bilmiyorum cnm yaa umutsuzluğa kapılmak istemiyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin olmaz demiycem OLA CAAAKKK inşallah rabbimin izniylee
herkese günaydın demetim seni aramızda görmek ne güzel canım benim
hee bu aralar karnım ağrıyo diyen diyene o yüzden sendemi dedim
:13::13::13::13::13::13:
herkese selamlar kızlar
pazartesi evimize geldik cok şükür
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
şükürler olsun bende bebegimde iyiyiz
anneannemiz yanımızda bize bakıyor
şimdilik bu kadar kızım maşallah şimdilik cok uslu inş. değişmez
sancı çekerken tüm arkadaşlarıma dua ettim bebek isteyenlere hayırlı evlatlar
hamiş kardeşlerim hayırlısıyla kucaklarına almalarını diledim
kedersizim seninde kızcen oluyormuş cok sevindim kız cocugu bambaşkaymış cok fingirdoşlar rabbim tamammına erdirsin inş. gecmişe fazla bakamadım herkesi cok öptük grşş
oyy bir kızçee daha katldıı topikimizee deseneee maşallah cnmmm ALLAH analı babalı saglıklı bi şkeilde büyümesini nasip etsin inşallahhhhh
slmm millett nbrsinizzzzzz
herkese selamlar kızlar
pazartesi evimize geldik cok şükür
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
şükürler olsun bende bebegimde iyiyiz
anneannemiz yanımızda bize bakıyor
şimdilik bu kadar kızım maşallah şimdilik cok uslu inş. değişmez
sancı çekerken tüm arkadaşlarıma dua ettim bebek isteyenlere hayırlı evlatlar
hamiş kardeşlerim hayırlısıyla kucaklarına almalarını diledim
kedersizim seninde kızcen oluyormuş cok sevindim kız cocugu bambaşkaymış cok fingirdoşlar rabbim tamammına erdirsin inş. gecmişe fazla bakamadım herkesi cok öptük grşş
slm canım iyiyiz sen nasılsın hoşgeldin
kızlar benim şimdi çıkmam lazım bugün biraz işlerim var iiyi bakın kendinize
kızlar benim şimdi çıkmam lazım bugün biraz işlerim var iiyi bakın kendinize
bendee iyiyimm cnmmm dün biraz kendimi yordum sonrada ödüm koptu bişey oldu diye hmn doktora gittim mışıl mışıl uyuyodu meleğim şükürler olsunnnnn
dikkat et canım yorma kendini aman maşallahh
ya aslında agır kaldırmadım ama uzun süreli olunca korktum iştee sag saglim alsaydıkkkk büyük bir oh çekecem vallaa
canım benim hoş geldiniz aramıza cici kızınlaohh geçmişler olsun cennet kokulu yavrunu kucağına aldın darısı diğer hamiş kızlara sıkıntısızca sağlıklıca alsınlar inşallah bebişlerini vee sonrada sırada bizler müjde veririz inşallah o güzel dualarına kocamann aminn diyorum Rabbim razı gelsin senden dualarını kabul buyursun inşallah öptüm kocamannnn
Allahım yüzüne baksın sorunsuz bir şekilde transeferide gerçekleşir inşallah
Allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun inşallah ..çok şükür iyisiniz allah daha iyietsin sizi..evet benimde prensesim olacak Allahın izni ile Allahım onları bizlere bağışlasın.olmayanlarada tez vakitte nasip etsin ..fingirdoşunu öp kokla yerimize
herkese günaydınlar hayırlı sabahlar
maşallah maşallah inşşşşş PAPATYADA aramıza önce hamiş sonrada ANNE OLARAK katılır inşşşşşşşşşş Eki Görüntüle 411824 Eki Görüntüle 411824 Eki Görüntüle 411824 Eki Görüntüle 411824
tosti gözün aydın rabbim meleğine uzun sağlıklı ömürler nasip etsinnnn şans hep yanında olsun sizlerle beraberr inşşş Eki Görüntüle 411824 Eki Görüntüle 411824 Eki Görüntüle 411824 Eki Görüntüle 411824
allahım analı babalı büyütmek nasip etsin canım benimmmm duaların içinde amin diyorumm maşallah usluymuş fingirdoşun
günaydınnnnnn
günaydın canımm
herkese günaydınlarrr nasılsınız bakalım
tosticim tebrik ederim canım kısına kavuşmuşsundarısı bize ve tüm bebek özlemi çeken arkadaşlarıma inşallahhh..duaların için allah razı olsun canım.. bu arada epiduralı iyi yaptırabildin :26:
ayşenin demek opu iyi geçti allaha şükür daha da güzel haberlerini alıcaz inşallahhhhhh
bu arada aldığım tefriciye bitti kızlar allahım kabul eylesin
oyy bir kızçee daha katldıı topikimizee deseneee maşallah cnmmm ALLAH analı babalı saglıklı bi şkeilde büyümesini nasip etsin inşallahhhhh
slmm millett nbrsinizzzzzz
gözün aydın canım rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin analaı babalı büyütün uslu uslu
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
sevdamcee,
tosti,
nuray0606
aman aman yeni anniş gelmişşşş
canım benim nasılsın
senin bebiş oğlandı demi
bebişin nasıl
duru81O Artık Anne
Eti_PufO Artık Anne
bulut83O Artık Anne
nevbahar76O İkizlerinin Annesi
nazracaO Artık Anne
bynkutluayO Artık Anne
leydim84O Artık Anne
yildiz_azeriO Artık Anne
iipekk34O Artık Anne
s.tugbaO Artık Anne
maiberfO Artık Anne
tuyanedaO Artık Anne
tostiO Artık Anne
tarfil
nuray0606
Kedersiz
sevdamcee
sevdanehri54
lara_O İkizlere Hamiş
nevbahar76İkizlerden Sonra Süpriz Yumurtasına Hamiş
sifaaOluruna Bıraktım
yeteeeeerYaram Ne Kanar , Ne Kabuk Bağlar
bebekdls
papatya_ozmen
sedefnazAz Kaldı Umutlara
asi38Rabbim Duy Sesiiiimii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?