iyiyim sevom artık ilk gün kü gibi üzülmüyorum sevom biraz burukluk var hala başkanla yazı bekliyoruz sevommm arrtık hayırlısı diyorum
sen napıyorsun sizi çok özlüyorum son zamalarda karnınız nasıl oldu bi foto çekinde koyun çok merak ediyorum haliniziii
günaydıııııııııııınnn
canım benim dediğin gibi herşeyin hayırlısı artık..
tamam müsait zamanda çekip diğer topiğe koyarız canım yeterki görmek isteyinbenim karnım çok büyümedi gibi geliyo yani otobüste hala yer vermiyolar
günaydın asi hoşgeldin
demek o kadar olmadın ben çok merak ediyorum burayada ekleyin diğer topiği bilmiyorum ben onun için sevom
hoşbuldum cnm bugün kassıklarım ağrıyo nedensee :26:
sendemi üşüttün yoksa..adet günü geldiyse belki bu yüzdne ağrıyor olabilir yada yumurtlama zamanındasın
demek o kadar olmadın ben çok merak ediyorum burayada ekleyin diğer topiği bilmiyorum ben onun için sevom
bende diğer topiğe ekliycem sana linkini veririz canım
sendemi üşüttün yoksa..adet günü geldiyse belki bu yüzdne ağrıyor olabilir yada yumurtlama zamanındasın
unutmayın bak ona göreeee
asicim sendee mi inşallah güzel haberler veriri senleeee bende aynı durumdayım
nurcanım birden gülme geldi bana sende diyincee
yok ben üşütmedimadet günümde değil yumurtlama günümde dün sona ermiş durumda inceden inceden sızlıyoo
hee bu aralar karnım ağrıyo diyen diyene o yüzden sendemi dedimunutmayın bak ona göreeee
asicim sendee mi inşallah güzel haberler veriri senleeee bende aynı durumdayım
nurcanım birden gülme geldi bana sende diyincee
bilmiyorum cnm yaa umutsuzluğa kapılmak istemiyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin olmaz demiycem OLA CAAAKKK inşallah rabbimin izniylee
herkese günaydın demetim seni aramızda görmek ne güzel canım benim
günaydın cnm saol bitanem teşşekkür ettimherkese günaydın demetim seni aramızda görmek ne güzel canım benim
hadi inaşllahhh canım bu ay görevini tamamlamışsın artık Rabbim " ol " der inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?