Allahım yüzüne baksın sorunsuz bir şekilde transeferide gerçekleşir inşallahcanlarım papatyayla telde konuştum maşallah opuyu atlatmış ve anneciğinde kalacak transfere kadar ve net yokmuş ben zaman zaman tel de konuştukça sizlere haberler iletirimdualarınızı desteklerinizi de ilettim çok memnun oldu hepinize selamı var
Allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun inşallah ..çok şükür iyisiniz allah daha iyietsin sizi..evet benimde prensesim olacak Allahın izni ile Allahım onları bizlere bağışlasın.olmayanlarada tez vakitte nasip etsin ..fingirdoşunu öp kokla yerimizeherkese selamlar kızlar
pazartesi evimize geldik cok şükür
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
şükürler olsun bende bebegimde iyiyiz
anneannemiz yanımızda bize bakıyor
şimdilik bu kadar kızım maşallah şimdilik cok uslu inş. değişmez
sancı çekerken tüm arkadaşlarıma dua ettim bebek isteyenlere hayırlı evlatlar
hamiş kardeşlerim hayırlısıyla kucaklarına almalarını diledim
kedersizim seninde kızcen oluyormuş cok sevindim kız cocugu bambaşkaymış cok fingirdoşlar rabbim tamammına erdirsin inş. gecmişe fazla bakamadım herkesi cok öptük grşş
maşallah maşallah inşşşşş PAPATYADA aramıza önce hamiş sonrada ANNE OLARAK katılır inşşşşşşşşşş Eki Görüntüle 411824 Eki Görüntüle 411824 Eki Görüntüle 411824 Eki Görüntüle 411824canlarım papatyayla telde konuştum maşallah opuyu atlatmış ve anneciğinde kalacak transfere kadar ve net yokmuş ben zaman zaman tel de konuştukça sizlere haberler iletirimdualarınızı desteklerinizi de ilettim çok memnun oldu hepinize selamı var
herkese selamlar kızlar
04,05,2011 saat 15:10 da epidural sezaryanla 3470 gr 51 cm boyunda dünyalar tatlısı bir kızım oldu
normal dogum için sancım gelmedi 2 gün suni sancı verdiler yeterli açılma olmayınca sezeryan olduk
kedersizim seninde kızcen oluyormuş cok sevindim kız cocugu bambaşkaymış cok fingirdoşlar rabbim tamammına erdirsin inş. gecmişe fazla bakamadım herkesi cok öptük grşş
herkese selamlar kızlar
günaydınlarrrrrrrrrr canlarımmmm
Allahım yüzüne baksın sorunsuz bir şekilde transeferide gerçekleşir inşallah
Allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun inşallah ..çok şükür iyisiniz allah daha iyietsin sizi..evet benimde prensesim olacak Allahın izni ile Allahım onları bizlere bağışlasın.olmayanlarada tez vakitte nasip etsin ..fingirdoşunu öp kokla yerimize
herkese günaydınlar hayırlı sabahlar
herkese günaydınlarrr nasılsınız bakalım
tosticim tebrik ederim canım kısına kavuşmuşsundarısı bize ve tüm bebek özlemi çeken arkadaşlarıma inşallahhh..duaların için allah razı olsun canım.. bu arada epiduralı iyi yaptırabildin :26:
ayşenin demek opu iyi geçti allaha şükür daha da güzel haberlerini alıcaz inşallahhhhhh
bu arada aldığım tefriciye bitti kızlar allahım kabul eylesin
Papatya_ozmen için 4444 Salat-ı Tefriciye
papatya..................2510
tarfil ......................450
Sevdanehri54.................300 okudu
Kedersiz.........................400 okudu
sevdamce......................140
Sedefnaz........................244
Nuray.............................200
İpekk34..........................100
duru...............................50
lara................................50
sedefom okumadıysan ben alabilirm biraz
günaydın fıstıklarrr
günaydın canım nasılsın buün karın ağrısı geçtimi
günaydın canım
iyiyim nurcanım azıcık var diğer 2 güne göre iyi sen nasılsın canım
nasılsın sevom bugünn iyisindirrr
yok okumadım canım bugün okuyacam vereyim canım hamilelerin duası kabul olur derlermiş
100 tanesini ben alıyorum öyleyse
havalar aldanıp ince giyinme canım çok hasas bir bünyen var çabuk üşütüp hasta oluyorsun ayaklarını sıcak tut
bende iyiyim hamdolsun
iyiyim nurcanım azıcık var diğer 2 güne göre iyi sen nasılsın canım
nasılsın sevom bugünn iyisindirrr
havalar aldanıp ince giyinme canım çok hasas bir bünyen var çabuk üşütüp hasta oluyorsun ayaklarını sıcak tut
bende iyiyim hamdolsun
iyiyim canım hamd olsun sen nasılsın bakalım bir gelişme varmı iş konusunda hala üzmüyorsun kendini dimi
aynen nurcikin dediği gibi sen çok hassassın çok dikkat etmen gerek
günaydıııııııııııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?