ne olur ümidini yitime özlemle beklediğin yavrun gelecekhiç bu kadar birini beklememiştim gel artık bebegim,
o kadar sene geçti ve halen gelmedin hiç yüzümüze gülmedin ultrasonda hiç bana arkanı dönmedin gel artık ne olur Rabbim benim içinde ol desin canımın da benımde yüzümüz dahada gülsün evımızın agacı meyve versin artık ne olur..
bekletme bizi bakmayalım baska bebeklere gözümüz dolmasın geceleri ağlamayalım artık gel ne olur.Dogacagın günü haftaları saatleri dk ları sayalım sabırsızlıkla aşkımızın meyvesinin kokusunu bizde duyalım çoçuk görünce aah çekip ıçımız cız etmesin artık ne olur bekletme artık bizi...
Baba adayın bana kızıyor aklına getir me artık diye bense ona, bırak habersizce gelsin diyor ama yapamıyoruz ıkımızde kokunu hıc duymadık hıssetmedık ama duymuscasına kokuna hasretiz
şimdibile göz yaşımı silerken dua ediyorum beni ve tüm bekleyenleri kısa zamanda sevindirsin Rabbim diye
gel ne olur anne de baba de neşe ile koşalım sana sancılarını çeke çeke kucagıma alayım seni ne olur.....
inşallah tüm anne baba adayları çoçuklarının kıymetını bılıyordur.....
bulamayanlar olmayan kokuya bile hasret duyarken
bebeğenmedim tabi sen zevkli hatunsun ne oldu saaaaaaa
kızzz kesin gelmem demedimm gelmeye çalışırım yani ne olur ne olmaz söv vermeyi dedimnerde olsan bulurum
beğenmedim ıhıhıhhh olmamışsın tatlım
cnm RABBİM gönlündeki muradı tezceee geçirsinn inşallah tüm yüreği evlat özlemiyle yananlarındaaa inşallahhhhh döktüğün son göz yaşların olsun yuvanız bebeciklerle dolsunnn
tamam yaa gelmeyin bende yanlız başıma gurbet topiklerinde kalırımmmm ne yapıyım
sürüden ayrılan kuzuyu kurt yermiş karışmammm
sürü kuzuyu bırakıyorsa kurt ne yapsın
ortamı beğenirsin merak etmee..eğlenceli bir topik ..bir yandan yarışmayı izliyorsun bir yandan yorum yapıyorsun yarışmacılara
ortamı beğenirsin merak etmee..eğlenceli bir topik ..bir yandan yarışmayı izliyorsun bir yandan yorum yapıyorsun yarışmacılara
hayırdırne yarısı bu canım...
heeeeeyy kızlarrr acil çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın komşu gelmiş yeni gittiii haaa bu arada NİHAAAT beniiiiiiiiiiiimmmm ona göre haaaaaaaaaa
ecmain
''Gale rabbi,hepli minle dünke zürriyeten dayyibeti,inneke semi uddüği''
''Yarabbi bana katından temiz bir soy ihsan eyle şüphesiz sen dua yı işitensin...
çoçuk istiyenler bu duayı bol bol tekrar etsin ve farz namazlarının ardındanda tekrarlasın inşallah
burdan bahsediyoruz biz canım http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...r-gonulluler-izleyenlerin-paylasim-alani.html
haydaaaa şu nihatı nasıl paylaşacaksınız sevo ve sedefoyla
ben karışmam NİHAT beniiiiiiiiiiiimmm adam tam bi karizma yaaaaaaaaaa
begenmedinmiiiiiiiiii ama o en güzel fotomduuu düğün için kuaföre gidip saçımı başımı makyajımıdaa yaptırmıştımmm
sağol adaşım ama ciciş hamiş resmi isterim ben ona göre :103:adaşımm senin için yeni profil koydum nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?