok seviyorum ama değişik bi şey olsun diyorum mor salata daha güzel bir alternatif çok fazla yapılan bişr şey değil bunu yazdım bi köşeye
2-3 tarif daha bulursam menüm tamamdır

kaç çeşit düşünüyorsun salatayı :26:
bide patates salatası var top şeklinde oluyor biliyorsundur belki
portakal ağacı: patates salatası

seyhan bak buldum o videoyu ..
Hasanın bakışlarına bak allah aşkına

hasan'ın konsantrasyonunu böyle bozdu | acunn.com

yaa bende sabahtan beri bu siteden izlemek istiyom ama videolar bulunmuyo açılmıyo Izleyemedim bunuda

evet buda güzel oluyo ama tarfiteki çok inceltmiş sanki bizdeki daha irice oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…