Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne olur ümidini yitime özlemle beklediğin yavrun gelecek
ağacın meyve verecek.gelecek bebeğin.. ultrasonda ilk önce kesesini sonra kalp atışlarını ardından cinsiyetini en son bebeğine kavuşacağın ayları haftaları günleri sayacaksın inşallah ...
sen Allahtan ümidi kesme bol bol dua et inşallah Rabbim zamanı geldiğinde o muhteşem duyguyu yaşatacak sana ve isteyen herkese

begenmedinmiiiiiiiiii ama o en güzel fotomduuu düğün için kuaföre gidip saçımı başımı makyajımıdaa yaptırmıştımmm

cnm RABBİM gönlündeki muradı tezceee geçirsinn inşallah tüm yüreği evlat özlemiyle yananlarındaaa inşallahhhhh döktüğün son göz yaşların olsun yuvanız bebeciklerle dolsunnn

ecmain
''Gale rabbi,hepli minle dünke zürriyeten dayyibeti,inneke semi uddüği''
''Yarabbi bana katından temiz bir soy ihsan eyle şüphesiz sen dua yı işitensin...

çoçuk istiyenler bu duayı bol bol tekrar etsin ve farz namazlarının ardındanda tekrarlasın inşallah

ortamı beğenirsin merak etmee..eğlenceli bir topik ..bir yandan yarışmayı izliyorsun bir yandan yorum yapıyorsun yarışmacılara

heeeeeyy kızlarrr acil çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın komşu gelmiş yeni gittiii haaa bu arada NİHAAAT beniiiiiiiiiiiimmmm ona göre haaaaaaaaaa

süpersin suzan.. işte bu ruhun bedenin ilacı insana huzur veriyor dua... tşk sana

canlar ben kaçtım yemeğimi hazırlamam gerek eşim gelir artıkın hepinizi öptüm ve kaçtııııııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…