Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bilmiyorum cnm yaa umutsuzluğa kapılmak istemiyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin olmaz demiycem OLA CAAAKKK inşallah rabbimin izniylee

hehhhh şöyleeeee olumlu şeyler düşünelim olumsuz şeyleri kafamızdan atalım her olumsuzu olumlu olarak görelim ki bize olumlu yaklaşsın hayat demiii

herkese günaydın demetim seni aramızda görmek ne güzel canım benim

günaydın canımm

hee bu aralar karnım ağrıyo diyen diyene o yüzden sendemi dedim

:13::13::13::13::13::13:

heheee ondannn canım benimmm

keyifler nasıl bakalım canlarım biz iyiyiz size günaydın dedik kahvaltımızı yapıp tekrar geldik

oyy bir kızçee daha katldıı topikimizee deseneee maşallah cnmmm ALLAH analı babalı saglıklı bi şkeilde büyümesini nasip etsin inşallahhhhh

slmm millett nbrsinizzzzzz

gözün aydın canım rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin analaı babalı büyütün uslu uslu

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
sevdamcee,
tosti,
nuray0606
aman aman yeni anniş gelmişşşş

allahım analı babalı büyütmek nasip etsin canım benimmmm duaların içinde amin diyorumm maşallah usluymuş fingirdoşun

günaydınnnnnn

günaydın canımm

oyy bir kızçee daha katldıı topikimizee deseneee maşallah cnmmm ALLAH analı babalı saglıklı bi şkeilde büyümesini nasip etsin inşallahhhhh

slmm millett nbrsinizzzzzz

gözün aydın canım rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin analaı babalı büyütün uslu uslu

canım arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden dualarda iyi dileklerde rabbim nasip etti cok şükür bu günleri gördük
annelik duygusunu mevlam tüm isteyenlere tattırsın inş.
sevom epidural sezeryan harika bir duygu herşeyi duyuyorsun bebeğimin sesini duydugum an ben kendimden gectim aglama krizine girdim zor sakinleştirdi hemşire onu ilk görüş anlatılmaz bir duyguydu cok şükür bir sıkıntıda yaşamadık emin ellerde oldugun sürece ve tabi en önemlisi allahın izniyle bişeycik olmaz cok daha güzel bir duygu

çok seksi beyaaa benim dünürümmm

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
sevdamcee,
bynkutluay+,
nuray0606
aman aman kimleri görürum melikem hoşgeldin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…